bizim menüde
mercimek yemeği
makarna cacık turşu var
emme ben yine nettim evden getürdümniye seviniyosam mercimek gaz yapıyoda bana arada yiyorum
karnabahar yemeği
brokoli salatası
cacık
2 dilim ekmek
ve azcuk turşudan yiyeceğimm
Neyseeeeeeeeee düne bir çizgi çekeyimmm yedim ohh pişman değilimmmmmm gitsin tüm fazla kilolar inşallahhhhhhh
bugün tabii kaldığım yerden devammmm regl bitiyo sporuma başlarım bugün inşallah
sabah kahvaltım
2 minik dilim çavdar ekmeği
1kk yağsız beyaz peynir
2 salatalık
2 köy biberi
2 kuru kayısı
şuana kadar 1,5lt su içtim kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtim
ara da 1 kırmızı elme küçükbir avuç beyaz leblebi
malum pazartesi biraz ev işleri çamşır etraf topama falan uğraşıyorummm bi ara çıkarım kargo var çokşükür hem de yemeklik sebze falan bişeyler alıyımmm
kuşlarımın kafesini tüm malzemelerini çaçamşır suyu ile yıkadım güzelce duruladım kurttum yemlerini sularını koydum. bu arada benim yaramaz yumurtlayacktı söylemiştim. o gün veterinerin dediği kremi sürdüm yakalayıp çok kızdı bana nasıl kızdı anlatamam neyse bu yuvalığa girdi ama arada kafasını uzatıp beni dikizliyordu sonra çıktı benimde işlerim vardı akşam baktım yumurta falan yok poposundaki şişlikte inmiş. eşşek sıpası yumurtlamış ve kıskançlıktan yemiş yumurtasınıbenden kıskandı. şimdi artık salıyorum cin gibi uçup duruyor eşşek ya yemiş yumurtasınıda
afiyet olsun bebişimm.sana ne dicem yavaşladı ya kilo vermen biraz değişklik yapsana mesela ekmek hakkını artır bu hafta aralarda leblebi yeme ne biliyim bunun gibi şeyler sanırım işe yarar. ne düşünüosun sen?Neyseeeeeeeeee düne bir çizgi çekeyimmm yedim ohh pişman değilimmmmmm gitsin tüm fazla kilolar inşallahhhhhhh
bugün tabii kaldığım yerden devammmm regl bitiyo sporuma başlarım bugün inşallah
sabah kahvaltım
1kk yağsız beyaz peynir
2 salatalık
2 köy biberi
2 kuru kayısı
malum pazartesi biraz ev işleri çamşır etraf topama falan uğraşıyorummm bi ara çıkarım kargo var çokşükür hem de yemeklik sebze falan bişeyler alıyımmm
merhaba kızlar
öğleye kadar okulda yediklerim içtiklerim
ara: 100 ml şekersiz çay
ara: 200 ml muzlu süt
4 tane limonlu kepekli bisküvi
ara: 200 ml şekersiz adaçayı
öğlen menüm
tost ( unonun büyük hamburger ekmeğine 2 dilim domates 1 dilim kaşar peyniri ve de ketçap)
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu
Kimse yardımcı olmayacak mı? Kilo çizelgesi hakkında ,nasıl ekleyeceğimi bilemedim
ara öğünüm
1 muz
1 kupa tarçınlı karanfilli tane karabiberli demleme yeşil çayyy
herkes öğle ymeği ne gtti ben ara öğün yapıorum yeni.bugünlük böyle olsun napalımm..
metabolizma hızını ölçmemiş hayvan açlıktan yumurtasını yemiş dimi
sağol neruşum:92::92::92: çok beğendimmmmm
hangisini sütyenimi mi donumumu
oyyyy kuzuuuuummm özürdilerim valla ekledim sandım mesajını eklememişimmmmm:92::92::92::92:kızmaaaatabi ki öyle gidecek inşallah hepsi de sağlıkla tatlım
kızmıyomda fambı görüyon beni görmüyon
ay yok yaa yavaşladı benim de verdikçe yavaşlıyo işte evet öğün olmayınca dengelendi biraz bi de çok dolaştım hiç yoktan iyi evde yatıp yesem daha fenaydı artık bu hafta bol spor ve sağlıklı beslenmeyle dengeliycem inşallah gidecek kilolar inşallah kurtulucazzz tatlımmm:13:
hee gelir yumrutttt hiç acımazzzz:92::92::92:
alahımmmmmmmmmm öldürdünüz beni gülmektennnnnn:92::92::92::92: topla kız donunu
ama neruş 100 gr verdimya ondan düştü donumçok vermişim gibi
afiyet olsun fambikcıııım
Ohhhhhhhhh çok güzelmiş afiyet olsunnn nugimeeeeeeee akıllıı nugiiii:13:
afiyet olsun neruşum bende yarın aldırcam biber anneme evde bitti benimdeNeyseeeeeeeeee düne bir çizgi çekeyimmm yedim ohh pişman değilimmmmmm gitsin tüm fazla kilolar inşallahhhhhhh
sabah kahvaltım
1kk yağsız beyaz peynir
2 salatalık
2 köy biberi
2 kuru kayısı
merhaba kızlar
öğleye kadar okulda yediklerim içtiklerim
ara: 100 ml şekersiz çay
ara: 200 ml muzlu süt
4 tane limonlu kepekli bisküvi
ara: 200 ml şekersiz adaçayı
öğlen menüm
tost ( unonun büyük hamburger ekmeğine 2 dilim domates 1 dilim kaşar peyniri ve de ketçap)
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu
yemeğimi yedimmmmm
3 yk et kavurma
1 dlm kepek ekmeği
havuç salatası(içinde 2 havuç kadar vardı sanıırm)
200 ml yoğurt
1yk pirinç pilavı(resmen laf olsun diye aldım ve yedim,yemek gözüme pek bir az gözükünce bari pilav yiyeyim dedim ama pek yiyemedim yine)
yemeğimi yedimmmmm
3 yk et kavurma
1 dlm kepek ekmeği
200 ml yoğurt
1yk pirinç pilavı(resmen laf olsun diye aldım ve yedim,yemek gözüme pek bir az gözükünce bari pilav yiyeyim dedim ama pek yiyemedim yine)
yemeğimi yedimmmmm
3 yk et kavurma
1 dlm kepek ekmeği
200 ml yoğurt
sağol canımmmafiyet olsunnn fambıkkkkkk.iyi olmuş gözünüde doyurmuşsunnnn
olay şöyle oldu,baktım yemek az,bari pilav alayım doymicam galiba dedim,2 dlmde kepek ekmeği aldım yanımaekmek iki dilim yiyecektin hani pilav yediğin içinmi yemedin keşke ekmek yeseydin daha doyurucu olurdu :26:
sağol canımAfiyet olsun Famir..
Benim de canım istedi pilav.. yarın falan yapayım da 1 kaşık yiyeyim bari..
benimde öğle yemeğim yazdığım gibi oldu eklenen yada fazlalaşn bişey olmadı
karnıbahar yemeği 5-6 dal
brokoli salatası
2 kepçe cacık
biberiye turşusu
2 dilim ekmek
öglen kakınca diyeyim çünkü gece uyamadık hiç kzım aglarken
,kakınca 2kayısı
sonra 2bardak su
peynir
domates biber
3zeytin
1bizküvi
şekersiz çay
Afiyet olsun..
Afiyet olsun canım..
Hayırdır nesi var kızının..
Gece uyumamış bir anne olarak merak ettim..
bizimki de ağladı sabaha kadar..
benimde öğle yemeğim yazdığım gibi oldu eklenen yada fazlalaşn bişey olmadı
karnıbahar yemeği 5-6 dal
brokoli salatası
2 kepçe cacık
biberiye turşusu
2 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?