simit yağsız ama susamlı,poğaça yağlı ama susuamsız:44:karar vermedimmmm ben,aynı değerde sanıırmsam ikisi de:26:
kızlar günaydın
umarım herkes iyidir
ben de iyi olmaya çalışıyorum
size bişi sorucam
daha kahvaltı yapmadım
simit mi yiyeyim ev poğaçası mı
ne dersiniz?
sen istediğin herşeyi bence ölçülü bir şekilde yiyebilir kardiyo egzersizlerle de yakarsın bitanemkızlar günaydın
umarım herkes iyidir
ben de iyi olmaya çalışıyorum
size bişi sorucam
daha kahvaltı yapmadım
simit mi yiyeyim ev poğaçası mı
ne dersiniz?
evet canım biraz az ama bunu bile zor yiyorum..hem canım istemiyor hemde sabah ancak bu kadarına yetişebiliyorum
simit derim. bu arada beklediğin haber olumsuz gelmiş. üzülme bebem. sen avukatsın biz napalım işsiz güçsüzüz. allaha dua et kuzum olurmu şükret bizim gibi arkeolog olupta işsiz kalmadın
simit yağsız ama susamlı,poğaça yağlı ama susuamsız:44:karar vermedimmmm ben,aynı değerde sanıırmsam ikisi de:26:
canım moralini bozunca eline geçen birşey varmı kendini yormaktan ve belkide hırpalamaktan başka bişey olmuyo hayırlısı olsun canım.sınava girmiştin onun cevabıydı dimi canım yanlış hatırlamıyorsam eğerherkese iyi geceler
moralim çok bozuk
beklediğim haber olumsuz sonuçlandı malesef, çok üzüldüm
öyle bi bakayım diye girdim foruma
gelmişken akşam yemeğimi de yazayım
1.5 kepçe tel şehriye çorbası
4 yk yoğurt
5yk karnıbahar yemeği
1 dilim ekmek
az önce de 3 kk kedi dili pasta ve 1 bardak sütlü türk kahvesi içtim
günaydın canımgünaydınnnn canlarımm gunaydın hugocukcummm mukemmmel bir gün olsun herkeseeee
afiyet olsun farmasigünaydın hanımlarrrrrrrrrrrrr bugün havada güzel bir bulutluluk hakim olsa da erkenden 6:30 dan önce kalktım
500 ml suyumu içtim .
duşumu aldım . kendimi çok şükür çok mutlu huzurlu hissediyorum. bahar ayında bu enerji patlaması nedir bilmiyorum doğanın yavaş yavaş uyanması ile birlikte içimde de enerji patlaması yaşanıyor sanki
sizlere sağlıklı mutlu huzurlu yağların yakıldığı kasların arttığı fit görünümlü güzel bir gün diliyorum arkadaşlar. aslında bu sabahın vaktinde olacak bir arkadaş da tempolu bi yürüyüşe çıkılacak ne güzel olurdu. hop bir iki hop bir ikineyse bugün spor günüm öğleden sonra da okuluma gider gelirim zaten 14:30 çıkıyorum günler de uzun akşam üzeri 16 00- 17 00 gibi ortaya karışık sporumu da yaparım inşallah.
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
100 ml şekersiz çay
akşam yemeğin güzel diğerleriGünaydın kızlar..
Çok uykusuzum, başım ağrıyor..
Güne başlayamadım yani..
İşte sizinle kendime gelirim diye umut ediyorum..
Akşam menümü yazayım (Bol kaçamaklı)
7 yk toyga çorbası
5 yk kabak yemeği pirinçsiz
1 yk pirinç pilavı
3 yk yoğurt
sonra misafiler geldiğinde
çayın yanında börekler poğçalar falan
ben de dayanamayıp yarım dereotlu poğçayı yedim (ev yapımı bu arada)
asıl olay sonra
misafirler dışarı çıkmak istediler, gece ortaköye götürdük onları..
Orda da 1 bira içtim
Şimdi de geçmişe bakayım neler olmuş..
evet canım çok az olmuşgünaydın hanımlar benim kahvaltı çeşidim pek olmadıgından fazla bişi yiyemiyorum 1 dilim ekmek 3 dene zeytin birde bitki çayı bukadar
ilk kalktıgımdada bir bardak ılık su içtim 50 mekik çektim
fambıkım kalancholecim yclcim esmercim nugişim nasılsınız bakem kızlar
Kızlar günaydın ben cok sık yazamıyorum buraya ama sizi takip ediyorum işlerim yogun oluyor evdede her zaman acamıyorum bebiş var iş güç işte.Bugun vakıt buldum kahvaltımı yazayım bari dedim
2 dilim denge lıght ekmek
1 kk krem peynir
1 yumurta
4 yeşil zeytin
bıkac dılım domates,salatalık
1 bardak zencefilli ıhlamur
öğlende
sultan kebabı diye bişey cıkcakmıs ondan yıycem ama bılmıyom yanı nasıl bısey
1 kase corba(erenler corba)
ıspanak boroni yiycem
meyvemi ve yogurt yada ayranımı alcam ara öğünde bunlardan birini yiycem
hugocum haklısın canım ama işte çok umutluydum, belki de o yüzden bu kadar üzüldüm
sağlık olsun
ölüme çare yok bu dünyada, onufn dışında her şeyin çaresi bulunuyor
bi tane poğaça yedim walla
1 lokma da simit yedim
ara yapamıcam zaten bugün, çok işim var
ha şöyle canım olumlu düşün üzülme. biz napalım müzelerde ihtiyaç bile yok. zaten sınavda kopya olayı oldu herkes yüksek aldı kopya çekmeyenler kaldı buna rağmen ben bile dert etmiyorum nasibimiz yokmuş diyorum sen hele hiç üzülme herşeyde bi hayır vardır
poğaçayı yedim canım
2 tane vardı da birini bıraktım artık
ha şöyle canım olumlu düşün üzülme. biz napalım müzelerde ihtiyaç bile yok. zaten sınavda kopya olayı oldu herkes yüksek aldı kopya çekmeyenler kaldı buna rağmen ben bile dert etmiyorum nasibimiz yokmuş diyorum sen hele hiç üzülme herşeyde bi hayır vardır
kavaltı çok şık olmuş hem de çok
ara öğün
1 adet kuru kayısı
3 adet kuru üzüm
akşam bi tane gofret kaçamağım oldu :/
şimdi suyumu içiyorum iş yerim acayip yoğun her menümü yazamıyorumkızlar sanki benim göbeğim şuan ortaya toplandı yanlar falan çöktü,değişik bişi oldu platesimi hergün yapıyorum bu arada
akşamki maceramı anlatayım sizeaksma eve geldim zayıflama bandımı taktım 30 dk durdu canım mısır patlagı çekti meyve çektii birde başka şeyler böle kilo alıncak uff gittim dolabı açtım baktım baktım baktım esmer çık şu dolabın içinden olmaz dedim gittim oturdum 15 dk felan geçti dayaamadım gittim dolabı yine açtım bakınıyom :97: hayır olamaz yememelisin dedim tam mutfaktan çıkarkene dayanamayım geri döndüm bir yeşil elma aldım oturdumyerime elmayı yedim sonraa ılık suyumu içtimucuz atlattım patlak patlatmamak için zor tuttum kendimi
bak menülerini beğendim afiyet olsunherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınızzzz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyimisinizzzzzzzzzzzzzzz,bende iyiyim çok şükürrrrrr,rahatsız olanlara geçmiş olsun derrrr yanacıklarından öperim(hügocum,yclcimmm)
akşamki menümü yazayım öyle ise
Akşam okula gitmeden saat 16.30da 200 ml süt içtim,2 kuru kayısı yedim.
okula giden yolda
saat 17.30 gibi
2 dlm denge ekmek
1 kk kaşar peynir
1 dlm salam yedim
ders arasında saat 20.00da
230 ml ayran içtim
eve gidincede
saat 21.00 gibi 1 elma yedimmm
2 adette bonibon:26çerez yemedim ya mutlaka bişey atmam lazım ağzıma dimi )
sabah kahvaltım ise şöyle
1 kk light beyaz peynir
5 zeytin(fazla kaçtı bugün)
1 dlm light ekmek
1 dlm tam tahıllı ekmek
maydanoz
nane
salatalık
afiyet olsun canım güzel menüanlıorum canım sevmedğin şeuyleri zorla yeme tabi ama bu kadarıda çok az benden söylemesi yiyebilceğin yeşillk kuru meyve taze meyve vs.ile renklendrmelisin kahvaltını bu doğru bir yol deil cnm arkadaşlarda gerekeni söyler kolay gelsnn
afiyet olsun nugiiiiiiiiii günaydınnn
ohh kolay gelsn canım benm bende kocişe katmer yapıcam bugün o da istedi ahh bu kocişlerrr
Allah a şükür uykumjuzu açtık kahvaltımı yapıorum ben şu an
1 kupa açık şekersiz çay
1.5 yoğun tahıllı ekmek
4 zeytn
2 kk peynir çeşitleri
maydonoz nane
2 kuru erik
1/2 tk çam balı
2 yk yoğurt
işte böyle pilates başlayana kadar katmerin hamurunu yoğurayım birde akşamın yemeğini pişireyim rahatlayım şölee yemek telaşı olmasın kafam da
afiyet olsun canımKahvaltımı da yazıp işe başlayayım..
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay
kahvaltıdan önce de 300 ml su..
şimdi su içmeye devam..
sağol hülyacımafiyet olsun canım ye tabi kçamk hakkımız
sağol kukilatam allah razı olsun canımhiç bir sorumyok gayet de güzel olmuş sen hakettin zaten çok güzel yaptın kaç aydır fazlasıyla hakettin helal olsun afiyet olsun şifa olsun ,inşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllaaahhh nugiiiiiiiiiiiiiimmmm
afiyet olsun canım
günaydın arkadaşlar
uyanınca 3 kuru kaysı 2 bardak ılık su içitm
kahvaltı 1 kepekli galeta k.ekmeğim bitmişti.
biraz omlet peynir 1 tane zeytin
türk kahvesi
şimdide yeşil çayımı içicem..
ooo bu durum güzel olmuş o zamanyok çok pis karar aldım yemiccem iddayada girdim kuzenle kim daha fazla kilo verirse istediği kıyafeti kaybeden alıcak
fiyet olsun canımgunaydın kızlar;
aksam yemegım spora gıdecegım ıcın hafıf yedım.
7 bucuk gıbı;
4-5 kasık kıymalı ıspanak yemegı
yogurt
kucuk bır kase ezo gelın corba
yarım dılım beyaz ekmek
sonra spora gıttım hocam 1 hafta kardıyo calısacagımı sonra grup derslerıne katılacagımı soyledı.
30 dk kosu bandında 5.5 hızında yuruyus
15 dk bısıklet
5 dk aır wolker tarzı bı alet
20 şer tane karın kalça ıc bacak dıs bacak calıstıran aletlerde hareketler.
ewe gelınce 100 ml maden suyu ıctım yanında 1 adet hanımeller kurabıyesınden
yatarken
1 bardak sut
kahvaltım ;
7.30 da
2 dılım uno denge lıhgt ekmegı
dometse salatalık
2 adet zeytın
1 kk tulum peynırı
1 bardak süt
ara;
10 adet leblebı
yarım armut
inşallah fambımmmsiz öyle diyorsanız öyle olsun bakalımmmmm,evet inşallah sporunuda yaparsa yine kilo verme hızı artacakkkk
fambık posta kutunu boşalt kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?