60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

listen güselmiş ay bende omlet yapayım sabhleyin canım çeki verdi beyaaa :81: tebriklerrr afiyet olsun bu aradaa

gny kızlar kahvaltım
1kkpeynir
2biber
4zeytin
2ceviz
4kayısı
şekersiz çay
herkezeafiyet olsun

Afiyet olsun bende haftaya kepekli ekmek mi yesem tam tahıllımı karar veremedim :26:
saol.farketmez ye de dönüşümlü ye tahıllı çavdarlı kepeklitam buğday arada da beyaz ekmek ama kabuklarından ye. bi paket bitince dierini farklı alıorum ben bundan önceki çavdardı mesela.

afiyet olsun bebeeeemmm.diomkiiidün ben yazdım gidecem kuzenime die ama diomsiz (neruş sen fambık) birbirnizi yumrtulayıp özel msjlaşmaktan onu görmemişsinz bile sonra fambık beni merak etmiş kukuletam nere gtti sessiz sedasız diebenim mesajlarım nie atlanıoooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Aşağıda bir ziyaretçi var zaten hugocuk olmasın bu...Okuyorsan günaydın hugocan
bencede odurrrrerkenden kalkıp işlerini bitirp gelmiştr bu günde biter cezası gelir öğleden sonra inş.:26:

günaydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız,haftanın son günü süperim ben dehavalar güzel çok umarım haftasonu da böyle olurr azcık gezeriz kızımla,sıkıldııı çocuk evde aylardırrr.
akşamm neler yedimmmmmm
şöyle kiiii
okula gitmeden önce
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk kaşar
1 dlm salam yedim
230 ml ayran içtimmm

ders arasında
200 ml süt içtimm

eve gidincede
1 havuç yedimm
4 de fındık:26yeni paket almıştık da tadı nasılmış bu markanın diye yediydim di)

sabah kahvaltım ise şöye
4 zeytinn
1 kk light peynir
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
1 tk bal(heeeeeeeee yine başladımmmm)

işte böle,sabah aynı yerden servise bindiğimiz bir bey var iş yerinden,3-4 haftadır binmiyordu bungün gelmiş beni görünce senin yüzüne noldu dedibende Allah Allah allığı mı fazla kaçırdım acaba dedimmm içimdem ,oda siz çok zayıflamışsınız dedi,yüzümde pek kilolu değildi zaten ama yanaklar azalmış dediAllah Allah moralim bozuldu valla şimdi benim yanaklarda topiş miydi yani,eski fotolarıma bakim azcık bari

kızkukuletam okdar kalabalık oşuyoki valla ben hiç takpedemiyom vaalla üzülme

afiyetolsun canım
kıznegüzel işte faretmişlerya daha ne istiyon kız

afiyet olsun canımm,akşam yine bulgur pilavını çatallamışsınnn,nese bakalımmm sabah da güzel afiyet olsunnnnnn

kızkukuletam okdar kalabalık oşuyoki valla ben hiç takpedemiyom vaalla üzülme

afiyetolsun canım
kıznegüzel işte faretmişlerya daha ne istiyon kız

evet sevineyim azcık,belkide hani erkek ya farklı bi yerimi söylese yanlış anlarım diye sadece yüzümü söylemiş olabilir(şimdi geldi aklıma)güzel olmuşsunuz dedi bi deeeeeeeeee ozman benim aynı odada çalıştığım arkadaşlar kör valla,şu adam bile farketti yuhhh diyorum onlara

süpermiş ayy neka güsel zayıfladıgının belli olınması inşallah benimde şöle surattan gider 1 kilo maşşalalh tombik oldu suratım şişti patlıcak sankim ben kiloyu hep surattan alıyomya birde gıdık a sinir oluyom oda gitse göbekte gitse başka ihsan istemem dermişim benim nisana kadar bu kiloları vermem lasım buraya yeni başladımama fark ediyorum buraya ayak uydurmaya çalışdıkca kendime hakim olabiliyorum ama yanblız yapsaydım diyete ertesi gün aman şundan yesem nolurki 50 mekik çeker veririm derdim ama şimcik öle değil azim varr ayy kim açtıysa bu konuyu alalh c.c razı olsun birde şu kiloları verirsem daha çok dua etcem

gny kızlar kahvaltım
1kkpeynir
2biber
4zeytin
2ceviz
4kayısı
şekersiz çay
herkezeafiyet olsun
afiyet olsun bebikkk

ayy olmusmu busefer çok sevindim haa bende dün hep burdaydım ama yanlıs bi yazı görmedim başka bölümlerde yazdıysa bilemem :97:
yok burda yazdı cnm.aslında yazdığında bişi yoktu ama o tür şeylerde cezaya girio die okudum bi yerde forum kurallarında.yazdıktan sonra da dedim inş. cexza almaz die içimden.belkide ondan deildir gelnce sorarız

günaydın canım hugo bugün dişciye gidecekti gidecekti ordan kayınvalidesine geçecek orda kalacaktı
yok bebem onu biliorum da dün geçmişi okurken gördüm nickiniin altında kapsama alanı dışında yazıo! cexa alanlarda öle yazıo çünkü adıda gri renkli olmuştu ceza almış yani.

afiyet olsun bebeeem.fındığın tadınada baktın rahatladın demi ohhhhhh!afiyet olsun. olsun işte sadece yanakalrından gitmemiş ya adam ne desin ayy popnuz ne güzel küçülmüş mü desinkabanından vücudunuda göremememiştir ne güzel işte

bu şiir neruşuma gelsinnnnnnnnnnnnnnnn

Sarahaten, acaba, söylesem darilmaz mi?
Darilmak adeti, bilmem ki çapkinin naz mi?
Desem ki: 'Ben, seni...' ,yok, dinlemez ki, hiddet eder!
Niçin? Bu sözde ne var? Sanki hiddet etse ne der?
Desem ki: 'Ben, seni pek...' Ya kizar, konusmazsa?
Derim: 'Bu çektigim insaf edin, eger azsa...'
Desem ki: 'Ben, seni pek çok...' hayir, kizar bilirim,
Tereddütüm acaba hiddetinden az mi elim?
Desem ki: 'Ben, seni pek çok...' Sakin gücenme emi,
Sakin gücenme, eger anladinsa sevdigimi…

yokya herzaman gören insna anlamıyor ama böle kilo verdiğin zaman gören kişiler anlıyailiyor bizde anlamayız aslında ama kilomuza bakıp ve kıyafetlerden anlıyoruzz

hrealdayani sevin hakkın bak negüzel adam iltifatetmiş senin ordakiler zaten kıskanç derlermi sen boşver onalrı tam gaz ileri :92::92:

günaydın fambıkcım eve bi süreliğine yeni paket almayın bacım olmuyo bak almışsınız tadını merak etmişin yemişin.adamın dikkatini çekmiş işte ne güzel .geçen günkü kadının dediğini unutma sakın allahım deseler bi dert demeseler 2 dert balıda hafta sonu yeseydin keşke offf iyi hadi balıda canın çekmiştir ona sayıyom güzel menün afiyet olsun

kızlar ne zamandan ne zamana tartınıyoruzz bi zamanı varmı acepp

hayır canım zamanı yok isteyen istediği zaman tartılıyo 1 haftada veya 15 günde yada bir aydada tartılan var hergün tartılma bence iyi olmaz sürekli dakka başı tartıl tartıl moralin bozulur bence

hep neruda hep neruda yawwww biz ne olacaz

aaa neden ceza aldıki hugo dün bişeyde yazmamıştı öğleden sonra yoktu zaten cezadan dolayımı acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…