insan hangi seviyede çalışırsa çalışsın vücut bir süre sonra alışıyor bana bakın mesela alıştı artıkın değişiklik yapıyorum. o yüzden başlarda daha yavaş yapmak şlerisi için iyi olur. mesela nugişim haftada 1 kez derecesini arttırırsın günde değil haftada 1 kez arttır. hem zaten 1 hafta düzenli yapsan gün aşırı olmak kaydı ile haftada 4 gün yeterde artar bile
kızlar benim çıkmam gerek
keşif var da keşfe gidicem
elmamı yedim ama çıkmadan
hugocum sen cevap yazarsın tatlım bana
ben akşam evde bakarım artıkın
kızlar hepinizi öpüyorum, görüşürük sonraaaa
Ben de biraz erken çıkacağım bugün.. alışveriş falan yapacağım..
Akşam giremem tabi
yarın sabah görüşürüz cici kızlar..
öptüm sizi...
:118::124:
merhabaaranıza ben de katıldım 63 kıloyum bu kış 6 kılo aldımsuanda bıraz rahatsızım iyileşeyim baslıyacagım rejime
selam arkadaşlar. bugün diyete başladım 65 olan kilomu aşağılara çekebilmek için. evleneli 8 ay oldu ve ben 10 kilo almayı başardım bileneyse artık toparlanmam gerek dedim ve bugün işe koyuldum.
yediklerimi burda paylaşırsam motivasyon olur diye düşündüm.
sabah uyanır uyanmaz içinde taze zencefil dilimileri olan sıcak suyu mideye indirmekle işe başladım. (diyetisyen tavsiyeesidir, metabolizmayı hızlandırmaya yardımcıymış.) sonra bir elma bir kivi ve 5 adet fındıkla kahvaltımı ettim inanamayacaksınız ama doydum :))) öğle yemeğinden önce bir kase yoğurdun içine müsli ilave ederek yedim ( süt sevmem de pek) öğle yemeğimi de biraz geç de olsa koca bi tabak salata ile hallettim:)
40 dk. koşu bandı ve 20 dk. bisiklet de cabasııı :))))
umarım akşam eşim geldiğinde de böyle devam edebilirim zira akşam yemeklerden sonra çok abur cubur tüketiyor ve ben de dayanamayıp ona eşlik ediyorum sonra ne mi oluyoo onda bi değişiklik yok ama gelsin kilolar evin hanımınaa((
herkese başarılar arkadaşlar umarım hepimiz ideal kilolarımıza ulaşabilirizz..
hımmmmm yok canım yani artık boğazlarım eskisi gibi değil penisilin yptırıyorumya 21 günden 21 güne.aslında 3 gündür heveslenmiyorum değil.pazar günü tam yapıcaktımki bi baktımki üst komşuda oturuyorumtabi sonrasındada üşendim.olur tabi ama bugün ben eve gidince depfeereze birşeyler hazırlayıp atcem sonra eniştenizi seyretcem 11 e doğru bitiyo galiba dizisi onunda yarın başlesek olmamı yada siz fambıkla başleyin ben yarın katilem.törende yapalım ben kaç ay sonra başlıcamya koşu bandına
sağoll balımcannnn inşallah kurtulucazzz hepsindennnnn azimle sabırla inançla kuşumgidecek hepsi fazlalıklarınnnnçoksevindim kankim balım tbrkederim azazda olsa dursada inattda etse gidecek bu kiloarrrrrrrrrrr
karanfilli ıhlamur çay içiyorummmmm sallama ama olsunnnnn yinede güzel,sallama dedmde aklıma şunlar geldi:92::92::92::92::92::92: sallaaaaaaaaaaaaaaaaa
öğleden önceki ara öğünümde 3 kurukayısı yemiştim
yemekten hemen sonrada 1 adet kuru kayısı yedim
hugocum tamam canım
bekliyorum ben
ben de öğle yemeğimi yedim kızlar
3 tane tavuk parçası, herbiri elimin ortasından küçük
2 küp patates ve havuç
1 kase brokoli
4-5 yk pul biberli yoğurt
1 yk patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
bide annem katmer yapmış, haşhaşlı, tadına bak diyince bide ondan yedim, e o da 3 kk vardı sanırım ama çok güzel olmuş, özlemişim annemin katmerini
ayrıca herkese afiyetler olsun
neruşum tebrik ederim canım seni
ben kilomu tutmaya çalışıyorum artık, gidecek yoksa elimden
öğlen yemeğimden sonra sadece 200 ml su içtim
pazarda güzelce dolaştım gezdim iyi geldi . oğluşumu okuldan aldım çarşıda işlerimi hallettim.
eve geldim ,evde
1 kk elmalı kurabiye
200 ml çilekli süt
akşamdan kalma 3 yk tavuk taşlığı ( soğuk yemeği severim)
500 ml lik suyumu da açtım.
canım diyetisyenmi verdi bunu sana yediklerini :26: çünkü çok az ve sağlıksız bu liste
neruşum ufukta yüzük nişan falan varmı kızz maşallah tek başına evi çekip çevirebiliyorsun evlensen evlilik ağır gelmez sana
E tamam o zaman sen de haftada 1 arttırmak ssuuuuretiyleee 4 le başla bir hafta 4 yap sonra s4,5 sonra 5 böyle yaparsın tv karşısında ççok iyi oluyo zaman nasıl geçiyo anlamıyosunnn
sağoll balımcannnn inşallah kurtulucazzz hepsindennnnn azimle sabırla inançla kuşumgidecek hepsi fazlalıklarınnnn:13:
afiyet olsun ben de yemeğimi yedim 1 saat oldu bakla koydum ocağa şimdi de yeşil çayımıiçiyorum 1 tane de hurma yedim az önce
Afiyet olsun tatlım güzel zengin bir menüüü katmer de anneciğin yapmış yemesen olmaz tabii afiyet olsunnn
Ayrıcaa teşekkür ederim tatlım böyle böyle hepsi de gidecek inşallahhhh fazla kiloların:13:
ohhh misssss afiyet olsun farmasiciğim
ben beklemedeyım canım daha önce dediğim gibi 12 martta bı sınavım var ona kadar musade ettım kendime bide gerçkten çok sıkıldım yemek düzenı daha dogrusu duzensizliğinden....benım eski diyetisyenden dolayı hiç heves meves kalmadı.senıde tebrik ederim inşallah devam ederssin.....
yok canım sadece sabahki su diyetisyen önerisi. aç karnına zencefilli su. metebolizmayı hızlandırmaya yardımcı oluyomuş. diğerleri tamamen benim uydurmam:) öğleden sonra bir meyve ve akşam sebze yemeğim de var tabi.
çok mu sağlıksız bi diyet gerçekten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?