60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım ya düzelemedim bademciklerim iltihaplanmış antibiotik kullanıyorum sesim kısıldı...iyi olurum inşallah.bu akşam gidicem spora..hantallaşmak istemiyorum...sen iyimisin

ya öylemi dikkat et. aslında bu akşam gitmesenmi ne bileyim terleyip dahada üşütme diye dedim. düzelince yaparsın hafta sonuna kadar toparlansanmı acep. ben iyyim ama hava çok soğuk burda evden dışarı çıkmıyorum buz buz valla. öğlen 1 de dişçiye gideceğim offf bitmedi daha ölçü alacaklar. birde 20 lik çektirebilirim

Sabah kahvaltımı da yazayım
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
ekmek çok oldu ama doymadım bu sabah ya..
domates olmayınca gözüm de doymadı karnımda

afiyet olsun bebem de renklendirsen biraz hem ben anlamıorum ya ekmek çok malzeme az ee malzemeler bitince ekmeği kuru kurumu yiyosun anlamadımki bazı arkadaşların kahvaltılarıda böle..:44::44:benm kahvaltım şöle bol melzemeli olcak ne biliim öle seviom ben hem daha doyurucu ekmeğe daha az ihtiyaç duyusoun hem ozman
ivvveeettt nugim benm bitanemmm canımmmmmmm
bende hergün ne yediklerimi yazayım benada yorum yapın azcık tamam bakaım ben verebilcemmi buraya ayzcam diye utanır belki yemem huhu
hoşgeldin canım tani yaparız ama sadece öle olmaz sende bizim menülerimz takip et hang, y,yecekten ne kadar yemek gerekio nasıl yemek gerekio bunları öğrenrsen kilo vermemen imkansız.birde bizde yasak yok herşeyden dengelei şeklde az da olsa yiyerek canımızın çektiği şeyleride yioruz et süt balık tahıl yumurta sebze hele hele ekmek mutlaka olmalı . başlarda umutsuz olabilrsn ama ilk geldiğimzde buraya bizde öleydik ama oldu verdik kilolları şükür

günaydın fambığımmmm okul olduğu için anlıorum seni bence normal çünkü geçen yıl bende akşam 10 da evde oluodum kpss kursundan dolayı o saatte bende ne yicemi şaşrıodum seni gayet ii anlıorum.ama eve bencede sen bu kuru yemişlere fena dadandın.hiç ağzına sürme bence bende eşime koyuorum karşık kuru yemiş o hepinden birer tane verio bazen verince ağzıma bulaşınca tadı yiyesim gelio ama hiç almasam çok daha iyi.fazladan yağ bende almak istemiorum vücuduma.

dün konuştuk ya bebeemm ondan bilnçaltına yerleşmiş sanırsam neyse sonu tatlıya bağlanmış yani tatlı ya deil tatlıya
cnm bnörek ve beyaz undan yapılmış şeyler kaoirisi yağı bol olup kısa süre sonra seni acıktran şeyler onların yerine başlarda en azından şimdilk daha sağlıklı şeyler yemen lazım
ehehe olur boşalt sende arada sanada karalarım bişeyler
tmmm

fambımm yorumumu yapıyorum ellerinden öpüyorum sen şimdi yemek türü tüketmediğin içinde akşamları kabızlığında artabilir diye düşünüyorum ben.sonracıma artık yeterrrrrrrrrrrrrrr bırak şu çerezleri yemeyi yaa gündüz ye yiyeceksen 4-5 tane bu ne ya olmazki:95:leblebiyi bile dün yedin rahatsız olmuştun hayırrr akşam niye yiyosun bence sen okula gitmeden önce işyerinde evden getir biraz yemek onu ye git eve gelincede aralarını yap değilsee böyle olmayacak yola getiremeyeceğim seni bilinnmi en mantıklısı bu kanımca

gunaydın kızllar

sabah kalkınca 1 adet kkayısı ve su
kahvaltım;

2 dılım uno denge lıht ekmegı
1/2 kk erzıncan tulumu
çeri domates
salatalık
sut yerıne ayran ıctım
1 adet k.kayısı

akşam olsun bakayım kendimi kötü hissedersem gitmem..ama diyorumki belki terlersem geçer...bu arada korkutmak gibi olmasın ama 20lik dişi çektirmek çok zor..çok gereksiz bir diş zaten en son çıkar çok çabuk çürür..bir işede yaramaz fırça oraya geçmez...neyse şimdiden geçmiş olsun sana.gelip elinden tutayımmı...ben öyle isterim dişim çekilirken biri elimden tutsun isterim güç olsun diye

Doğru diyosun salata da yedim ama 1 yk kadar azıcık unutmuşum yazmayı..
sebze yemeği de pişirmemişler ne yapayım... Mantar yapmış ama ben mantar sevmem..
ycl yaaaaaaaaet yeme etli hiç bişi yeme mantar yeme nasıl besleniosun kız senn. yaşıomusun eminmisinçok yanlış çokkk:26:
canım şaka bi yana et etli bişiler yemiosun en azından çorbanı sebze yemeğini diğer yiyebilceğin şeyleri bol tut.tmm mutlaka et yemediğin için ondan alacağın vitamini başka şeylerden alıosundır ama dierleriide iyi yemen lazım bana az gelio senin yedklerin bak kas veirsin sonra güçsüz düşersin ben önceleri çok yaşadım tansion düşüklüğü olur kansızlık olur sonra kutu kutu mesela 11 kutu kan ilacı içmek zorunda kalırsın sonra kanın canın yerine geldkçe onlar iştah açar sonra kilo alırsn benm gibi. mesela neden slata 1 yk yedinki salata nın ne zararı olabilr çoğu diyetlerde salata sınırısz dır bile hadi biz bi sınır koyalım bir borcam kapağı salata ye en azından ondan al gıdanı cnm dikkat kendine sonra başka hastalıklar çıkar cnm dikkat et

gunaydın kızllar

kahvaltım;

1/2 kk erzıncan tulumu
çeri domates
salatalık
sut yerıne ayran ıctım
1 adet k.kayısı

afiyet olsun..
bende sabah 3 kayısı 2 bardak ılık su içitm

1 dilim ekmek
1 zeytinyağla kavrulmuş yumurta
biraz peynir yedim

şimdide çayımı içiyorum

afiyet olsun..
bende sabah 3 kayısı 2 bardak ılık su içitm

1 dilim ekmek
1 zeytinyağla kavrulmuş yumurta
biraz peynir yedim

şimdide çayımı içiyorum

afiyet olsun canım birazcık daha renklendirsen menünü domates-salatalık zeytin yeşillik faln gibi daha güzel olur bence.

tamam canım, başlayım o zaman ben de
gerçi bugün koşu bandı günüm, yarın başlarım artıkın :))

maşallah yine rengarenk, afiyet bal şeker olsun tatlım

canım birazcık daha renkli bi kahvaltı daha iyi olur sanki
çavdarlı ekmeği seviyorum ben, tadı gayet güzel oluyo walla

Sabah kahvaltımı da yazayım
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
ekmek çok oldu ama doymadım bu sabah ya..
domates olmayınca gözüm de doymadı karnımda

canım peynir ve zeytinden başka bişi yokki, doymaman normal yani
yeşillik ekle birazcık kahvaltına, bak o zaman nasıl doyuyosun :)))

canım kahvaltı güzel de hakkaten okurken başım döndü o yemişlerden :))

bence onlar sende kabızlık yapıyo olabilir, çok karışık çünkü
ama bugün için evden getirmen iyi olmuş, böyle karmakarışık yemezsin en azından eve gelince

canım benim rüyan hayra çıksın inşallah
sonu güzel olmuş zaten de gerçekte daha güzel olsun :)))

günaydın eswcim mesaj attınmı canım gostcuğa

günaydın tatlım
dün yolladım canım
ama cevap bekliyiorum halen

yok canım ya düzelemedim bademciklerim iltihaplanmış antibiotik kullanıyorum sesim kısıldı...iyi olurum inşallah.bu akşam gidicem spora..hantallaşmak istemiyorum...sen iyimisin

geçmiş olsun canım ya, bademcik bi başladımı kolayca düzelmiyo malesef (
spora gidersen de yorma kendini fazla
bademcik terlemeye falann gelmez biliyosun, daha kötü olma sonra

gunaydın kızllar

kahvaltım;

1/2 kk erzıncan tulumu
çeri domates
salatalık
sut yerıne ayran ıctım
1 adet k.kayısı

ooh maşallah çok güzel bi kahvaltı olmuş, afiyet olsun

bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
inşallah herkesler iyidir
ben merak içinde haber bekliyorum, Allahım inşallah sonucu güzel olur yaa

kahvaltımı da yazayım hemencik
bugün sabah canım simit istedi, o yüzden işyerinde yaptım kahvaltıyı
kahvaltı menüm
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1/2 yeşil biber ( acıymış yiyemedim )
1/2 simit
1 bardak açık çay

biliyorum bilmemmi. 2 hafta önce tekini çektirdim 20 lik dişin. diş etinin içindeydi bu yüzden diş etimi kestiler zor oldu. sonrada dikiş attılar. 1 hafta acıdı valla ama 2 tane yirmiliğim kaldı onlarda diş etinin içinde sıkıntı yaratıyorlar bazen. hazır dişlerimi bakıma almışken onlardanda kurtulayım dedim. bugün tekini çektiririm haftaya diğerini

kızlar ben bu arada akşam tatlı yedim
süt içtim ama kakaonun tadı mı yoktur nedir, 2 tatlı kaşığı koymama rağmen tadını alamadım kakaonun
e haliyle canım tatlı çekmeye devam etti
ben de anneme koyarken çayın yanında ayak üstü 1 dilim kedi dilli pastayı yedim walla, büyüklüğü 1 pötibör kadar vardı ((
bundan sonra türk kahvesinden vazgeçmicem sütlü
tadını alamayınca iştahı da kesilmiyo insanın
bide dr.oetkerin darkını aldım, evde bi sürü kakao varken daha yoğundur tadı diye ama hiç beğenmedim (
artık pasta, kekte falan kullanırım kakaoları

kızlar gece yatmadan 1 bardak sutumu ıctım yanında 2 adet hanımeller yedım.bırde sabaha karsı reglıden dolayı karın agrısı ıle uyandım agrı kesıcı ıcmek ıcın bısey yemem lazımdı. yıne 2 adet hanımeller yedım cok mu olmus

offfffffffffff evet nugicim hakılsın,yclye diyorum leblebi yeme diye akşam gidip ben yiyorumyerkende düşündüm hattaiş yerim yemek yemeye müsait değil canımcım,ancak yolda okula yetişmeye çalışırkan yiyebilirm sandviç türü şeyleri,bu akşam hazırladım bişeyler bakalım,yarına Allah kerimsağol dadluş öpüyorum seni

çerez yemiyorummmmm tamamdırrrrrrrrrrrr

sağol canım teşekkür ederim,sanada afiyet olsunnnnn

eswcim girmiyordur derslerim yoğun diyordu gostcuk. bende yazdım pazar günü hala cevap gelmedi ama girince muhakkak görür cevap yazar. zaten diyor elimden gelen yardımı yaparım diyor sağolsun

gece yatmadan önce niye yedinki,bari geç yatsaydında sindirseydin azcık,valla yatmadan önce yemen çok daha kötü olmuşşşşşşş,söyliyimde bi daha yeme emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…