60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun kuki cim
saol bebikkk

saol bebeemmm oohhh rahatladım sevdnrik oldum şimdiiiii :)
farkettimki bende senin kahvaltına yorum yapmamışım mislleme gibi olmuş ama öledeil afiyet olsun bebemmmgayt güzelll herşeyyy

gine kavga çıkarayımmı hee ama bu sefer geçenki kadar sakin davranmam :86:
kavga edeyimmi kavga edeyimmi kafam bozuk zatii :86:
hadi edelimmm
aman şakası bile kötü bırakın şu tartşma kavga vs.yi yaw bakın bahar gelio havalar ne kadar da soğuk olsada bahar gelio hadi canlanın tazelenin sağlıklı beslenmeye devam spora devam fit olucaz taş olucaz fıssssssssssssssstıkkkkk olucaz hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeee

öğlen yemeklerimiz yazalım hadi :44:
türlü
makarna turşu meyve var
emme ben
türlü
salatamı getirdim
yoğurdumuda getiridim
turşu alırım azcuk
2 dilim ekmekle yiyeceğimmmm

babystarcım sen diyetisyen işini halledebildinmi canım

bebısım halletmedım ama soyle oldu.ben hafta ıcı hastanenın hasta hakları bolumune sıkayet etmıstım kendısını.onlarda dıkkate aldılar.sanırım gereken uyarıyı yaptılar.cumartesı kontrole gıttıgmde cok ıı dı kendısı cok motııve ettı benı.memnun ayrıldım o gun. 2 kontrolum daha sonra ona devam etmeyecegım kesınde ne yaparım bakalım. bu arada tartıda ben 400 gr vermıs olarak cıktım.olcum yaptıgı kagıda baktı ben yagımı sordum. 600 gr yag vermıssın bu hafta dedı.nasıl olur dedım aradakı farkı bıseyle acıkladı anlamadım.sızce nrmal mı ?

Allah Allah tama yoooooorrummm yemicem yahuuuu,köşeye bucağa saklıyam ozman eve gidince

ay canım benim ya benim bol gelen donlarımı gösteriyo millete bakarmısın ay valla utandım şimdi ne diyeyim savaş fambım savaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tamam savaşşşşşş enüşteyüüüüü

:86::86:aman sakın elini kirletme hügommmmm

katılıyorum fambukumun uslubu gayette yerindeydi hatta yumuşaktı bile. yani en küçük birşeyde alınacaksak arkadaşlar yediklerimize hiç yorum yapmasınlar bizde yazmayalım yani bir anlamı kalmaz ki o zaman

bildiğine tanıdığına yazacaksın sorun kalkacak canım,yeni gelenlere yazık olacak bu durumda ama şartlar bunu gerektiyor sanırım

kızzz fambıkkk giy kız onlarıı
aaaa, şun abak çıkarmış sallıyo, seni gidi seniiiii

:92::92::92:

kız delüüü, otur otur yerde, cezalar az geldi galiba sana :)))
ben vereyim du sana

Gereği Düşünüldü: hüküm:gerekçesi daha sonra açıklanacağı üzere:

1) 60-69 topiği üyesi hugocuk namlı hatun kişinin foruma girişinin 3 gün boyunca yasaklanmasına,
2) başka yollardan girmeye kalkarsa bilgisayarının elinden alınmasına,
3) eh bu cezalar da kavgacı kişiliğine çözüm olmazsa psikolojik destek almasının sağlanmasına,
dair, tüm forum ahalisinin yüzüne karşı kesin olarak karar verildi.

nasıl, beğendin mi, hııııı???????????????

ben kesinlikle avukat olmalıymışımdı çünkü haksızlığa hiç gelemiyorum ben. hele böyle birine yüklenildimi hiç dayanamıyorum. gerçekten sinirliyim ama bu olayla hiç alakası yok yani kimse alınmasın üzerine emi cicişler
kavga çıkarmam şaka dedim kandırdım sizi

bayıldım tam benlik olmuş

ay düşünen düşünene desene

öğlen yemeklerimiz yazalım hadi :44:
türlü
makarna turşu meyve var
emme ben
türlü
salatamı getirdim
yoğurdumuda getiridim
turşu alırım azcuk
2 dilim ekmekle yiyeceğimmmm

afiyet olsun canımmmmmmmmm
ee yazalım ozman
ezogelin çorba
kıymalı pırasa
fırın makarna varmışş

bende çorba ve pırasayı 2 dlm ekmekle yerim,ayran almıştım gelincede onu içerim.ohhhhhhhh misssssssss

merhaba ben geldiiim
dün akşam yemeğim 19.30
5 kaşık semizotu yemeği
1 çay fincanı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
saat 9.30 da
1 bardak liğt sütle yapılmış sahlep yanında 4 badem 4 fındık 2 ceviz
dün akşam yemeğinden önce 2 mil leslie yaptım elim kolum kalkmadı nedense
sabah kahvaltıda 9.30
1 domates
1 tutam dere otu
1 kk liğt peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
büyük bir kupa şekersiz tarçınlı çay
birazdan ara öğünde 1 adet yeşil elma yiiceem
öğlen yemekte
tavuklu mantar sote
1 bardak liğt yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği var
bebelerimin uykusu geldi uyutup gelecem

aradaki fark ödemle alakalı olabilir canım yağ vermen güzel

sen benide düşündün itiraf edemiyon demi ?? düşündün demi hadi hadiii itiraf et

bildiğine tanıdığına yazacaksın sorun kalkacak canım,yeni gelenlere yazık olacak bu durumda ama şartlar bunu gerektiyor sanırım
fambukçuum sen bana yorum yap beni haşla,beni vur yerden yere dadlu yersem kafamııı yok kafamı değil totişi duvarlara vur hem böyle belkim erüüürrr

sulu köfte
etli bulgur pilavı
yoğurt
salata varmış:26:

ben de salata ve yoğurt yerim
belki çorba da vardır o zaman süper olur..
Yanıma da nesfitle süt getirdim..
Olmazsa onunla da sağlam bi ara yaparım..
olma mı sizce...:26:

artıkın ufaktan ufaktan tası tarağı toplayıp topuklayayım ben ancak giderim sonra görüşürük

pek bir duygulandım bak şimdiiii,aynen şöyle oldummmyani hüüznlendim ve sonra mutluluktan içimde güller açtıııı
itiraffff ediyorummmmm,bende sizi düşünüyorummmmmmmmmmmm vallaaaaaaa:13:
nugim akşam karbonhidrat aldımıı,kukilatamın ağzına kocası kaçamaklar tıkıştırdı mı,hügom bugün ne hamaratlıklar sergiledi,neruşumun evine yavukluus geldimifalan diye düşünürm hep beaaaa

fambukçuum sen bana yorum yap beni haşla,beni vur yerden yere dadlu yersem kafamııı yok kafamı değil totişi duvarlara vur hem böyle belkim erüüürrr

ben seni dadlu dadlu uyarırım zati yavaş veriyoruz,bak dikkat et az ye emi hayatım derim,

ben gene ara öğün yapmadım bu arada
ve gene öğlen oldu..
bana hatırlatsanıza ya ara öğün yap diye...

sulu köftenin suyunu,etli bulgurunda sadece bulgurunu ye bariiii,hergün bunları yiyorsun vallahi rahatsızlığından dolayı korkuyorum yclcim,evde düzenim yok yemek getiremiyorum demiştin sanıırm,ama en azından sandviç yap evde getir onları ye ayranla,yada taza sıkılmış meyvesuyula nebilim başka bişey gelmiyo aklmıa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…