herkese afiyet olsun keyifler nasıl iyi misiniz benim biraz dişim ağrıyor 2o lik diş çıkıyor onun dışında yeme düzenim aynen devam kaçamaksız
sabah:
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
1/2 domates
ot olarak tere
1 kepek ekmek
1 fincan çay
ara:
3 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe ezogelin çorba
3 yk kadar yoğurt
4 dal brokoli
1 kepek ekmek
bende yeni geldim yemekten
1 kepçe şehriye çorbası
1 dilim k.ekmek
1 tabak salata
3 küçük et cızbız avuç ayası kadar
afiyet olsun bana
herkese afiyet olsun keyifler nasıl iyi misiniz benim biraz dişim ağrıyor 2o lik diş çıkıyor onun dışında yeme düzenim aynen devam kaçamaksız
sabah:
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
1/2 domates
ot olarak tere
1 kepek ekmek
1 fincan çay
ara:
3 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe ezogelin çorba
3 yk kadar yoğurt
4 dal brokoli
1 kepek ekmek
1 kepçe şehriye çorbası
1 dilim k.ekmek
1 tabak salata
afiyet olsun bana
sabah:
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
1/2 domates
ot olarak tere
1 kepek ekmek
1 fincan çay
ara:
3 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe ezogelin çorba
3 yk kadar yoğurt
4 dal brokoli
1 kepek ekmek
tebrikler canımmm ama hem çorbada şehriye hem yemekte erişteee patlamak üzere olman normal bence beyaz ekmek de var bence bugün akrbonhidrat alma artık akaşama sebze-salata yopğurt falan ye bence
okey canım valla aynen oyle tesekkur ederımaksam yıne spora gıdecegım yerım hafıf salata yogurt falan ıspanak var dunden ama yermıyım bılmıyorum sıkılıyorum hep aynı hep aynı. oda arkadasım basladı beypazarı kurusuna yıne yanımda tıkır tıkır
orta turk kahvemı yuduluyorum
salata-yoort-ıspanak iyi olur benceee ye yine de ıspanak salata yoğurt da az olur sankii
nerudaaaa hu huuuuu
Kızlar bugün hiç okuyamıyorum geçmişi..
Muhabbete ortak olamıyorum..
Herkese afiyet olsun diyeyim ...
Öğle yemeğim.
1 tane light üçgen peynir
1/2 kepekli sandwich ekmeği..
1 bardak çay
az oldu biliyorum ama
1 saat sonra da nesfit yiyeceğim..
öğle yemeğim
19 yk tarhana çorbası
et sote(yarım soğan,bir tane domates,iki tane ufak biberle soteledim) 3 el ayası kadar kuşbaşı etle yaptım ama içinin malzemesiyle çok oldu.yemekhaneden birazını arkadaşa verdim yedi.
brokoli bununda hepsini bitiremedim
1 kepçe yoğurt
1 dilim kepek,1 dilim normal ekmek
sabah:
1 yumurta
1kk peynir
3 zeytin
1/2 domates
ot olarak tere
1 kepek ekmek
1 fincan çay
ara:
3 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe ezogelin çorba
3 yk kadar yoğurt
4 dal brokoli
1 kepek ekmek
ahandaa fambıkk geldii
ebruuuuuuuuuuuuuu nasılsııııııııııııııın şimdi yorum yaptım yemeeeeneeeee:92::92::92::92::92:
koooföre gidicektiii ne yaptı ki saçlarınaaaaa aceebaaa
ahandaa fambıkk geldii
koooföre gidicektiii ne yaptı ki saçlarınaaaaa aceebaaa
iyiyim neruda sen nasılsın..yorumun için teşekkür ederim....diyetim çok güzel gidiyor hiç kaçamağım yok ama kilo kaybım 1,5 ayda sadece 2 kilo
sinir geldi banabelli oluyormu
slm canlar,günümüzün kalan kısmı da bol yağ yakmalı ve pozitif enerji dolu geçsinkuaföre gittim geldim 1 saattir yoktum ya ayrı kalmışta tekrar buluşmuş gibi oldummm
saçımı kestirdim,yani kat attırdıım daha doğrusu arkadaşlar kestirdiğimi farkedemedi çünkü(amaaaannnnnnnnnnnn onlarda ne saçımı ne de kilomu farkediyolarrrrrr)benim saçlar maşşlah belimin 5 karış daha yukarıısnda olduğu için biraz kestirince farkedimiyor haliyle fön çektirdim kendime geldim azcıkkkkkkkkkkkkkkkkk
öğle menüm
3 yk bulgur pilavı
ekşili köfte(6 adet ceviz büüyklüğünde köfteler,1 yk kaşığı kadarda küp patatesler vardı içinde)
salata(çok azcık yedim içinden kıl çıktı)
slm canlar,günümüzün kalan kısmı da bol yağ yakmalı ve pozitif enerji dolu geçsinkuaföre gittim geldim 1 saattir yoktum ya ayrı kalmışta tekrar buluşmuş gibi oldummm
saçımı kestirdim,yani kat attırdıım daha doğrusu arkadaşlar kestirdiğimi farkedemedi çünkü(amaaaannnnnnnnnnnn onlarda ne saçımı ne de kilomu farkediyolarrrrrr)benim saçlar maşşlah belimin 5 karış daha yukarıısnda olduğu için biraz kestirince farkedimiyor haliyle fön çektirdim kendime geldim azcıkkkkkkkkkkkkkkkkk
öğle menüm
3 yk bulgur pilavı
ekşili köfte(6 adet ceviz büüyklüğünde köfteler,1 yk kaşığı kadarda küp patatesler vardı içinde)
salata(çok azcık yedim içinden kıl çıktı)
bende sizi merak ediyor,bende sizi arzuluyorummmm
:afiyet olsun cicim şartlara göre iyi yemişsin tebrik ediyorum kızartma ve tatlıdan yemedğin için
afiyet olsun canım iyi dengelemişsin acıkırsan ara öğününü öğleden sonra 2 ye çıkar
1 kepçe şehriye çorbası
1 dilim k.ekmek
1 tabak salata
afiyet olsun bana
sağol sanada afiyet olsun hoşgeşdin..menülerin çok güzel ama öğle biraz az olmuş sankimmmmm:44:
canım et yada sebze yemeği yokmuydu :26:az bu menü acıkabilirsi ilerki saatlerde
afiyet olsun cicimmm çok güzellll
canım afiyet olsun evet öğle biraz az olmuş ama çorba var neyse ki biraz dengelemiş odişin içind e geçmiş olsunnn
[:
afiyet olsun canımmmmmmmm,et yemeği yada balık olsa tam doyardınnnn,brokoli sebze ihtiaycını karşılamıştır umarım
bende sizi merak ediyor,bende sizi arzuluyorummmm
bak senün için fön çektirmiş nerudaaaa
teşekkür ederim neruşcum desteğin ve desteğiniz çok önemli sağolun...
evet nugycim ögleden sonra bişiler var yanımda akşam yimee için getirmiştim artık onları yerim bide evde ton balıklı bi salata şettriririm bugün protein yani zpor günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?