sağol hugocukcuğummm ben 10 yıldır yalnız yaşıyorum ama severim ev düzenini yemek olsun düzenli, ev düzenli olsune erkek arkadaşımd a akşamları gelir yemeğe karşıda oturuyor ama dükkanı bana yakın o yüzden genelde yemeği bende yer biraz oturur sonr eve gider bazen kalır bakalım bizim biraz iş güç toparlama süreci şuan ilerde düşünüyoruz tabii hayırlısı diyelimm ama alışığım ev düzenine faturasıydı,alışverişiydi temizliğiydi yemeğiydi alışığım yaniii çokşükür seviyorum daaa
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 175 boyunda 65 kiloyum bende bi beş kilo vermek istiyorum .sizinle bugün öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım 65 kilo normal tempolu bi bayanın günlük alması gerekn kalori miktarı1800-2000 arası imiş eyer zayıflamak istiyorsa 500 kalori günde eksik alıp sporlada 250 kalori yakması gerekiyomuş.bide zayılama çayı öğrendim günde üç fincan içilmesi gerekiyomuş 3 tana zencefille 1 tane limon 2litre suda kaynatılacak sonra içine 1 rula tarçın atılıp ocaktan alındıktan sonra demlemeye bırakılacak.biraz ılıdıktan sonra içine 1yemek kaşığı bal atılıp karıştırılacak sonra süzülüp ara öğünlerden sonra içilecekmiş metebolizmayı hızlandırıp yağ yalımını güçlendiriyomuş arıca gribe de iyi geliyomuş.
ben de öyle derdim abartı yemiyorum ki falann ama buraya yediklerimi yazdıkça gördüm aslında hiç dikkat etmiyor muşum sen de yediklerini içtiklerini yazarsan kendini kontrol edebilirsin insan sorumluluk alıyor valla aklıma hemen bu forum geliyor yemek yerken frenliyorum kendimisporda gerekli ben haftada 3 kez salona gidiyorum mesala[/QU
dün sabahtan başalayayım
kahvaltı bir bardak süt, arada çay içtim, çou şekersiz.
öğlen yemeğinde birtane burger yedim ketçapsız mayonezsiz. arada bişi yemedim. akşam yemeğindne önce bir bardak sirkeli su içtim
akşam yemeğinde salata ve ev makarnası makarna yarım tabak. ekemke yok. ilerleyen saatlarde portakal suyu
bugün sabah bir bardak süt, öğle yemeğinde yoğurt az bulgur pilavı ve sebze yemeği (1 dilim ekmekbukadar akşam yemeğinde ekmek yemiyorum hiç
çokmu
canım dünkü menü çok az birde yediklerini buraya kaşık olarak yaz olurmu biz öyle yapıyoruz
2 yk kaşığı pilav:1 dilim ekmeğe
2 yk makarna :1 dilim ekmeğe
eşittir canım
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 175 boyunda 65 kiloyum bende bi beş kilo vermek istiyorum .sizinle bugün öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım 65 kilo normal tempolu bi bayanın günlük alması gerekn kalori miktarı1800-2000 arası imiş eyer zayıflamak istiyorsa 500 kalori günde eksik alıp sporlada 250 kalori yakması gerekiyomuş.bide zayılama çayı öğrendim günde üç fincan içilmesi gerekiyomuş 3 tana zencefille 1 tane limon 2litre suda kaynatılacak sonra içine 1 rula tarçın atılıp ocaktan alındıktan sonra demlemeye bırakılacak.biraz ılıdıktan sonra içine 1yemek kaşığı bal atılıp karıştırılacak sonra süzülüp ara öğünlerden sonra içilecekmiş metebolizmayı hızlandırıp yağ yalımını güçlendiriyomuş arıca gribe de iyi geliyomuş.
fambıkkkk gızzzzzzzzzzzz nereye gittin gene :95::95::97:
canım dur ya sırayla yorum yapıyoruz hemen misafirper değilsiniz diyon bak bizim gibi topik bulaman ona göreherkez pek bi memnun bizden:81: şimdi gelelim konuya hoşgeldin sefalar getirdin biraz öncede diğer yeni gelen arkadaşa yazdım onu dikkate al az ve sık yiyerek zayıflıyoruz sporun varsa yediklerini ve sporun yaz buraya biz sana az yada çok olmuş diye yorum yaparız bu arada menülerimizede dikkat et canım bizim birşeyler öğrenirsin daha ii olur senin için soracağın bişey varsa sor cicim
kız neruda öyle deyince hepiciinizi içine alarak hepiciinize ilanı aşk ettim yaaa. valla kocam duysa oyar o kadar büyük bir aşk besliyorum sizee
hmm belkide ben bu hafta o yüzde tuvalete çıkamıyorum kilolu çıkıyorummmmmyaa şu smiley var ya hani gözünün kenarı tikliyo, ha işte bu bitiyorum yaaaa çok komikk
ben de öyle derdim abartı yemiyorum ki falann ama buraya yediklerimi yazdıkça gördüm aslında hiç dikkat etmiyor muşum sen de yediklerini içtiklerini yazarsan kendini kontrol edebilirsin insan sorumluluk alıyor valla aklıma hemen bu forum geliyor yemek yerken frenliyorum kendimisporda gerekli ben haftada 3 kez salona gidiyorum mesala[/QU
dün sabahtan başalayayım
kahvaltı bir bardak süt, arada çay içtim, çou şekersiz.
öğlen yemeğinde birtane burger yedim ketçapsız mayonezsiz. arada bişi yemedim. akşam yemeğindne önce bir bardak sirkeli su içtim
akşam yemeğinde salata ve ev makarnası makarna yarım tabak. ekemke yok. ilerleyen saatlarde portakal suyu
bugün sabah bir bardak süt, öğle yemeğinde yoğurt az bulgur pilavı ve sebze yemeği (1 dilim ekmekbukadar akşam yemeğinde ekmek yemiyorum hiç
çokmu
sizinki de güzelmiş ben de düğün falan öyle şeyleri hiçç sevmem bir gün kendi kendimize nikahlansak diye düşünürüm hephiç sevmem düğün hazırlık falan gözümalmıyo hiç işte benim de öğrenciyken de tektim yemek falan yaprdım ev düzeniydi çok severdi arkadaşlarım tabiii enne yemeği gibi düzen vaar şimdi de öyle devam ediyorum erkek arkadaşım da yakında ona da çıkınca yakın iyi oluyo soğukta geç saat karşıya gitmek zorr burda ben yemek de yapıyorum geliyo yorgun sıcak yemek iyi oluyo ona da hem ben de yalnız kalmıyorummm bakalım hayırlısı zamanı gelince diğer rsmi işler de olur inşallah hayırlısından olsun
neruda önünde engeller en kısa zamanda biter inşllah :) nişanlım hep yasadığım evi merak ederdi merakını istemeye gelince giderdiolumlu yönde hele çok değişti nişanlılık vezirlikmiş cidden,evlilik rezillik olmaz inşallah
canım hareketsizlik derdi bendede çok sabahtan akşama kadar oturuyorum işyerinde koşu bandım var evde ama yazdan bu yana binemedim hiç bademciklerimden dolayı ama artık ben bu akşam başlıyorum binmeye inşallah.eğer yemek yemeden zayıflamak istiyorsan yanlış canım zayıflarmısın evet kilo vermiş görünürsün ama bu kaz kaybından başka birşey değildir canım eğer yemek yiyerek zayıflarsan daha sağlıklı olur diğer türlü zaten başta sağlığın bozulur ilerde ki allah göstermesin öyle birşey istemeyiz az ve sık yiyerek zayıfla canım vaktin varsa sporunuda yapmaya çalış.
kız neruda öyle deyince hepiciinizi içine alarak hepiciinize ilanı aşk ettim yaaa. valla kocam duysa oyar o kadar büyük bir aşk besliyorum sizee
hmm belkide ben bu hafta o yüzde tuvalete çıkamıyorum kilolu çıkıyorummmmmyaa şu smiley var ya hani gözünün kenarı tikliyo, ha işte bu bitiyorum yaaaa çok komikk
aferim sana...ben çok zor alıştım evliliğe..bunalıma grdim ağır geldi....bekarken hiç bir iş yapmazdım..akşam geldiğimde yatağım düzlenmiş pijamalarım katlanmış yemeğim hazır...ohhhh ne rahattı..evlendikten sonra eve gelince çıldırıyordum yemek yok sabah nasıl bırakmışsan aynı..akşamdan bir bardak kalmışsa oturma odasında ertesi akşam yine ayrı yerinde duruyor..nefret ediyordum..ilk 8 ay annemde yemek taşıdım bir ara ramazan gelmişti onda da 1 ay kayınvalideme taşındım her akşam yemeğe çünkü yemek yapmak hiç baan göre değildi...bir kere ben soğandan nefret ederim hele domates yemesini bile sevmem...çok zor geldi bana çookkkk.şimdi ama en alasını yapıyorum.öğrendim annem 1 yıl boyunca her cumartesi geldi bana kurs verdi...ve başarılı sonuçları oldu..haaaa seviyormuyum yemek yapmasını hayır...ama eskisi gibide zor gelmiyor artık
canım dünkü menü çok az birde yediklerini buraya kaşık olarak yaz olurmu biz öyle yapıyoruz
2 yk kaşığı pilav:1 dilim ekmeğe
2 yk makarna :1 dilim ekmeğe
eşittir canım
tamam canım bugün akşam kaşık hesabı yapayım hoş kayınvalidemlerdeyiz döktürmüştür hatuncuk şimdiama yinede yemicemm :)
aboooooov süleme o zaman gocana gısganivemesin
bende üniversitede 4 yıl yanlız yaşadım evimiz vardı orda kaldım kira derdi olmayınca yanlız öğrenci halimle yaşamak kolay oluyordu. son sınıfta eşimle tanıştık eve bi dadandı sorma hep bende kalıyordualıştım bende gelmeyince korkuyordum yanlız kalmaya zatende evlendik sonra. önce nihak kıydık epeyce nikahlı düğünsüz gezdik tozduk biz. nikah kıyıldı kimsenin haberi yok düğüne 1 ay var soranda olmadı düğün telaşından oysaki biz çoktan nihak kıydırmıştık sonra öğrendiler ama sorun olmadı
kızlar merhaba
öğlen sulu köfte vardı sulu köfte yedim
akşamda çorba ve yoğurt yemeyi planlıyorum
Bu arada 4 gündür zumba yapıyorum ve sıkılaştığımı hissediyorum acaba psikolojikmi :) ama çok eğlenceli bir program e tabi bide sonuçta hareket yani bütün gece yatmaktan iyidir :)
yemek yapmasını sevmiyorsan yemesinide sevmiyorsundurbenim kilolarım evlendiğim ilk yıldan kaldılar demirbaş gibiler dört dörtlük sofra hazırlamktan aldım bu pıt pıt yağları
yok yemesini severim...ama yemeğin iki katı tatlıları severim çeşidi farketmez...
afiyet olsun vitamin olsun yağ olmasın aksın gitsinbu arada zumbaa nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?