60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aferim sana...ben çok zor alıştım evliliğe..bunalıma grdim ağır geldi....bekarken hiç bir iş yapmazdım..akşam geldiğimde yatağım düzlenmiş pijamalarım katlanmış yemeğim hazır...ohhhh ne rahattı..evlendikten sonra eve gelince çıldırıyordum yemek yok sabah nasıl bırakmışsan aynı..akşamdan bir bardak kalmışsa oturma odasında ertesi akşam yine ayrı yerinde duruyor..nefret ediyordum..ilk 8 ay annemde yemek taşıdım bir ara ramazan gelmişti onda da 1 ay kayınvalideme taşındım her akşam yemeğe çünkü yemek yapmak hiç baan göre değildi...bir kere ben soğandan nefret ederim hele domates yemesini bile sevmem...çok zor geldi bana çookkkk.şimdi ama en alasını yapıyorum.öğrendim annem 1 yıl boyunca her cumartesi geldi bana kurs verdi...ve başarılı sonuçları oldu..haaaa seviyormuyum yemek yapmasını hayır...ama eskisi gibide zor gelmiyor artık

öğlen

2 kepçe pırasa yemeği
6 7 kaşık yoğurt
ekmek yok

ara öğün bir fincan süt :)

hıms ikimzide yeniyiz fıstık hadi biz birlikte zayıflayalım
bende 175 boyunda
63 kg dayım 5 kilov ermek istiyorum bende.
o çaylar yapmak beni geriyor vakit ayırmaıyorum zor geliyor en güzeli yememek diyorum yemiyorum ama vucüt kiltiyor kendini yediğim herşeyi depoluyor yakmıyor az yemekte çözüm değil sanırım

hoşgeldin canım sen kilolu değilsinki neden zayıflamak istiyorsun aslında kilon iyi yağınmı fazla veya göbek falanmı var yani bölgesel yağlanmamı var canım

fambıkkkk gızzzzzzzzzzzz nereye gittin gene :95::95::97:

hee ara sen fambık ara fambık ararken bizi kaybetme de:97::97: ahanda gızgandımmm al sana gızgançlıkkkkk

haa sranı bekle dimiiii bi bakalım ne az ne çok karar verelim kurula sunalımmmm hemen bir alınganlık bir cıllıma sen yaz biz sana az mı çok mu derizzz gelen yazıyo biz az çok diyoruz tamam

sen yazdığını bi okusana burda gülmekten gözlerim dolduuuuçatlıycamşimdi ardı ardına nasılda sıralamış görevlerimizi

hımsss inş. başlayabilrisn fıstık hergün söz veriyorum kendime ama başarmaıyorum umarım sen başarırsın. hiç yemedende olmuyor tabi yiyorum ama püfs evli olmakta dert eşim sebze yemeği sevmiyoru pişridğimde mızmılanıyor hem ona ayrı hem kendime ayrı yemek yapamam buna ne enerjim ne vaktim varr, mecbur ortak yemek yapıyorum yemediğimdede kızıyor ilkoş hasta olacaksın diye, bende yememeye çalışıyorum umarım veririm şu veririm kiloları ya

aboooooov süleme o zaman gocana gısganivemesin

yemek yapmasını sevmiyorsan yemesinide sevmiyorsundur benim kilolarım evlendiğim ilk yıldan kaldılar demirbaş gibiler dört dörtlük sofra hazırlamktan aldım bu pıt pıt yağları

kızlar ogle yemegımde

5-6 kasık etlı nohut yemegı

salata

300 ml ayran

bıraz da tursu yedım

aksam bunu ne ıle dengeleyebılırım.
regl oldum bu arada cok sısım canım bısey ıstemıyor

aksam da sporum var.

kızlar merhaba

öğlen sulu köfte vardı sulu köfte yedim

akşamda çorba ve yoğurt yemeyi planlıyorum

Bu arada 4 gündür zumba yapıyorum ve sıkılaştığımı hissediyorum acaba psikolojikmi :) ama çok eğlenceli bir program e tabi bide sonuçta hareket yani bütün gece yatmaktan iyidir :)

vaayy büyük bir aşkla evlenmişsin sende hugocuk mutluluğun daim olsun

afiyet olsun vitamin olsun yağ olmasın aksın gitsin bu arada zumbaa nedir

yemek yapmasını sevmiyorsan yemesinide sevmiyorsundur benim kilolarım evlendiğim ilk yıldan kaldılar demirbaş gibiler dört dörtlük sofra hazırlamktan aldım bu pıt pıt yağları

yok yemesini severim...ama yemeğin iki katı tatlıları severim çeşidi farketmez...

afiyet olsun vitamin olsun yağ olmasın aksın gitsin bu arada zumbaa nedir

amiiinnnn :) Zumba böyle birkaç danstan alınmış hareketli figürleri birlikte hareketli bir müzik eşliğinde yapmak :) internette yada sitede aratırsan daha detaylı bilgiler bulursun ve videolarını.

slm kızlarrrrrr
misafrlerimi geçirdimmm hemn koşa koşa size geldimmm
hemen yiyip içtklerimi yazıorum
sabah kahvaltıdan sonra ara yapamadım
öğlen biraz erken oldu yemek

2kupa şekersz çay
4 tahta kaşık kısır
2 biberiye turşusu
2 kornişon turşu
1tk acı sos
2 dal marul
2kk havuçlu kek

şimdi ara
3 yk yoğurt
içine 1kivi
1/2yeşil elma
1.5 yk nesfit
tarçınn

ee siz napınız bakem?ben yokken neler kaynattınız hemn geçmişi okuyayımeksk kalmayayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…