60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boşalt nugişim boşalt. sen önce benim sana sorduğum soruya cevap ver özelden yazmıştım. taktın gözlemeye gördüğün yok kız ben sana ne dedimdi

bak menülerini beğendim afiyet olsun

inşallah fambımmm

hemen boşaltıyorum hugoo posta kutumu

ii ,nuginin onayından geçtik çok şükürbu akşam ki menümde aynı olacak ama
1 kk kaşar
1 dlm salam
1 dlm light ekmek
1 dlm tam tahıllı ekmek
ve ayran olici inşalah

Allah allahhh hügocummm bana atıyo,hergün yazışıyoz biz özelden

afiyet olsun canım krem peynirlerin lıght olanı var ondan yersen daha iyi olur

dün sabah kociş işe giderken yanına koyduğum poçalarını köpeklerle paylaşmış. bitmiş poğaçalar bugün mecbur yine yapacağım. oklava almam lazım. oklavayı benim kuşlar için oyun parkı yaparken kullandım oklava yok gideyimde bi koşu alayım geleyim

yarında annem yapacak poğca günü varda zaten cumayı kazasız belasız atlatayım kaçamaksız başka bişi istemiyorum

Hugocukcuğum üzüldüm beni yanlış tanımış olmana ben sadece sanal ortam ve gerçek yaşam ayrımını yapıyorum diyelim ve her zaman söylediğim gibi burada kelimelerle gerçek karakteri yansıtmanın 2-3 satır mesajla kendini anlatmanın doğru anlatmanın mümkün olmadığını ve insanlar bişey söylediklerinde yüzlerini mimiklerini göremediğimizden gerçekten ne demek istediğini tam olarak anyamacağımızdan kesin yargılara avrmak istemediğimden ılımlı görünüyorum sanırım, gerçek hayatta haksızlıklara hiç tahammül edemeyen ve kime yapılırsa yapılsın karşısında duran biriyimdir işimden ayrılmış olmamın sebebi de budur mesela, ama gerçek yaşamda insanları bütünüyle tanıma şansımzı olduğundan daha doğru kararlar verebiliyoruz ama buradabunu 2-3 satırla pek de mümkün olmadığını düşündüğümden en önemlisi kilo vermek neşeyle huzurla berbaer sorunalrdan kurtulmak için bir arada olduğumuzu düşündüğümden olaylara kişilere daha ılımlı ve da anlayışlı yaklaşmaya çalışıyorum. her zamanda uyarılarımı bu yönde yapmış kendimde bu şekilde davranaya çalışmışımdır. gerçekten haksızlık yaptığını düşündüğüm ya da kötü niyetli olduğunu gördüğüm biriolsa ein ol karşısında dimdik dururum ama burada bunu anlamanın kesin yargılara varmanın bukadar kolay olmadığını düşünüyorum.

Ein ol gerçek yaşada öyle herkesin sevdiği biri değilim çünkü çok açık sözlü ve seçiciyimdir sanal bir ortada kim olduğunu gerçekten ne demek istediğini tam olarak bilmediğim kişilere yargısız infaz yapmak istemediğimden ve huzurlu bir ortam aradığımdan belki daha hoşgörülüyümdür ne de olsa eğitimciyim işim insanlara kişisel gelişim eğitimleri vermek ve empatiyi öğretmek belki yaptığım işin de bunda etkisi büyük ama kendi yaşamımda ne bana yapılan ahksızlığa ne de sevdiklerime yapılan hasızlıklara asla göz yumamam ama anlamak,dinlemek ve gerçekten ne denmek istediğinibilmek önemli bu da burda biraz zor

Ahanda nabza göre şerbetçimmm gelmişşşşşşşşşşşşşşş

hugocuğa mesajımı sen de okuyabilirin famircim

hugocuk famir farmasi esw kalancho meslekleriniz nedir?

nugişi biliyorum o turizmci çünkü cumartesileri bir tek o varrrr daha çok tanıyorum onu

evet canım ama şunu belirtmek istedim bir hafta cumartesileri çalışıyorum bir hafta çalışmıyorum mesela bu cumartesi çalışmayacağım

Günaydıınnnn kızlarcıııııııııııııııım

sabah 8.30da kalktım

kalkınca

2 kuru kayısı 400ml su

kahvaltım

1 portakal

4yk nesfit

4yk yoğurt ve tarçınla yapılmış orta karar kardan adam

evde yeşillik biber salatalık kalmamış ben de değişiklik olsun diye böyle yapıyım dedim bu hafta hiç yememiştim karışımımdan

bugün belki bir arkadaşımla beyoğluna gidicezzz frida sergisi varmış onu gezicez biraz eskicileri gezeriz değişiklik olsunne zamandır soğuktan açık havada dolaşamıyorum bugün de soğuk ama beyoğlunu çok severim sıkı sıkı giyinip gezerim artık

şükür geçtin evet bizde yazışıyoz hergün özelden tımammıııııı

Ama biz kötü anlamda dememiştik kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hatta ikimiz yazışırkande keşke neruş gibi olsak dedikkkkkkkkkkk,ne güzel hep pozitif dedikkkkkkkkkkkkkkkkkkkAma neruşummmmmmmmmmm kırdım mı seniiiiii,kız hügo hep senin yüüznden sen açtın bu konuyu....... desem hügonun üstüne atsam kaçsam hemencik olmamı yaaaa

Herkesin kahvaltıları çokk güzelll afiyet olsunnnnn

nugiciiiiiim ayda bir kaçamağın da çok güzel bence en doğal hakkın arada olacak ki sonra gözümüz dönmesin dimii pişman da değilsen kideğilmişsinnn afiyet bal şeker olsun tatlımmm

afiyet olsun neruşum bende sütlüsünü yedim sabah

ayy kızlaar hepiniz pohaça diye diye canımı istettiniz yaa hiç aklımda yokken ama ev pohaçası off
nugya canım biliyorum gecen evd evardı bıttı lıght üçgen peynirim bundan almıstık rejımı bozdum dıye ee tabıkı tam bozmadım ama yedım ıste azcık haklısın en ıyısı almamak yaa

arkeolog değil avukat olmalıymışım ben
simit derim. bu arada beklediğin haber olumsuz gelmiş. üzülme bebem. sen avukatsın biz napalım işsiz güçsüzüz. allaha dua et kuzum olurmu şükret bizim gibi arkeolog olupta işsiz kalmadın
yaa hugocukcummm sen arkeolog musun çocukken benim hayal ettiğim meslekti o. çok meraklıydım ama nasibimizde dış ticaretçi olmak varmış ekmek parası işte ama şimdi seni daha bi sevdim yaa ne güzel. ülkemizde arkeologlar ne yazık ki aç kalıyorlar çünkü tarihe ve arkeolojiye yeterince ilgi ve yatırım yok çok üzgünüm canım
fambukçum valla aylar oldu patates yimedim canımı çektirdim kısss :44::44::44:
haftasonu o fırındakinden bende yapim bare muzda yiyorum ama accıkta ordan potasyum şettireyim

yaaaaaaaaaaa ben neruşumun canını sıkmışımmmmmmmm,hiç neşeli neşeli selamlamadı bizi di miiii

afiyet olsun balımmmmmmmmmmmmm

yaaaaaaaaaaa neruşşşşşşşşşşşşş bak valla ağlarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlarbu diyet işi beni çok sardı sizlerin tavsiyesi üzerine bu sabah kahvaltı yaptım
bana öğün atlama özellikle kahvaltı mutlaka yap demiştiniz üşenmedim yptım.

kahvaltım
1 bardak süt
1/2 kk peynir
bir küçük domates( banadura:)
3 zzeytin
yarım haşlanmış yumurta
eşimide diyete soktum onada aynı tabaktan hazırladım çok keyif aldımm hehe
ama eşim akşamları aklım çeliyor kola almış cips almış ay bir zor oldu karşı koymak anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…