60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar döktürmüşsünüz yine geçmişe yolculuk yapayım biraz bu arada sizde menü me yorum yaparsınız
sabah:
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
1 çk çilek reçeli
1 kepek ekmek
1 fincan çay

ara:
3 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay

ben gene ara öğün yapmadım bu arada
ve gene öğlen oldu..
bana hatırlatsanıza ya ara öğün yap diye...

ara öğün yapınca yazıyoruz ya gerçi ben yazmamışım(4 adte gün kurusu yedimmmm,neruşum geldi aklıma bak şimdiiiiiiiiiiiiiiiii)
o zaman at ağzına bişeylerrrrr,anammmmmmmmmmmm bende 500 ml su içmişim sadece azcık içem bari,sende içççççççççççççççççç

Canım benim ya bu benim yemek seçme huyuma herkes bi gıcık oluyo..
ben de tabi ama ben böyleyim..
Evdeki düzeni önümüzdeki hafta oturtacağım inşallah..
Cuma günü de dr.a soracağım yemek olaylarını..

Bide bizim burda bi diyetisyen var onunla karşılaştık..
dedi ki kilo vermeye başladın, bayağ farketmiş dedi..
ayy çok mutlu oldum he...

gayet güzel canım afiyet olsun,hiç kaçamaksık bu işi götürüyorsun tebrik ederim

ben 300 içmişim ya sadece.. hemen 300 daha içtim.. bi 300 daha açtım yemeğe kadar içeyim..

Afiyet olsun canımm

hg canım
bence hepsi çok güzel
afiyet olsun sana

canım sarece salata ve yoğurt bence çok sağlıklı değil
sulu köftede patates falan yokmu
1-2 tane onlardan yiyebilirsin
bulgur pilavı da alabirilrsin 2 yk kadar
acıkırsın sonra tek yoğurt ve salata yersen

ayrıca bbundan sonra sana hatırlatalım tamam ara öğün yap diye

artıkın ufaktan ufaktan tası tarağı toplayıp topuklayayım ben ancak giderim sonra görüşürük

hadi bakalım naaşşşşş, anca gidersinnnn

ara öğün

1 tanecik kayısı kurusu yedim yeterli mi ?

az değil mi ya?
bana az geldi walla

yclcim, fambıka katılıyorium canım
evden getir bari sandvic falan, sürekli aynı şeyleri yemek hem seni sıkar hem alışkanlık yapar bünyende

ben de bu arada 20 zdk önce ara yaptım elma ile

öğleyin de şu bitmeyen tavuk var yine
son kısmı artıkın
yanına salata ve yoğurt yerim
ha biraz da patlıcan yemeği var, annem yapar bunu çok güzel oluyo, patlıcan biber, sarımsak, domatse falan harlı ateşte pişiriyo, yanına yoğurtlu süper oluyo, biraz da acı olacak, mmmmm

Son düzenleme:

ben gene ara öğün yapmadım bu arada
ve gene öğlen oldu..
bana hatırlatsanıza ya ara öğün yap diye...

haturlatıyorum ara öğününü yap canım

ne güzel çok sevindim valla,bunlar seni motive eder.dahada vericez inşallah sen dahada fazla dikkat ederek vereceksin tabiiii,çok kısmadan yemeklerini sacede aburcubuur,kızartmaları,hazır gıdalaarı ,tatlıları keserek ve bol sporla halledeceksin inşallahyemek olayını çözz evet,olmuyo böleeee

güzel canım afiyet olsun

yetmez canım meyvede yiyebilirsin

yaşasııınnnnnn gitti kilolar hoppidi hoppidiii
gayet güzel canım afiyet olsun,hiç kaçamaksık bu işi götürüyorsun tebrik ederim

teşekkür ederim yememi kesmediğim için sanırım gözüm doyuyor saldırmıyorum hiçbişeye. önceden aç kalarak zayıflamaya çalışıyordum açlığa dayanamayıp saldırıyordum hamur işi tatlı allah ne verdiyse:90::90::90: bir de ben mecburum bu kilolar gidecek düğünümüz var

beni niye alıntıladın acababensiz duramıyon dimi,Allahım hayran kitlem çoğalıyorrrrrrr,sizlere layık olmaya çalışıyorum ama bu bende baskı oluşturuyorrrrrr:86::86::86:

haa gülücük koydum oraya alıntı yapsam çok sayfa olacak bende araya gülücükleri koyuverdim gürmedinmi sen bundan koyuverdiydim

öğlen yemeklerimiz yazalım hadi :44:
türlü
makarna turşu meyve var
emme ben
türlü
salatamı getirdim
yoğurdumuda getiridim
turşu alırım azcuk
2 dilim ekmekle yiyeceğimmmm
şimdiden afiyet olsunnnnn

afiyet olsun amma salep çok şekerli yaa bende canım çekti geçen baktım markettekilein hepsi şekerliiiiii ııyyyyy çok tatlı gelio nasıl içerdim eskiden bilmem aktardan şekersiz olanlarından alıcammm

artıkın ufaktan ufaktan tası tarağı toplayıp topuklayayım ben ancak giderim sonra görüşürük
güle güle sevgi kelebeğiii

ara öğün

1 tanecik kayısı kurusu yedim yeterli mi ?
çok olmuş ne bu kadar yedin .yarısı yeterdi:)

afiyet olsun cnm güzell
beni niye alıntıladın acababensiz duramıyon dimi,Allahım hayran kitlem çoğalıyorrrrrrr,sizlere layık olmaya çalışıyorum ama bu bende baskı oluşturuyorrrrrr:86::86::86:

kısssssssssssssss fambıkkkkkkk yerim valla seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiısısırıırm mmm bakkkkk

ogle menum ;

1 kase ayran corbası
300 ml ayran almıstım yarısını sabah ıctım yarısını sımdı
salata
1 dılım ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…