Herkesin kahvaltıları çokk güzelll afiyet olsunnnnn
nugiciiiiiim ayda bir kaçamağın da çok güzel bence en doğal hakkın arada olacak ki sonra gözümüz dönmesin dimiipişman da değilsen kideğilmişsinnn afiyet bal şeker olsun tatlımmm
kız valla benim de canım çekti ne yalan sölimayy kızlaar hepiniz pohaça diye diye canımı istettiniz yaa hiç aklımda yokken ama ev pohaçası off
nugya canım biliyorum gecen evd evardı bıttı lıght üçgen peynirim bundan almıstık rejımı bozdum dıye ee tabıkı tam bozmadım ama yedım ıste azcık haklısın en ıyısı almamak yaa
yaaaaaaaaaaa neruşşşşşşşşşşşşş bak valla ağlarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
afiyet olsun cnm banada az geldi kahvaltın
günaydın arkadaşlar
uyanınca 3 kuru kaysı 2 bardak ılık su içitm
kahvaltı 1 kepekli galeta k.ekmeğim bitmişti.
biraz omlet peynir 1 tane zeytin
türk kahvesi
şimdide yeşil çayımı içicem..
süpersin diorum başka da bişi demiorum cnm maden suyunu ihmal etme cnm hergün bi tane spor hocan söler belki amabende söleim dedimgunaydın kızlar;
aksam yemegım spora gıdecegım ıcın hafıf yedım.
7 bucuk gıbı;
4-5 kasık kıymalı ıspanak yemegı
yogurt
kucuk bır kase ezo gelın corba
yarım dılım beyaz ekmek
sonra spora gıttım hocam 1 hafta kardıyo calısacagımı sonra grup derslerıne katılacagımı soyledı.
30 dk kosu bandında 5.5 hızında yuruyus
15 dk bısıklet
5 dk aır wolker tarzı bı alet
20 şer tane karın kalça ıc bacak dıs bacak calıstıran aletlerde hareketler.
ewe gelınce 100 ml maden suyu ıctım yanında 1 adet hanımeller kurabıyesınden
yatarken
1 bardak sut
kahvaltım ;
7.30 da
2 dılım uno denge lıhgt ekmegı
dometse salatalık
2 adet zeytın
1 kk tulum peynırı
1 bardak süt
ara;
10 adet leblebı
yarım armut
cnm az zamanda çabuk verilen kilolar kısa zmanda geri gelir çünkü verilen yağ deil su ve kas tır mesela sen şimdi yaza 3 ay var 3 ayda 7-8 kilo verip sağlıklı şeklde geri almamak mı istersn yoksa bir ayda 7-8 kilo verip yaz gelene kadar verdiklerinide geri almak mı? seçim senin cnm. bide sormuşsun cnm söleim ben böle yiyerek 2 ayda 7 kilo verdim.dier arkadaşlarda ortalam öle ayda 4 kilohmm tımma öle edeyim bakalım ya ben birazda az zamanda çok kilo vermek istiyorum yaza çok az kaldı çubuk istedim çubuk krekerimde geldi
afiyet olsun hocahanımcımkahvaltıdan sonra oğlumu okula bıraktıp okulda biraz da arkadaşlarıma günaydın demek için 5- 10 dk vakit geçirdim .
veeeeeee hemen 300 ml su içtim
biraz da dışarda takıldım ,sonra eve geldim
evde
300 ml elma sirkeli su
200 ml su
250 ml su içtim
afiuyet olsun çok güzelKızlar günaydın ben cok sık yazamıyorum buraya ama sizi takip ediyorum işlerim yogun oluyor evdede her zaman acamıyorum bebiş var iş güç işte.Bugun vakıt buldum kahvaltımı yazayım bari dedim
2 dilim denge lıght ekmek
1 kk krem peynir
1 yumurta
4 yeşil zeytin
bıkac dılım domates,salatalık
1 bardak zencefilli ıhlamur
öğlende
sultan kebabı diye bişey cıkcakmıs ondan yıycem ama bılmıyom yanı nasıl bısey
1 kase corba(erenler corba)
ıspanak boroni yiycem
meyvemi ve yogurt yada ayranımı alcam ara öğünde bunlardan birini yiycem
yazdıklarını okuyunca kendimi düşündüm bi an.bende malum okadar iyi çalışmama deneme sınavlarında çok iyi puanlar almam rağmen sınav heyecanı üstüne kopyacılar derken atanamadım maesef 1 puandan bile az bir puanla .çok üzülüorum benden daha az çalışanlar ben dersteyken dersten kaçıp gezenler atandı ben atnamadım moralim çok bozuluo düşündükçe ama herşeyn hayrlısı tabi.afiyet olsun öyelyse
bencede eswcim üzülme demek kolay biliyorum ama gerçekten her işte bir hayır vardır,bende mezun olduktan sonra 3 yıl boyunca atanaadımm,moralim çok bozuktu,boşa okumuşum der üzülrüdüm,su süre zarfında kızım oldu,o 1,5 yaşında iken atandım çok şükür.şimdilerde iyikide o dönem atanmamışım bol bol kızızmla beraber oldum,her halini doyasıya izledim ne mutlu diyorummm.yoksa bakıcıya bırakacak dahada perişan olacaktım.sende üzülme görmediğimiz şeyler var rabbim hakkında hayırlısını versin
ben ingilizce öğretmneiyim cnm şu an çalışmıorum ama.hugocuk famir farmasi esw kalancho meslekleriniz nedir?
nugişi biliyorum o turizmci çünkü cumartesileri bir tek o varrrr daha çok tanıyorum onu
dün sabah kociş işe giderken yanına koyduğum poçalarını köpeklerle paylaşmış. bitmiş poğaçalar bugün mecbur yine yapacağım. oklava almam lazım. oklavayı benim kuşlar için oyun parkı yaparken kullandım oklava yok gideyimde bi koşu alayım geleyim
afiyet olsun cnmGene işim çok gene gene gene...
ara öğün 1 mandalina..
afiyet olsun cnmGünaydıınnnn kızlarcıııııııııııııııım
sabah 8.30da kalktım
kalkınca
2 kuru kayısı 400ml su
kahvaltım
1 portakal
4yk nesfit
4yk yoğurt ve tarçınla yapılmış orta karar kardan adam
evde yeşillik biber salatalık kalmamış ben de değişiklik olsun diye böyle yapıyım dedim bu hafta hiç yememiştim karışımımdan
bugün belki bir arkadaşımla beyoğluna gidicezzz frida sergisi varmış onu gezicez biraz eskicileri gezeriz değişiklik olsunne zamandır soğuktan açık havada dolaşamıyorum bugün de soğuk ama beyoğlunu çok severim sıkı sıkı giyinip gezerim artık
afiyet olsun cnmmmkalkınca 2bardak su
2kayısı
sonra
1yumurta,
az peynir
biber
3zeytin
domates
şakeriz çay
afiyet olsun cnm banada az geldi kahvaltın
süpersin diorum başka da bişi demiorum cnm maden suyunu ihmal etme cnm hergün bi tane spor hocan söler belki amabende söleim dedim
cnm az zamanda çabuk verilen kilolar kısa zmanda geri gelir çünkü verilen yağ deil su ve kas tır mesela sen şimdi yaza 3 ay var 3 ayda 7-8 kilo verip sağlıklı şeklde geri almamak mı istersn yoksa bir ayda 7-8 kilo verip yaz gelene kadar verdiklerinide geri almak mı? seçim senin cnm. bide sormuşsun cnm söleim ben böle yiyerek 2 ayda 7 kilo verdim.dier arkadaşlarda ortalam öle ayda 4 kilo
afiyet olsun hocahanımcım
afiuyet olsun çok güzel
yazdıklarını okuyunca kendimi düşündüm bi an.bende malum okadar iyi çalışmama deneme sınavlarında çok iyi puanlar almam rağmen sınav heyecanı üstüne kopyacılar derken atanamadım maesef 1 puandan bile az bir puanla .çok üzülüorum benden daha az çalışanlar ben dersteyken dersten kaçıp gezenler atandı ben atnamadım moralim çok bozuluo düşündükçe ama herşeyn hayrlısı tabi.hiç istemesemde çalışmak sınava tekrar giricem olmazsa özel okul yada dersanelere başlıycam devlet beni almazsa napıyım yani.
ben ingilizce öğretmneiyim cnm şu an çalışmıorum ama.
ayyy süperrpoğaçalrı köpişlerlemi paylaşmış aman dikkat etsn haa dadanırlar valla hergün isterler sonra hugom hergün köpişlere poğaça yapmak zorunda kalma
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnmbende sana bugün buluşalım dicektim dün msn ye baktım yoksun msj atıcaktım sonra markete gittim geldim baktım hava soğuk dedim neruşdan da ses çıkmadı bende seslenmeyim ozman dedim di. neyse sen gez bakalım bakarız artık kısmett görüşrüz inşallahh
afiyet olsun cnmmm
bende pilatesimi yaptım geldim 40 güzel olduuuu. ohhh rahatladımm.ama ebru tek seans ta yağları şişlkleri indircez diyip duruo moralim bozuluo ya olurmu öle tek seans ta gitse ben erimiştim 3 aydır yanii.çok abartıo bazen sinirimi bozuo
günaydın kızlarbu diyet işi beni çok sardı sizlerin tavsiyesi üzerine bu sabah kahvaltı yaptım
bana öğün atlama özellikle kahvaltı mutlaka yap demiştiniz üşenmedim yptım.
kahvaltım
1 bardak süt
1/2 kk peynir
bir küçük domates( banadura:)
3 zzeytin
yarım haşlanmış yumurta
eşimide diyete soktum onada aynı tabaktan hazırladım çok keyif aldımm hehe
ama eşim akşamları aklım çeliyor kola almış cips almış ay bir zor oldu karşı koymak anlatamam
niye ne oldu genebana yazdığı yorumu almışında yapıştırmışın bide bene diyo kıskanç diye ya
ban küsmüş neruşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayy benim eşimin hiç öyle alıp gelme huyları yoktur ben ne istersem söylerim hemen beraber alırız am akendı getırmez hıc zaten cips fılan da yemez
neruşum tatlım anlıyorum seni. ama ben senin çok pozitif olduğunu söylemek istedim. yani bana göre kendime göre. ben sanal ortamda olsa tamam sabırlıyımdır ancak yani sabrım taştımı kopuyo ipler sen daha ılımlısın bana göre onu dedim kızz yanlış anlamadım seni seviyorum bu huyunda çok hoş keşke bende senin gibi olabilseydim dedim kuzucuğum
küsmez o sana sen neruşu tanımıyonmu onun küseceği kimse olmaz burda
dün akşam eşime dişlerimi göstercem diye sırıtıp duruyordumayaklarımda çorap yok. bende topuklarda çatlama var malesef bazen kanıyor bile. çok şükür rahatsız etmiyor ama mesela çatlakların arasına kir falan girdimi kapkara oluyo. dün balkonda dolaştım ayaklarımda çorap yoktu tozlanmış yıkadım ama çalaklardaki tozlar gitmemiş. benim topuklar olmuş kapkara haberim yok. eşim dedi dişlerini göstercem diye sırıtıp duracağına ayaklarına bak dedi. anaaaaam bi baktım kapkara olmuş topuklar. yıkadım çıkmadı zeytinyağınla falan ovaladım yumuşadı yıkadım ama doktora gitmem lazım belki krem verir iyi gelir
ben ayda 1,9-2 kg veriyorum az da gelmiyor gayet saglıklı biliyorum ki dikkat ettiğim müddetçe geri gelmeyecekcnm az zamanda çabuk verilen kilolar kısa zmanda geri gelir çünkü verilen yağ deil su ve kas tır mesela sen şimdi yaza 3 ay var 3 ayda 7-8 kilo verip sağlıklı şeklde geri almamak mı istersn yoksa bir ayda 7-8 kilo verip yaz gelene kadar verdiklerinide geri almak mı? seçim senin cnm. bide sormuşsun cnm söleim ben böle yiyerek 2 ayda 7 kilo verdim.dier arkadaşlarda ortalam öle ayda 4 kilo
pilatesimi yaptım geldim 40 güzel olduuuu. ohhh rahatladımm.ama ebru tek seans ta yağları şişlkleri indircez diyip duruo moralim bozuluo ya olurmu öle tek seans ta gitse ben erimiştim 3 aydır yanii.çok abartıo bazen sinirimi bozuo
kızmış bana küsmüşte,işte şimdi de çıkıp gitti,saçımı kestirmeye gitcektim,artık değişiklik yaptırayım moral veririr diye,saçımı sarıya boyatsam ki imkansız ancak moral depolarım heraldeee
ben ayda 1,9-2 kg veriyorum az da gelmiyor gayet saglıklı biliyorum ki dikkat ettiğim müddetçe geri gelmeyecek
ebru şallıdan nefret ediyorum pilatese de o kadın yüzünden mesafeliyim ama anlattığınız kadarı ile yararlı ve toparlayıcı bi spor napim ebrusuz bitane bulim netten istediim kiloya yaklaşınca onu yapiim bende
hay eline sağlık ne güzel yazmışsın...plates yapmak çok güzel..bende salonda yapıyorum hoca yaptırıyor sağolsun..ama ebru şallıdan gıcık oluyorum iğrenç bir kadın...asla onunla plates falan yapmam itici
ayy bende çok ılımlıyımdır sessiz yumuşak narin zayıf uzun boylu seksü ve cazibeli:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?