60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evlüyüm iyi beğeniyom işte oda beni beğense bi iyi tamam akşam hem onu seyredem bi yandanda koşu bandına binem bari ayy o değilde acaba hamlama olurmukine :26: olur dimi azucuk

evlüyüm iyi beğeniyom işte oda beni beğense bi iyi tamam akşam hem onu seyredem bi yandanda koşu bandına binem bari ayy o değilde acaba hamlama olurmukine :26: olur dimi azucuk

yahu nugicim sende kanter içinde olacak kadar hızlı yürüme,yani çok termele sadece vucudunu şekillendirmek için kullan yürüme bandını ,havalar ısınana kadar olmamı

şimcik bunu üstümüze alınalımmı alınmayalımmı:97: siz diye hitap etmişin emme neruşun yazısını alıntı yapmışın ne edelim biz şimdi bekliyoz karar veremedik

afiyet olsun canım akşam bir dilim ekmek ye yada yeme canım katmer yediğin için fazla olmasın yani bugünlük

yahu nugicim sende kanter içinde olacak kadar hızlı yürüme,yani çok termele sadece vucudunu şekillendirmek için kullan yürüme bandını ,havalar ısınana kadar olmamı

olur fambığım olur tabikide.zaten kan ter içinde yapamam şu sıralar önceden olsa dediğin gibi suyum çıkana kadar biniyordum.bi ara kalp ritmim 206 atıyordu hasteneye kaldırdılar sinir stresten olmuş o ara gerçekten sorunlarım vardı şükür sorunlarda geçti zaten bir daha tekrarlamadı ritim bozukluğu doktor kalp ilacı verdi onu kullanıyorum 6 ay kullanıcakmışım nisan da bitiyor artık kullanmıyacağım.işte hem boğazlarım hemde bir kere ritim bozukluğu yaşadığım için binmedim koşu bandına doktora sordum ama ben koşu bandına binsem problem olurmu diye yok sanmıyorum bidaha olacağını binebilirsin didi

fambıkkk akşam koşu bandınamı mekik aletimi hangisi mekik olursa bugün akşama yapamam annannemden getirmem lazım benim dediğim gibi akşam eve gidince ilk önce yemek yerim depfeereeze birşeyler hazırlayıp koyucam sonra diziyle beraber koşu bandına binerim olurmu.mekiği yarın yapalım ne dersin

Öğleden sonra ara
1 adet mandalina..
eve gidnce de leblebi yerim 15 tane..
sonra da akşama artık ne varsa..

afiyet olsun canım akşam bir dilim ekmek ye yada yeme canım katmer yediğin için fazla olmasın yani bugünlük

tamam nugicim, öyle yapayım bari, haklısın

bence sen de yavaş yavaş başla artık koşu bandına

ben de ne zamandır kullanmıyodum, değişiklik olsun diye dün kullanmaya başladım tekrar
ama bugün yapmıcam
reglim zaten karnım daha kötü olmasın sonra (

anladım canım,ozman bişey diyemem tabi,sen bir dra görün öyle başla ozman kalp önemli Allah korusunn,kendini yormayan egzersizler yapabilirsin sanıırm sadece.geçmş olsun

nugicimmmm,ben hafat içi akşamalrı yürüyemiyorum sadece cuma,cumartesi ve pazar yürüyebilirim.mekik aletinide sabah işe gitmeden yapabilirim,budurumda bende yarın sabah başlıcam,hügo sayıyla yap dedi işte 20-30 ne ise çok vaktimi almaz oda zaten.sende rahatsızlığım vardiyince seni gaza getirmek istemiyorum yapalım diye

anladım canım,ozman bişey diyemem tabi,sen bir dra görün öyle başla ozman kalp önemli Allah korusunn,kendini yormayan egzersizler yapabilirsin sanıırm sadece.geçmş olsun

sağol fambığım bişey olmaz dedi diyomya binebilirmişim zaten ben 5 hızını geçirmem.ilk gün dahada yavaş yaparım zaten 4 yada 4,5 hızda sonraki günlerde 1 er hız arttırırım.

nugicim yemekten en az 1 saat sonra bin banda
Allah korusun kalbini tetiklemesin sonra yine

insan hangi seviyede çalışırsa çalışsın vücut bir süre sonra alışıyor bana bakın mesela alıştı artıkın değişiklik yapıyorum. o yüzden başlarda daha yavaş yapmak şlerisi için iyi olur. mesela nugişim haftada 1 kez derecesini arttırırsın günde değil haftada 1 kez arttır. hem zaten 1 hafta düzenli yapsan gün aşırı olmak kaydı ile haftada 4 gün yeterde artar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…