saol bebikkkafiyet olsun kuki cim
eveeeeeeeeeeeeeekkkkkk geldiiiimmmmmmmmm:13::13::13:
yeme evetttttt bi de bütün gün çabala akşam batırrr yazık yaniiiii meyve ye 1kg meyve yee daha iyigarip garip çerezler midene de yazıkkkk yeme cicimmmm yeme guzuuuuuuuuuuuuuuuum yeme uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyn
vardı vardı olmaz mııı bayılırımmmmm :13:
ohhhh süpersinnn maşallahhh nugimeeee arkası da böyyle güzel gelsin inşallahhhhhhgidecek yağlar kilolarrrr gidecekkkkk kim tutarrrr kurtulucazz hepsinden :13:
oyyyy kuzummmmm afedersin yaaa ya ekledim zannediyodum kısırı falan gördümmm ekledim diye hatırlıyorum sonra atlamışımmmm çokk özür dilerimmm hiç yapmaz mıyım yorum narin gülüm benimmm:13:
afiyet olsunnnn baaak yazıyorummmm süperrr bir kahvaltııııııı afiyetler olsun cicimeee:13:
aferinnnbütün gün verdiğin emeği düşün o yeter bence yemeyi engellemene düşündüğün çok mantıklı sandviç yap götür ye kan şekerin düşüyo oçerezler de cezbediyo seniii
oyyy çok tatlı yaaaaa
hadi edelimmmgine kavga çıkarayımmı heeama bu sefer geçenki kadar sakin davranmam :86:
kavga edeyimmikavga edeyimmi kafam bozuk zatii :86:
babystarcım sen diyetisyen işini halledebildinmi canım
eveeeeeeeeeeeeeekkkkkk geldiiiimmmmmmmmm:13::13::13:
yeme evetttttt bi de bütün gün çabala akşam batırrr yazık yaniiiii meyve ye 1kg meyve yee daha iyigarip garip çerezler midene de yazıkkkk yeme cicimmmm yeme guzuuuuuuuuuuuuuuuum yeme uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyn
aferinnnbütün gün verdiğin emeği düşün o yeter bence yemeyi engellemene düşündüğün çok mantıklı sandviç yap götür ye kan şekerin düşüyo oçerezler de cezbediyo seniii
:
ay canım benim ya benim bol gelen donlarımı gösteriyo millete bakarmısınay valla utandım şimdi ne diyeyim savaş fambım savaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gine kavga çıkarayımmı heeama bu sefer geçenki kadar sakin davranmam :86:
katılıyorum fambukumun uslubu gayette yerindeydi hatta yumuşaktı bile. yani en küçük birşeyde alınacaksak arkadaşlar yediklerimize hiç yorum yapmasınlar bizde yazmayalım yani bir anlamı kalmaz ki o zaman
kızzz fambıkkk giy kız onlarıı
aaaa, şun abak çıkarmış sallıyo, seni gidi seniiiii
gine kavga çıkarayımmı heeama bu sefer geçenki kadar sakin davranmam :86:
kız delüüü, otur otur yerde, cezalar az geldi galiba sana :)))
ben vereyim du sana
Gereği Düşünüldü: hüküm:gerekçesi daha sonra açıklanacağı üzere:
1) 60-69 topiği üyesi hugocuk namlı hatun kişinin foruma girişinin 3 gün boyunca yasaklanmasına,
2) başka yollardan girmeye kalkarsa bilgisayarının elinden alınmasına,
3) eh bu cezalar da kavgacı kişiliğine çözüm olmazsa psikolojik destek almasının sağlanmasına,
dair, tüm forum ahalisinin yüzüne karşı kesin olarak karar verildi.
nasıl, beğendin mi, hııııı???????????????
seni düşünürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm geceeeemiiiiii aydınlatan gözlerini bir deeeeeeeeeeeeeeeeben de vallihi dün gece seni düşündümmmmmm ve fambığııııııı dedim nugi yürüyüş yaptı mı acabaaaa sonraa fambık çerezlerriii yediimiii valla düşündüm sen yürümüşsünnn süperrr fambık da yemiş çerezleri o süper değilllll ama bu akşam fambık bu akşam kivisini yemiş midir diye düşünücemmm yarın bi yazıcakkk kivi yemiiiişşşşşş:92::92::92:
sağolll tatlımmmmmmm
heeeeee:92::92::92::92::92:
tamam o zaman
amannnn diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
bayıldım tam benlik olmuş
öğlen yemeklerimiz yazalım hadi :44:
türlü
makarna turşu meyve var
emme ben
türlü
salatamı getirdim
yoğurdumuda getiridim
turşu alırım azcuk
2 dilim ekmekle yiyeceğimmmm
bebısım halletmedım ama soyle oldu.ben hafta ıcı hastanenın hasta hakları bolumune sıkayet etmıstım kendısını.onlarda dıkkate aldılar.sanırım gereken uyarıyı yaptılar.cumartesı kontrole gıttıgmde cok ıı dı kendısı cok motııve ettı benı.memnun ayrıldım o gun. 2 kontrolum daha sonra ona devam etmeyecegım kesınde ne yaparım bakalım. bu arada tartıda ben 400 gr vermıs olarak cıktım.olcum yaptıgı kagıda baktı ben yagımı sordum. 600 gr yag vermıssın bu hafta dedı.nasıl olur dedım aradakı farkı bıseyle acıkladı anlamadım.sızce nrmal mı ?
sen benide düşündün itiraf edemiyon demi ?? düşündün demi hadi hadiii itiraf et
seni düşünürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm geceeeemiiiiii aydınlatan gözlerini bir deeeeeeeeeeeeeeeeben de vallihi dün gece seni düşündümmmmmm ve fambığııııııı dedim nugi yürüyüş yaptı mı acabaaaa sonraa fambık çerezlerriii yediimiii valla düşündüm sen yürümüşsünnn süperrr fambık da yemiş çerezleri o süper değilllll ama bu akşam fambık bu akşam kivisini yemiş midir diye düşünücemmm yarın bi yazıcakkk kivi yemiiiişşşşşş:92::92::92:
fambukçuum sen bana yorum yap beni haşla,beni vur yerden yere dadlu yersem kafamıııbildiğine tanıdığına yazacaksın sorun kalkacak canım,yeni gelenlere yazık olacak bu durumda ama şartlar bunu gerektiyor sanırım
pek bir duygulandım bak şimdiiii,aynen şöyle oldummm
:
fambukçuum sen bana yorum yap beni haşla,beni vur yerden yere dadlu yersem kafamıııyok kafamı değil totişi duvarlara vur hem böyle belkim erüüürrr
sulu köfte
etli bulgur pilavı
yoğurt
salata varmış:26:
ben de salata ve yoğurt yerim
belki çorba da vardır o zaman süper olur..
Yanıma da nesfitle süt getirdim..
Olmazsa onunla da sağlam bi ara yaparım..
olma mı sizce...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?