60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evettt vermiş oluyosun tok karnına bile 66ysan 65-64,5 olmuşsundur akşam 1-1,5kg farkediyotebrikler tatlım inşallah hepsi de böyle gidecek iştee kurtulucazz tüm fazla kilolardannnnn beraber inşallahhhh:13:

oleyyyyyyy evet ıns canım yaa fazla bıseyım kalmadı yaza kadar verıcez kızlar ohh motıve oldum şimarıklık yapıp kabak tatlısı yedım bıde çızelgeyı nasıl degıstırıcez

afıyet olsun tatlım menü güsel olmuş karsımızda mandalına yıyıosun ama

Kilo veremiyorum diye mızmızlanıyordum . 67 kiloydum başladığımda şuan 59 kilo oldum -ki ben zor zayıflayan biri için bu mucize . Aslında pek yazamıyordum bu başlığa ama artık yazmak böyle nasip oldu
İşin sırrı düzenli öğün ve spor
Ben bunu bilir bunu söylerim

ooo tebrık ederım evet spor duzenlı beslenme kahvaltı cok onemlı aslında hayatımızın bole olması lazım duzenlı

selam kızlarr nasılsınız bugun bı kılo vermısım yuppiii
kızlar sabah tartıldım 65 hatta 64.5 sımdı tartıldım 66 ya yakın kılo vermıs oluyorum yanı demı
Günde 10 kere tartılan biri olarak ve deneyimlere dayanarak sabah şimdiki kilondan 700 gram ile 1300 gram arasında eksik çıkabileceğini söyleyebilirim :)

Son zamanlarda biraz boşladım. Bu hafta yapıyorum ama. Yarın misafir gelecek diye yine yapamayabilirim. Ben hundredı hiiç sevmiyorum,en başından beri yapabiliyorum ama sevemedim gitti. Bana küçük topla yaptığı bir hareket var hani; eller yanlarda masa pozisyonunda topu dizlerinin altına sıkıştırıp ters takla atıyor :) Ebru süper yapıyor,eren ve kağandan bile iyi o harekette.Çoğu zaman tamamlamıyorum ben bu hareketi.
Ben şimdiye dek en bariz selülitlere olan etkisini gördüm, bacakları da acayip düzgün sımsıkı yapıyor.
Kilo verdikçe de göbeğim eriyor. Göbek yağlarından tamamen kurtulunca göbeğim nasıl olacak merakla bekliyorum.Benim sezeryan kesiği de var alt karnı 2 kat gösteriyo kesik. Ne kadar toparlansa kardır.
Ben esneme hareketlerinden korkuyorum biraz. Boynumda zaman zaman acı hissediyorum,hamilelik ve doğum sonrası bebek kaldır koy,kucaktan kendini atarken acayip hareketlerle tutmaya çalış falan zedelendi gibi.Özellikle iki bacak yanlarda başı öne eğ hareketinde zorlamıyorum.
Ben de doğum sonrası makas hareketini birkaç kez zor yapmıştım, bacaklar aşağı yukarıyı da. Yaptıkça güçleniyor kaslar tabi şimdi rahat 3-5 katı fazladan yapabilirim.
Seviyorum pilatesi.Hele pilates kıyafetiyle yapınca daha zevkli oluyor.Taytla falan tüm kaslarının çalıştığını daha güzel hissediyorsun.

akşam yemeğim kızlar

1 kepçe tel şehriye çorba
4 kaşık prinçli semizotu yemeği
2 kaşık etli kuru fasülye
1 yk yoğurt
1/2 dilim yoğun tahıılı ekmek

Afiyet olsun, çok güzel bir menü gerçekten.

merhaba kızlar akşam menümü yazmaya geldim

5 yk bamya yemeği
4 yk yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber

Afiyet olsun.En sevdiğim yemeklerden birini yemişsin.

Olmamış nerudacımm hiiiç hem de. Dereotu eksik :)

Uykum geldiiii.Herkese iyi geceler diliyorum. Daha hafif bir sabaha uyanmak ümidiyle...
İçime farmasi kaçtı galiba :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bugün ben gayet iyiyim kızımı uğurladım salatamı yaptım öğleye kahvaltımıda hazırladım birazdan yapıcammm.akşam işim bittikten
sonra ne yaptım bilin bakalımmmm hadi düşünün ne olabilir tabikide koşu bandına biindimmmmmmmmmmmmmmmmmm nihayet hemide 46 dakka :92: bakalım boğazlarımda bi acıma hissi yok şu anda iyiyim şükür inşallah hep böyle devam eder.akşa menümü ve kahvaltımı iş yerinde yazarım sizlere şimdilik hoşçakalınnn.hugocum sanada günaydın balımmmmm

günaydın balım. canım çok sevindim koşu bandına binmene. ayrıca boğazlarında şişmemiş çok iyi olmuş. belkide artık o kadar hassa olmayacak ve sende artıkın sporunu yaparsın canım

bende şimdi salonu topladım sildim havalandırıyorum benim yaramazlar birazdan uyanırlar hava kış günü burda epey soğuk. öğleden sonra dişçiye gideceğim bende

günaydınnnnnn şekerlerimm günaydın hügocukcummm nasılsınız bakalımmm bugün ?
ben her zamanki gibi erkenciyim akşam yiycemi hazırladım çantama attım şimdide kahvaltı yapıyorum birazdan işe gidicemm
hepinizi öpüyorum canlarımmmmm

Uykum geldiiii.Herkese iyi geceler diliyorum. Daha hafif bir sabaha uyanmak ümidiyle...
İçime farmasi kaçtı galiba :)

günaydın kızlar bu sabah her zaman olduğu gibi erkenden kalktım duşumu da aldım kendimi çok pozitif duygular içerisinde hissediyorum o kadar mutlu ve de huzurluyum ki inşallah yıllarca böyle sürsün
güzel güneşli cıvıl cıvıl bir bahar sabahını yaşıyorum .

sabah 6:30 kalkınca
500 ml ılık su içtim

kahvaltım

1 adet peksimet ( haşhaşlı çörek 2 kk kadardır)
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 badem salatalık
1 yeşil biber
100 ml şekersiz çay

daha formda daha fit daha huzurlu yağların yakıldığı kasların arttığı bir gün diliyorum canlar

merhaba kızlar akşam menümü yazmaya geldim

5 yk bamya yemeği
4 yk yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
afiyet olsun canımmm

afiyet olsun canımm gayet güzel bence de başla pilatese fazla kilonu verdin.tmm yağ oranın yüksek olabilr ama bence o kadarda yüksek deil bence pilatese başlayabilrsnki maxi plus yaptığı günlerde yağ yakımı fazla olduğu için işinede yarar yağı fazla olan pilates yapamaz die bişi yok zaten cnm senn içinde iyi olur kendini dah iyi hşsedeceğini düşünüorumm

afiyet olsun nueruşşşsen bana hiç ama hiçççççç bişicik yazmamışsın ama ben sana yazmadan geçemiycemmmm hıh

günaydın şekerrrrr..tebrk ederim cnm ne güzel zararsız ziyansız yapmışsınsporınu inşallah böyle devam edersin. afiyet olsun şimddien

afiyet olsun canım

günaydııııııın kızlarrrrrr
bundan sonra bende bu saatlerde aranızdayım inşaallahh kocişi geçrdim yatmadım tekrar pilatese yeteşmiorum yoksa.
çok uykum gelirse ki gelir:)
öğleden sonra uyuycimmm
şimdi kahvaltımı yapmaya gidiorum yumurtam pişti bileeeee

kahvaltım

1kupa şekersz çay
2kk peynir çeşitleri
3 zeytn
3 çerininde çerisi domates :)
maydnoz
1 haşlanmış yumurta
1kk havuçlu tarçınlı kek (içinde yağ yok çok az şeker var gayet sağlıklı:))
1 dilim yoğun tahıllı ekmek

Günaydın kızlar..
Geçmişi okuyayım dedim ama ne çok yazmışsınız, okuyamadım valla..
Ben de pes ettim..
akşam yemeğimi yazayım
8 yk yoğurt, buğday, nohutlu çorba
1 yk pirinç pilavı
3 yk yoğurt
2 tane sarma

yupppiiiiii yupppiiiiiiii günaydın tekrardan menülerimi yazayımmm
akşam 1,5 kepçe tavuk çorbası ama suyundan pirinç yok
6-7 bezelye yemeği
salata
2 yk yoğurt
saat 9 da koşu bandına bindim 46 dk
sonra çok küçük elma yidim sonra tarçınlı süt içtim
sabah
bir bardal ılık su içtim
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
biraz roka
bir tane yeşil biber
1 tane uno denge
1 tanede uno kepekli ekmek yidimmmmm
şimdide sıcak suyun içine fazla değil 3-4 damla limon damlatıp içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…