yedim gitti bilesalla boşver :92: :92:
farmasi sonrasında çekiyorum eziyeti leblebi bende gaz yapıyor ve sıkıntsını çok çekiyorum bunun onun için yesemmi yemesemmi diye çok düşündüm ama 40 tane yedim bakalım akşama ne olur artık durum:44:
hımmmmmmmmmmm öyle bir özel durumun olduğunu bilmiyordum canım. ama ben gene de mesela muz ben de kabızlık yapsa da arada içerisindeki potasyumdan faydalanmak adına ölçüyü kaçırmadan yerim.
40 tane beyaz leblebi 1/ 2 fincan bile etmiyor. afiyet olsun umarım bir rahatsızlık vermez canım
çilekli süte bayılıyoruz galıba hep goruyorum lıstenızde :)))
canım dürüme zurna diyolarmış orda
kociş öyle dedi walla
peteğe yakın bi yerde salaş bi yer böyle, 2 katlı adı mavimiydi neydi, hatırlamıyorumki, yazın yedimydim çünkü
walla k.validem sini kebabını güzel yapıyo, onu sevdim ama az yiyorum ben, ağır gelmişti bana diyet yapmazken bile
künefeyi beceremiyo malesef
boranisi de güzel oluyo
ha bide katıklı ekmeği çok sevdim ama tabi hataydan gelen olduğunda bize de denk gelirse yiyoruz onu
kağıt kebabı falan yapmadı misal
en son gittiğimde kocişin teyzesi vardı, beraber içli köfte, oruk, kabak borani yapmışlardı ama ben kabağı pek sevmedim, içli köfte de güzeldi ama hakkaten
ya zaten laf aramızda k.validemin tek becerdiği şey yemek diyebilirim yani
kendinden de belli oluyo zaten, kociş bile diyo artık şişko oldun iyice diye ama dinleyen yok tabi :))))))))))))
ycl ara yaaap hahahanugiiiiiiiiiiii biraz işim vardııııı,ama sorunun cevabını bilmiyorummm,canın çekmiş ama ynında yok napcazaman boşver gaz ve şişkinlik yapıyo tartıda fazla çıkıyosun iyikide yok sallaaaaaaaaaaaaaaaa :92: :92: :92: :92:
ben de 3 kuru kayısı yedim ara öğün,yanındada 1 doğadan form çay.ycl ara yaaaaaaaaaaappppppppp
ne güzel menüdür bu bayıldım süper hakikaten siz oturtmuşssunuz bu işi :) süper süper süper
günde beş adet yiyorum cancan leblebi yiyordum onu bıraktım gaz ve şişkinlik vede tuvalete çıkamama yapıyo bunu da yemessem ne yiyimgayet güzel canım afiyet olsun,ben bademleri kesmiştim kilo vermiyorum diye,sende de sıkıntı olursa bir hafta ye 1 hafta yeme istersen.çok yağlı onlar malesef gerçi bende 3 akşmadır kaulara dadandımmmkızımın balığının adınıda kaju koyduk hatta
teşekkür ederim hayatım spor konusuna gelince önemli değil bebikim canın sagolsun sen saglıklı olda spor nasılsa olur.Afiyet olsun spor arkadaşım amaa ben kötü bir arkadaşım valla spor falan yapamıyorum kaç gündür..
bişeyler şişkinlik yapmış olabilir canım,bukadar yemeye içmeye kilo alınmaz sıkma canını,deam et durmak yokkkkkkkkkkkkkızlar sanki geçen hafta kendimi daha zayıf hissediyordumakşam göbeğim yine çıkmış tabi süt içtim sürekli gaz yaptı etkisi var mıdır bilmiyorum birde kabak tatlısı yedim ya ona veriyorum 3 kilo vermiştim ya geri almamışımdır dimi, birde diyorlar spor kasları şişiriyo her akşam gibi plates yapıyorum aslında şişirmez dimi pazar günü tartılcam bakalım
heh nihayet yedin mi ii afiyet olsun bakalımmmmmsağol canım aldım şimdi bende 100 gr 393.5 kaloriymiş ama poşetin üstünde kaç gr olduğu yazmıyo yazıyosada tarihi yazmışlar görünmüyo gr mı bende 40 tane yedim şimdi beyaz leblebi:44: poşetide duruyor önümde ama ben yemiyeceğim fazla
Canım arkadaşlrımm.
ben bugünlük aranızdan ayrılıyorum..
Bankalara falan gidip cebimde olanı bi aktarayım parasız kalıp bi rahatlayayım..
Akşama da beni evde nasıl bir menü bekliyo acaba diye çok meraktayım...
Yarın sabah görüşürüz..
ycl ara yaaap hahaha
bende yeşilçayın yanında kuru meyve yiyorum kayısı gibi bana çok tatlı geldiği için ve yeşilçayda yavan geldii için süpper oluyo
[günde beş adet yiyorum cancan leblebi yiyordum onu bıraktım gaz ve şişkinlik vede tuvalete çıkamama yapıyo bunu da yemessem ne yiyim
cnm 2 ayda verdim 7 kilodan fazla ldu hatta 64tüm 56.6 yım şimdi .hedefim 57 idi zaten şimdilk böle gidicem bir yurt dışı seyahatim var ondan sonra belki 55 e düşerim çok zayf olmak istemiorum boyumda kısa deil zaten sanada kolay gelsn.aman ha sakın öle haplar kremler vs.ile sağlıksız bi şeklde ancak kas ve su verilir onlarda kısa sürede geri gelir sağlıksız beslenmeye hayır en güzeli herşeyden yemek sağlıklı kilo vermek..ay maşallah 7 kg çok ii süper nekadar zamanda verdin şekerim, hedefin kaç kg vermek.
ay çok soru sordum ben 2 yıl önce herbalife ın vitmain çaylarından kullandım bir kutuyla 5 kg verdim ama 62 kg direncimi kıramadım 1 kutuda 5 kg verdim sonra birdaha veremedim neyaptımsa altına düşemiyorum ama bu defa sizin deyiminizle sağlıklı beslenme şekliyle vermek isityourm inş. bararırım.
umarım dediğin gibi canım istemez yiyemem
merhaba kızlar bugün okulda yediklerim , içtiklerim .
ara: 200 ml çilekli süt
2 fincanı kadar beyaz leblebi
ara: 300 ml şekersiz çay
ara: 300 ml şekersiz çay
ara: 300 ml su
öğlen
1 tabak tavuklu pirinç pilavı (tahta kaşıkla rahat 3-4 kaşık vardır.)( okulda okula yardım amaçlı tavuk pilav satıldı orada yiyelim dedik)
150 ml ayran
öğleden sonra
200 ml su
5-6 kk kadar yaş pasta (doğum günü için ikram edildi)
ayy bebeeemm ben gelene kadar sen alıp yemişsin bile afiyet olsun cnm gaz yapıo demiştin evet neyse arada canın çeknce ye okadardan bişi olmaz.canım beyaz leblebi çekiyoooooooo diyommmmmmmmmmmmmmmmmmm ne etcem diyommmmmmmmmmmmmmm
afiyet olsun cnmmmokulda 1 paket mavi yeşil light çubuk kraker yemiştim yazmayı unutmuşum
şimdi evde
1 elma yedim
500 ml lik suyumu da içmeye başladım
afiyet olsun bebikkk gayetttt güzelllohh maşallah muhabbetler süper...
ben de sabahtan beri yediklerimi yaziim bare..
kahvaltı : 07.30
1 adet domatesle renklendirilmiş bol maydonoz salatası az z. yagı ve limonla
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 adet zeytin
1 kk peynir
1 kupa şekersiz siyah çay
ara : 10.30 ( aslında 12.00 ye kadar ara ara agzıma attım)
5 badem
1 gün kurusu kayısı
4 adet kuru erik minişlerden
ögle :
6 yk kepçe şehriyeli domates çorbası ( şehriyeler toplasan 15-20 taneydi)
5 yk et döner ( fazla yagını peçete ile aldım )
3 yk pirinç pilavı
ekmek hakkımı pilavla yedim zaten
ara 15.00 : yarım portakal ile 3 yk yogurttan dadlumu yidim
anladım canım kolay geleKamuda çalışıyorum hayatım..
bişeyler şişkinlik yapmış olabilir canım,bukadar yemeye içmeye kilo alınmaz sıkma canını,deam et durmak yokkkkkkkkkkkk
Pazar günü tartılcam bugün hele olursa acayip dikkat ettim yediğime içtiğime aksam yine sporumu yapcam inşallah pazartesi müjdeli haberler vericemspor yapmaya üşenenler tv izlerken bile yapablirsiniz platesi ben seve seve yapıyorum ama evli olunca aynı istikrarı göstercem mi blemiyorum :44:
dürüme zurnayı eşin uydurmuş herhalde ama doğru uzunca bişey..yine sanin kayınvaliden yemeği becerebiliyor..benimki onu bile yapamaz..yapsada ben beğenmem..çünkü anneme yetişemez..oğlu bile artık zorlanıyor annesinin yemeğini yerken..benim annemin yemeklerinede dayanamıyor 1 değil 2tabak yiyor maşallah...kayınvalidem baştan savma yemek yapıyor...aferim seninkine yinede
süt olsun da çilekli muzlu sade farketmiyor ama kepekli limonlu bisküvi ile harika oluyor doğrusu.
bir de eskiden muzlu sütle simit yemeye bayılırdım
güle güle cancan sanırım sende benim gibi kredi kartı borcu ödicen bende bi cepleri boşaltiim bu akşamCanım arkadaşlrımm.
ben bugünlük aranızdan ayrılıyorum..
Bankalara falan gidip cebimde olanı bi aktarayım parasız kalıp bi rahatlayayım..
Akşama da beni evde nasıl bir menü bekliyo acaba diye çok meraktayım...
Yarın sabah görüşürüz..
hügom mu gelmiş hani nerdeee
lya kızlar çok fena acıktımm beennn bugün pazar yapmıştım içeride pazar malzemelerim var sizce bir havuçmu tırtıklayayım yoksa ayvamı yoksa birtane muzmu yada akşam yemeğinimi bekleyeyim benim ara öğün alışkanlığım yok öğünlerimi azaltınca sanırım ihtiyaç duydu bünye ne yapimm ben
farmasi değişik bir damak zevkin var farklısınyemek listeni zevkle okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?