günaydın canımmnasılsın düzeldinmi iyimisin
yok canım ya düzelemedim bademciklerim iltihaplanmış antibiotik kullanıyorum sesim kısıldı...iyi olurum inşallah.bu akşam gidicem spora..hantallaşmak istemiyorum...sen iyimisin
Sabah kahvaltımı da yazayım
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
ekmek çok oldu ama doymadım bu sabah ya..
domates olmayınca gözüm de doymadı karnımda
ivvveeettt nugim benm bitanemmm canımmmmmmmevet canım öğle yemeğin az olmuş yoğurt yada salata yiyebilirdin.afiyet olsun
canım afiyet olsun ama sabah menü için peyniri bir kk ye zeytini 5 düşür isersen yumurta yersen peynir bir kk düşüyor ve domates biber salatalıkla renklendir kahvaltını yeillikte yiyebilirsin .akşam içinde bulgur pilavınıda sayarsak 4.5 dilim ekmek ediyo ki buda akşam için çok.yani sonra bunu yakabilmen gerekiyor akşamı azalt tatlım biraz.
ya gör işte kukilatam hep ben hep ben nereye kadar dimiherkeze ben yapıyorum yorumu diğerlerini salla gitsin boşver
hoşgeldin canım tani yaparız ama sadece öle olmaz sende bizim menülerimz takip et hang, y,yecekten ne kadar yemek gerekio nasıl yemek gerekio bunları öğrenrsen kilo vermemen imkansız.birde bizde yasak yok herşeyden dengelei şeklde az da olsa yiyerek canımızın çektiği şeyleride yioruz et süt balık tahıl yumurta sebze hele hele ekmek mutlaka olmalı . başlarda umutsuz olabilrsn ama ilk geldiğimzde buraya bizde öleydik ama oldu verdik kilolları şükürbende hergün ne yediklerimi yazayım benada yorum yapın azcık tamam bakaım ben verebilcemmi buraya ayzcam diye utanır belki yemem huhu
günaydın fambığımmmm okul olduğu için anlıorum seni bence normal çünkü geçen yıl bende akşam 10 da evde oluodum kpss kursundan dolayı o saatte bende ne yicemi şaşrıodum seni gayet ii anlıorum.ama eve bencede sen bu kuru yemişlere fena dadandın.hiç ağzına sürme bence bende eşime koyuorum karşık kuru yemiş o hepinden birer tane verio bazen verince ağzıma bulaşınca tadı yiyesim gelio ama hiç almasam çok daha iyi.fazladan yağ bende almak istemiorum vücuduma.
günaydın canımmm,yettimmmmmmmmm
herkese toptan günayyyyyyyyyyyyydddddddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,tatlışlarım,tombişlerimmmmm,yumoşlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm.uamrım herkes iyi,zinde,ve dünden daha hafiftir,korumadakiler aynı kilosundadır umarım
dün akşam neler yedim vallahi söylesem miiiiiiiiiiiiiiiiiii,söylemesem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiEl mahkum yazıyorum
okula gitmeden saat 17.00de
2kuru kayısı ve 200 ml süt içmiştim
okulda ülker çubuk krakerin 3/2sini yedim,bunu saat 19.00a kadar ara ara yedim tabi(paketin toplamı 166 kalori)
eve gidince
2 yk yoğurt(1 çay kaşığı keten tohumu ile)
1 kk kaşar peynir
20 leblebi(bunu yemeyecektim ,yine yedimmm Allahım yaaaaaaaaaaa)
3 soslu mısır
2 kaju
1 çilek yidimmmmmm
ne bölük pörçük,garip,yumru,eciş,bücüş bir menü değil miiiiiiiii
sabah kahvaltım ise şöyle
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
1,5 dlm denge ekmeği
maydanozzz
:44:
dün konuştuk ya bebeemm ondan bilnçaltına yerleşmiş sanırsamgece üryamda eşimle tatildeydik. denize girdi ben girmedim bekliyordum. sonra bana dediki pasta yesene dedi yok ben tatlı yemiyorum dedim. o da bana kızdı artık yeter ya bu tatlıyı yersin yada bidaha yüzümü göremezsin dedi
yok dedim yemem. o zaman sen bilirsin dedi gitti çok üzüldüm. neyse gezdim gezdim durdum tatil yerinde baktım koşa koşa geldi arkamdan sarıldık falan çok gezdik çok güzeldi. sabah uyandım sırıtıp duruyorumeşim dedi ne gülüyorsun dedi anlattım üryamı
güldü gitti
cnm bnörek ve beyaz undan yapılmış şeyler kaoirisi yağı bol olup kısa süre sonra seni acıktran şeyler onların yerine başlarda en azından şimdilk daha sağlıklı şeyler yemen lazımvalla çok yiyorum ya dün mesela sabah 2 tane gül böregi 2 kip şekerle çay birde 1 dilim ekmek beyaz yedim öglen çorba prasa kavurma yedim yogurtlu gine aksam balık yedim sadece 1 dilime kmeklee daytanamıyom yaff napcam ben yaa
tmmmehehe olur boşalt sende arada sanada karalarım bişeyler
herkese toptan günayyyyyyyyyyyyydddddddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,tatlışlarım,tombişlerimmmmm,yumoşlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm.uamrım herkes iyi,zinde,ve dünden daha hafiftir,korumadakiler aynı kilosundadır umarım
dün akşam neler yedim vallahi söylesem miiiiiiiiiiiiiiiiiii,söylemesem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiEl mahkum yazıyorum
okulda ülker çubuk krakerin 3/2sini yedim,bunu saat 19.00a kadar ara ara yedim tabi(paketin toplamı 166 kalori)
eve gidince
1 kk kaşar peynir
3 soslu mısır
2 kaju
1 çilek yidimmmmmm
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
1,5 dlm denge ekmeği
maydanozzz
ya öylemi dikkat et. aslında bu akşam gitmesenmi ne bileyim terleyip dahada üşütme diye dedim. düzelince yaparsın hafta sonuna kadar toparlansanmı acep. ben iyyim ama hava çok soğuk burda evden dışarı çıkmıyorum buz buz valla. öğlen 1 de dişçiye gideceğim offf bitmedi daha ölçü alacaklar. birde 20 lik çektirebilirim
ycl yaaaaaaaaDoğru diyosun salata da yedim ama 1 yk kadar azıcık unutmuşum yazmayı..
sebze yemeği de pişirmemişler ne yapayım... Mantar yapmış ama ben mantar sevmem..
gunaydın kızllar
sabah kalkınca 1 adet kkayısı ve su
kahvaltım;
2 dılım uno denge lıht ekmegı
1/2 kk erzıncan tulumu
çeri domates
salatalık
sut yerıne ayran ıctım
1 adet k.kayısı
gunaydın kızllar
kahvaltım;
1/2 kk erzıncan tulumu
çeri domates
salatalık
sut yerıne ayran ıctım
1 adet k.kayısı
afiyet olsun..
bende sabah 3 kayısı 2 bardak ılık su içitm
1 dilim ekmek
1 zeytinyağla kavrulmuş yumurta
biraz peynir yedim
şimdide çayımı içiyorum
afiyet olsun canımmm
afiyet olsun canımm gayet güzel bence de başla pilatese fazla kilonu verdin.tmm yağ oranın yüksek olabilr ama bence o kadarda yüksek deil bence pilatese başlayabilrsnki maxi plus yaptığı günlerde yağ yakımı fazla olduğu için işinede yarar yağı fazla olan pilates yapamaz die bişi yok zaten cnm senn içinde iyi olur kendini dah iyi hşsedeceğini düşünüorumm
afiyet olsun nueruşşşsen bana hiç ama hiçççççç bişicik yazmamışsın ama ben sana yazmadan geçemiycemmmm hıh
günaydın şekerrrrr..tebrk ederim cnm ne güzel zararsız ziyansız yapmışsınsporınu inşallah böyle devam edersin. afiyet olsun şimddien
afiyet olsun canım
kahvaltım
1kupa şekersz çay
2kk peynir çeşitleri
3 zeytn
3 çerininde çerisi domates :)
maydnoz
1 haşlanmış yumurta
1kk havuçlu tarçınlı kek (içinde yağ yok çok az şeker var gayet sağlıklı:))
1 dilim yoğun tahıllı ekmek
günaydınlarrrrrr
1 bardak şekersiz çay
5 ad zeytin
1 kk peynir
1 dilim çavdarlı ekmek
Dün başladım çavdarlı ekmeğime ilk defa değişik ekmek tükettim kızlar eminim metabolizmamı etkileyecekAkşamda 40 dk platesimi yaptım kısmetse bu aksamda yapıcam elimden geldiğince her akşam yapmaya çalışıyorum ama akşam göbeğimin yanları tutulmuş neden böyle oldu anlamadım ham değilim çünkü:26:
Sabah kahvaltımı da yazayım
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
ekmek çok oldu ama doymadım bu sabah ya..
domates olmayınca gözüm de doymadı karnımda
eve gidince
1 kk kaşar peynir
3 soslu mısır
2 kaju
1 çilek yidimmmmmm
3 zeytin
1 kk light beyaz peynir
1,5 dlm denge ekmeği
maydanozzz
gece üryamda eşimle tatildeydik. denize girdi ben girmedim bekliyordum. sonra bana dediki pasta yesene dedi yok ben tatlı yemiyorum dedim. o da bana kızdı artık yeter ya bu tatlıyı yersin yada bidaha yüzümü göremezsin dedi
yok dedim yemem. o zaman sen bilirsin dedi gitti çok üzüldüm. neyse gezdim gezdim durdum tatil yerinde baktım koşa koşa geldi arkamdan sarıldık falan çok gezdik çok güzeldi. sabah uyandım sırıtıp duruyorumeşim dedi ne gülüyorsun dedi anlattım üryamı
güldü gitti
günaydın eswcim mesaj attınmı canım gostcuğa
yok canım ya düzelemedim bademciklerim iltihaplanmış antibiotik kullanıyorum sesim kısıldı...iyi olurum inşallah.bu akşam gidicem spora..hantallaşmak istemiyorum...sen iyimisin
gunaydın kızllar
kahvaltım;
1/2 kk erzıncan tulumu
çeri domates
salatalık
sut yerıne ayran ıctım
1 adet k.kayısı
afiyet olsun..
bende sabah 3 kayısı 2 bardak ılık su içitm
1 dilim ekmek
1 zeytinyağla kavrulmuş yumurta
biraz peynir yedim
şimdide çayımı içiyorum
afiyet olsun canım menü güzel
akşam olsun bakayım kendimi kötü hissedersem gitmem..ama diyorumki belki terlersem geçer...bu arada korkutmak gibi olmasın ama 20lik dişi çektirmek çok zor..çok gereksiz bir diş zaten en son çıkar çok çabuk çürür..bir işede yaramaz fırça oraya geçmez...neyse şimdiden geçmiş olsun sana.gelip elinden tutayımmı...ben öyle isterim dişim çekilirken biri elimden tutsun isterim güç olsun diye
tamam şeker o zaman sorun yokyok tatlım yas canım istese elbette yerim ama istemiyor o yüzden yemiyorum. burda çok konuşuyoruzya ondan gece rüyamda gördüm
fambımm yorumumu yapıyorum ellerinden öpüyorumsen şimdi yemek türü tüketmediğin içinde akşamları kabızlığında artabilir diye düşünüyorum ben.sonracıma artık yeterrrrrrrrrrrrrrr bırak şu çerezleri yemeyi yaa gündüz ye yiyeceksen 4-5 tane bu ne ya olmazki:95:leblebiyi bile dün yedin rahatsız olmuştun hayırrr akşam niye yiyosun bence sen okula gitmeden önce işyerinde evden getir biraz yemek onu ye git eve gelincede aralarını yap değilsee böyle olmayacak yola getiremeyeceğim seni bilinnmi en mantıklısı bu kanımca
günaydın fambığımmmm okul olduğu için anlıorum seni bence normal çünkü geçen yıl bende akşam 10 da evde oluodum kpss kursundan dolayı o saatte bende ne yicemi şaşrıodum seni gayet ii anlıorum.ama eve bencede sen bu kuru yemişlere fena dadandın.hiç ağzına sürme bence bende eşime koyuorum karşık kuru yemiş o hepinden birer tane verio bazen verince ağzıma bulaşınca tadı yiyesim gelio ama hiç almasam çok daha iyi.fazladan yağ bende almak istemiorum vücuduma.
:
canım kahvaltı güzel de hakkaten okurken başım döndü o yemişlerden :))
bence onlar sende kabızlık yapıyo olabilir, çok karışık çünkü
ama bugün için evden getirmen iyi olmuş, böyle karmakarışık yemezsin en azından eve gelince
bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
inşallah herkesler iyidir
ben merak içinde haber bekliyorum, Allahım inşallah sonucu güzel olur yaa
kahvaltımı da yazayım hemencik
bugün sabah canım simit istedi, o yüzden işyerinde yaptım kahvaltıyı
kahvaltı menüm
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1/2 yeşil biber ( acıymış yiyemedim )
1/2 simit
1 bardak açık çay
kızlar gece yatmadan 1 bardak sutumu ıctım yanında 2 adet hanımeller yedım.bırde sabaha karsı reglıden dolayı karın agrısı ıle uyandım agrı kesıcı ıcmek ıcın bısey yemem lazımdı. yıne 2 adet hanımeller yedım cok mu olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?