afiyet olsun cnm güzelgunaydın kızllar
sabah kalkınca 1 adet kkayısı ve su
kahvaltım;
2 dılım uno denge lıht ekmegı
1/2 kk erzıncan tulumu
çeri domates
salatalık
sut yerıne ayran ıctım
1 adet k.kayısı
afiyet olsun cnm bencede biraz yeşillk domates fln olsa güzel olur.bazıları kışın domates salatalık yenmez hormonlu fln diolar ama ben çok güzel taptaze yazınki gibi çııtr çıtır salatalık domates bulabiliorum artık herşeyi bulmak mümkünafiyet olsun..
bende sabah 3 kayısı 2 bardak ılık su içitm
1 dilim ekmek
1 zeytinyağla kavrulmuş yumurta
biraz peynir yedim
şimdide çayımı içiyorum
afiyet olsun bebişim evet başla sende pilates kardeşliğine katıl pilates arkadaşı oluruz hemtamam canım, başlayım o zaman ben de
gerçi bugün koşu bandı günüm, yarın başlarım artıkın :))
maşallah yine rengarenk, afiyet bal şeker olsun tatlım
canım birazcık daha renkli bi kahvaltı daha iyi olur sanki
çavdarlı ekmeği seviyorum ben, tadı gayet güzel oluyo walla
canım peynir ve zeytinden başka bişi yokki, doymaman normal yani
yeşillik ekle birazcık kahvaltına, bak o zaman nasıl doyuyosun :)))
canım kahvaltı güzel de hakkaten okurken başım döndü o yemişlerden :))
bence onlar sende kabızlık yapıyo olabilir, çok karışık çünkü
ama bugün için evden getirmen iyi olmuş, böyle karmakarışık yemezsin en azından eve gelince
canım benim rüyan hayra çıksın inşallah
sonu güzel olmuş zaten de gerçekte daha güzel olsun :)))
günaydın tatlım
dün yolladım canım
ama cevap bekliyiorum halen
geçmiş olsun canım ya, bademcik bi başladımı kolayca düzelmiyo malesef(
spora gidersen de yorma kendini fazla
bademcik terlemeye falann gelmez biliyosun, daha kötü olma sonra
ooh maşallah çok güzel bi kahvaltı olmuş, afiyet olsun
bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
inşallah herkesler iyidir
ben merak içinde haber bekliyorum, Allahım inşallah sonucu güzel olur yaa
kahvaltımı da yazayım hemencik
bugün sabah canım simit istedi, o yüzden işyerinde yaptım kahvaltıyı
kahvaltı menüm
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1/2 yeşil biber ( acıymış yiyemedim )
1/2 simit
1 bardak açık çay
cnm sabh yemende bı sakınca yok nasıl olsa sık sık yapmıosundur ama gece yatmadan yenmemeli bence heleki şekerli bişiler asla yenmemeli.yediğimzin üsütnden akşam en az 2 saat geçmeli cnm uzmanlardan duyduklarımkızlar gece yatmadan 1 bardak sutumu ıctım yanında 2 adet hanımeller yedım.bırde sabaha karsı reglıden dolayı karın agrısı ıle uyandım agrı kesıcı ıcmek ıcın bısey yemem lazımdı. yıne 2 adet hanımeller yedım cok mu olmus
cnm bende maydonoz olmuş gibi olucam ama biz herkese böle yorumlar yapıoruz famirin üslubu banada normal geldi yani fesatlıkla kötülükle bişi yazmaz fambıkcım.uslubun cok yanlıs kusura bakma ama
anlıorum cnm bende buraya başladığımdan beri eskisinden dahaçok yiorum ama sağlıklı besleniorum Allaha şükür .ama anlıorum seni çoluk çocuk çalışıosun yemekelri başkası yapıo haklısın bebişimSağol canım benim.. Aslında benim normalde beslenmem de böyleydi.. hatta şimdi daha çok yiyorum.
Yani doğumdan önce akşamları sebzem hep olurdu ama şimdi yemek yapmaya vaktim kalmıyor..
Annem ya da kaynanam yapıyor.. Onlar da sebze sevmediklerinden daha çok etli yemekler yapıyorlar..
Ve ben aç kalıyorum.. Bide önce oğlumu yediriyorum sonra en son ben yiyorum.. O kadar salata kalmıştı o yüzden o kadar yedim.. Yokse ben de 1 bk yerdim yani.. açtım çünkü ...
Canım benim doymuyorum işte sorun bu zaten. Evde hiçbişi kalmamış dolaba fare düşse kafası kırılır yaniO yüzden bugün böyle oldu..
Afiyet olsun bu arada da..
afiyet olsun canımara
15-20 adet beyaz leblebı
3 dılım ayva
tabı kı su