sağol kalonche kız bu arada gel şu ismine başka bişey bulalım olmuyo böyle ismini yazacam diye sürekli harflere bakıyom eksük yazmiyim diye
sağol tatluşşşşşşşşşşşartık kilo vermek istiyorum yaaaaaaa:95:
bişey dicem sizeee,priene hani akşamalrı nohut yemeği yedim diye fazla çıkıyorum demiştiya,bende geçen hafta aralarada toplamda 1 kahve fincanını geçmeyecek kadar leblebi yemiştim,acaba omu şişkinlik oluşturmuştu ki acab.benim bünyemde çok uyuz yaaaaaaa
bak gördünmü işte yumrutu vurmaya çalışırken bende kaçıyodum kaçarkene donum düştü yine
kuşlarımın kafesini tüm malzemelerini çaçamşır suyu ile yıkadım güzelce duruladım kurttum yemlerini sularını koydum. bu arada benim yaramaz yumurtlayacktı söylemiştim. o gün veterinerin dediği kremi sürdüm yakalayıp çok kızdı bana nasıl kızdı anlatamam neyse bu yuvalığa girdi ama arada kafasını uzatıp beni dikizliyordu sonra çıktı benimde işlerim vardı akşam baktım yumurta falan yok poposundaki şişlikte inmiş. eşşek sıpası yumurtlamış ve kıskançlıktan yemiş yumurtasınıbenden kıskandı. şimdi artık salıyorum cin gibi uçup duruyor eşşek ya yemiş yumurtasınıda
kuşlarımın kafesini tüm malzemelerini çaçamşır suyu ile yıkadım güzelce duruladım kurttum yemlerini sularını koydum. Bu arada benim yaramaz yumurtlayacktı söylemiştim. O gün veterinerin dediği kremi sürdüm yakalayıp çok kızdı bana nasıl kızdı anlatamam neyse bu yuvalığa girdi ama arada kafasını uzatıp beni dikizliyordu sonra çıktı benimde işlerim vardı akşam baktım yumurta falan yok poposundaki şişlikte inmiş. Eşşek sıpası yumurtlamış ve kıskançlıktan yemiş yumurtasınıBenden kıskandı. şimdi artık salıyorum cin gibi uçup duruyor eşşek ya yemiş yumurtasınıda
öğle menümmm
çoban kavurma
yoğurt
salata var
ikisini bir arada verin yada ne salata ne yoğurt verin hemiiiiiineyse şükür
2dlm ekmekle yerim artkın birde pilav varmış ama almıcam tabi
kuşlarımın kafesini tüm malzemelerini çaçamşır suyu ile yıkadım güzelce duruladım kurttum yemlerini sularını koydum. bu arada benim yaramaz yumurtlayacktı söylemiştim. o gün veterinerin dediği kremi sürdüm yakalayıp çok kızdı bana nasıl kızdı anlatamam neyse bu yuvalığa girdi ama arada kafasını uzatıp beni dikizliyordu sonra çıktı benimde işlerim vardı akşam baktım yumurta falan yok poposundaki şişlikte inmiş. eşşek sıpası yumurtlamış ve kıskançlıktan yemiş yumurtasınıbenden kıskandı. şimdi artık salıyorum cin gibi uçup duruyor eşşek ya yemiş yumurtasınıda
maşşallah kız geçen haftada kavurma yokmuydu sizde ne zengin işyeriymişsürekli et yiyonuz maşşallah
bizim menüde
mercimek yemeği
makarna cacık turşu var
emme ben yine nettim evden getürdümniye seviniyosam mercimek gaz yapıyoda bana arada yiyorum
karnabahar yemeği
brokoli salatası
cacık
2 dilim ekmek
ve azcuk turşudan yiyeceğimm
ay hugocuk güldüm valla birde o kadar güzel besliyonki onları meyvesinden tut sebzesine kadar veriyodun yemeklerini bence biraz daha fazlalştır kuşların menülerini dimekki doymuyorlarmış
ay hugocuk güldüm valla birde o kadar güzel besliyonki onları meyvesinden tut sebzesine kadar veriyodun yemeklerini bence biraz daha fazlalştır kuşların menülerini dimekki doymuyorlarmış
ne sütyen sallıyon kız:92::92::92::92::92:
kız sütyen erkek don mu sallıyo acaba bakimmmm
öyleymiş valla:))))))))))
fambığa laf yetiştircem diye tebrik etmedin benişimdi ediyon yinede sağol tabi 100 gr 100 gr dır yinede
neruşum sen halladersin,vucudunda 41 kere maşşlahyavşalama,duraklama yok sen kaçaka yaptıkça hızlanıyor gibi kısa zmanda dengelersin neruşum hem ogün yemeğide az yemişsin zaten beklide dengelemiştir bile,ama dikkat et yinede ,çok ödüle alıştırma kendini heeeeeeeeee
valla süt ve kakao durumunu araştırmak lazımmm:44:
cevap yazdım ya kızzzzzzzz cadıııııııııııııı,okumuyon okumuyon,sonrada küsüyon heeeeeeeeeee,bak yumrut geliyo
bak gördünmü işte yumrutu vurmaya çalışırken bende kaçıyodum kaçarkene donum düştü yine
öğle menümmm
çoban kavurma
yoğurt
salata var
ikisini bir arada verin yada ne salata ne yoğurt verin hemiiiiiineyse şükür
2dlm ekmekle yerim artkın birde pilav varmış ama almıcam tabi
bizim menüde
mercimek yemeği
makarna cacık turşu var
emme ben yine nettim evden getürdümniye seviniyosam mercimek gaz yapıyoda bana arada yiyorum
karnabahar yemeği
brokoli salatası
cacık
2 dilim ekmek
ve azcuk turşudan yiyeceğimm
Neyseeeeeeeeee düne bir çizgi çekeyimmm yedim ohh pişman değilimmmmmm gitsin tüm fazla kilolar inşallahhhhhhh
bugün tabii kaldığım yerden devammmm regl bitiyo sporuma başlarım bugün inşallah
sabah kahvaltım
2 minik dilim çavdar ekmeği
1kk yağsız beyaz peynir
2 salatalık
2 köy biberi
2 kuru kayısı
şuana kadar 1,5lt su içtim kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtim
ara da 1 kırmızı elme küçükbir avuç beyaz leblebi
malum pazartesi biraz ev işleri çamşır etraf topama falan uğraşıyorummm bi ara çıkarım kargo var çokşükür hem de yemeklik sebze falan bişeyler alıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?