60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım pişman değilim evet ama sorma hızlı yediğimden heralde mideme oturdu.akşam ara öğün yapmadım sabahta kahvaltıyı biraz geç yaptım ve işyerinde yaptım canım birşey istemedi işte kellogs la sütü yapıp yedim ara öğünümü bile yemedim şimdi yiyecek durumda değilim yersem patlayacam çünkü aslında iyi birşey değil ama napalım bugünlük böyle oldu

kız valla benim de canım çekti ne yalan sölim

afiyet olsun cnm banada az geldi kahvaltın

süpersin diorum başka da bişi demiorum cnm maden suyunu ihmal etme cnm hergün bi tane spor hocan söler belki amabende söleim dedim

hmm tımma öle edeyim bakalım ya ben birazda az zamanda çok kilo vermek istiyorum yaza çok az kaldı çubuk istedim çubuk krekerimde geldi
cnm az zamanda çabuk verilen kilolar kısa zmanda geri gelir çünkü verilen yağ deil su ve kas tır mesela sen şimdi yaza 3 ay var 3 ayda 7-8 kilo verip sağlıklı şeklde geri almamak mı istersn yoksa bir ayda 7-8 kilo verip yaz gelene kadar verdiklerinide geri almak mı? seçim senin cnm. bide sormuşsun cnm söleim ben böle yiyerek 2 ayda 7 kilo verdim.dier arkadaşlarda ortalam öle ayda 4 kilo
afiyet olsun hocahanımcım

afiuyet olsun çok güzel

yazdıklarını okuyunca kendimi düşündüm bi an.bende malum okadar iyi çalışmama deneme sınavlarında çok iyi puanlar almam rağmen sınav heyecanı üstüne kopyacılar derken atanamadım maesef 1 puandan bile az bir puanla .çok üzülüorum benden daha az çalışanlar ben dersteyken dersten kaçıp gezenler atandı ben atnamadım moralim çok bozuluo düşündükçe ama herşeyn hayrlısı tabi.hiç istemesemde çalışmak sınava tekrar giricem olmazsa özel okul yada dersanelere başlıycam devlet beni almazsa napıyım yani.

hugocuk famir farmasi esw kalancho meslekleriniz nedir?

nugişi biliyorum o turizmci çünkü cumartesileri bir tek o varrrr daha çok tanıyorum onu
ben ingilizce öğretmneiyim cnm şu an çalışmıorum ama.

ayyy süperrpoğaçalrı köpişlerlemi paylaşmış aman dikkat etsn haa dadanırlar valla hergün isterler sonra hugom hergün köpişlere poğaça yapmak zorunda kalma
Gene işim çok gene gene gene...
ara öğün 1 mandalina..
afiyet olsun cnm

afiyet olsun cnm bende sana bugün buluşalım dicektim dün msn ye baktım yoksun msj atıcaktım sonra markete gittim geldim baktım hava soğuk dedim neruşdan da ses çıkmadı bende seslenmeyim ozman dedim di. neyse sen gez bakalım bakarız artık kısmett görüşrüz inşallahh

kalkınca 2bardak su
2kayısı
sonra
1yumurta,
az peynir
biber
3zeytin
domates
şakeriz çay
afiyet olsun cnmmm

bende pilatesimi yaptım geldim 40 güzel olduuuu. ohhh rahatladımm.ama ebru tek seans ta yağları şişlkleri indircez diyip duruo moralim bozuluo ya olurmu öle tek seans ta gitse ben erimiştim 3 aydır yanii.çok abartıo bazen sinirimi bozuo

tşkler canım
maşşlah sana sporunuda yapmışın sıkılmasınc anım senin canın sen buazimle yag kalmaz meraketme bak bende durdu 2haftadır aynı kilodayım takmayacaz verecezzzzzzz

ayy benim eşimin hiç öyle alıp gelme huyları yoktur ben ne istersem söylerim hemen beraber alırız am akendı getırmez hıc zaten cips fılan da yemez

neruşum tatlım anlıyorum seni. ama ben senin çok pozitif olduğunu söylemek istedim. yani bana göre kendime göre. ben sanal ortamda olsa tamam sabırlıyımdır ancak yani sabrım taştımı kopuyo ipler sen daha ılımlısın bana göre onu dedim kızz yanlış anlamadım seni seviyorum bu huyunda çok hoş keşke bende senin gibi olabilseydim dedim kuzucuğum

dün akşam eşime dişlerimi göstercem diye sırıtıp duruyordum ayaklarımda çorap yok. bende topuklarda çatlama var malesef bazen kanıyor bile. çok şükür rahatsız etmiyor ama mesela çatlakların arasına kir falan girdimi kapkara oluyo. dün balkonda dolaştım ayaklarımda çorap yoktu tozlanmış yıkadım ama çalaklardaki tozlar gitmemiş. benim topuklar olmuş kapkara haberim yok. eşim dedi dişlerini göstercem diye sırıtıp duracağına ayaklarına bak dedi. anaaaaam bi baktım kapkara olmuş topuklar. yıkadım çıkmadı zeytinyağınla falan ovaladım yumuşadı yıkadım ama doktora gitmem lazım belki krem verir iyi gelir

ayy benim eşimin hiç öyle alıp gelme huyları yoktur ben ne istersem söylerim hemen beraber alırız am akendı getırmez hıc zaten cips fılan da yemez

aman hiç güzel bir huy değil zaten abur cubur merakı boşver getirmesin:)
benim kociş düşkün boğazına tombik kendisi, tek umudumuz askerlik askere gidinc eincecik olacak inanıyorum

ayy bende çok ılımlıyımdır sessiz yumuşak narin zayıf uzun boylu seksü ve cazibeli :86:

küsmez o sana sen neruşu tanımıyonmu onun küseceği kimse olmaz burda

kızmış bana küsmüşte,işte şimdi de çıkıp gitti,saçımı kestirmeye gitcektim,artık değişiklik yaptırayım moral veririr diye,saçımı sarıya boyatsam ki imkansız ancak moral depolarım heraldeee

e doğru demiş adam doğru söze ne denir

ben ayda 1,9-2 kg veriyorum az da gelmiyor gayet saglıklı biliyorum ki dikkat ettiğim müddetçe geri gelmeyecek
ebru şallıdan nefret ediyorum pilatese de o kadın yüzünden mesafeliyim ama anlattığınız kadarı ile yararlı ve toparlayıcı bi spor napim ebrusuz bitane bulim netten istediim kiloya yaklaşınca onu yapiim bende

kızar ama küsmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz e dediya arkadaşımla buluşcam diye beyoğluna bi fuara gideceklermiş gezeceklermiş oraya gitmiştir merak etme sen fambımmm

xxh.ydxx
meraba arkadaşım..
yaklaşık 2 ay önce burayı takip etmiştim yalnız sürdüremedim ve bıraktım diyeti..tekrar zayıflamaya karar verdim..
sen 2 ay önce yolujn henüz başındaydın..11 kiloyu 2 aydamı verdin..
hergün spor yaptın mı..
demekki bende devam etsaydim vercekmişim..
leslie mi yaptın yazarmısın neler yaptınççbenimde vi oğlum var 2 yaşında..pek hareketli bir hayatım yok..

ebru şallı pilates yaptırırken içine sütyen giymiyormuş. göğüs uçları belli oluyordu zaten. bir köşe yazarıda ebrucum tamam iyisin hoşsunda göğüs uçlarını görmekten bıktım yazmış

ayy bende çok ılımlıyımdır sessiz yumuşak narin zayıf uzun boylu seksü ve cazibeli :86:

bilmemmi hiç kuzum biliyorum böyle olduğunu ondan seviyorum seni
bu arada ben 40 numara ayakkabı giyiyorum yaw hep büyüktü ayaklarım ama ince. büyük ve ince beniö boyumda ilkokulda daha 160 tı. lisede 165 oldu valla hep erkeklerle boy sırasına göre oturturları hep en arkada oturdum okul sırlalarında. allahtan dahada uzamadı 170 te kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…