60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada forumda yazılanlara yetişemiyorum kızlar işyerindeyim malum beyanname haftası bu yüzden hoşgeldin deyip kucak açan moral veren destek olan tüm bayanlara teşekkür ederim ...Bir de ben kızılayda diyetisyen çiğdem hanıma gitmiştim kendisi son derece tatlı ve pozitif bir bayandır düşünen olursa tavsiye ederim.( inşallah doktor adı vermek yasak değildir forumda)

öğle menümmm
çoban kavurma
yoğurt
salata var
ikisini bir arada verin yada ne salata ne yoğurt verin hemiiiiiineyse şükür
2dlm ekmekle yerim artkın birde pilav varmış ama almıcam tabi

sağol kalonche kız bu arada gel şu ismine başka bişey bulalım olmuyo böyle ismini yazacam diye sürekli harflere bakıyom eksük yazmiyim diye

bulun bebeeemm ne isterseniz fambık kuli kuli kukulita fln diodu bi ara olablr yada başka bişi de olabilr benm için no problem

verixcen bebeeemmm durmak yokkk yola devam ya açıkcası bakilyatlar benide çok şişirio en fazlada nohut gaz yapıo hem hemde şişlik. olabilr yani bu haftada leblebi yemeden dene bakalım nolcak belki işe yarar

ay hugocuk güldüm valla birde o kadar güzel besliyonki onları meyvesinden tut sebzesine kadar veriyodun yemeklerini bence biraz daha fazlalştır kuşların menülerini dimekki doymuyorlarmış

iyy pislik kendi yumurtasını yedi demek...

öğle menümmm
çoban kavurma
yoğurt
salata var

maşşallah kız geçen haftada kavurma yokmuydu sizde ne zengin işyeriymiş sürekli et yiyonuz maşşallah

Kuşun rahatladığı için gözünaydın hugocuk ama ne kadar kıskançmış o kendi yumurtasını yemiş ya..
Bi yanda da seni ne kadar çok seviyormuş diye de düşünülebilir..

bizim menüde
mercimek yemeği
makarna cacık turşu var
emme ben yine nettim evden getürdüm niye seviniyosam mercimek gaz yapıyoda bana arada yiyorum
karnabahar yemeği
brokoli salatası
cacık
2 dilim ekmek
ve azcuk turşudan yiyeceğimm

maşşallah kız geçen haftada kavurma yokmuydu sizde ne zengin işyeriymiş sürekli et yiyonuz maşşallah

devletin bize verdiği yemek parası var,onu kullanıyorlar(yesekde yemesekte kesilen bir para),üzerine 1-2 lirada biz veriyoruz.her allahın günü et var ya,sinir oluyorum valla

karnıbahar ve brokoli değişik besinleri alman iyi olmuşeeeeeee afiyet olsun bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay hugocuk güldüm valla birde o kadar güzel besliyonki onları meyvesinden tut sebzesine kadar veriyodun yemeklerini bence biraz daha fazlalştır kuşların menülerini dimekki doymuyorlarmış

metabolizma hızını ölçmemiş hayvan açlıktan yumurtasını yemiş dimi

herşeyi veriyorum özellikle yumurta her hafta düzenli veririm o gün çok kızdı bana. elledim diye ondan sonrada kıskançlıktan belkide meraktan yemiş. araştırdım kuşlar kıskançlıktan meraktan falan yerlermiş eşşek sıpası işte yaramaz haylaz. en hazlazlarıda o dur zaten. neyseki sağ salim atlattıya şükürler olsun zaten 4 taneler bide yavru olsa 5 olcaklardı o da büyüyünce eş isteyecekti uğraş dur işin yoksa. yuvalığı çıkardım artık uzun bir süre takmam yumurtlamasını istemiyorum çünkü 4 tane yetiyor artıyor bile

burda bi tane istanbul börekçisi diye bir yer var. dükkan epey temiz heryer güzel geçen eşime simit alıyordum baktım kadın gözümün önünde pis bulaşık süngeri ile böreklerin olduğu yeri sildi ve böreği o bulaşık süngeri ile ittirdi şok oldum bişeyde demedim. poğaçaları falan ittirdi süngerle ve altını temizledi sünger leş gibi suyu akıyor simsiyah miğdem bulandı artık hayatta oraya gitmem. eşimede dedim. sabahları artık mümkün olduğunca kendim yapıcam poğaçasını falan evden götürsün artık. gerçi o işyerinde alıyor ama olsun artık benim gözüm korktu bikere. yerler falan dükkan öyle temizki ama işte yani görünürde temiz. artık hayatta gitmem oraya

ne sütyen sallıyon kız:92::92::92::92::92:
kız sütyen erkek don mu sallıyo acaba bakimmmm
öyleymiş valla:))))))))))

:92::92::92:çok beğendimmmmm

fambığa laf yetiştircem diye tebrik etmedin beni şimdi ediyon yinede sağol tabi 100 gr 100 gr dır yinede

oyyyy kuzuuuuummm özürdilerim valla ekledim sandım mesajını eklememişimmmmm:92::92::92::92:kızmaaaa tabi ki öyle gidecek inşallah hepsi de sağlıkla tatlım

ay yok yaa yavaşladı benim de verdikçe yavaşlıyo işte evet öğün olmayınca dengelendi biraz bi de çok dolaştım hiç yoktan iyi evde yatıp yesem daha fenaydı artık bu hafta bol spor ve sağlıklı beslenmeyle dengeliycem inşallah gidecek kilolar inşallah kurtulucazzz tatlımmm:13:

cevap yazdım ya kızzzzzzzz cadıııııııııııııı,okumuyon okumuyon,sonrada küsüyon heeeeeeeeeee,bak yumrut geliyo

hee gelir yumrutttt hiç acımazzzz:92::92::92:

bak gördünmü işte yumrutu vurmaya çalışırken bende kaçıyodum kaçarkene donum düştü yine

alahımmmmmmmmmm öldürdünüz beni gülmektennnnnn:92::92::92::92: topla kız donunu

öğle menümmm
çoban kavurma
yoğurt
salata var

afiyet olsun fambikcıııım

Ohhhhhhhhh çok güzelmiş afiyet olsunnn nugimeeeeeeee akıllıı nugiiii:13:

Neyseeeeeeeeee düne bir çizgi çekeyimmm yedim ohh pişman değilimmmmmm gitsin tüm fazla kilolar inşallahhhhhhh

bugün tabii kaldığım yerden devammmm regl bitiyo sporuma başlarım bugün inşallah

sabah kahvaltım

2 minik dilim çavdar ekmeği

1kk yağsız beyaz peynir

2 salatalık

2 köy biberi

2 kuru kayısı

şuana kadar 1,5lt su içtim kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtim

ara da 1 kırmızı elme küçükbir avuç beyaz leblebi

malum pazartesi biraz ev işleri çamşır etraf topama falan uğraşıyorummm bi ara çıkarım kargo var çokşükür hem de yemeklik sebze falan bişeyler alıyımmm

Son düzenleme:

afiyet olsun canımmmmmmm,gayet güzel menü,sabah zeytin yok,zeytinin mi bittibende 3 sabahtırz eytin yiyemiyorumm,zeytin kavanozunun kapağını açamıyorum eşime söylemeyide unutuyorum,3 sabahtır debelenip duruyorum kavanozla

merhaba kızlar
öğleye kadar okulda yediklerim içtiklerim

ara: 100 ml şekersiz çay
ara: 200 ml muzlu süt
4 tane limonlu kepekli bisküvi
ara: 200 ml şekersiz adaçayı

öğlen menüm

tost ( unonun büyük hamburger ekmeğine 2 dilim domates 1 dilim kaşar peyniri ve de ketçap)
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu

yazın çekilen fotolarıma baktım şimdi,korkunç görünüyorummmmm,galiba orada 71den de fazlaydım,yani ben bukadar dobiştimde nasıl oldu da kendime bir dur diyemedim,hayret ediyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…