60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım ya normalde 1 dilim ekmek yiyorum ben.. Domates bitmiş evde.. kahvaltılık sadece bunlar vardı.. mecburen bu kadar oldu.. Baştan gözüm doymadı zaten o yüzden 2 dilim ekmek yedim..
Peyniri falan küçük küçük yiyorum sanırım çünkü ekmekle malzemeler aynı anda bitiyo..

afiyet olsun canım güzel menün

canım korkuttun beni şimdi...ya daha kötü olursam...hııımmmmmçok güzel menün yarım simitçik..bazı dişyetlerde bile var

teşekkür ederim canımcım

eswcim girmiyordur derslerim yoğun diyordu gostcuk. bende yazdım pazar günü hala cevap gelmedi ama girince muhakkak görür cevap yazar. zaten diyor elimden gelen yardımı yaparım diyor sağolsun

doğrudur canım, sonuçta öğrenci
cevap gelmesini beklicem artık napalım :)))

bu arada ben kilo vermeye devam ediyorum sanırım
sabah pijamalarımla 56,2 geldim, e onları çıkarsam rahat 600 gr oynarda tartı

canım hanımeller yiyeceğine 2 lokma kepekli ekmek yeseydin hem bağırsaklarını çalıştırırdı hemde şekerli yememiş olurdun

afiyet olsun canım güzel menün

sağol tatlım

canım korkuttun beni şimdi...ya daha kötü olursam...hııımmmmmçok güzel menün yarım simitçik..bazı dişyetlerde bile var

sağol canım, canım çekti artık kaç dilim ekmek yapar bilmiyorum ama
bana bilen varsa söylesin hatta, ona göre dengeliyeyim kendimi

canım walla bademcik hassas, terlemeye yorulmaya gelmez pek, 2 günde iyileşeceğine 5 günde iyileşir
sen hamlamiyim diyosun ama bademciklerin daha kötü olursa o zaman daha uzun süre spora gidemeyebilirsin ama 1 gnden bişi olmaz, o yüzden benim fikrim sen bugün de dinlen güzelce
zencefilli ballı sıcak sular iç, zencefil iyi gelir bademciğe

gece yatmadan önce niye yedinki,bari geç yatsaydında sindirseydin azcık,valla yatmadan önce yemen çok daha kötü olmuşşşşşşş,söyliyimde bi daha yeme emi

afiyet olsun canımmm,kurabiyeler pek şık olmuşşşşş,ödül olmuş senin için,dengelersin nasıl olsaaa sen başarırsınnnn.
oldu mu şimdiiiii

nıye yedın kı bı daha sakın yeme bu gıbı ıfadelerını daha guzel kullanabılırsın sık olmadıgını bende bılıyorum

Sağol canım benim.. Aslında benim normalde beslenmem de böyleydi.. hatta şimdi daha çok yiyorum.
Yani doğumdan önce akşamları sebzem hep olurdu ama şimdi yemek yapmaya vaktim kalmıyor..
Annem ya da kaynanam yapıyor.. Onlar da sebze sevmediklerinden daha çok etli yemekler yapıyorlar..
Ve ben aç kalıyorum.. Bide önce oğlumu yediriyorum sonra en son ben yiyorum.. O kadar salata kalmıştı o yüzden o kadar yedim.. Yokse ben de 1 bk yerdim yani.. açtım çünkü ...

Canım benim doymuyorum işte sorun bu zaten. Evde hiçbişi kalmamış dolaba fare düşse kafası kırılır yani O yüzden bugün böyle oldu..

Afiyet olsun bu arada da..

çok güldüm lafına, demek fare düşse dolaba kafası kırılır, süper :)))

canım peki kaynanandan veya annenden rica etsen sebze yemeği de yapsalar senin için
etli yemekten daha kolay sebzeyi pişirmek
belki kaynanana söyleyemezsin ama annene söyleyebilirsin rahatlıkla
böylece yemek sorunu yaşamazsın
sana göre yapsalar, 2 gün yesen olur yani
sürekli et yemek sıkmazmı insanı
benim pek aram yoktur da etle, o yüzden böyle diyorum

babystarcım sabahtan beridir famire yüklendim ben. mesajlarıma cevap yazmaya çalışıyo. aynı zamanda burayada bakıyo. o yüzden kısa öz yazmış yoksa problem yok yani üslubu sert veya ters biri değildir tam tersi neşe dolu eylenceli biridir yanlış anlama diye açıklama gereği hissettim bebem sabahtan beri benle uğraşıyo işle uğraşıyo buraya bakıyo falan ondan canım. sabahın köründe sardım fambığa

Piiiihaaaaçulaaaaaaaarrrrr nasssssınızzzzzzzzzz hepiniziöpüyorummmmm selamlarrrr saygılarrrr sevgilerrrrrrrr esenlikleerrrr

saat 8.30da kalktım 9 gibi kahvaltımı yaptım biraz etrafı topladım kahvaltı masası v.s yeşil çayımı demledimmm geldim geçmişi okudum biraz kızdım (famiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirçerez canavarıııııııııı ) boll boll güldümmmm

kahvaltılar süperrr herkese afiyet olsun

ben de

sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısı(fambııık bu sıfatı sana ithaf ediyorum yani sen günkurusu değilsin tabii gün ışığısın da sıfat diye yani anladın sen onu )

500ml su

kahvaltım

1,5 dilim çok tahıllı ekmek

1,5kk yağsız beyaz peynir

2 salatalık

2 köy biberi

1 kivi

şimdi de biraz alıntılı cevaplara geçeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:92: sallamadan olaz tabiii

seninle ne alakası var canım benimmm,işlede alakası yok ,çünkü yazdığımda birşey yokkkk.normal şartlarda yine aynısını yazardım.Ha ama şu var herkese aynı davranmayacaksın,ölçeceksin biçeceksinnnn,yorum yazdığın kişinin ruh halini tahmin edeceksinnn,uykuya yatacaksınnn bunu desem ne der diye falannn kuarcaksınnnn.
yada sadece sevdiğin,samimiyetine inandığın,huyunu suyunu bildiklerine yazacaksınnnn sorun ortadan kalkacak.
bende sorunu ortadan kaldırdım zaten

Ahanda bahçemin en nadide çiçeeeeeeeeeee gelmişşşşşşşşşşşşşşş
uslubuna dikakt et bakimmm sen kime kızıyon bakim çerez yedim diyeeeee
yemicem sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
afiyet olsun canımmmm,güzel menü

Ben de her zaman şunu söylüyorumyine dayanamadım yine söyliycemmmm

yazı dilinde üslup bence pek anlaşılmıyor kelimelere takılırsak birbirimizi çoğunlukla yanlış anlarızzzzz burda herkes birbirine yardımcı olmak için çırpınıyor bence ve herkes çok iyi niyetli ama hepimiz farklı kişiliğe sahibiz ve yazarken sesimizle yansıttığımız pekçok duyguyu yansıtmamız zorrr o yüzden bence kelimelere takılmayalım ha illa takılacaksak fambığın mesajın sonundaki 'e mi' bence yumuşak bir anne ifadesidir emi tatlım manasındaaaa babycim regl sebebiyle belki hassassın birazzzz emin ol fambık sana gayet yumuşak söylemiştir onları ben kefilim:82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…