60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayrola eswcim neye canın sıkıldı ?
akşam menün çok güzel afiyet olsun

doğum günü partisine de gittim ilk defa gittiğim tanıştığım bir aile ortamı olduğu için kimseyi özellikle de beni yeterince tanımayan ortamlardaki kişileri diyet miyet mevzusuyla bunaltmak asla istemem o nedenle nezaket icabı benim hatırladığım 7 çeşit pasta kurabiye çikolata tuzlular gruplarından yediklerim

1 kk yaş pasta
1 sigara böreği
2 çok küçük sarma ( 2 si bir sarma eder)
1 mercimek köftesi
1 minik fındıklı çikolatalı krokant

asitli içecek meyve suyu hiçbir içecekten içmedim.

şimdi evimdeyim
1 elma yedim
500 ml lik suyumu içmeye başladım

bugünün tam listesi

sabah kalkınca

500 ml su

kahvaltı
1 peksimet
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
100 ml şekersiz çay

ara: 200 ml çilekli süt
2 fincan kadar beyaz leblebi
ara: 300 ml şekersiz çay
ara: 300 ml şekersiz çay
1 paketmavi yeşil light çubuk kraker
ara: 300 ml su

öğlen
1 tabak tavuklu pirinç pilavı
150 ml ayran

ara: 200 ml su
ara: 1 elma
500 ml su
ara: 1 kuru kayısı
500 ml su

akşam menüm( saat 17:40)

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk peynir
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

ara:250 ml elma sirkeli su

1/2 kk ekler pasta ( aşkımın hatrına)

doğum günü partisinde
1 kk yaş pasta
1 sigara böreği
2 çok küçük sarma
1 mercimek köftesi
1 minik fındıklı çikolatalı krokant

evde
1 elma
500 ml su

ÖNEMLİ NOT : KİLOMU KORUMA PROGRAMINDAYIM . YAZDIKLARIMIN HİÇBİR BİLİMSEL DEĞERİ YOKTUR.

Son düzenleme:

ohhh daha ne mantık oturmuş yanındaki kahve şekersiz saat de çok mantıklı e spor da olursaaa bence yersin mis gibi en kısa zamanda 65 olup ödülünü alman dileğiyle canımm

neruşum hakkımdaki düşüncelerine sevindim

:13::13:

ohhh sefan olsun valla. yanına birde puro yak tam olsun kızz

Onu da bi dahaki sefere yaparım bütün sefa unsurlarını bi seferde tüketmeyelim di mi

kızlar hiç tatlı yenmıyıcekmı ee ben yıyıroum arada pazartesı yedım mesela bı kk baklava ama saat sabah 12 gıbıydı hanı yenımıyıcekse bileyimmmm :18::18:

şöyleki canım elbette kendimize eziyet etmiycez yani ben de mesela erkek arkadaşım yerken onunkiden 1tk 2tk alıyorum ya da pazarları bazen 1-2kk yiyiorum tatlı ama tabii bünyeye bağlı kilo vermende sorun yaratmıyorsa ve devamı da gelmiyorsa kararında olmak koşuluyla arada yenebilir

tatlım her şeyde bir hayır vardır bazen bize olumsuz görünen şeyler zamanla iyi ki böyle olmuş dediğimiz şeyler oluyor hayırlısından olsun ne olacaksaüzülme lütfennn:13::13:

oo bugün dibine vurmuşsun farmisyo korumanınnnafiyet olsun sen dengelersin eminim

afiyet olsunnn sanki gündüz de 2 dilim yaş pasta vardııı:26::26::26: ama güzelmiş oldukça koruam günü olmuşşş

iyi geceler kızlarr hepınızı opuyorum yenı bıgunde bol bol kılo vermeler dılegıyle :79::79::79::79: heh bıde aşklarrr

günaydınnnn canlarımm gunaydın hugocukcummm mukemmmel bir gün olsun herkeseeee

sözde bu hafta listeme başlıyordum ama bu dişler yoruyor beni konsantre olamıyorum ama artık önümüzdeki hafta başlayacağım sıkıldım artık

evvvvvvvvvvvvvvvvvettttttttttttttttttttttttttttttt kesinlikle evvvvvvveeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttt 2dilim 6 kk büyüklüğünde yaş pasta vardı onu kağıda yazmayı unutmuşum oradan buraya bakıp yazarken yazılmamış doğal olarak .ama evvvvvvvvvvvvvvvvvetttttttttttttt kesinlikle 2 dilim yaş pastayı da yedim.

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrr bugün havada güzel bir bulutluluk hakim olsa da erkenden 6:30 dan önce kalktım

500 ml suyumu içtim .
duşumu aldım . kendimi çok şükür çok mutlu huzurlu hissediyorum. bahar ayında bu enerji patlaması nedir bilmiyorum doğanın yavaş yavaş uyanması ile birlikte içimde de enerji patlaması yaşanıyor sanki
sizlere sağlıklı mutlu huzurlu yağların yakıldığı kasların arttığı fit görünümlü güzel bir gün diliyorum arkadaşlar. aslında bu sabahın vaktinde olacak bir arkadaş da tempolu bi yürüyüşe çıkılacak ne güzel olurdu. hop bir iki hop bir iki neyse bugün spor günüm öğleden sonra da okuluma gider gelirim zaten 14:30 çıkıyorum günler de uzun akşam üzeri 16 00- 17 00 gibi ortaya karışık sporumu da yaparım inşallah.

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
100 ml şekersiz çay

Günaydın kızlar..
Çok uykusuzum, başım ağrıyor..
Güne başlayamadım yani..
İşte sizinle kendime gelirim diye umut ediyorum..

Akşam menümü yazayım (Bol kaçamaklı)
7 yk toyga çorbası
5 yk kabak yemeği pirinçsiz
1 yk pirinç pilavı
3 yk yoğurt

sonra misafiler geldiğinde
çayın yanında börekler poğçalar falan
ben de dayanamayıp yarım dereotlu poğçayı yedim (ev yapımı bu arada)
asıl olay sonra
misafirler dışarı çıkmak istediler, gece ortaköye götürdük onları..
Orda da 1 bira içtim
Şimdi de geçmişe bakayım neler olmuş..

Son düzenleme:
günaydın hanımlar benim kahvaltı çeşidim pek olmadıgından fazla bişi yiyemiyorum 1 dilim ekmek 3 dene zeytin birde bitki çayı bukadar
ilk kalktıgımdada bir bardak ılık su içtim 50 mekik çektim

Son düzenleme:
huh yaptım sonunda cızelgeyii sımdıde kalkıp aksam yemegımı yıyım
1 çk pirinç plavı
2çk kuru fazulye
salata yanına ayran

herkese ıyı aksamlar kızlarr
canım çok az bu akşam yemeği kuş yemi gbidoydunmu şimdi sen?akliyat 4-5 yk yiyebilrsn az yiyerek kilo verilmio cnm yani yağ verilmio kasve su kaybı oluo bizde kilo verdik sanıoruz ama onlarda sağlıksız verdiğimz içn kısa sürede geri gelio dikkat et düzenli ye yağ ver cnm kolay gelsn

slm kızlar çok güzel bir akşam yemeği yedim
200 gr balık fırında
bolca salataa (yağsız diyebilirim )
afiyet olsun cnm çok güzel 1 dilim de ekmek yeseydn bari

afiyet l bal şeker kaymak olsun ama bunlar yağ olmasın olmaz zaten sporla onlar uçtu gittlerrr

evet akşam yememgim
orta kase marul salatası
1kepçesehriyelitavuk çorbası
2yk yumurtalı ıspanak
yarım dilim ekmek
afiyet olsun bebikk
afiyetler olsun süperr süper süperrrrrr

kızlar hiç tatlı yenmıyıcekmı ee ben yıyıroum arada pazartesı yedım mesela bı kk baklava ama saat sabah 12 gıbıydı hanı yenımıyıcekse bileyimmmm :18::18:
yok cnm hiç yenmez die bişi yok hiç yemeyenlerde var ama ömür boyu yemiyceksen şimdide yeme ama ben baştan beri haftada bir ödül koydum ve ölede gidio abartmadan küçük şeylerle ödüllendiriorum kendimi

ahhh canım üzülme herşeyde vardır bir hayır olsun bakalım afiyet olsun cnm benm

günaydın a dostlar nasılsınız bakalım ayy dün üşütmüşüm ben yaw
günaydınnnnn hugocukkkkkkk iyiym ben canım sen nasılsın? geçmiş olsun bebişşşş dikkat et istanbul çok soğuk valllaaa annemi arıorum burası bahar günü gibi dio aman dikkattt

günaydınnnn canlarımm gunaydın hugocukcummm mukemmmel bir gün olsun herkeseeee
günaydınnn şekerrrrrr

afiyet olsunnnn hocahanım

akşam yemeği çok güzelll poğaçayıda hoş görebilrdk akşam geç saatte olmasaydıı ammmaaaaa bira olmamış direk göbek yani biliosun .....dikkaattttttbebişş
günaydın hanımlar benim kahvaltı çeşidim pek olmadıgından fazla bişi yiyemiyorum 1 dilim ekmek 3 dene zeytin birde bitki çayı bukadar
cnm çok az bu peynir yoğur yeşillk kuru meyve hiç bişi yokmu evdee?:26:

günaydıııııınnnnn kızlaaaaaaaaaaarrrrr
famirciğimde gelmişşşş oohhhh ne güzelll
ee bende kahvaltımı yapayım o zmannnnn dönerim birazdan

var ama ben yemiyorum ben peynir ,kaşar,yag ,tere yag yiyemiyorum malesef domateste artık hormonlu ya güzel değil onuda yiyip miğdemi bozamam çokomel felanda yemem pek 10 da bir elma yiğcem okadar

tekrardan günaydın kızlar. valla burda hava epey soğuk dün üşütmüşüm ama allahtan burnum akıyor nezle gibi.
kociş poğaçaları çok beyendi yine istedi bende bugün katmerli poğaça yapacağım kociş için. yarın kayınvalideye gideceğim öğleden sonra orda yatıcam akşam eşimde gelecek. cumartesi yeni porselenler takılacak kendi dişlerimde beyazlatılacak. cumartesi döneceğiz akşam

günaydın canım.. afiyet olsun...

çok az olmuş bence...

günaydınlarrrr kahvaltımı edip geliyorummm hemen
7 yk kellogs 1 su bardağı sütle yiyeceğim

Günaydın.. afiyet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…