60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol sanada afiyet olsun hoşgeşdin..menülerin çok güzel ama öğle biraz az olmuş sankimmmmm:44:

canım et yada sebze yemeği yokmuydu :26:az bu menü acıkabilirsi ilerki saatlerde

bende yeni geldim yemekten

1 kepçe şehriye çorbası
1 dilim k.ekmek
1 tabak salata
3 küçük et cızbız avuç ayası kadar
afiyet olsun bana

afiyet olsun cicimmm çok güzellll

canım afiyet olsun evet öğle biraz az olmuş ama çorba var neyse ki biraz dengelemiş o dişin içind e geçmiş olsunnn

sandviç iyi olmuş ama yarım yerine tam ekmek,2 tene peynir yapabilirsin,canımcım okadar da yemezsen ne olacak akşam ekmek hakkını azaltır dengelersin,güçsüz kalma olurmu tatlım.afiyet olsun

nugicimmmmm afiyet olsun tatlımmmmmmmmm,güzel menüüüüü

afiyet olsun canımmmmmmmm,et yemeği yada balık olsa tam doyardınnnn,brokoli sebze ihtiaycını karşılamıştır umarım

ebruuuuuuuuuuuuuu nasılsııııııııııııııın şimdi yorum yaptım yemeeeeneeeee:92::92::92::92::92:

iyiyim neruda sen nasılsın..yorumun için teşekkür ederim....diyetim çok güzel gidiyor hiç kaçamağım yok ama kilo kaybım 1,5 ayda sadece 2 kilo

sinir geldi bana belli oluyormu

slm canlar,günümüzün kalan kısmı da bol yağ yakmalı ve pozitif enerji dolu geçsinkuaföre gittim geldim 1 saattir yoktum ya ayrı kalmışta tekrar buluşmuş gibi oldummm
saçımı kestirdim,yani kat attırdıım daha doğrusu arkadaşlar kestirdiğimi farkedemedi çünkü(amaaaannnnnnnnnnnn onlarda ne saçımı ne de kilomu farkediyolarrrrrr)benim saçlar maşşlah belimin 5 karış daha yukarıısnda olduğu için biraz kestirince farkedimiyor haliylefön çektirdim kendime geldim azcıkkkkkkkkkkkkkkkkk

öğle menüm
3 yk bulgur pilavı
ekşili köfte(6 adet ceviz büüyklüğünde köfteler,1 yk kaşığı kadarda küp patatesler vardı içinde)
salata(çok azcık yedim içinden kıl çıktı)

Son düzenleme:
iyiyim neruda sen nasılsın..yorumun için teşekkür ederim....diyetim çok güzel gidiyor hiç kaçamağım yok ama kilo kaybım 1,5 ayda sadece 2 kilo

sinir geldi bana belli oluyormu

ebrucum düzenli spor da yapıyosun bence kas oluyo ondan da tartıyo yansımıyodur ama eminim vücundan değişim sıkılaşma vardırrr napalımmm gitsin deee önemli olan ooo inşallah güzel güzel gider hepsiii kurtulucazz tüm yağlardannnn fazla kilolardan:13::13:

benim de bu ara pek değilmiyo mesela ama gideceklerrrrr biz onlardan daha inatçıyızzzzz giiideecekleeeeeeeeeeer

sıhhatler olsunnn güle güle uzasın fambığımmmm

yimaaaaan güelmiş salata kötü olmuş ama diğerleri güzellllafyet olsun yımışaaaammmm

bu menü az değilmi şimdi:44:

:afiyet olsun cicim şartlara göre iyi yemişsin tebrik ediyorum kızartma ve tatlıdan yemedğin için
afiyet olsun canım iyi dengelemişsin acıkırsan ara öğününü öğleden sonra 2 ye çıkar

teşekkür ederim neruşcum desteğin ve desteğiniz çok önemli sağolun...
evet nugycim ögleden sonra bişiler var yanımda akşam yimee için getirmiştim artık onları yerim bide evde ton balıklı bi salata şettriririm bugün protein yani zpor günüm.

bende yeni geldim yemekten

1 kepçe şehriye çorbası
1 dilim k.ekmek
1 tabak salata
3 küçük et cızbız avuç ayası kadar
afiyet olsun bana

sağol sanada afiyet olsun hoşgeşdin..menülerin çok güzel ama öğle biraz az olmuş sankimmmmm:44:

canım et yada sebze yemeği yokmuydu :26:az bu menü acıkabilirsi ilerki saatlerde

afiyet olsun cicimmm çok güzellll

canım afiyet olsun evet öğle biraz az olmuş ama çorba var neyse ki biraz dengelemiş o dişin içind e geçmiş olsunnn

[:

yine koca koca dolma vardı ama hiç lezzetli değil bir de börek vardı almadım evden brokoli getirmiştim zaten doydum onu da yiyince.acıkırsam benim kuru kayısı imdada hızır gibi yetişir.

afiyet olsun canımmmmmmmm,et yemeği yada balık olsa tam doyardınnnn,brokoli sebze ihtiaycını karşılamıştır umarım

teşkür çok doyurucuydu çorba brokoli

afiyet olsun canım ton balık iyi fikir ben de evden getiriyim bari bazen yemekler kötü olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…