Ahhhhh benimmmmm iyi niyetlii,şeker,bal,duygusal,düşünceli arkadaşımmmmmmmmmmmm
çok seviyorum seni kızzzzzzzzzzzzzz,bana neruşumu unutturucan heeeeeeeeeeeeeeeeeee,başka bir aşk doğuyor bende
hülyacım sağol canımm,mutlu ettin beni.kız hep yanınızda olmam için kilo vermiyor olmam lazım ama
bizde seni çok seviyoruzzz,kızın bol bol uyusun,rahatı huzuru çok olsun sende hep bizimle ol inşallahh
canım mısır yenilebilio zaten oldukçada faydalı fosalı olduğu için yağsız teflon tencerede yapıp yiroum bir kase yada çok az yağla yapabilrsn kasma kendini bu kadar meyve de yenilcek mutlaka zaten 3-4 porsiyon günlük meyve yenmeli.akşamki maceramı anlatayım sizeaksma eve geldim zayıflama bandımı taktım 30 dk durdu canım mısır patlagı çekti meyve çektii birde başka şeyler böle kilo alıncak uff gittim dolabı açtım baktım baktım baktım esmer çık şu dolabın içinden olmaz dedim gittim oturdum 15 dk felan geçti dayaamadım gittim dolabı yine açtım bakınıyom :97: hayır olamaz yememelisin dedim tam mutfaktan çıkarkene dayanamayım geri döndüm bir yeşil elma aldım oturdumyerime elmayı yedim sonraa ılık suyumu içtimucuz atlattım patlak patlatmamak için zor tuttum kendimi
fambığımmmm çok güzel atlatmışsın dünüdeeee.kahvaltın hele süperrrrr zeytnde hiç kaçmamş kardan adam yaptığın günlere saydım bennnherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınızzzz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyimisinizzzzzzzzzzzzzzz,bende iyiyim çok şükürrrrrr,rahatsız olanlara geçmiş olsun derrrr yanacıklarından öperim(hügocum,yclcimmm)
akşamki menümü yazayım öyle ise
Akşam okula gitmeden saat 16.30da 200 ml süt içtim,2 kuru kayısı yedim.
okula giden yolda
saat 17.30 gibi
2 dlm denge ekmek
1 kk kaşar peynir
1 dlm salam yedim
ders arasında saat 20.00da
230 ml ayran içtim
eve gidincede
saat 21.00 gibi 1 elma yedimmm
2 adette bonibon:26çerez yemedim ya mutlaka bişey atmam lazım ağzıma dimi )
sabah kahvaltım ise şöyle
1 kk light beyaz peynir
5 zeytin(fazla kaçtı bugün)
1 dlm light ekmek
1 dlm tam tahıllı ekmek
maydanoz
nane
salatalık
afiyet olsun ycl cim geçmiş olsun vedeKahvaltımı da yazıp işe başlayayım..
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay
kahvaltıdan önce de 300 ml su..
şimdi su içmeye devam..
ahh canım sende leslie yi 5 mil yapıosun ama sendn başka kim 5 mil yapabilio kivalla şu pletesi bi ben yapamıyom bikaaçklede denedim saniyesinde canım çıktı brovo valla
anlıorum canım sevmedğin şeuyleri zorla yeme tabi ama bu kadarıda çok az benden söylemesi yiyebilceğin yeşillk kuru meyve taze meyve vs.ile renklendrmelisin kahvaltını bu doğru bir yol deil cnm arkadaşlarda gerekeni söyler kolay gelsnn
afiyet olsun nugiiiiiiiiii günaydınnn
ohh kolay gelsn canım benm bende kocişe katmer yapıcam bugün o da istedi ahh bu kocişlerrr
Allah a şükür uykumjuzu açtık kahvaltımı yapıorum ben şu an
1 kupa açık şekersiz çay
1.5 yoğun tahıllı ekmek
4 zeytn
2 kk peynir çeşitleri
maydonoz nane
2 kuru erik
1/2 tk çam balı
2 yk yoğurt
işte böyle pilates başlayana kadar katmerin hamurunu yoğurayım birde akşamın yemeğini pişireyim rahatlayım şölee yemek telaşı olmasın kafam da
menülerimi yazayım bende
akşam bir tane gözleme
bir tane ayran
sabah
akşamki böreğin ardından mide rahatsızlığı çektiğim için
bir bardak sütle yapılmış kellogs
sormak istediğiniz soru varsa alayım lütfen açıklamaya hazırım ha bu arada geçen ay biliyosunuz ayda bir kaçamak yapmaya başlamıştım.bu ayda dünkü tarihe denk geliyordu kaçamak günüm ama ben haftasonu yaparım eşimle diyordum ama annem komşularla gözleme yapmış gördüm ne zamandırda yemiyordum gözleme bir tane ondan yedim yani bu ayda kaçamağım gözleme oldu artık.
canım mısır yenilebilio zaten oldukçada faydalı fosalı olduğu için yağsız teflon tencerede yapıp yiroum bir kase yada çok az yağla yapabilrsn kasma kendini bu kadar meyve de yenilcek mutlaka zaten 3-4 porsiyon günlük meyve yenmeli.
fambığımmmm çok güzel atlatmışsın dünüdeeee.kahvaltın hele süperrrrr zeytnde hiç kaçmamş kardan adam yaptığın günlere saydım bennnafiyet olsunnnn
afiyet olsun ycl cim geçmiş olsun vede
ahh canım sende leslie yi 5 mil yapıosun ama sendn başka kim 5 mil yapabilio ki.pilatesi de zamanla yaparsın alışırsın leslie yi 5 mil yapan pilatesi hüpletirrrr
canım bence güzel. ben sende insülin direnci olduğunu düşünmüyorum çünkü valla tatlı sözü hiç duymadım ağzından. o yüzden arada böyle azcık yesende etkilemez seni. 2 bonibondan ne olacak demi yani sonuçta ağzını tatlandırmıştır en fazla yani.
ben kızıpda uyudu kız :)ama okadarda cin şimdiden öyle oynatıyoki bizielinde ilerde hiç söz dinlemeyecek valla
fambik
kukuleta
iyotlu kız ve diger arkadaşlae hepinize afiyet olsun canlarrrrrrrr
afiyet olsun canımmmmmmmmmKahvaltımı da yazıp işe başlayayım..
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kk tel peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay
kahvaltıdan önce de 300 ml su..
şimdi su içmeye devam..
1 kupa açık şekersiz çay
1.5 yoğun tahıllı ekmek
4 zeytn
2 kk peynir çeşitleri
maydonoz nane
2 kuru erik
1/2 tk çam balı
2 yk yoğurt
işte böyle pilates başlayana kadar katmerin hamurunu yoğurayım birde akşamın yemeğini pişireyim rahatlayım şölee yemek telaşı olmasın kafam da
hiç bir sorummenülerimi yazayım bende
akşam bir tane gözleme
bir tane ayran
sabah
sormak istediğiniz soru varsa alayım lütfen açıklamaya hazırım ha bu arada geçen ay biliyosunuz ayda bir kaçamak yapmaya başlamıştım.bu ayda dünkü tarihe denk geliyordu kaçamak günüm ama ben haftasonu yaparım eşimle diyordum ama annem komşularla gözleme yapmış gördüm ne zamandırda yemiyordum gözleme bir tane ondan yedim yani bu ayda kaçamağım gözleme oldu artık.
yagsız hmm bir deneyim aksma ya çünkü ben mısır patlagındna vaz geçemiyorum çok seviyorum helede kışıncanım mısır yenilebilio zaten oldukçada faydalı fosalı olduğu için yağsız teflon tencerede yapıp yiroum bir kase yada çok az yağla yapabilrsn kasma kendini bu kadar meyve de yenilcek mutlaka zaten 3-4 porsiyon günlük meyve yenmeli.
fambığımmmm çok güzel atlatmışsın dünüdeeee.kahvaltın hele süperrrrr zeytnde hiç kaçmamş kardan adam yaptığın günlere saydım bennnafiyet olsunnnn
afiyet olsun ycl cim geçmiş olsun vede
ahh canım sende leslie yi 5 mil yapıosun ama sendn başka kim 5 mil yapabilio ki.pilatesi de zamanla yaparsın alışırsın leslie yi 5 mil yapan pilatesi hüpletirrrr
valla şu pletesi bi ben yapamıyom bikaaçklede denedim saniyesinde canım çıktı brovo valla
ama börekçiklere dayanamıyorumm hügocumm,gerçi onunda çaresini buldum sayende sağolbu tür şeyler aşır açlık oluştuyo bende beyaz un,pirinç vs herkesde mi var bu bilmiyorum ama bu da insilün direnciyle alakalı sanıyordum ben değilmiymiş yani,
ttalıya oldum olası düşkünlüğüm yoktur,varsa yerdim yoksa aramazdım yani öyle
kızınca pek güzel uyurlarayyyyyyyyyyyy kızımı özledim bak şimdi,kız çocukları bir başka vallahi özlellikle babasının altından girip üstünden çıkıyor dediğini yaptırıyor.bizim evde ben aslan,eşim koç kıızm boğa evin halini düşünün yani herkes benim dediğim olsun der,ama hep cadışımın dediği olur tabi
afiyet olsun canımmmmmmmmm
afiyet olsun kukilimmmmmm,hadi kolay gelsin sana bakalım
hülya bizde çok zorlandık ilk başlar hele ben kendimi diyeyim valla yani öldüm öldüm geberdim kolay değil zaten ve bu yüzden etkili ama 2 ahftadada alışıyo insan. daha rahat oluyo ama şu gerçekki her seferinde illa zorluyor insanı bu yüzden etkili oluyo zaten. sende alışırsın
fambıkım güzel iltifatlar için sağol bebişimama ben neruş gibi pozitif olamamki neruş herkese güzel davranıyor maşallah süper kompleksiz biri. oysa ben kafam attımı valla basıyorum kalayı dostumu sevdiğimi sevmediğimi açık açık diyorum valla keşke neruş gibi olabilseydim ama olmaz karakter meselesi. neruşu herkes sever ama beni herkes sevmez neruş daha ılımlı hoşgörülü bense ne haksızlığa tahammül edebiliyorum nede sevmediğim şeylere. uyarıyorum ediyorum baktım olmuyor koparıyorum yaygarayı
hele arkadaşıma veya farketmez haksızlık yapıldığını düşündüğüm biri oluncada atlıyorum hemen. arkeolog değil avukat olmalıymışım ben
ay fambikim amin agzına saglık canım sende mutlu ettin beni daha ne olsunnnnnngel öpem kızzzzzzzz
menülerimi yazayım bende
akşam bir tane gözleme
bir tane ayran
sabah
yagsız hmm bir deneyim aksma ya çünkü ben mısır patlagındna vaz geçemiyorum çok seviyorum helede kışınsaol cnm yaa ama meyve 4 porsiyon fazla değilmiyaaa
afiyet olsun balımbenimde akşam yemeğimde kapuska tavuk tarhana çorbası ve salata var.
ayy hugocum sen ben bilmiyom çizelgeyi arkadaşlar yaptı diyodunya buda hesap sorar gibi peki nasıl oluşturdun diyo yaffpeki çizelgeyi nasıl oluşturdun
afiyet olsun kukilatam çok güzeliştekiler ev yolunda lar evdek,iler yemek hazırlığı forumdakiler de geçmişi okuyo bebem.:)
bende akşam yemeeemi yazıp çıkcam kocişim gelir birazdannn
akşam yemeğim
1.5 kepçe mercimekli buğday çorbası
4 yk semizotu yemeği
3 yk yoğurt
bol salata
1/2 dilimyoğun tahıllı ekmek
hepiciğinizi öptümm hugocum senide sırıtan yüzünden ayrı bi öptümmmm:86:yarın görüşmek üzeree:79::79::79::79:
2-3 gün denersin iyide sonra saldırmayasın yiyeceklereben karar verdim 6 dan sonra sudan başka bişi koymıcam agzımaa bakalım dayanabilcekmiyim
heya menem netcez böle gacıya diyom etme böle şeyler yapma benim iyiliğimi istiyorsan yok habire kilo alcagım şeyler yapıyor geçen gün tam karar vermişim yemicem işyerinde 6 dan sonra yemicem dedim aksam eve bi gittim gül böreği yaprak sarma bisküvi tatlısı yapmıs gelde yeme yanii tuttum tuttum gece 11 dayanamadım kalkıp yedim
fambıkcım evet patates sonra pirinç beyaz una düşkünlükte insülin direnciyle alakalı ama eğer tatlıya aşırı düşkünse insan bu daha tehlikeli oluyor. senin işin bize göre daha kolaydı çünkü esmer undan börekçik yapabilme şansın var mesela patatesi kızartma değilde baharatlı fırnlarsın çokta nefis oluyo veya pirinç yerine bulgur pilavı yersin veya marketlerde kabuklu veya kepekli pirinçler oluyor pilavcıklarını ondan yaparsın istediğin herşeyi yemiş olursun sorun kalmaz. hem epeydirde sağlıklı beslendiğin için canım insülin direnci falan kalmamıştır. sadece sevdiğin şeylerdir bunlar. ama bizim işimiz daha zordu çünkü tatlıya çilolataya pastaya düşkün olduğumuzdan ve bunların çaresi olmadığı için bırakmak zorunda olduğumuzdan bu düzene alışmak başlarda kolay olmadı amma başardıkya gerisi önemli değil.
sağol canımmmmmmm
eee bende seni böyle olduğun için seviyorum zatennnnnnnnnabza göre şerbetçi neruşşşşşşşşşşşşşşşşş
nugi valla şaka yapıyorsun sandımmmm,alt tarfta şaka diye yazmıştır dedim ama değilmişşşşsende pişmanlık yoksa problem değil tabi ama ben üzüldümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?