günaydın bebiikim sabah sabah bu ne enerji böyleyupppiiiiii yupppiiiiiiii günaydın tekrardan menülerimi yazayımmm
akşam 1,5 kepçe tavuk çorbası ama suyundan pirinç yok
6-7 bezelye yemeği
salata
2 yk yoğurt
saat 9 da koşu bandına bindim46 dk
sonra çok küçük elma yidim sonra tarçınlı süt içtim
sabah
bir bardal ılık su içtim
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
biraz roka
bir tane yeşil biber
1 tane uno denge
1 tanede uno kepekli ekmek yidimmmmm
şimdide sıcak suyun içine fazla değil 3-4 damla limon damlatıp içicem
günaydınlarrrrrr
1 bardak şekersiz çay
5 ad zeytin
1 kk peynir
1 dilim çavdarlı ekmek
Dün başladım çavdarlı ekmeğime ilk defa değişik ekmek tükettim kızlar eminim metabolizmamı etkileyecekAkşamda 40 dk platesimi yaptım kısmetse bu aksamda yapıcam elimden geldiğince her akşam yapmaya çalışıyorum ama akşam göbeğimin yanları tutulmuş neden böyle oldu anlamadım ham değilim çünkü:26:
hamlıkla alakası yok canım ebrunun yaptırdığı pilatese dayanmak kolaymıbazen bendede oluyo çok çalıştırmaktan oluyo
selam kızlarr nasılsınız bugun bı kılo vermısım yuppiii
kızlar sabah tartıldım 65 hatta 64.5 sımdı tartıldım 66 ya yakın kılo vermıs oluyorum yanı demı
Akşam yimaaaammmm (malum geç yiyiorum benim akşamlar çok kuvvetli değil sabah-öğle ve arlarda sağlam yemeye çalışıyorum)
4yk z.yağlı bakla yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
3 tane kuşbaşı tavuk parçacığı
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
mandalina yemiycem ama yesem aynı böyle yerdimm bayılıyorum bun biraz da bundan kondurayımmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bugün ben gayet iyiyim kızımı uğurladım salatamı yaptım öğleye kahvaltımıda hazırladım birazdan yapıcammm.akşam işim bittikten
sonra ne yaptım bilin bakalımmmm hadi düşünün ne olabilirtabikide koşu bandına biindimmmmmmmmmmmmmmmmmm nihayet hemide 46 dakka :92: bakalım boğazlarımda bi acıma hissi yok şu anda iyiyim şükür inşallah hep böyle devam eder.akşa menümü ve kahvaltımı iş yerinde yazarım sizlere şimdilik hoşçakalınnn.hugocum sanada günaydın balımmmmm
günaydııııııın kızlarrrrrr
bundan sonra bende bu saatlerde aranızdayım inşaallahh kocişi geçrdim yatmadım tekrar pilatese yeteşmiorum yoksa.
çok uykum gelirse ki gelir:)
öğleden sonra uyuycimmm
şimdi kahvaltımı yapmaya gidiorum yumurtam pişti bileeeee
kahvaltım
1kupa şekersz çay
2kk peynir çeşitleri
3 zeytn
3 çerininde çerisi domates :)
maydnoz
1 haşlanmış yumurta
1kk havuçlu tarçınlı kek (içinde yağ yok çok az şeker var gayet sağlıklı:))
1 dilim yoğun tahıllı ekmek
Günaydın kızlar..
Geçmişi okuyayım dedim ama ne çok yazmışsınız, okuyamadım valla..
Ben de pes ettim..
akşam yemeğimi yazayım
8 yk yoğurt, buğday, nohutlu çorba
1 yk pirinç pilavı
3 yk yoğurt
2 tane sarma
yupppiiiiii yupppiiiiiiii günaydın tekrardan menülerimi yazayımmm
6-7 bezelye yemeği
salata
2 yk yoğurt
sabah
bir bardal ılık su içtim
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
biraz roka
bir tane yeşil biber
1 tane uno denge
afiyet olsun canım güzel olmuş hah şöleee yaaaGünaydın kızlar..
Geçmişi okuyayım dedim ama ne çok yazmışsınız, okuyamadım valla..
Ben de pes ettim..
akşam yemeğimi yazayım
8 yk yoğurt, buğday, nohutlu çorba
1 yk pirinç pilavı
3 yk yoğurt
2 tane sarma
afiyet olsun nugiiiiiiii enerjine enerji katılsın bugünün mutlu huzurlu geçsinnn inşallahhhyupppiiiiii yupppiiiiiiii günaydın tekrardan menülerimi yazayımmm
6-7 bezelye yemeği
salata
2 yk yoğurt
sabah
bir bardal ılık su içtim
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
biraz roka
bir tane yeşil biber
1 tane uno denge
hepiciğinize tekrardan günaydın kıslarr
bende zayıflamam lazım ya yardım edin banadaa yaaa çok kilo aldım vermem gerekirken hala alıyorum yaff
bende boşaltıyımmi hugoooooooofamir posta kutunu boşalt yaww
evet canım öğle yemeğin az olmuş yoğurt yada salata yiyebilirdin.afiyet olsunbugün ki menümü yaziim canlarım ki yorumlayanlarınız olursa sevindirik olayımmmm
sabah kahvaltısı 07.25 : 1 adet cherry domatesle renklendirilmiş maydonoz salatası
yagsız tavada 1 yumurta
yarım kk büyüklüğünde yarım yaglı peynir ( çok yarımlı oldu)
1 kupa şekersiz çay
iki zeytin
ara: 10.45 8-10 beyaz leblebi 3 badem 1 adet kurukayısı
ögle :
8-10 yk kapuska ekmek yemedim içinde pirinç vardı çünkü
2 yk mercimek çorbası ( içine un doldurmuşlar sevmedim )
akşam yemegi 16.30 - evden getirdim ( erken yedim çünkü öglen doyurucu değildi )
2 küçük parça yagsız tavuk eti
yarım çarliston biber közlenmiş
5-7 yk pırasa yemeği 1 yk yag ile pişmiş.
1 dilim ekmek
akşam eve gidince yogurt portakal yaparımm
tüm gün 1,5 litre su , 3 bardak yeşilçay bu akşam sporda 1 litre daha içerim diyorumm
canım afiyet olsun ama sabah menü için peyniri bir kk ye zeytini 5 düşür isersen yumurta yersen peynir bir kk düşüyor ve domates biber salatalıkla renklendir kahvaltını yeillikte yiyebilirsin .akşam içinde bulgur pilavınıda sayarsak 4.5 dilim ekmek ediyo ki buda akşam için çok.yani sonra bunu yakabilmen gerekiyor akşamı azalt tatlım biraz.merhaba arkadaşlar gün içinde girecek vakit bulamıyorum.ancak şimdi vaktim oldu.bütün gün yediklerimi bir defadan yazayım bariii,
sabah kahvaltım:
2 dilim beyaz ekmek,
1 çay kaçığı kadar peynir
6 adet siyah zeytin,
1 tatlı kaşığı tahin pekmez,
2 bardak çay,
öğlen yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı 10:30 gibi yaptım.canım birşey istemiyordu.ara öğünde yemedim
akşam yemeğinde
1 adet tavuk budu fırında,pateste yanında koymuştum pişirirken 4 tane ince dilimde patates,
3 dilim ekmeğe denk gelecek kadar ekmek,
3 kaşıkta sebzeli bulgur pilavı,
1 bardakta ayran,
aslında ekmek yemeyecektim ama zaten öğlen yemeyince kaloridende korkmadım.
esw cim aklıma ne geldi taylan küleyi miydi nerudaya bi sorsana annesi mail atmıştıda o da örnek bi liste yollamıştı sende sor da bi atsana mail hazır sonuçlarında varken fikir verebilr cnm bu arada sennn için konyada diyetsyen araştrması yapıorum kuzeni aradım çıkmadı bi daha arycam msj atcam sana ok?aklımdasın bebişimmm
bana daa anlaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttt:84::84::84::84:ben yokken bis sürü şeyyy olmuş yaaa çatlarım valla fambıkkkkk:84::84::84:banada anlat pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasseeeee
dengeleyecek ne var cnm? ne istiosan ye. çok yememişsinki sebze yemeği olabilr mesela öğlen bakliyat ve et olduğu içinn..
cnm bence leslie zumbadan daha iyi ben yapmadım ama çok araştrdım izledim lesli süper yağ yaktırıo. sonra kilolarından gttkten sonra pilatese başlarsın sıkılşatrr ama şimdi zumbayla sıkılaşırsan kilo vermen zor olabilr benm nacizane fikrim zaten önce fazla kiloyu vermek sonra sıkılaşmak tır amaç uzmanlarda öle der cnm ben fazlalıklarımı verdim şimdi pilatese devam ediorum
bu arada nugiiii dışında kimse bana bişi yazmamışşşşş:84::84::84::84:bende tamm 62 dk boyunca geçmiş okudum bunlar napmış ne etmiş die ama tınnnn bakıorum da bi öğleden sonra yokum die bumuydu bana olan sevginizne çabuk unuttunuz kukuletanızı:84: ağlarım bak vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaten giremeyince çok mutsuz oluorum foruma aklım sizde kalıooo bu arada 1 de türk kahvesi içmiştim az şekerli onu yazmayı unutmuşum bide dün akşam eşim burma kadayıf almış 2 kk ondan yedim dün regl olmuştum sabah eşimi geçirirken çok karnım ağrıodu o da kıyamamaış sabah çok canım yandığı için tatlı almış bana geçenlerde demiştim epeyden beri yemedik burma die içinden gelmiş almış bende kıramadım.
yemek yapmaya gidiorum artıkkkkakşsm ymeğimi yazcam az sona ...
hıhı hıhıh gttim iştee
kız famirrr günaydın roman mı yazıyondemikten beri yazmıyon :44:
akşam menün güzel canımmmm afiyet olsunnnnnnnnnnbelki çorba biraz daha olabilirdi
afiyet olsun canım güzel olmuş hah şöleee yaaa
hoşgeldin canım. nasıl besleniyosun neler yiyosun neden kilo alıyosun azcık anlat tanıyalım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?