60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım terlemedim çünkü 2 le başladım 2 şer dk arayla yükselttim birden yüklenmedim 4 hızına geldim devam ettim arttırmadım fazla.ilki böyle yani bu hafta ya 4 le devam ederim yada her yapışımda bir rakam arttırırım.etkisini inşallah görürüm canım .içelim bebeğim

çokta abartılacak bişey yok bence canım. akşam yemeği yiyemiyorsun normal yani hem sporda yapıyorsun bence normal yani

valla kafam karıştı benim :44:ne yorum yapacam ki ben buna iyi desem iyi değil kötü desem fazla kötü değil off ne bilem işte düşünem azcuk bi:97:

koooptum yaaaa

evet canım öğle yemeğin az olmuş yoğurt yada salata yiyebilirdin.afiyet olsun
teşekkür ederim nugicim ama ne yogurt ne de salata vardı menüde o yüzden yiyemedim kapuskaya abanmak zorunda kaldım

ürüyaaan ayır gele, kötüyse el üstüne iyiyse senin üstüne ola, falına bakaaayım pakla açaaayım aaaanııım

hügocuğum çok tatlısın ya,bi de eşine anlatmış

çokta abartılacak bişey yok bence canım. akşam yemeği yiyemiyorsun normal yani hem sporda yapıyorsun bence normal yani

bu akşam daha geç gelicem eve,akşamdan 200 ml ayran
2 dlm denge ekmeği
1 kk kaşar
1 dlmde salam hazırladım,okulda onu yerim bu akşam daha iyi geçer inşallah,evdede 1 kivi yer yatarım inşalalh

valla kafam karıştı benim :44:ne yorum yapacam ki ben buna iyi desem iyi değil kötü desem fazla kötü değil off ne bilem işte düşünem azcuk bi:97:

düşün bakem,yap yorumunu bekliyorum,benim kafada pek karışık çünkü işin içinden çıkamaz oldum,şu yemişlerde dadandım 3 gündürrrrr,artık sonnnnnnnnn

akşam yemeğim kızlar

1 kepçe tel şehriye çorba
4 kaşık prinçli semizotu yemeği
2 kaşık etli kuru fasülye
1 yk yoğurt
1/2 dilim yoğun tahıılı ekmek
afiyet olsun kukilatam
merhaba kızlar akşam menümü yazmaya geldim

5 yk bamya yemeği
4 yk yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
afiyet olsun farmasi

afiyet olsun canım menü güzel tabi tatlıdan iyidir süt

günaydın canım..hayırdır inşasllah hayırdır innn - şalll -lahhh.dün konuştuk yine aklında kalmış bazen oluyor böyle

selamm arkadaşlarr yanınıza 64 kg lık bi yer açın ben geldimm:))
hoşgeldin canım
selam kızlarr nasılsınız bugun bı kılo vermısım yuppiii
kızlar sabah tartıldım 65 hatta 64.5 sımdı tartıldım 66 ya yakın kılo vermıs oluyorum yanı demı
tebrik ederim canım

afiyet olsun neruşum

afiyet olsun
afiyet olsun canım
canım 2 tane sarma ve bir yk pilavı bir dilim ekmek yerine sayarsak çorbada içmişsin nerde sebze yemeği salatan falan
az canım kahvaltın biraz daha renklendir
günaydın bebiikim sabah sabah bu ne enerji böyle
spordanmı acep
nugi spor yapmıyordu başladıya şimdi çok fark eder şimdi onda
inşallah canım
bende zayıflamam lazım ya yardım edin banadaa yaaa çok kilo aldım vermem gerekirken hala alıyorum yaff
hoşgeldin canım

amin canım cümlemize

Sabah kahvaltımı da yazayım
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
ekmek çok oldu ama doymadım bu sabah ya..
domates olmayınca gözüm de doymadı karnımda

afiyet olsun canım
hayır olsun canım.eşinde bırakıp gittikten sonra gelmesinide bilmiş ama yine
teşekkür ederim nugicim ama ne yogurt ne de salata vardı menüde o yüzden yiyemedim kapuskaya abanmak zorunda kaldım

anladım canım

canım 2 tane sarma ve bir yk pilavı bir dilim ekmek yerine sayarsak çorbada içmişsin nerde sebze yemeği salatan falan

Doğru diyosun salata da yedim ama 1 yk kadar azıcık unutmuşum yazmayı..
sebze yemeği de pişirmemişler ne yapayım... Mantar yapmış ama ben mantar sevmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…