tebrikler canımmmmmAma ardından yediğin kabak tatlısı olmamış bence,ödüllerini bari günün erken saatlerinde ye canımm
afiyet olsun neruşum,gayet güzellllllllheeeeeeee bende bayılıyorum ona
harikasın nugimmmmmmmmmmmmm,çok terlemeseydin ama dikkat et kendine,ilk başlarad 2-3 günde bir yap sonralarda gün aşırı yap istersen,birden yüklenme kendine.maşşallah diyeyimm
günaydın canımmmmmm,evet seni erkenden görünce pek sevindim,dünde yoktun zaten özledim kukilatamı
afiyet olsun canımmmmmmm,korumadasın azar azar yiyebilirsin,problem yokkkk
akşam menün güzel canımmmm afiyet olsunnnnnnnnnnbelki çorba biraz daha olabilirdi
afiyet bal şeker olsun nugimeeeeeeeeeeeeesenin 1 dlm denge ,1 dlm kepek ekmeği toplamını yerimmmm heeeeeeeeeee
akşamda gayet güzel karbonhidrat yok,salata ve yoğurt olması süper2 hafta içinde bu değişikliğin etkisini göreceksin eminim canımmmmmmmm,sabırlaaaaa devam edelimmmmmmmmmm,hadi içelimmmmm
bende boşaltıyımmi hugoooooooo:86:
günaydın canımmm,yettimmmmmmmmm
herkese toptan günayyyyyyyyyyyyydddddddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,tatlışlarım,tombişlerimmmmm,yumoşlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm.uamrım herkes iyi,zinde,ve dünden daha hafiftir,korumadakiler aynı kilosundadır umarım
dün akşam neler yedim vallahi söylesem miiiiiiiiiiiiiiiiiii,söylemesem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiEl mahkum yazıyorum
okula gitmeden saat 17.00de
2kuru kayısı ve 200 ml süt içmiştim
okulda ülker çubuk krakerin 3/2sini yedim,bunu saat 19.00a kadar ara ara yedim tabi(paketin toplamı 166 kalori)
eve gidince
2 yk yoğurt(1 çay kaşığı keten tohumu ile)
1 kk kaşar peynir
20 leblebi(bunu yemeyecektim ,yine yedimmm Allahım yaaaaaaaaaaa)
3 soslu mısır
2 kaju
1 çilek yidimmmmmm
ne bölük pörçük,garip,yumru,eciş,bücüş bir menü değil miiiiiiiii
sabah kahvaltım ise şöyle
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
1,5 dlm denge ekmeği
maydanozzz
:44:
günaydın canımmm,yettimmmmmmmmm
herkese toptan günayyyyyyyyyyyyydddddddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,tatlışlarım,tombişlerimmmmm,yumoşlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm.uamrım herkes iyi,zinde,ve dünden daha hafiftir,korumadakiler aynı kilosundadır umarım
dün akşam neler yedim vallahi söylesem miiiiiiiiiiiiiiiiiii,söylemesem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiEl mahkum yazıyorum
okula gitmeden saat 17.00de
2kuru kayısı ve 200 ml süt içmiştim
okulda ülker çubuk krakerin 3/2sini yedim,bunu saat 19.00a kadar ara ara yedim tabi(paketin toplamı 166 kalori)
eve gidince
2 yk yoğurt(1 çay kaşığı keten tohumu ile)
1 kk kaşar peynir
20 leblebi(bunu yemeyecektim ,yine yedimmm Allahım yaaaaaaaaaaa)
3 soslu mısır
2 kaju
1 çilek yidimmmmmm
ne bölük pörçük,garip,yumru,eciş,bücüş bir menü değil miiiiiiiii
sabah kahvaltım ise şöyle
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
1,5 dlm denge ekmeği
maydanozzz
:44:
gece üryamda eşimle tatildeydik. denize girdi ben girmedim bekliyordum. sonra bana dediki pasta yesene dedi yok ben tatlı yemiyorum dedim. o da bana kızdı artık yeter ya bu tatlıyı yersin yada bidaha yüzümü göremezsin dedi
yok dedim yemem. o zaman sen bilirsin dedi gitti çok üzüldüm. neyse gezdim gezdim durdum tatil yerinde baktım koşa koşa geldi arkamdan sarıldık falan çok gezdik çok güzeldi. sabah uyandım sırıtıp duruyorumeşim dedi ne gülüyorsun dedi anlattım üryamı
güldü gitti
teşekkür ederim nugicim ama ne yogurt ne de salata vardı menüde o yüzden yiyemedim kapuskaya abanmak zorunda kaldımevet canım öğle yemeğin az olmuş yoğurt yada salata yiyebilirdin.afiyet olsun
ürüyaaan ayır gele, kötüyse el üstüne iyiyse senin üstüne ola, falına bakaaayım pakla açaaayım aaaanııımgece üryamda eşimle tatildeydik. denize girdi ben girmedim bekliyordum. sonra bana dediki pasta yesene dedi yok ben tatlı yemiyorum dedim. o da bana kızdı artık yeter ya bu tatlıyı yersin yada bidaha yüzümü göremezsin dedi
yok dedim yemem. o zaman sen bilirsin dedi gitti çok üzüldüm. neyse gezdim gezdim durdum tatil yerinde baktım koşa koşa geldi arkamdan sarıldık falan çok gezdik çok güzeldi. sabah uyandım sırıtıp duruyorumeşim dedi ne gülüyorsun dedi anlattım üryamı
güldü gitti
ürüyaaan ayır gele, kötüyse el üstüne iyiyse senin üstüne ola, falına bakaaayım pakla açaaayım aaaanııım
gece üryamda eşimle tatildeydik. denize girdi ben girmedim bekliyordum. sonra bana dediki pasta yesene dedi yok ben tatlı yemiyorum dedim. o da bana kızdı artık yeter ya bu tatlıyı yersin yada bidaha yüzümü göremezsin dedi
güldü gitti
çokta abartılacak bişey yok bence canım. akşam yemeği yiyemiyorsun normal yani hem sporda yapıyorsun bence normal yani
valla kafam karıştı benim :44:ne yorum yapacam ki ben buna iyi desem iyi değil kötü desem fazla kötü değil off ne bilem işte düşünem azcuk bi:97:
afiyet olsun kukilatamakşam yemeğim kızlar
1 kepçe tel şehriye çorba
4 kaşık prinçli semizotu yemeği
2 kaşık etli kuru fasülye
1 yk yoğurt
1/2 dilim yoğun tahıılı ekmek
afiyet olsun farmasimerhaba kızlar akşam menümü yazmaya geldim
5 yk bamya yemeği
4 yk yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
herkese iyi akşamlaaaarrr
yemeğimi yedim de geldim
4 kk tavuk
2 kk patates
1 kk havuç
1 kepçe tel şehriye çorbası
salata
ekmek yemedim
canım tatlı istiyo ama türk kahvesi de içtim annemle orta şekerli
kakao var ama sabah nesfit yemiştim, öğleyinde yoğurt yedim fazla olmasın diyorum ama tatlıdan iyidir dimi sonuçta 1 bardak daha süt içmem ?
bugün spor yapmadım kızlar, zatenb birazdan osmancık başlıcak bide dün yaptım, karnım da bi tuhaf reglden dolayıı, o yüzden yapmadım bugün
bide ben pilatese yeniden başliyim mi yaaa, bi akıl bi fikir verin bana,puffff
ee şekerim çok kasma sende acayip canın çekiyorsa bi kaşık al bırak.bunu yapabilecek seviyeye geldin sen artık maşallahsağol bebemtatlı olayı üryalarıma bilenem girmiş :86:
güldü gitti
hoşgeldin canımselamm arkadaşlarr yanınıza 64 kg lık bi yer açın ben geldimm:))
tebrik ederim canımselam kızlarr nasılsınız bugun bı kılo vermısım yuppiii
kızlar sabah tartıldım 65 hatta 64.5 sımdı tartıldım 66 ya yakın kılo vermıs oluyorum yanı demı
Akşam yimaaaammmm (malum geç yiyiorum benim akşamlar çok kuvvetli değil sabah-öğle ve arlarda sağlam yemeye çalışıyorum)
4yk z.yağlı bakla yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
3 tane kuşbaşı tavuk parçacığı
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
mandalina yemiycem ama yesem aynı böyle yerdimm bayılıyorum bun biraz da bundan kondurayımmm
afiyet olsungünaydın kızlar bu sabah her zaman olduğu gibi erkenden kalktım duşumu da aldım kendimi çok pozitif duygular içerisinde hissediyorum o kadar mutlu ve de huzurluyum ki inşallah yıllarca böyle sürsün
güzel güneşli cıvıl cıvıl bir bahar sabahını yaşıyorum .
sabah 6:30 kalkınca
500 ml ılık su içtim
kahvaltım
1 adet peksimet ( haşhaşlı çörek 2 kk kadardır)
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 badem salatalık
1 yeşil biber
100 ml şekersiz çay
daha formda daha fit daha huzurlu yağların yakıldığı kasların arttığı bir gün diliyorum canlar
afiyet olsun canımkahvaltım
1kupa şekersz çay
2kk peynir çeşitleri
3 zeytn
3 çerininde çerisi domates :)
maydnoz
1 haşlanmış yumurta
1kk havuçlu tarçınlı kek (içinde yağ yok çok az şeker var gayet sağlıklı:))
1 dilim yoğun tahıllı ekmek
canım 2 tane sarma ve bir yk pilavı bir dilim ekmek yerine sayarsak çorbada içmişsin nerde sebze yemeği salatan falanGünaydın kızlar..
Geçmişi okuyayım dedim ama ne çok yazmışsınız, okuyamadım valla..
Ben de pes ettim..
akşam yemeğimi yazayım
8 yk yoğurt, buğday, nohutlu çorba
1 yk pirinç pilavı
3 yk yoğurt
2 tane sarma
az canım kahvaltın biraz daha renklendirgünaydınlarrrrrr
1 bardak şekersiz çay
5 ad zeytin
1 kk peynir
1 dilim çavdarlı ekmek
Dün başladım çavdarlı ekmeğime ilk defa değişik ekmek tükettim kızlar eminim metabolizmamı etkileyecekAkşamda 40 dk platesimi yaptım kısmetse bu aksamda yapıcam elimden geldiğince her akşam yapmaya çalışıyorum ama akşam göbeğimin yanları tutulmuş neden böyle oldu anlamadım ham değilim çünkü:26:
spordanmı acepgünaydın bebiikim sabah sabah bu ne enerji böyle
inşallah canımnugi spor yapmıyordu başladıya şimdi çok fark eder şimdi onda
hoşgeldin canımbende zayıflamam lazım ya yardım edin banadaa yaaa çok kilo aldım vermem gerekirken hala alıyorum yaff
afiyet olsun canım güzel olmuş hah şöleee yaaa
afiyet olsun nugiiiiiiii enerjine enerji katılsın bugünün mutlu huzurlu geçsinnn inşallahhh
günaydınnnn bebikkkk:)
fambıkkcımmmmmm bende sizi özledim valla buıgünde erkneden geldimmm
ee şekerim çok kasma sende acayip canın çekiyorsa bi kaşık al bırak.bunu yapabilecek seviyeye geldin sen artık maşallah
günaydın canım..hayırdır inşasllah hayırdır innn - şalll -lahhh.dün konuştuk yine aklında kalmış bazen oluyor böyle
afiyet olsun canımSabah kahvaltımı da yazayım
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
ekmek çok oldu ama doymadım bu sabah ya..
domates olmayınca gözüm de doymadı karnımda
hayır olsun canım.eşinde bırakıp gittikten sonra gelmesinide bilmiş ama yinegece üryamda eşimle tatildeydik. denize girdi ben girmedim bekliyordum. sonra bana dediki pasta yesene dedi yok ben tatlı yemiyorum dedim. o da bana kızdı artık yeter ya bu tatlıyı yersin yada bidaha yüzümü göremezsin dedi
güldü gitti
teşekkür ederim nugicim ama ne yogurt ne de salata vardı menüde o yüzden yiyemedim kapuskaya abanmak zorunda kaldım
canım 2 tane sarma ve bir yk pilavı bir dilim ekmek yerine sayarsak çorbada içmişsin nerde sebze yemeği salatan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?