60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay fambikim amin agzına saglık canım sende mutlu ettin beni daha ne olsunnnnnngel öpem kızzzzzzzz

menülerimi yazayım bende
akşam bir tane gözleme
bir tane ayran
sabah
akşamki böreğin ardından mide rahatsızlığı çektiğim için
bir bardak sütle yapılmış kellogs
sormak istediğiniz soru varsa alayım lütfen açıklamaya hazırım ha bu arada geçen ay biliyosunuz ayda bir kaçamak yapmaya başlamıştım.bu ayda dünkü tarihe denk geliyordu kaçamak günüm ama ben haftasonu yaparım eşimle diyordum ama annem komşularla gözleme yapmış gördüm ne zamandırda yemiyordum gözleme bir tane ondan yedim yani bu ayda kaçamağım gözleme oldu artık.

canım mısır yenilebilio zaten oldukçada faydalı fosalı olduğu için yağsız teflon tencerede yapıp yiroum bir kase yada çok az yağla yapabilrsn kasma kendini bu kadar meyve de yenilcek mutlaka zaten 3-4 porsiyon günlük meyve yenmeli.

fambığımmmm çok güzel atlatmışsın dünüdeeee.kahvaltın hele süperrrrr zeytnde hiç kaçmamş kardan adam yaptığın günlere saydım bennnafiyet olsunnnn

Kahvaltımı da yazıp işe başlayayım..
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

kahvaltıdan önce de 300 ml su..
şimdi su içmeye devam..
afiyet olsun ycl cim geçmiş olsun vede

valla şu pletesi bi ben yapamıyom bikaaçklede denedim saniyesinde canım çıktı brovo valla
ahh canım sende leslie yi 5 mil yapıosun ama sendn başka kim 5 mil yapabilio ki .pilatesi de zamanla yaparsın alışırsın leslie yi 5 mil yapan pilatesi hüpletirrrr

dogru diyorsun da dediğim kahvaltılık şeylerden pek yemem ama sebze olayına biber felan yiyebilirim aslında bilgilendirdiğin için tesekkürler yada aslında sabah çorba içsem daha mantıklı hem tok tutar içim ısınır hem sabah

afiyet olsun canım ye tabi kçamk hakkımız

ay tşkler kukuletam agzından bal damlıyo inşşlahya

fambıkım güzel iltifatlar için sağol bebişim ama ben neruş gibi pozitif olamamki neruş herkese güzel davranıyor maşallah süper kompleksiz biri. oysa ben kafam attımı valla basıyorum kalayı dostumu sevdiğimi sevmediğimi açık açık diyorum valla keşke neruş gibi olabilseydim ama olmaz karakter meselesi. neruşu herkes sever ama beni herkes sevmez neruş daha ılımlı hoşgörülü bense ne haksızlığa tahammül edebiliyorum nede sevmediğim şeylere. uyarıyorum ediyorum baktım olmuyor koparıyorum yaygarayı
hele arkadaşıma veya farketmez haksızlık yapıldığını düşündüğüm biri oluncada atlıyorum hemen. arkeolog değil avukat olmalıymışım ben

ama börekçiklere dayanamıyorumm hügocumm,gerçi onunda çaresini buldum sayende sağolbu tür şeyler aşır açlık oluştuyo bende beyaz un,pirinç vs herkesde mi var bu bilmiyorum ama bu da insilün direnciyle alakalı sanıyordum ben değilmiymiş yani,
ttalıya oldum olası düşkünlüğüm yoktur,varsa yerdim yoksa aramazdım yani öyle

ben kızıpda uyudu kız :)ama okadarda cin şimdiden öyle oynatıyoki bizielinde ilerde hiç söz dinlemeyecek valla

fambik
kukuleta
iyotlu kız ve diger arkadaşlae hepinize afiyet olsun canlarrrrrrrr

kızınca pek güzel uyurlarayyyyyyyyyyyy kızımı özledim bak şimdi,kız çocukları bir başka vallahi özlellikle babasının altından girip üstünden çıkıyor dediğini yaptırıyor.bizim evde ben aslan,eşim koç kıızm boğa evin halini düşünün yaniherkes benim dediğim olsun der,ama hep cadışımın dediği olur tabi

Kahvaltımı da yazıp işe başlayayım..
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

kahvaltıdan önce de 300 ml su..
şimdi su içmeye devam..
afiyet olsun canımmmmmmmmm

afiyet olsun kukilimmmmmm,hadi kolay gelsin sana bakalım

hiç bir sorum yok gayet de güzel olmuş sen hakettin zaten çok güzel yaptın kaç aydır fazlasıyla hakettin helal olsun afiyet olsun şifa olsun ,inşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllaaahhh nugiiiiiiiiiiiiiimmmm

yagsız hmm bir deneyim aksma ya çünkü ben mısır patlagındna vaz geçemiyorum çok seviyorum helede kışın saol cnm yaa ama meyve 4 porsiyon fazla değilmiyaaa

valla şu pletesi bi ben yapamıyom bikaaçklede denedim saniyesinde canım çıktı brovo valla

hülya bizde çok zorlandık ilk başlar hele ben kendimi diyeyim valla yani öldüm öldüm geberdim kolay değil zaten ve bu yüzden etkili ama 2 ahftadada alışıyo insan. daha rahat oluyo ama şu gerçekki her seferinde illa zorluyor insanı bu yüzden etkili oluyo zaten. sende alışırsın

valla sormaya fambik belda başımız neolcak sonumuz allah hayıretsin valla şimdiki çocuklar cin maşllahhhhhhh allahım saglık vesin hepsine başımızdan eksiketmesin

hım sagol hogocuk ne bilem ben plates bana göredegil diyenlerdenim

fambıkcım evet patates sonra pirinç beyaz una düşkünlükte insülin direnciyle alakalı ama eğer tatlıya aşırı düşkünse insan bu daha tehlikeli oluyor. senin işin bize göre daha kolaydı çünkü esmer undan börekçik yapabilme şansın var mesela patatesi kızartma değilde baharatlı fırnlarsın çokta nefis oluyo veya pirinç yerine bulgur pilavı yersin veya marketlerde kabuklu veya kepekli pirinçler oluyor pilavcıklarını ondan yaparsın istediğin herşeyi yemiş olursun sorun kalmaz. hem epeydirde sağlıklı beslendiğin için canım insülin direnci falan kalmamıştır. sadece sevdiğin şeylerdir bunlar. ama bizim işimiz daha zordu çünkü tatlıya çilolataya pastaya düşkün olduğumuzdan ve bunların çaresi olmadığı için bırakmak zorunda olduğumuzdan bu düzene alışmak başlarda kolay olmadı amma başardıkya gerisi önemli değil.

fambığımmmm çok güzel atlatmışsın dünüdeeee.kahvaltın hele süperrrrr zeytnde hiç kaçmamş kardan adam yaptığın günlere saydım bennnafiyet olsunnnn

sağol canımmmmmmm

eee bende seni böyle olduğun için seviyorum zatennnnnnnnnabza göre şerbetçi neruşşşşşşşşşşşşşşşşş

ay fambikim amin agzına saglık canım sende mutlu ettin beni daha ne olsunnnnnngel öpem kızzzzzzzz

nugi valla şaka yapıyorsun sandımmmm,alt tarfta şaka diye yazmıştır dedim ama değilmişşşşsende pişmanlık yoksa problem değil tabi ama ben üzüldümmmm

yagsız hmm bir deneyim aksma ya çünkü ben mısır patlagındna vaz geçemiyorum çok seviyorum helede kışın saol cnm yaa ama meyve 4 porsiyon fazla değilmiyaaa

canım 3-4 porsiyon düşün mesela 2 mandalina 1 porsiyon eder dierlerine boyuta içeriğine göre hesapla günlük 3-4 porsiyon aralarda öğlen akşam yaydığın zaman bunu hiç de çok deil cnm.meyve çok öenmli hem vitamnleri alıoruz hem şeker ihtiyacımızı karılıoruz keşke herşey meyveler kadar masum olsa

benimde akşam yemeğimde kapuska tavuk tarhana çorbası ve salata var.
afiyet olsun balım
peki çizelgeyi nasıl oluşturdun
ayy hugocum sen ben bilmiyom çizelgeyi arkadaşlar yaptı diyodunya buda hesap sorar gibi peki nasıl oluşturdun diyo yaff
afiyet olsun kukilatam çok güzel
ben karar verdim 6 dan sonra sudan başka bişi koymıcam agzımaa bakalım dayanabilcekmiyim
2-3 gün denersin iyide sonra saldırmayasın yiyeceklere

evet canımmm benim için daha kolay oldu tabi,biizm yemekhanede haftada en az 4 gün tatlı çıkar(buraya yazmıyorum ben çıktığı günleri),çok düşkünlüğüm olsa o günler de de bunalıma girerdim sanıırm,börek çıktığı günlerde nasıl oluyorsa öyle olurdum heraldeAma çok şükür börei,pataes kızartmasını vs dedğin gibi yapıyorum,geçen haftasonu patatesi dediğin gibi yaptın 1 ortaboy patatesi 1 yk sıvıyağ ile fıırnladım,hatta yağı fazla geldi bana bi daha kine 1 tk koyarım,süper oldu yedimmmm valla,kızımada normal kızarttım beraber yedik ana kız:13:bu arda benim kızdada göbek sorunu var ya napcaz

yoo pişmanlığım yok belirttim ama ayda bir kaçamak yapıyorum bunuda onun yerine saydım .pişmanlığım hızlı yediğimden dolayı biraz rahatsızlık oldu.neden üzüldün fambığım sen hamur işi yediğim içinmi:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…