afiyet olsun bebem de renklendirsen biraz hem ben anlamıorum ya ekmek çok malzeme az ee malzemeler bitince ekmeği kuru kurumu yiyosun anlamadımki bazı arkadaşların kahvaltılarıda böle..:44::44:benm kahvaltım şöle bol melzemeli olcak ne biliim öle seviom ben hem daha doyurucu ekmeğe daha az ihtiyaç duyusoun hem ozman
afiyet olsun canım birazcık daha renklendirsen menünü domates-salatalık zeytin yeşillik faln gibi daha güzel olur bence.
tamam canım, başlayım o zaman ben de
gerçi bugün koşu bandı günüm, yarın başlarım artıkın :))
maşallah yine rengarenk, afiyet bal şeker olsun tatlım
canım birazcık daha renkli bi kahvaltı daha iyi olur sanki
çavdarlı ekmeği seviyorum ben, tadı gayet güzel oluyo walla
canım peynir ve zeytinden başka bişi yokki, doymaman normal yani
yeşillik ekle birazcık kahvaltına, bak o zaman nasıl doyuyosun :)))
canım kahvaltı güzel de hakkaten okurken başım döndü o yemişlerden :))
bence onlar sende kabızlık yapıyo olabilir, çok karışık çünkü
ama bugün için evden getirmen iyi olmuş, böyle karmakarışık yemezsin en azından eve gelince
canım benim rüyan hayra çıksın inşallah
sonu güzel olmuş zaten de gerçekte daha güzel olsun :)))
günaydın tatlım
dün yolladım canım
ama cevap bekliyiorum halen
geçmiş olsun canım ya, bademcik bi başladımı kolayca düzelmiyo malesef(
spora gidersen de yorma kendini fazla
bademcik terlemeye falann gelmez biliyosun, daha kötü olma sonra
ooh maşallah çok güzel bi kahvaltı olmuş, afiyet olsun
bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
inşallah herkesler iyidir
ben merak içinde haber bekliyorum, Allahım inşallah sonucu güzel olur yaa
kahvaltımı da yazayım hemencik
bugün sabah canım simit istedi, o yüzden işyerinde yaptım kahvaltıyı
kahvaltı menüm
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1/2 yeşil biber ( acıymış yiyemedim )
1/2 simit
1 bardak açık çay
geçmiş olsun canım ya, bademcik bi başladımı kolayca düzelmiyo malesef(
spora gidersen de yorma kendini fazla
bademcik terlemeye falann gelmez biliyosun, daha kötü olma sonra
kahvaltı menüm
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1/2 simit
1 bardak açık çay
offfffffffffff evet nugicim hakılsın,yclye diyorum leblebi yeme diye akşam gidip ben yiyorumyerkende düşündüm hatta iş yerim yemek yemeye müsait değil canımcım,ancak yolda okula yetişmeye çalışırkan yiyebilirm sandviç türü şeyleri,bu akşam hazırladım bişeyler bakalım,yarına Allah kerim sağol dadluş öpüyorum seni
çerez yemiyorummmmm tamamdırrrrrrrrrrrr
sağol canım teşekkür ederim,sanada afiyet olsunnnnn
eswcim girmiyordur derslerim yoğun diyordu gostcuk. bende yazdım pazar günü hala cevap gelmedi ama girince muhakkak görür cevap yazar. zaten diyor elimden gelen yardımı yaparım diyor sağolsun
gece yatmadan önce niye yedinki,bari geç yatsaydında sindirseydin azcık,valla yatmadan önce yemen çok daha kötü olmuşşşşşşş,söyliyimde bi daha yeme emi
uslubun cok yanlıs kusura bakma ama
kızlar gece yatmadan 1 bardak sutumu ıctım yanında 2 adet hanımeller yedım.bırde sabaha karsı reglıden dolayı karın agrısı ıle uyandım agrı kesıcı ıcmek ıcın bısey yemem lazımdı. yıne 2 adet hanımeller yedım cok mu olmus
afiyet olsun canım güzel menün
canım korkuttun beni şimdi...ya daha kötü olursam...hııımmmmmçok güzel menün yarım simitçik..bazı dişyetlerde bile var
gece yatmadan önce niye yedinki,bari geç yatsaydında sindirseydin azcık,valla yatmadan önce yemen çok daha kötü olmuşşşşşşş,söyliyimde bi daha yeme emi
afiyet olsun canımmm,kurabiyeler pek şık olmuşşşşş,ödül olmuş senin için,dengelersin nasıl olsaaa sen başarırsınnnn.
oldu mu şimdiiiii
ycl yaaaaaaaaet yeme etli hiç bişi yeme mantar yeme nasıl besleniosun kız senn. yaşıomusun eminmisin çok yanlış çokkk:26:
canım şaka bi yana et etli bişiler yemiosun en azından çorbanı sebze yemeğini diğer yiyebilceğin şeyleri bol tut.tmm mutlaka et yemediğin için ondan alacağın vitamini başka şeylerden alıosundır ama dierleriide iyi yemen lazım bana az gelio senin yedklerin bak kas veirsin sonra güçsüz düşersin ben önceleri çok yaşadım tansion düşüklüğü olur kansızlık olur sonra kutu kutu mesela 11 kutu kan ilacı içmek zorunda kalırsın sonra kanın canın yerine geldkçe onlar iştah açar sonra kilo alırsn benm gibi. mesela neden slata 1 yk yedinki salata nın ne zararı olabilr çoğu diyetlerde salata sınırısz dır bile hadi biz bi sınır koyalım bir borcam kapağısalata ye en azından ondan al gıdanı cnm dikkat kendine sonra başka hastalıklar çıkar cnm dikkat et
canım peynir ve zeytinden başka bişi yokki, doymaman normal yani
yeşillik ekle birazcık kahvaltına, bak o zaman nasıl doyuyosun :)))
bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
inşallah herkesler iyidir
ben merak içinde haber bekliyorum, Allahım inşallah sonucu güzel olur yaa
kahvaltı menüm
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1/2 simit
1 bardak açık çay
nıye yedın kı bı daha sakın yeme bu gıbı ıfadelerını daha guzel kullanabılırsın sık olmadıgını bende bılıyorum
canım hanımeller yiyeceğine 2 lokma kepekli ekmek yeseydin hem bağırsaklarını çalıştırırdı hemde şekerli yememiş olurdun
Sağol canım benim.. Aslında benim normalde beslenmem de böyleydi.. hatta şimdi daha çok yiyorum.
Yani doğumdan önce akşamları sebzem hep olurdu ama şimdi yemek yapmaya vaktim kalmıyor..
Annem ya da kaynanam yapıyor.. Onlar da sebze sevmediklerinden daha çok etli yemekler yapıyorlar..
Ve ben aç kalıyorum.. Bide önce oğlumu yediriyorum sonra en son ben yiyorum.. O kadar salata kalmıştı o yüzden o kadar yedim.. Yokse ben de 1 bk yerdim yani.. açtım çünkü ...
Canım benim doymuyorum işte sorun bu zaten. Evde hiçbişi kalmamış dolaba fare düşse kafası kırılır yaniO yüzden bugün böyle oldu..
Afiyet olsun bu arada da..
babystarcım sabahtan beridir famire yüklendim ben. mesajlarıma cevap yazmaya çalışıyo. aynı zamanda burayada bakıyo. o yüzden kısa öz yazmış yoksa problem yok yani üslubu sert veya ters biri değildir tam tersi neşe dolu eylenceli biridir yanlış anlama diye açıklama gereği hissettim bebemsabahtan beri benle uğraşıyo işle uğraşıyo buraya bakıyo falan ondan canım. sabahın köründe sardım fambığa
Piiiihaaaaçulaaaaaaaarrrrr nasssssınızzzzzzzzzz hepiniziöpüyorummmmm selamlarrrr saygılarrrr sevgilerrrrrrrr esenlikleerrrr
saat 8.30da kalktım 9 gibi kahvaltımı yaptım biraz etrafı topladım kahvaltı masası v.s yeşil çayımı demledimmm geldim geçmişi okudum biraz kızdım (famiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirçerez canavarıııııııııı ) boll boll güldümmmm
kahvaltılar süperrr herkese afiyet olsun
ben de
sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısı(fambııık bu sıfatı sana ithaf ediyorum yani sen günkurusu değilsin tabii gün ışığısın da sıfat diye yani anladın sen onu)
500ml su
kahvaltım
1,5 dilim çok tahıllı ekmek
1,5kk yağsız beyaz peynir
2 salatalık
2 köy biberi
1 kivi
şimdi de biraz alıntılı cevaplara geçeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:92:sallamadan olaz tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?