açık konuşursam acı konuşurum bendost acı söylermiş.kız beğenmesek heralde yorum yapardım beğendimki afiyet olsun didim. hem burda nidemek istedinki (eeee neyini beğenemdin ozman neruşşşşşşş) anlamadım ben :97:
şimcik bir elma yedim 2 lt suyumda bitti
hugocuk, nekadar zamanda 16 kilo vardı?? vallah bravo.. şapkamı kaldırıyorum
ayyyyyyyyyy pardon dilim sürçmüşşşşşşşşşşş nugiişşşşşşşşşşşşşşşş diyecektimmm,hani sende boyuna bana farmasi diyodun ya o bakımdan dil sürçmesi yaneeeeeeeeeeee:18::18:
yok canım ya 20 tane den ne olcakki portakalıda ye bence afiyet olsun
ayyyyyyyyyy pardon dilim sürçmüşşşşşşşşşşş nugiişşşşşşşşşşşşşşşş diyecektimmm,hani sende boyuna bana farmasi diyodun ya o bakımdan dil sürçmesi yaneeeeeeeeeeee:18::18:
teşekkür ederim canım..hem yiyeyimde kalması haftasonu çekmecemde..midemde kalsın
bu arada herkese iyi tatiller pazartesi görüşmek üzere iyi diyet ve spor....
6 ayda canım
prienecim pekmez doğal meyve şekeridir. sen yeterki tatlıyı bırakta pekmez önemli değil dikkat et sadece
nerudacım resmın dıkkatıı cektı cook guzelsın masallah
yenı halın mı? bende koyarım bı gun nasıp olursaa
sağol dadluşşşşşşşşyemek yemeye mi gittin kız naptın,nerdesin
bazı sabahlar bende pekmez yiyorum 2 çk ama ev yapımı katkı maddesi sıfır içinde,ben akşama süt içicem hugo sıcak çikolata döksem içine olur mu toz halinde bu kakao gibi,türk kahvesi yok evde neskafe var sütü sade içemiyorum nedir tavsiyen
6 ayda..çok iyi yaaa.. sağlıklı vermişsin bence, bidahada gelmez o kilolar işte.. bu arada şaşkınlığımdan nekadar sürede verdin diceğime vardın yazmışım :/..
peki nasıl verdin? diyetisyen eşliğindemi? biraz kopya versen ?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?