60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar. bugün diyete başladım 65 olan kilomu aşağılara çekebilmek için. evleneli 8 ay oldu ve ben 10 kilo almayı başardım bile neyse artık toparlanmam gerek dedim ve bugün işe koyuldum.
yediklerimi burda paylaşırsam motivasyon olur diye düşündüm.
sabah uyanır uyanmaz içinde taze zencefil dilimileri olan sıcak suyu mideye indirmekle işe başladım. (diyetisyen tavsiyeesidir, metabolizmayı hızlandırmaya yardımcıymış.) sonra bir elma bir kivi ve 5 adet fındıkla kahvaltımı ettim inanamayacaksınız ama doydum :))) öğle yemeğinden önce bir kase yoğurdun içine müsli ilave ederek yedim ( süt sevmem de pek) öğle yemeğimi de biraz geç de olsa koca bi tabak salata ile hallettim:)
40 dk. koşu bandı ve 20 dk. bisiklet de cabasııı :))))
umarım akşam eşim geldiğinde de böyle devam edebilirim zira akşam yemeklerden sonra çok abur cubur tüketiyor ve ben de dayanamayıp ona eşlik ediyorum sonra ne mi oluyoo onda bi değişiklik yok ama gelsin kilolar evin hanımınaa ((
herkese başarılar arkadaşlar umarım hepimiz ideal kilolarımıza ulaşabilirizz..

doğru diyon balım haftada 1 arttırayım o zaman acelem yok zaten koşu bandına binmek bile bence değişiklikler yapıcak zaten

merhabaaranıza ben de katıldım 63 kıloyum bu kış 6 kılo aldım suanda bıraz rahatsızım iyileşeyim baslıyacagım rejime

kızlar benim çıkmam gerek

keşif var da keşfe gidicem

elmamı yedim ama çıkmadan

hugocum sen cevap yazarsın tatlım bana

ben akşam evde bakarım artıkın

kızlar hepinizi öpüyorum, görüşürük sonraaaa

Ben de biraz erken çıkacağım bugün.. alışveriş falan yapacağım..
Akşam giremem tabi
yarın sabah görüşürüz cici kızlar..
öptüm sizi...
:118::124:

Ben de biraz erken çıkacağım bugün.. alışveriş falan yapacağım..
Akşam giremem tabi
yarın sabah görüşürüz cici kızlar..
öptüm sizi...
:118::124:

güle güle kızlar

canım diyetisyenmi verdi bunu sana yediklerini :26: çünkü çok az ve sağlıksız bu liste

bende yeşilçay içicem içim ısınsın üşüdüm bugün hava çok soğuk sabahtan beri oturmadım ancak oturdum

öğlen yemeğimden sonra sadece 200 ml su içtim
pazarda güzelce dolaştım gezdim iyi geldi . oğluşumu okuldan aldım çarşıda işlerimi hallettim.
eve geldim ,evde

1 kk elmalı kurabiye
200 ml çilekli süt

akşamdan kalma 3 yk tavuk taşlığı ( soğuk yemeği severim)

500 ml lik suyumu da açtım.

E tamam o zaman sen de haftada 1 arttırmak ssuuuuretiyleee 4 le başla bir hafta 4 yap sonra s4,5 sonra 5 böyle yaparsın tv karşısında ççok iyi oluyo zaman nasıl geçiyo anlamıyosunnn

çoksevindim kankim balım tbrkederim azazda olsa dursada inattda etse gidecek bu kiloarrrrrrrrrrr
sağoll balımcannnn inşallah kurtulucazzz hepsindennnnn azimle sabırla inançla kuşumgidecek hepsi fazlalıklarınnnn:13:

afiyet olsun ben de yemeğimi yedim 1 saat oldu bakla koydum ocağa şimdi de yeşil çayımıiçiyorum 1 tane de hurma yedim az önce

Afiyet olsun tatlım güzel zengin bir menüüü katmer de anneciğin yapmış yemesen olmaz tabii afiyet olsunnn

Ayrıcaa teşekkür ederim tatlım böyle böyle hepsi de gidecek inşallahhhh fazla kiloların:13:

ohhh misssss afiyet olsun farmasiciğim

canım diyetisyenmi verdi bunu sana yediklerini :26: çünkü çok az ve sağlıksız bu liste

yok canım sadece sabahki su diyetisyen önerisi. aç karnına zencefilli su. metebolizmayı hızlandırmaya yardımcı oluyomuş. diğerleri tamamen benim uydurmam:) öğleden sonra bir meyve ve akşam sebze yemeğim de var tabi.
çok mu sağlıksız bi diyet gerçekten ?

neruşum ufukta yüzük nişan falan varmı kızz maşallah tek başına evi çekip çevirebiliyorsun evlensen evlilik ağır gelmez sana

merhaba kızlar aranıza bugün katılıyorum bende zayıflamak istiyorumm kocaman bir karnım varrr ( nedense sadece bana öyle geliyor herkes iyisin diyorr püfss), sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum banada yardımcı olursnaız sevinirim. Yemek yemeyi çok seviyorum ama dikakt te ediyorum.
evde yürüyüş bandım var fakat dizlere zararlı diz kaslarını zedeliyormuş dediler yürümüyorum bahane çok. çok fazla kilo vermek niyetinde değilim sadece 5 kg istiyorum
1.75 boyundayım
63 kg
efet bana yardımcı olursnaız sevinirim

neruşum ufukta yüzük nişan falan varmı kızz maşallah tek başına evi çekip çevirebiliyorsun evlensen evlilik ağır gelmez sana

sağol hugocukcuğummm ben 10 yıldır yalnız yaşıyorum ama severim ev düzenini yemek olsun düzenli, ev düzenli olsun e erkek arkadaşımd a akşamları gelir yemeğe karşıda oturuyor ama dükkanı bana yakın o yüzden genelde yemeği bende yer biraz oturur sonr eve gider bazen kalır bakalım bizim biraz iş güç toparlama süreci şuan ilerde düşünüyoruz tabii hayırlısı diyelimm ama alışığım ev düzenine faturasıydı,alışverişiydi temizliğiydi yemeğiydi alışığım yaniii çokşükür seviyorum daaa

tamam neruşcum öyle yapıcam canım

tesekkur ederım canım.sende sınavını hallet sonra olur o zaman.basarılar

öğle yemeğimi 3 te yedim

5yk z.yağlı kabak yemeği

1 kase yoğurt

3 dal brokoli

1 dilim çavdar ekmeği

yeekten 1 saat sonra 1 tane hurma yedimm

şuan 2lt inci suyum yanımda

akşama z.yağlı bakla yaptım pişiyo sarımsaklı yoğurtla onu yerim

birazdan çıkıp yemeklik sebze et gibi şeyler alıcammm sonr da inşallah gelip sporumu yapıcam

evet canım zaten en öenmlisi sabah kahvaltısı ve sen meyveyle geçiştirmişsin.birde şunu söyliyeyim canım biz burda rejim yapmıyoruzki biz az ve sık yiyerek zayıflıyoruz sporlada desetek yapan arkadaşlarımız var. şekeri ve tatlıyı da bırakmaya çalışıyoruz ama şöylede var mesela tatlı yiyenler var aramızda ama kararında yiyorlar.ben ve hugocuk ve famir tatlıyı ve şekeri bıraktık benim 4 ay olacak hugonun 6 ay oldu artık ben 3 haftadır sadce hafta sonları 2 yada 3 çay kaşığı tahin pekmez yada çokokremm yiyorum sadece o.istersen sen bizi bir kaç gün takip et menülerimizi ona göre uyarla canım sende eğer sen böyle yaparsan unutma canım yağ değil kas verirsin buda sağlıksız olup hastalanmana neden olur şunu unutma HIZLI VERİLEN KİLO KAS YAVAŞ YADA NORMAL VERİLEN YAĞDAN VERİLİR CANIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…