60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun kızlar

bende aramı yapıyorum 3bisküvüdiyet yanında sütlü kako

canım migwde sarkamsı söyle yemk iyisunya hemn spor yaparsan agırlık biniyo migdeye sarkma oluyo

afiyet olsun neruşcum bende ilk baklamı geçen hafta yemiştim

bende üniversitede 4 yıl yanlız yaşadım evimiz vardı orda kaldım kira derdi olmayınca yanlız öğrenci halimle yaşamak kolay oluyordu. son sınıfta eşimle tanıştık eve bi dadandı sorma hep bende kalıyordu alıştım bende gelmeyince korkuyordum yanlız kalmaya zatende evlendik sonra. önce nihak kıydık epeyce nikahlı düğünsüz gezdik tozduk biz. nikah kıyıldı kimsenin haberi yok düğüne 1 ay var soranda olmadı düğün telaşından oysaki biz çoktan nihak kıydırmıştık sonra öğrendiler ama sorun olmadı

ya işte benim de en büyük düşmanım çikolata şimdiden sayfaları gözden geçireyim mönülerinize bakayım o zaman. çok teşekkür ederim ya. bu kilolardan kurtulmam lazım. sizi de tebrik ediyorum bu arada 4 ay boyunca çabalamanız mükemmell. :)))

hıh gidiyorum işte hiç misafirperver değilsinizzzz ne kötüsünüzzz küstüm sizeee tamam bilgileriniz sizin olsun

afiyet olsun canım ben de şimdi 1 elma yediimm

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz siz önce kendinizi tanıtın nasıl besleniyorsunuz vazgeçemedikleriniz tatlıyla fastfodla aranız nasıl bakalım anlatın kızlar

afiyet olsun canım hepsi çok güzel
ben de dinlendim şimdi sporumun başına geçeyim

hıh gidiyorum işte hiç misafirperver değilsinizzzz ne kötüsünüzzz küstüm sizeee tamam bilgileriniz sizin olsun

canım dur ya sırayla yorum yapıyoruz hemen misafirper değilsiniz diyon bak bizim gibi topik bulaman ona göre herkez pek bi memnun bizden:81: şimdi gelelim konuya hoşgeldin sefalar getirdin biraz öncede diğer yeni gelen arkadaşa yazdım onu dikkate al az ve sık yiyerek zayıflıyoruz sporun varsa yediklerini ve sporun yaz buraya biz sana az yada çok olmuş diye yorum yaparız bu arada menülerimizede dikkat et canım bizim birşeyler öğrenirsin daha ii olur senin için soracağın bişey varsa sor cicim

sizinki de güzelmiş ben de düğün falan öyle şeyleri hiçç sevmem bir gün kendi kendimize nikahlansak diye düşünürüm hep hiç sevmem düğün hazırlık falan gözümalmıyo hiç işte benim de öğrenciyken de tektim yemek falan yaprdım ev düzeniydi çok severdi arkadaşlarım tabiii enne yemeği gibi düzen vaar şimdi de öyle devam ediyorum erkek arkadaşım da yakında ona da çıkınca yakın iyi oluyo soğukta geç saat karşıya gitmek zorr burda ben yemek de yapıyorum geliyo yorgun sıcak yemek iyi oluyo ona da hem ben de yalnız kalmıyorummm bakalım hayırlısı zamanı gelince diğer rsmi işler de olur inşallah hayırlısından olsun

afiyet olsun canım ben de şimdi 1 elma yediimm

sağol tatlım sana da afiyet olsun mneülerine bayılıyorum sporun da var gdecek tüm fazlalıkalr kurtulucaz hepsinden inşallahhhhh:13:

afiyet olsun neruşcum bende ilk baklamı geçen hafta yemiştim

sağol nugimmmm bu da benim 2. geçen etli nohutlu yoğurtlu yapmıştım bu kez z.yağlı

utandım:)
hemde sevindirik oldum:)
bu zayıflama faslı bnei geriyor, her yediğim şeyden pişmanlık duyuyorum.
hiç spor yapmıyorum bu ara ama bazen cozutuyorum hergün 4 km falan yürüyorum.
ben ymeke yemeden zayıflamak istiyorum. nerden nasıl başlasam bilmiyorum benim soruum hareketsizlik sanırım tek sıkıntım yoksa öyle abartı yemiyorumy awss

ben de öyle derdim abartı yemiyorum ki falann ama buraya yediklerimi yazdıkça gördüm aslında hiç dikkat etmiyor muşum sen de yediklerini içtiklerini yazarsan kendini kontrol edebilirsin insan sorumluluk alıyor valla aklıma hemen bu forum geliyor yemek yerken frenliyorum kendimi sporda gerekli ben haftada 3 kez salona gidiyorum mesala

ehehe sevdim seni aramızdan ayrılma verirsin kiloları yediklerini hergün yaz

şimcik bunu üstümüze alınalımmı alınmayalımmı:97: siz diye hitap etmişin emme neruşun yazısını alıntı yapmışın ne edelim biz şimdi bekliyoz karar veremedik
kız neruda öyle deyince hepiciinizi içine alarak hepiciinize ilanı aşk ettim yaaa. valla kocam duysa oyar o kadar büyük bir aşk besliyorum sizee

afiyet olsun,canım leblebi bende şişkinlik yapıyor ve tartıda fazla çıkıyorsun,çok tüketme bence

hmm belkide ben bu hafta o yüzde tuvalete çıkamıyorum kilolu çıkıyorummmmm yaa şu smiley var ya hani gözünün kenarı tikliyo, ha işte bu bitiyorum yaaaa çok komikk

ehehe sevdim seni aramızdan ayrılma verirsin kiloları yediklerini hergün yaz

:) teşekkür edeirm inş. veririm bebiş istmekteyim o yüzden biraz vermeliyim 5 kilocuk çokmu şey istiyorum inş. hepbirlikte verelim bu hafta çok dikkat edeyim

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 175 boyunda 65 kiloyum bende bi beş kilo vermek istiyorum .sizinle bugün öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım 65 kilo normal tempolu bi bayanın günlük alması gerekn kalori miktarı1800-2000 arası imiş eyer zayıflamak istiyorsa 500 kalori günde eksik alıp sporlada 250 kalori yakması gerekiyomuş.bide zayılama çayı öğrendim günde üç fincan içilmesi gerekiyomuş 3 tana zencefille 1 tane limon 2litre suda kaynatılacak sonra içine 1 rula tarçın atılıp ocaktan alındıktan sonra demlemeye bırakılacak.biraz ılıdıktan sonra içine 1yemek kaşığı bal atılıp karıştırılacak sonra süzülüp ara öğünlerden sonra içilecekmiş metebolizmayı hızlandırıp yağ yalımını güçlendiriyomuş arıca gribe de iyi geliyomuş.

canım hareketsizlik derdi bendede çok sabahtan akşama kadar oturuyorum işyerinde koşu bandım var evde ama yazdan bu yana binemedim hiç bademciklerimden dolayı ama artık ben bu akşam başlıyorum binmeye inşallah.eğer yemek yemeden zayıflamak istiyorsan yanlış canım zayıflarmısın evet kilo vermiş görünürsün ama bu kaz kaybından başka birşey değildir canım eğer yemek yiyerek zayıflarsan daha sağlıklı olur diğer türlü zaten başta sağlığın bozulur ilerde ki allah göstermesin öyle birşey istemeyiz az ve sık yiyerek zayıfla canım vaktin varsa sporunuda yapmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…