60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlarrrrrr

1 bardak şekersiz çay
5 ad zeytin
1 kk peynir
1 dilim çavdarlı ekmek

Dün başladım çavdarlı ekmeğime ilk defa değişik ekmek tükettim kızlar eminim metabolizmamı etkileyecek Akşamda 40 dk platesimi yaptım kısmetse bu aksamda yapıcam elimden geldiğince her akşam yapmaya çalışıyorum ama akşam göbeğimin yanları tutulmuş neden böyle oldu anlamadım ham değilim çünkü:26:

günaydın bebiikim sabah sabah bu ne enerji böyle

hamlıkla alakası yok canım ebrunun yaptırdığı pilatese dayanmak kolaymı bazen bendede oluyo çok çalıştırmaktan oluyo

selam kızlarr nasılsınız bugun bı kılo vermısım yuppiii
kızlar sabah tartıldım 65 hatta 64.5 sımdı tartıldım 66 ya yakın kılo vermıs oluyorum yanı demı

tebrikler canımmmmmAma ardından yediğin kabak tatlısı olmamış bence,ödüllerini bari günün erken saatlerinde ye canımm

afiyet olsun neruşum,gayet güzellllllllheeeeeeee bende bayılıyorum ona

harikasın nugimmmmmmmmmmmmm,çok terlemeseydin ama dikkat et kendine,ilk başlarad 2-3 günde bir yap sonralarda gün aşırı yap istersen,birden yüklenme kendine.maşşallah diyeyimm

günaydın canımmmmmm,evet seni erkenden görünce pek sevindim,dünde yoktun zaten özledim kukilatamı

afiyet olsun canımmmmmmm,korumadasın azar azar yiyebilirsin,problem yokkkk

akşam menün güzel canımmmm afiyet olsunnnnnnnnnnbelki çorba biraz daha olabilirdi

afiyet bal şeker olsun nugimeeeeeeeeeeeeesenin 1 dlm denge ,1 dlm kepek ekmeği toplamını yerimmmm heeeeeeeeeee
akşamda gayet güzel karbonhidrat yok,salata ve yoğurt olması süper2 hafta içinde bu değişikliğin etkisini göreceksin eminim canımmmmmmmm,sabırlaaaaa devam edelimmmmmmmmmm,hadi içelimmmmm

bende zayıflamam lazım ya yardım edin banadaa yaaa çok kilo aldım vermem gerekirken hala alıyorum yaff

afiyet olsun canım güzel olmuş hah şöleee yaaa

afiyet olsun nugiiiiiiii enerjine enerji katılsın bugünün mutlu huzurlu geçsinnn inşallahhh

hepiciğinize tekrardan günaydın kıslarr

günaydınnnn bebikkkk:)

fambıkkcımmmmmm bende sizi özledim valla buıgünde erkneden geldimmm

Sabah kahvaltımı da yazayım
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
ekmek çok oldu ama doymadım bu sabah ya..
domates olmayınca gözüm de doymadı karnımda

evet canım öğle yemeğin az olmuş yoğurt yada salata yiyebilirdin.afiyet olsun
canım afiyet olsun ama sabah menü için peyniri bir kk ye zeytini 5 düşür isersen yumurta yersen peynir bir kk düşüyor ve domates biber salatalıkla renklendir kahvaltını yeillikte yiyebilirsin .akşam içinde bulgur pilavınıda sayarsak 4.5 dilim ekmek ediyo ki buda akşam için çok.yani sonra bunu yakabilmen gerekiyor akşamı azalt tatlım biraz.

ya gör işte kukilatam hep ben hep ben nereye kadar dimi herkeze ben yapıyorum yorumu diğerlerini salla gitsin boşver

bende hergün ne yediklerimi yazayım benada yorum yapın azcık tamam bakaım ben verebilcemmi buraya ayzcam diye utanır belki yemem huhu

kız famirrr günaydın roman mı yazıyon demikten beri yazmıyon :44:

günaydın canımmm,yettimmmmmmmmm

herkese toptan günayyyyyyyyyyyyydddddddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,tatlışlarım,tombişlerimmmmm,yumoşlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm.uamrım herkes iyi,zinde,ve dünden daha hafiftir,korumadakiler aynı kilosundadır umarım

dün akşam neler yedim vallahi söylesem miiiiiiiiiiiiiiiiiii,söylemesem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiEl mahkum yazıyorum

okula gitmeden saat 17.00de
2kuru kayısı ve 200 ml süt içmiştim

okulda ülker çubuk krakerin 3/2sini yedim,bunu saat 19.00a kadar ara ara yedim tabi(paketin toplamı 166 kalori)

eve gidince
2 yk yoğurt(1 çay kaşığı keten tohumu ile)
1 kk kaşar peynir
20 leblebi
(bunu yemeyecektim ,yine yedimmm Allahım yaaaaaaaaaaa)
3 soslu mısır
2 kaju
1 çilek
yidimmmmmm

ne bölük pörçük,garip,yumru,eciş,bücüş bir menü değil miiiiiiiii

sabah kahvaltım ise şöyle
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
1,5 dlm denge ekmeği
maydanozzz
:44:

akşam menün güzel canımmmm afiyet olsunnnnnnnnnnbelki çorba biraz daha olabilirdi

Pilav yerim diye düşünmüştüm biraz daha ama tuzunu fazla kaçırmış kaynanam yiyemedim..
Yoksa çorba yerdim biraz daha

afiyet olsun canım güzel olmuş hah şöleee yaaa

Teşekkür ederim canım.. Öğreniyorum yavaş yavaş ..

gece üryamda eşimle tatildeydik. denize girdi ben girmedim bekliyordum. sonra bana dediki pasta yesene dedi yok ben tatlı yemiyorum dedim. o da bana kızdı artık yeter ya bu tatlıyı yersin yada bidaha yüzümü göremezsin dedi
yok dedim yemem. o zaman sen bilirsin dedi gitti çok üzüldüm. neyse gezdim gezdim durdum tatil yerinde baktım koşa koşa geldi arkamdan sarıldık falan çok gezdik çok güzeldi. sabah uyandım sırıtıp duruyorum eşim dedi ne gülüyorsun dedi anlattım üryamı
güldü gitti

hoşgeldin canım. nasıl besleniyosun neler yiyosun neden kilo alıyosun azcık anlat tanıyalım seni

valla çok yiyorum ya dün mesela sabah 2 tane gül böregi 2 kip şekerle çay birde 1 dilim ekmek beyaz yedim öglen çorba prasa kavurma yedim yogurtlu gine aksam balık yedim sadece 1 dilime kmeklee daytanamıyom yaff napcam ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…