60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanın benim makem gelmiş. yavru kuşum gelmiş. beni özledinde geldin demi. ayy kız ben sana hiç dayanamıyorum valla artık nasıl bir elektriğin varsa çok sevdim senide maibeyazıda. topiciğim burası ama size uğramadan görmeden dayanamıyorum çok özlüyorum

Kızlar günaydın ben cok sık yazamıyorum buraya ama sizi takip ediyorum işlerim yogun oluyor evdede her zaman acamıyorum bebiş var iş güç işte.Bugun vakıt buldum kahvaltımı yazayım bari dedim

2 dilim denge lıght ekmek
1 kk krem peynir
1 yumurta
4 yeşil zeytin
bıkac dılım domates,salatalık
1 bardak zencefilli ıhlamur

öğlende
sultan kebabı diye bişey cıkcakmıs ondan yıycem ama bılmıyom yanı nasıl bısey
1 kase corba(erenler corba)
ıspanak boroni yiycem
meyvemi ve yogurt yada ayranımı alcam ara öğünde bunlardan birini yiycem

kızlar günaydın
umarım herkes iyidir
ben de iyi olmaya çalışıyorum
size bişi sorucam
daha kahvaltı yapmadım
simit mi yiyeyim ev poğaçası mı
ne dersiniz?
sen istediğin herşeyi bence ölçülü bir şekilde yiyebilir kardiyo egzersizlerle de yakarsın bitanem
evet canım biraz az ama bunu bile zor yiyorum..hem canım istemiyor hemde sabah ancak bu kadarına yetişebiliyorum

anladım canım afiyet olsun

simit derim. bu arada beklediğin haber olumsuz gelmiş. üzülme bebem. sen avukatsın biz napalım işsiz güçsüzüz. allaha dua et kuzum olurmu şükret bizim gibi arkeolog olupta işsiz kalmadın

hugocum haklısın canım ama işte çok umutluydum, belki de o yüzden bu kadar üzüldüm
sağlık olsun
ölüme çare yok bu dünyada, onufn dışında her şeyin çaresi bulunuyor
bi tane poğaça yedim walla
1 lokma da simit yedim
ara yapamıcam zaten bugün, çok işim var

simit yağsız ama susamlı,poğaça yağlı ama susuamsız:44:karar vermedimmmm ben,aynı değerde sanıırmsam ikisi de:26:

poğaçayı yedim canım
2 tane vardı da birini bıraktım artık

makeyle başa baş gidiyoruz o da 67 kiloya düştü allah nazardan korusun spor canavarım benim

canım moralini bozunca eline geçen birşey varmı kendini yormaktan ve belkide hırpalamaktan başka bişey olmuyo hayırlısı olsun canım.sınava girmiştin onun cevabıydı dimi canım yanlış hatırlamıyorsam eğer
günaydınnnn canlarımm gunaydın hugocukcummm mukemmmel bir gün olsun herkeseeee
günaydın canım
afiyet olsun farmasi
akşam yemeğin güzel diğerleri cıss gerçi benimde kaçamak ayımdı bende gözleme yedim
günaydın hanımlar benim kahvaltı çeşidim pek olmadıgından fazla bişi yiyemiyorum 1 dilim ekmek 3 dene zeytin birde bitki çayı bukadar
ilk kalktıgımdada bir bardak ılık su içtim 50 mekik çektim
evet canım çok az olmuş
fambıkım kalancholecim yclcim esmercim nugişim nasılsınız bakem kızlar

iyiyim balım sağolasın

kavaltı çok şık olmuş hem de çok

poğaçayı yedim canım
2 tane vardı da birini bıraktım artık

afiyet olsun öyelyse

bencede eswcim üzülme demek kolay biliyorum ama gerçekten her işte bir hayır vardır,bende mezun olduktan sonra 3 yıl boyunca atanaadımm,moralim çok bozuktu,boşa okumuşum der üzülrüdüm,su süre zarfında kızım oldu,o 1,5 yaşında iken atandım çok şükür.şimdilerde iyikide o dönem atanmamışım bol bol kızızmla beraber oldum,her halini doyasıya izledim ne mutlu diyorummm.yoksa bakıcıya bırakacak dahada perişan olacaktım.sende üzülme görmediğimiz şeyler var rabbim hakkında hayırlısını versin

ara öğün

1 adet kuru kayısı
3 adet kuru üzüm

akşam bi tane gofret kaçamağım oldu :/

şimdi suyumu içiyorum iş yerim acayip yoğun her menümü yazamıyorum kızlar sanki benim göbeğim şuan ortaya toplandı yanlar falan çöktü,değişik bişi oldu platesimi hergün yapıyorum bu arada

Son düzenleme:
hugocuk famir farmasi esw kalancho meslekleriniz nedir?

nugişi biliyorum o turizmci çünkü cumartesileri bir tek o varrrr daha çok tanıyorum onu

tabiki tatlım o kadar çalışıyosun elbette olacak devam et yeterki

böle yiyerek siz nekadar zamanda nekadar kilo veriyorsunuz acaba arkiler yaa:97:

bak menülerini beğendim afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel menü
Kahvaltımı da yazıp işe başlayayım..
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

kahvaltıdan önce de 300 ml su..
şimdi su içmeye devam..
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım ye tabi kçamk hakkımız
sağol hülyacım
hiç bir sorum yok gayet de güzel olmuş sen hakettin zaten çok güzel yaptın kaç aydır fazlasıyla hakettin helal olsun afiyet olsun şifa olsun ,inşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllaaahhh nugiiiiiiiiiiiiiimmmm
sağol kukilatam allah razı olsun canım
afiyet olsun canım
yok çok pis karar aldım yemiccem iddayada girdim kuzenle kim daha fazla kilo verirse istediği kıyafeti kaybeden alıcak
ooo bu durum güzel olmuş o zaman
fiyet olsun canım
siz öyle diyorsanız öyle olsun bakalımmmmm,evet inşallah sporunuda yaparsa yine kilo verme hızı artacakkkk
inşallah fambımmm
fambık posta kutunu boşalt kuzum

hemen boşaltıyorum hugoo posta kutumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…