60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çilekli süte bayılıyoruz galıba hep goruyorum lıstenızde :)))

süt olsun da çilekli muzlu sade farketmiyor ama kepekli limonlu bisküvi ile harika oluyor doğrusu.
bir de eskiden muzlu sütle simit yemeye bayılırdım

dürüme zurnayı eşin uydurmuş herhalde ama doğru uzunca bişey..yine sanin kayınvaliden yemeği becerebiliyor..benimki onu bile yapamaz..yapsada ben beğenmem..çünkü anneme yetişemez..oğlu bile artık zorlanıyor annesinin yemeğini yerken..benim annemin yemeklerinede dayanamıyor 1 değil 2tabak yiyor maşallah...kayınvalidem baştan savma yemek yapıyor...aferim seninkine yinede

ycl ara yaaap hahaha
bende yeşilçayın yanında kuru meyve yiyorum kayısı gibi bana çok tatlı geldiği için ve yeşilçayda yavan geldii için süpper oluyo

ne güzel menüdür bu bayıldım süper hakikaten siz oturtmuşssunuz bu işi :) süper süper süper

teşekkür ederim hayatım zamanla sende ögreneceksin emin ol haftaiçi menülerim çok iyi de haftasonları düzenip kaçıyo

günde beş adet yiyorum cancan leblebi yiyordum onu bıraktım gaz ve şişkinlik vede tuvalete çıkamama yapıyo bunu da yemessem ne yiyim
Afiyet olsun spor arkadaşım amaa ben kötü bir arkadaşım valla spor falan yapamıyorum kaç gündür..
teşekkür ederim hayatım spor konusuna gelince önemli değil bebikim canın sagolsun sen saglıklı olda spor nasılsa olur.

bişeyler şişkinlik yapmış olabilir canım,bukadar yemeye içmeye kilo alınmaz sıkma canını,deam et durmak yokkkkkkkkkkkk

heh nihayet yedin mi ii afiyet olsun bakalımmmmmbende 200 ml süt içtim şimdi

he rahatla azcık bencede üstümüzde para kalmasın kapkatçı var mazlallah dimi,faturalara borçlara verip kurtulalım
hadi yarın görüşürüz canımmmmmmmmm

Son düzenleme:

valla canımcım,kuru kayısı,kuru erik falan yicez sanıırm ya da sana dokunmuyorsa leblebi ye.duruma göre bak işte yağ miktarını artırmazsa sıkıntı yok gerçi,abur cubur ihtiyacını süper kesiyo badem çünkü

cnm 2 ayda verdim 7 kilodan fazla ldu hatta 64tüm 56.6 yım şimdi .hedefim 57 idi zaten şimdilk böle gidicem bir yurt dışı seyahatim var ondan sonra belki 55 e düşerim çok zayf olmak istemiorum boyumda kısa deil zaten sanada kolay gelsn.aman ha sakın öle haplar kremler vs.ile sağlıksız bi şeklde ancak kas ve su verilir onlarda kısa sürede geri gelir sağlıksız beslenmeye hayır en güzeli herşeyden yemek sağlıklı kilo vermek..

ilahi farmasiiiiiiisen şuna 1 dilim yaşpasta de de rahatla kızzz. 5-6 kk da ne:)
afiyet olsun şekerimmmmm

canım beyaz leblebi çekiyoooooooo diyommmmmmmmmmmmmmmmmmm ne etcem diyommmmmmmmmmmmmmm
ayy bebeeemm ben gelene kadar sen alıp yemişsin bile afiyet olsun cnm gaz yapıo demiştin evet neyse arada canın çeknce ye okadardan bişi olmaz.

okulda 1 paket mavi yeşil light çubuk kraker yemiştim yazmayı unutmuşum

şimdi evde

1 elma yedim
500 ml lik suyumu da içmeye başladım
afiyet olsun cnmmm

afiyet olsun bebikkk gayetttt güzelll

Kamuda çalışıyorum hayatım..
anladım canım kolay gele

belki de arkadaşları arasında öyle diyolardı bilmiyorum ki
bana öyle dediler
ama sipariş verirken de öyle demişlerdi, şimdi hatırladım
hadi ya o da kötüymüş
ama şu var artık, ben zaten normalde de yemekleri çok az yağlı yapardım, şimdi iyice azalttım yağını, eşim annesinin yemeklerini ilk yediğinde midesi bulanmış yağdan, e alışnca benim sağlıklı yemeklerime tabi öyle olması normal :))))
ben sevmiyorum aslında pek, böyle bol salçalı, yağlı yapıyor, yemeğin üstü yağ bağlıyo, kıpkırmızı oluyo çoğunlukla, kaşığımda bile yağ kalıntısı varmışy gibi duruyo, öyle de yiyemiyorum
zaten gittiğimde olabildiğince az yedim yemeklerden, çünkü az yağ koydum dese de görünümünden anlaşılıyodu yemeğin

süt olsun da çilekli muzlu sade farketmiyor ama kepekli limonlu bisküvi ile harika oluyor doğrusu.
bir de eskiden muzlu sütle simit yemeye bayılırdım

farmasi değişik bir damak zevkin var farklısın yemek listeni zevkle okuyorum

güle güle cancan sanırım sende benim gibi kredi kartı borcu ödicen bende bi cepleri boşaltiim bu akşam

klonchoeciğim 1 dilim yaş pasta değil bitanem 2 dilim ama 2 dilim demek göreceli olur bir ölçü vermek gerekirse diye 6 kk dedim

ya kızlar çok fena acıktımm beennn bugün pazar yapmıştım içeride pazar malzemelerim var sizce bir havuçmu tırtıklayayım yoksa ayvamı yoksa birtane muzmu yada akşam yemeğinimi bekleyeyim benim ara öğün alışkanlığım yok öğünlerimi azaltınca sanırım ihtiyaç duydu bünye ne yapimm ben

ne yapıyonuz kızlar evleri temziledim anca işim bitti sayılır daha ymek yapacam iş hiç bitmiyo
aramıyapıyom
kave beyaz leblebi
sonrada elmayiyecem kavem bitsin

l

canım ara öğünsüz olmaz zaten
diyetlerin temel kuralıdır 6 öğün
3 ana 3 ara öğün olur
sen zaten ana öğünleri azalttın
ara yapmazsan metabolizman kendini yavaşlatır yediklerin vücuduna yetsin diye
o yüzden ara öğünler çok önemli
merak etme sen de bu alışkanlığı kazanırsın zamanla
yemeği erken yemeceksen bence bi ayva yiyebilirsin tabi çok büyük olmasnı yine de

farmasi değişik bir damak zevkin var farklısın yemek listeni zevkle okuyorum

evet ya üniversitedeyken de arkadaşlarım özellikle karpuz peynir ve de ekmek yeme alışkanlığımı ilk etapta garip sonra da çok sevimli bulmuşlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…