60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol neruşum sankim hergün etmi yiyom dimi

yaaa neler var değil mi söylenecek.....aminnn sonumuz hayrolsunnnn

bence öğle yemeğin çok güzel afiyet olsunnnnn çok sağlıklı ve tahin-pekmez için de tebrik ediyorumyeni eşofman takımını düşün yeme benceeee

Çokşükür canımmmbukadar gitti bi bukadar daha gidecekkk inşallahhhh azimleeeee gidenler gibi 50li kilolara azkaldııııııııııııııı yuppiiiiiiiiiiiiiiii:13::13:

afiyet olsun canım..inşallah umudumuz o kiloların gitmesi tüm çabamız zayıflayalım diye...

afiyet olsun canım menülerin gayet güzel..akşam kendini tutabildiğin içinde bravo

evet ebrulicim ayynen öyleeee ve çabalar boşa gitmezzzz azimle sabırla inançla olumlu düşünerekk hepsinden kurtulucazzzzzzzzz durmak yokkk yola devammm hepsi de gidecek inşallahhhh:13::13:

inşallahhhhhh canlarım hep beraber kurtulalımmmmm300 500 ü ahala duymadım,şu reklamalarda 3000 5000 varya sanıırm onun müziği dmi,sizin dediğinizzz

kız sen evli değilmisn ne eniştesi beaaaaaaaa,beeğniyom de bari Allah Allah.öyle siz başlayın yok başlıcaz nugiiiiiiii,izlerken yap işte bişeyler yattığın yerden,bacağını kaldır indir bari

300 500 300 500 300 500 demiştim ben bi zamanlar....
yuffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyeyim bide..
bide sana küstüm ben hani benim özelim..

ama ne yazim bilemedüm küüüüüüüüüüü

ben beklemedeyım canım daha önce dediğim gibi 12 martta bı sınavım var ona kadar musade ettım kendime bide gerçkten çok sıkıldım yemek düzenı daha dogrusu duzensizliğinden....benım eski diyetisyenden dolayı hiç heves meves kalmadı.senıde tebrik ederim inşallah devam ederssin.....

abovvvvv bende sayayım yerimde millet yarım bi kilo verir ben 100 gr uğraşıyom daha tebrik ederim canım

tebrik ederim kaptan neruda
esracım sanırım ismin esra :44::44:konyalının pideleri süperdir ve azmedip onlara hayır dediğin için seni büyük içtenlikle tebrik ederim canımcım
teşekkür ederim valla insanlara hayır demek çok zor işş ama yapıcam artıkınnn yetti gari evde anne baba dışarda nişanlı, eş, dost aaaaa yitir artıkkk herkes engell kardeşim ben kendimle zor başa çıkıyorum bi de böle şeler le uğraşıyorumm yazıkkk bana yaaa
Afiyet olsun canım...
:86::86:teşkür ederim
teşkkür edrim
afiyet olsun canım..inşallah umudumuz o kiloların gitmesi tüm çabamız zayıflayalım diye...

afiyet olsun canım menülerin gayet güzel..akşam kendini tutabildiğin içinde bravo

pazara gittim geldim yeşilçayım bitmiş aldım sıcacık acuktan yaparım kendime. akşam için kapuska yapıcam tarhana çorbasıyla. dünden yemeğim var ama az eşime yeter ancak hem yarın zaten dişçiye gideceğim yemek yapamam yarın bugünden yarının yemeği hazır olsun bari dedim

yaaa siz varya inanılmaz motivasyon kaynağısınız kızlar siz olmasanız napardım bilmiyorum harikasınız en eskisinden en yenisine kadar hepinizi seviyorum beeee
bugunde sevgi pıtırcığı olup çıktım niheheh

çoksevindim kankim balım tbrkederim azazda olsa dursada inattda etse gidecek bu kiloarrrrrrrrrrr

afiyet olsun canım kendini tuttuğun içinde tebrük ederüm
afiyet olsun priene

doyduydum o zamanda ondan yokkk akşam yemem zati pilav yada ekmek inşallah :18:

eswcim aklımdasın canım azcık işim var halledeyim sonra konuşcaz şimdi üstün körü olmasın dedimde ondan

maşallah canımçabuk gittin geldin...bende akşama çorba ve makarna yapıcam eşime..kendimede tavuk sote yapıcam yarın akşam spor var..eşim yemek yemez ben 2 günlük yapıcam...yalnız şu ara canım hiç salata istemiyor...

tam merkezde oturyorum canım o yüzden apartmanın önünde pazar yeri ondan çabuk hallediyorum herşeyi

karanfilli ıhlamur çay içiyorummmmmsallama ama olsunnnnn yinede güzel,sallama dedmde aklıma şunlar geldi:92::92::92::92::92::92:sallaaaaaaaaaaaaaaaaa
öğleden önceki ara öğünümde 3 kurukayısı yemiştim
yemekten hemen sonrada 1 adet kuru kayısı yedim

Son düzenleme:
hugocum tamam canım
bekliyorum ben

ben de öğle yemeğimi yedim kızlar
3 tane tavuk parçası, herbiri elimin ortasından küçük
2 küp patates ve havuç
1 kase brokoli
4-5 yk pul biberli yoğurt
1 yk patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

bide annem katmer yapmış, haşhaşlı, tadına bak diyince bide ondan yedim, e o da 3 kk vardı sanırım ama çok güzel olmuş, özlemişim annemin katmerini

ayrıca herkese afiyetler olsun

neruşum tebrik ederim canım seni
ben kilomu tutmaya çalışıyorum artık, gidecek yoksa elimden

benim kociş bikini falan giydirmez. mayoda giydirmez denize girmiyorum ben iranda yaşıyorumda ondan

aynen canim benimde öyle, ....dar kot giydirmezdi....beyazda giydirmezdi yada giyiyorsan icine gözükmeyecek bir kat daha giy derdi.yazin iyice pisiyor insan ozaman.bikini giydirmedi zayifken bile mayo ancak giyebilirdim

afiyet olsun nugya ve famir ben de yeşil çay kalmadığı için nane limonlu bitki çayı içiyurummm. famir bugü kayısılardan sonra mutlaka çıkarsın wc ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…