öğle yemeğimi 3 te yedim
5yk z.yağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt
3 dal brokoli
1 dilim çavdar ekmeği
yeekten 1 saat sonra 1 tane hurma yedimm
şuan 2lt inci suyum yanımda
akşama z.yağlı bakla yaptım pişiyo sarımsaklı yoğurtla onu yerim
birazdan çıkıp yemeklik sebze et gibi şeyler alıcammm sonr da inşallah gelip sporumu yapıcam
sağol hugocukcuğummm ben 10 yıldır yalnız yaşıyorum ama severim ev düzenini yemek olsun düzenli, ev düzenli olsune erkek arkadaşımd a akşamları gelir yemeğe karşıda oturuyor ama dükkanı bana yakın o yüzden genelde yemeği bende yer biraz oturur sonr eve gider bazen kalır bakalım bizim biraz iş güç toparlama süreci şuan ilerde düşünüyoruz tabii hayırlısı diyelimm ama alışığım ev düzenine faturasıydı,alışverişiydi temizliğiydi yemeğiydi alışığım yaniii çokşükür seviyorum daaa
evet canım zaten en öenmlisi sabah kahvaltısı ve sen meyveyle geçiştirmişsin.birde şunu söyliyeyim canım biz burda rejim yapmıyoruzki biz az ve sık yiyerek zayıflıyoruz sporlada desetek yapan arkadaşlarımız var. şekeri ve tatlıyı da bırakmaya çalışıyoruz ama şöylede var mesela tatlı yiyenler var aramızda ama kararında yiyorlar.ben ve hugocuk ve famir tatlıyı ve şekeri bıraktık benim 4 ay olacak hugonun 6 ay oldu artık ben 3 haftadır sadce hafta sonları 2 yada 3 çay kaşığı tahin pekmez yada çokokremm yiyorum sadece o.istersen sen bizi bir kaç gün takip et menülerimizi ona göre uyarla canım sende eğer sen böyle yaparsan unutma canım yağ değil kas verirsin buda sağlıksız olup hastalanmana neden olur şunu unutma HIZLI VERİLEN KİLO KAS YAVAŞ YADA NORMAL VERİLEN YAĞDAN VERİLİR CANIM.
hoşgeldin canım tabiki önce sağlık iyileş gel biz burdayız
öğle yemeğimi 3 te yedim
5yk z.yağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt
3 dal brokoli
1 dilim çavdar ekmeği
birazdan çıkıp yemeklik sebze et gibi şeyler alıcammm sonr da inşallah gelip sporumu yapıcam
öğle yemeğimi 3 te yedim
5yk z.yağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt
3 dal brokoli
1 dilim çavdar ekmeği
hıh gidiyorum işte hiç misafirperver değilsinizzzz ne kötüsünüzzzküstüm sizeee tamam bilgileriniz sizin olsun
bende üniversitede 4 yıl yanlız yaşadım evimiz vardı orda kaldım kira derdi olmayınca yanlız öğrenci halimle yaşamak kolay oluyordu. son sınıfta eşimle tanıştık eve bi dadandı sorma hep bende kalıyordualıştım bende gelmeyince korkuyordum yanlız kalmaya zatende evlendik sonra. önce nihak kıydık epeyce nikahlı düğünsüz gezdik tozduk biz. nikah kıyıldı kimsenin haberi yok düğüne 1 ay var soranda olmadı düğün telaşından oysaki biz çoktan nihak kıydırmıştık sonra öğrendiler ama sorun olmadı
afiyet olsun canım ben de şimdi 1 elma yediimm
afiyet olsun neruşcum bende ilk baklamı geçen hafta yemiştim
canım dur ya sırayla yorum yapıyoruz hemen misafirper değilsiniz diyon bak bizim gibi topik bulaman ona göreherkez pek bi memnun bizden:81: şimdi gelelim konuya hoşgeldin sefalar getirdin biraz öncede diğer yeni gelen arkadaşa yazdım onu dikkate al az ve sık yiyerek zayıflıyoruz sporun varsa yediklerini ve sporun yaz buraya biz sana az yada çok olmuş diye yorum yaparız bu arada menülerimizede dikkat et canım bizim birşeyler öğrenirsin daha ii olur senin için soracağın bişey varsa sor cicim
utandım:)
hemde sevindirik oldum:)
bu zayıflama faslı bnei geriyor, her yediğim şeyden pişmanlık duyuyorum.
hiç spor yapmıyorum bu ara ama bazen cozutuyorum hergün 4 km falan yürüyorum.
ben ymeke yemeden zayıflamak istiyorum. nerden nasıl başlasam bilmiyorum benim soruum hareketsizlik sanırımtek sıkıntım yoksa öyle abartı yemiyorumy awss
ben ymeke yemeden zayıflamak istiyorum. nerden nasıl başlasam bilmiyorum benim soruum hareketsizlik sanıımtek sıkıntım yoksa öyle abartı yemiyorumy awss
kız neruda öyle deyince hepiciinizi içine alarak hepiciinize ilanı aşk ettim yaaa. valla kocam duysa oyar o kadar büyük bir aşk besliyorum sizeeşimcik bunu üstümüze alınalımmı alınmayalımmı:97: siz diye hitap etmişin emme neruşun yazısını alıntı yapmışınne edelim biz şimdi bekliyoz karar veremedik
afiyet olsun,canım leblebi bende şişkinlik yapıyor ve tartıda fazla çıkıyorsun,çok tüketme bence
ben de öyle derdim abartı yemiyorum ki falann ama buraya yediklerimi yazdıkça gördüm aslında hiç dikkat etmiyor muşum sen de yediklerini içtiklerini yazarsan kendini kontrol edebilirsin insan sorumluluk alıyor valla aklıma hemen bu forum geliyor yemek yerken frenliyorum kendimisporda gerekli ben haftada 3 kez salona gidiyorum mesala[/QU
dün sabahtan başalayayım
kahvaltı bir bardak süt, arada çay içtim, çou şekersiz.
öğlen yemeğinde birtane burger yedim ketçapsız mayonezsiz. arada bişi yemedim. akşam yemeğindne önce bir bardak sirkeli su içtim
akşam yemeğinde salata ve ev makarnası makarna yarım tabak. ekemke yok. ilerleyen saatlarde portakal suyu
bugün sabah bir bardak süt, öğle yemeğinde yoğurt az bulgur pilavı ve sebze yemeği (1 dilim ekmekbukadar akşam yemeğinde ekmek yemiyorum hiç
çokmu
ehehe sevdim seniaramızdan ayrılma verirsin kiloları yediklerini hergün yaz
ben ymeke yemeden zayıflamak istiyorum. nerden nasıl başlasam bilmiyorum benim soruum hareketsizlik sanırımtek sıkıntım yoksa öyle abartı yemiyorumy awss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?