60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızllar

sabah kalkınca 1 adet kkayısı ve su
kahvaltım;

2 dılım uno denge lıht ekmegı
1/2 kk erzıncan tulumu
çeri domates
salatalık
sut yerıne ayran ıctım
1 adet k.kayısı
afiyet olsun cnm güzel

afiyet olsun..
bende sabah 3 kayısı 2 bardak ılık su içitm

1 dilim ekmek
1 zeytinyağla kavrulmuş yumurta
biraz peynir yedim

şimdide çayımı içiyorum
afiyet olsun cnm bencede biraz yeşillk domates fln olsa güzel olur.bazıları kışın domates salatalık yenmez hormonlu fln diolar ama ben çok güzel taptaze yazınki gibi çııtr çıtır salatalık domates bulabiliorum artık herşeyi bulmak mümkün

afiyet olsun bebişim evet başla sende pilates kardeşliğine katıl pilates arkadaşı oluruz hem

cnm sabh yemende bı sakınca yok nasıl olsa sık sık yapmıosundur ama gece yatmadan yenmemeli bence heleki şekerli bişiler asla yenmemeli.yediğimzin üsütnden akşam en az 2 saat geçmeli cnm uzmanlardan duyduklarım

uslubun cok yanlıs kusura bakma ama
cnm bende maydonoz olmuş gibi olucam ama biz herkese böle yorumlar yapıoruz famirin üslubu banada normal geldi yani fesatlıkla kötülükle bişi yazmaz fambıkcım.

anlıorum cnm bende buraya başladığımdan beri eskisinden dahaçok yiorum ama sağlıklı besleniorum Allaha şükür .ama anlıorum seni çoluk çocuk çalışıosun yemekelri başkası yapıo haklısın bebişim

ara

15-20 adet beyaz leblebı
3 dılım ayva
tabı kı su
afiyet olsun canım

hımmm günaydın neruşum afiyet olsun datlum.bak köy biberi diyince ne aklıma geldi hemen anlatayım sana dün anneme pazardan biber alırmısın banada dedim annemde gitmiş köy biberi değilde diğer büyük irice sivri biberlerden almışakşam biberleri görünce aklıma nidense sen geldim sabahta bir tane yiyeyim dedim yine aklıma sen geldin. ay neruş çık hayatımdan yaa bu kadarda olmazki eşim şehir dışında onu bile düşünmüyom seni düşündüğüm kadar

hugocum acıklamana gerek yok senle alakalı bısey de arkadasın uslubu oye ben rahatsız oluyorum bu ılk degıl yanı suan yazdım uslubun yanlıs dıye .amacım kımseyı kırmak degıl oda benı elestırebılır herkes elestırebılır ben dınlerım.herneyse okumamayagım artık yorumlarını boyle daha ıı saol canım

pilatesimi yaptım kızlar karın günüydü ama ben dierlerinide ekledim güzel çalıştım 40 dk. şimdi ara öğün yapıcam
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşil çay
3-4 kuru erik
3-4 kuru kayısı

Kaynanama da söyledim dün valla. ben aç kaldım diye.. Herkese söylerim dedim kaynana gelinini aç bırakıyor diye dedim.. sanırım haftaya bu sorun hallolur..
Bu akşam misafir var o yüzden bana özel bişi yapamaz.. benim oğlanla zor zaten iş güç yapmak..
Börek falan getirmiş.. akşama da onları veririz herhalde..
işte böyle canım..

Afiyet olsun canım benim...

Son düzenleme:

nugii nugii bunu beğendi zaten senin dediğin gibi olmasaydı eğer hugocuk sen ben fambık burda birbirimize yazmıyo olurduk başkalarına yorum yapıp birbirimizinkine yorum yapmazdık dık dık 27:

evet çok doğru sonuna kadar katılıyorum. ses tonu önemli burda anlaşılmıyor. hee benim gibi kavgacı biriseniz valla bak ceza alırsınız
ne zamandır kavga etmedim kaşınmaya başladım topiği karıştırayımmı yine :86:

cnm bende maydonoz olmuş gibi olucam ama biz herkese böle yorumlar yapıoruz famirin üslubu banada normal geldi yani fesatlıkla kötülükle bişi yazmaz fambıkcım.

afiyet olsun canım

teşekkür ederimmmm,ama hakikaten sorun değil.bu lafı kukilatam,nugimm,hügommm,neruşumm,eswcim,yclcim söylese pek bir üzülürdüm neden beni yanlış anladıki acaba,deyippp kendimi iafade etmek için çabalar durudum.ancak şu anki ruh halim şuuuu:92::92::92::92::92::92:

bi de şeyi düşünüyosun dimi,kimdi o aşk ve cezadeki enüştenün adııııııııııııııııııııııııııııı

tamam canım
başlayaım o zaman ben de yarın pilatese :)))
yaşasın pilates kardeşliğiiiiiiii

afiyet olsun balım :))

iyi yapmışsın canım
inşallah hallolur artık )

nugii nugii bunu beğendi zaten senin dediğin gibi olmasaydı eğer hugocuk sen ben fambık burda birbirimize yazmıyo olurduk başkalarına yorum yapıp birbirimizinkine yorum yapmazdık dık dık 27:

aksiyon arada iyi oluyo ama bak herkesin uykusu açılmıştırrrr

eveeeeeeeeeeeeeekkkkkk geldiiiimmmmmmmmm :13::13::13:

yeme evetttttt bi de bütün gün çabala akşam batırrr yazık yaniiiii meyve ye 1kg meyve yee daha iyigarip garip çerezler midene de yazıkkkk yeme cicimmmm yeme guzuuuuuuuuuuuuuuuum yeme uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyn

Olmamış nerudacımm hiiiç hem de. Dereotu eksik :)

vardı vardı olmaz mııı bayılırımmmmm:13:

ohhhh süpersinnn maşallahhh nugimeeee arkası da böyyle güzel gelsin inşallahhhhhhgidecek yağlar kilolarrrr gidecekkkkk kim tutarrrr kurtulucazz hepsinden:13:

oyyyy kuzummmmm afedersin yaaa ya ekledim zannediyodum kısırı falan gördümmm ekledim diye hatırlıyorum sonra atlamışımmmm çokk özür dilerimmm hiç yapmaz mıyım yorum narin gülüm benimmm:13:

afiyet olsunnnn baaak yazıyorummmm süperrr bir kahvaltııııııı afiyetler olsun cicimeee:13:

aferinnnbütün gün verdiğin emeği düşün o yeter bence yemeyi engellemene düşündüğün çok mantıklı sandviç yap götür ye kan şekerin düşüyo oçerezler de cezbediyo seniii

oyyy çok tatlı yaaaaa

ay canım benim ya benim bol gelen donlarımı gösteriyo millete bakarmısın ay valla utandım şimdi ne diyeyim savaş fambım savaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

gine kavga çıkarayımmı hee ama bu sefer geçenki kadar sakin davranmam :86:
kavga edeyimmi kavga edeyimmi kafam bozuk zatii :86:

üslubumda problem yokkkkk,nasıl istiyorsan öyle yap

katılıyorum fambukumun uslubu gayette yerindeydi hatta yumuşaktı bile. yani en küçük birşeyde alınacaksak arkadaşlar yediklerimize hiç yorum yapmasınlar bizde yazmayalım yani bir anlamı kalmaz ki o zaman

kızzz fambıkkk giy kız onlarıı
aaaa, şun abak çıkarmış sallıyo, seni gidi seniiiii

ya bennnn ? ya benn ? benim başım kel müüü ? ben öksüzmüyem yetimmiyem :84::84::84::84:

seni düşünürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm geceeeemiiiiii aydınlatan gözlerini bir deeeeeeeeeeeeeeee ben de vallihi dün gece seni düşündümmmmmm ve fambığııııııı dedim nugi yürüyüş yaptı mı acabaaaa sonraa fambık çerezlerriii yediimiii valla düşündüm sen yürümüşsünnn süperrr fambık da yemiş çerezleri o süper değilllll ama bu akşam fambık bu akşam kivisini yemiş midir diye düşünücemmm yarın bi yazıcakkk kivi yemiiiişşşşşş:92::92::92:

sağolll tatlımmmmmmm

heeeeee:92::92::92::92::92:

tamam o zaman

amannnn diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…