Evettt vermiş oluyosun tok karnına bile 66ysan 65-64,5 olmuşsundur akşam 1-1,5kg farkediyotebrikler tatlım inşallah hepsi de böyle gidecek iştee kurtulucazz tüm fazla kilolardannnnn beraber inşallahhhh :13:
Akşam yimaaaammmm (malum geç yiyiorum benim akşamlar çok kuvvetli değil sabah-öğle ve arlarda sağlam yemeye çalışıyorum)
4yk z.yağlı bakla yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
3 tane kuşbaşı tavuk parçacığı
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
mandalina yemiycem ama yesem aynı böyle yerdimm bayılıyorum bun biraz da bundan kondurayımmm
Kilo veremiyorum diye mızmızlanıyordum . 67 kiloydum başladığımda şuan 59 kilo oldum -ki ben zor zayıflayan biri için bu mucize . Aslında pek yazamıyordum bu başlığa ama artık yazmak böyle nasip oldu
İşin sırrı düzenli öğün ve spor
Ben bunu bilir bunu söylerim
Günde 10 kere tartılan biri olarak ve deneyimlere dayanarak sabah şimdiki kilondan 700 gram ile 1300 gram arasında eksik çıkabileceğini söyleyebilirim :)selam kızlarr nasılsınız bugun bı kılo vermısım yuppiii
kızlar sabah tartıldım 65 hatta 64.5 sımdı tartıldım 66 ya yakın kılo vermıs oluyorum yanı demı
saol canım bende sizsiz yapamam zaten.
bu arada pilates nasıl gidio ?sende bebğin olmasına rağmen iyi yapıosun valla tebrkler.ben baya ilerledim usta oldum diyebilrim.yapamadığım bütün hareketleri yapabiliorum artık hundrend ı bile birde bu gün farkettim bacakları tek tek yana açıp esneme hareketinde eskiden deil başımı dizime değdirmek çok zorlanıodum bugün farkettim rahatlıkla değdirebiliorum çok güzel sıkılaştırıo bu pilates. ayrıca 2 gündür duşta bacaklarıma fırça ile masaj yapıorum kalan selülitler için birde yosun sabunu alacağım çok faydası oluo .inaşaallahh sım sıkı ve selülitsiz olmak istiorum.birde göbek için elimden geleni yapıorum inşallah zamnla o da gidecek zor da olsa
akşam yemeğim kızlar
1 kepçe tel şehriye çorba
4 kaşık prinçli semizotu yemeği
2 kaşık etli kuru fasülye
1 yk yoğurt
1/2 dilim yoğun tahıılı ekmek
merhaba kızlar akşam menümü yazmaya geldim
5 yk bamya yemeği
4 yk yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
Akşam yimaaaammmm (malum geç yiyiorum benim akşamlar çok kuvvetli değil sabah-öğle ve arlarda sağlam yemeye çalışıyorum)
4yk z.yağlı bakla yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
mandalina yemiycem ama yesem aynı böyle yerdimm bayılıyorum bun biraz da bundan kondurayımmm
chukuleta ii geceler arkidşim
günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bugün ben gayet iyiyim kızımı uğurladım salatamı yaptım öğleye kahvaltımıda hazırladım birazdan yapıcammm.akşam işim bittikten
sonra ne yaptım bilin bakalımmmm hadi düşünün ne olabilirtabikide koşu bandına biindimmmmmmmmmmmmmmmmmm nihayet hemide 46 dakka :92: bakalım boğazlarımda bi acıma hissi yok şu anda iyiyim şükür inşallah hep böyle devam eder.akşa menümü ve kahvaltımı iş yerinde yazarım sizlere şimdilik hoşçakalınnn.hugocum sanada günaydın balımmmmm
Uykum geldiiii.Herkese iyi geceler diliyorum. Daha hafif bir sabaha uyanmak ümidiyle...
İçime farmasi kaçtı galiba :)
afiyet olsun canımmmmerhaba kızlar akşam menümü yazmaya geldim
5 yk bamya yemeği
4 yk yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
afiyet olsun canımm gayet güzel bence de başla pilatese fazla kilonu verdin.tmm yağ oranın yüksek olabilr ama bence o kadarda yüksek deil bence pilatese başlayabilrsnki maxi plus yaptığı günlerde yağ yakımı fazla olduğu için işinede yarar yağı fazla olan pilates yapamaz die bişi yok zaten cnm senn içinde iyi olur kendini dah iyi hşsedeceğini düşünüorummherkese iyi akşamlaaaarrr
yemeğimi yedim de geldim
4 kk tavuk
2 kk patates
1 kk havuç
1 kepçe tel şehriye çorbası
salata
ekmek yemedim
canım tatlı istiyo ama türk kahvesi de içtim annemle orta şekerli
kakao var ama sabah nesfit yemiştim, öğleyinde yoğurt yedim fazla olmasın diyorum ama tatlıdan iyidir dimi sonuçta 1 bardak daha süt içmem ?
bugün spor yapmadım kızlar, zatenb birazdan osmancık başlıcak bide dün yaptım, karnım da bi tuhaf reglden dolayıı, o yüzden yapmadım bugün
bide ben pilatese yeniden başliyim mi yaaa, bi akıl bi fikir verin bana,puffff
afiyet olsun nueruşşşAkşam yimaaaammmm (malum geç yiyiorum benim akşamlar çok kuvvetli değil sabah-öğle ve arlarda sağlam yemeye çalışıyorum)
4yk z.yağlı bakla yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
günaydın şekerrrrr..tebrk ederim cnm ne güzel zararsız ziyansız yapmışsınsporınu inşallah böyle devam edersin. afiyet olsun şimddiengünaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bugün ben gayet iyiyim kızımı uğurladım salatamı yaptım öğleye kahvaltımıda hazırladım birazdan yapıcammm.akşam işim bittikten
sonra ne yaptım bilin bakalımmmm hadi düşünün ne olabilirtabikide koşu bandına biindimmmmmmmmmmmmmmmmmm nihayet hemide 46 dakka :92: bakalım boğazlarımda bi acıma hissi yok şu anda iyiyim şükür inşallah hep böyle devam eder.akşa menümü ve kahvaltımı iş yerinde yazarım sizlere şimdilik hoşçakalınnn.hugocum sanada günaydın balımmmmm
afiyet olsun canımgünaydın kızlar bu sabah her zaman olduğu gibi erkenden kalktım duşumu da aldım kendimi çok pozitif duygular içerisinde hissediyorum o kadar mutlu ve de huzurluyum ki inşallah yıllarca böyle sürsün
güzel güneşli cıvıl cıvıl bir bahar sabahını yaşıyorum .
sabah 6:30 kalkınca
500 ml ılık su içtim
kahvaltım
1 adet peksimet ( haşhaşlı çörek 2 kk kadardır)
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 badem salatalık
1 yeşil biber
100 ml şekersiz çay
daha formda daha fit daha huzurlu yağların yakıldığı kasların arttığı bir gün diliyorum canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?