inşallahhhhhh canlarım hep beraber kurtulalımmmmm300 500 ü ahala duymadım,şu reklamalarda 3000 5000 varya sanıırm onun müziği dmi,sizin dediğinizzz
kız sen evli değilmisn ne eniştesi beaaaaaaaa,beeğniyom de bari Allah Allah.öyle siz başlayın yok başlıcaz nugiiiiiiii,izlerken yap işte bişeyler yattığın yerden,bacağını kaldır indir bari
ama ne yazim bilemedüm küüüüüüüüüüü
ben famir,o neruda,o pinokyo ise oda öyle gost işte dimi nugi
evlüyüm iyi beğeniyom işteoda beni beğense bi iyi tamam akşam hem onu seyredem bi yandanda koşu bandına binem bari ayy o değilde acaba hamlama olurmukine :26: olur dimi azucuk
yaaa siz varya inanılmaz motivasyon kaynağısınız kızlar siz olmasanız napardım bilmiyorum harikasınız en eskisinden en yenisine kadar hepinizi seviyorum beeee
bugunde sevgi pıtırcığı olup çıktım niheheh
hugocum tamam canım
bekliyorum ben
ben de öğle yemeğimi yedim kızlar
3 tane tavuk parçası, herbiri elimin ortasından küçük
2 küp patates ve havuç
1 kase brokoli
4-5 yk pul biberli yoğurt
1 yk patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
bide annem katmer yapmış, haşhaşlı, tadına bak diyince bide ondan yedim, e o da 3 kk vardı sanırım ama çok güzel olmuş, özlemişim annemin katmerini
ayrıca herkese afiyetler olsun
neruşum tebrik ederim canım seni
ben kilomu tutmaya çalışıyorum artık, gidecek yoksa elimden
yahu nugicim sende kanter içinde olacak kadar hızlı yürüme,yani çok termele sadece vucudunu şekillendirmek için kullan yürüme bandını ,havalar ısınana kadar olmamı
afiyet olsun canım akşam bir dilim ekmek ye yada yeme canım katmer yediğin için fazla olmasın yani bugünlük
olur fambığım olur tabikide.zaten kan ter içinde yapamam şu sıralar önceden olsa dediğin gibi suyum çıkana kadar biniyordum.bi ara kalp ritmim 206 atıyordu hasteneye kaldırdılar sinir stresten olmuş o ara gerçekten sorunlarım vardı şükür sorunlarda geçti zaten bir daha tekrarlamadı ritim bozukluğu doktor kalp ilacı verdi onu kullanıyorum 6 ay kullanıcakmışım nisan da bitiyor artık kullanmıyacağım.işte hem boğazlarım hemde bir kere ritim bozukluğu yaşadığım için binmedim koşu bandına doktora sordum ama ben koşu bandına binsem problem olurmu diye yok sanmıyorum bidaha olacağını binebilirsin didi
fambıkkk akşam koşu bandınamı mekik aletimi hangisi mekik olursa bugün akşama yapamam annannemden getirmem lazım benim dediğim gibi akşam eve gidince ilk önce yemek yerim depfeereeze birşeyler hazırlayıp koyucam sonra diziyle beraber koşu bandına binerim olurmu.mekiği yarın yapalım ne dersin
anladım canım,ozman bişey diyemem tabi,sen bir dra görün öyle başla ozman kalp önemli Allah korusunn,kendini yormayan egzersizler yapabilirsin sanıırm sadece.geçmş olsun
Öğleden sonra ara
1 adet mandalina..
eve gidnce de leblebi yerim 15 tane..
sonra da akşama artık ne varsa..
fambıkkk akşam koşu bandınamı mekik aletimi hangisi mekik olursa bugün akşama yapamam annannemden getirmem lazım benim dediğim gibi akşam eve gidince ilk önce yemek yerim depfeereeze birşeyler hazırlayıp koyucam sonra diziyle beraber koşu bandına binerim olurmu.mekiği yarın yapalım ne dersin
afiyet olsun,canım leblebi bende şişkinlik yapıyor ve tartıda fazla çıkıyorsun,çok tüketme bence
nugicim yemekten en az 1 saat sonra bin banda
Allah korusun kalbini tetiklemesin sonra yine
zaten yemekten sonra hemen spo tehlikeli migdesarkması bile olbilir
Doğru dedin Famirim..
Onun yerine elma yesem daha iyi olur sanırım..
nugicim yemekten en az 1 saat sonra bin banda
Allah korusun kalbini tetiklemesin sonra yine
zaten yemekten sonra hemen spo tehlikeli migdesarkması bile olbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?