listen güselmiş ay bende omlet yapayım sabhleyin canım çeki verdi beyaaa :81: tebriklerrr afiyet olsun bu aradaakahvaltımm
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim yoğun tahıllı ekmek
3 zeytin
1.5 kk peynir
1 yumrta ve havuçlu 1/2 tk yağ ile yapılmış omlet
maydonoz
3kuru kayısı
1tk pekmez
2 yk yoğurt
1/2 tk acı sos
Cuma nın fazileti olsa gerek neşenin sebebi
menünde 10 üzerinden dokuz :) bir puan tatlı yok diye kırmışım dermişim şaka şaka
gny kızlar kahvaltım
1kkpeynir
2biber
4zeytin
2ceviz
4kayısı
şekersiz çay
herkezeafiyet olsun
afiyet olsun
saol.farketmez ye de dönüşümlü ye tahıllı çavdarlı kepeklitam buğday arada da beyaz ekmek ama kabuklarından ye. bi paket bitince dierini farklı alıorum ben bundan önceki çavdardı mesela.Afiyet olsun bende haftaya kepekli ekmek mi yesem tam tahıllımı karar veremedim :26:
afiyet olsun bebeeeemmm.diomkiiigünaydınn günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrhiç bir sebebi yok ama çok neşeliyim ben bugün neden acaba:44:menülerimi yazayımmmmmmm sonra sizlerlen ilgileneyim bakayım kukilatam bişeyler yazmış anlayamadım ben bide ona el atem bakem kahvaltımı yapmadım şimdi yapıcem
akşam menü
1 tane fırında tavuk bud
salata
1 bardak ayran
2-3 çatal bulgur pilavı
sabah
kepekli sandiviç(2 tane incecik peynir ve domates küçücük biber koymuşlar içine)
1 tane ayran içicem şimdi
bencede odurrrrAşağıda bir ziyaretçi var zaten hugocuk olmasın bu...Okuyorsan günaydın hugocan
kızkukuletam okdar kalabalık oşuyoki valla ben hiç takpedemiyom vaalla üzülmesaol.farketmez ye de dönüşümlü ye tahıllı çavdarlı kepeklitam buğday arada da beyaz ekmek ama kabuklarından ye. bi paket bitince dierini farklı alıorum ben bundan önceki çavdardı mesela.
afiyet olsun bebeeeemmm.diomkiiidün ben yazdım gidecem kuzenime die ama diom siz (neruş sen fambık) birbirnizi yumrtulayıp özel msjlaşmaktan onu görmemişsinz bile sonra fambık beni merak etmiş kukuletam nere gtti sessiz sedasız die benim mesajlarım nie atlanıoooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bencede odurrrrerkenden kalkıp işlerini bitirp gelmiştr bu günde biter cezası gelir öğleden sonra inş.:26:
günaydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız,haftanın son günü süperim ben dehavalar güzel çok umarım haftasonu da böyle olurr azcık gezeriz kızımla,sıkıldııı çocuk evde aylardırrr.
akşamm neler yedimmmmmm
şöyle kiiii
okula gitmeden önce
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk kaşar
1 dlm salam yedim
230 ml ayran içtimmm
ders arasında
200 ml süt içtimm
eve gidincede
1 havuç yedimm
4 de fındık:26yeni paket almıştık da tadı nasılmış bu markanın diye yediydim di )
sabah kahvaltım ise şöye
4 zeytinn
1 kk light peynir
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
1 tk bal(heeeeeeeee yine başladımmmm)
işte böle,sabah aynı yerden servise bindiğimiz bir bey var iş yerinden,3-4 haftadır binmiyordu bungün gelmiş beni görünce senin yüzüne noldu dedibende Allah Allah allığı mı fazla kaçırdım acaba dedimmm içimdem ,oda siz çok zayıflamışsınız dedi,yüzümde pek kilolu değildi zaten ama yanaklar azalmış dedi Allah Allah moralim bozuldu valla şimdi benim yanaklarda topiş miydi yani,eski fotolarıma bakim azcık bari
günaydınn günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrhiç bir sebebi yok ama çok neşeliyim ben bugün neden acaba:44:menülerimi yazayımmmmmmm sonra sizlerlen ilgileneyim bakayım kukilatam bişeyler yazmış anlayamadım ben bide ona el atem bakem kahvaltımı yapmadım şimdi yapıcem
akşam menü
1 tane fırında tavuk bud
salata
1 bardak ayran
2-3 çatal bulgur pilavı
sabah
kepekli sandiviç(2 tane incecik peynir ve domates küçücük biber koymuşlar içine)
1 tane ayran içicem şimdi
kızkukuletam okdar kalabalık oşuyoki valla ben hiç takpedemiyom vaalla üzülme
afiyetolsun canım
kıznegüzel işte faretmişlerya daha ne istiyon kız
günaydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız,haftanın son günü süperim ben dehavalar güzel çok umarım haftasonu da böyle olurr azcık gezeriz kızımla,sıkıldııı çocuk evde aylardırrr.
akşamm neler yedimmmmmm
şöyle kiiii
okula gitmeden önce
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk kaşar
1 dlm salam yedim
230 ml ayran içtimmm
ders arasında
200 ml süt içtimm
eve gidincede
1 havuç yedimm
4 de fındık:26yeni paket almıştık da tadı nasılmış bu markanın diye yediydim di )
sabah kahvaltım ise şöye
4 zeytinn
1 kk light peynir
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
işte böle,sabah aynı yerden servise bindiğimiz bir bey var iş yerinden,3-4 haftadır binmiyordu bungün gelmiş beni görünce senin yüzüne noldu dedibende Allah Allah allığı mı fazla kaçırdım acaba dedimmm içimdem ,oda siz çok zayıflamışsınız dedi,yüzümde pek kilolu değildi zaten ama yanaklar azalmış dedi Allah Allah moralim bozuldu valla şimdi benim yanaklarda topiş miydi yani,eski fotolarıma bakim azcık bari
afiyet olsun bebikkkgny kızlar kahvaltım
1kkpeynir
2biber
4zeytin
2ceviz
4kayısı
şekersiz çay
herkezeafiyet olsun
yok burda yazdı cnm.aslında yazdığında bişi yoktu ama o tür şeylerde cezaya girio die okudum bi yerde forum kurallarında.yazdıktan sonra da dedim inş. cexza almaz die içimden.belkide ondan deildir gelnce sorarızayy olmusmu busefer çok sevindim haabende dün hep burdaydım ama yanlıs bi yazı görmedim başka bölümlerde yazdıysa bilemem :97:
yok bebem onu biliorum da dün geçmişi okurken gördüm nickiniin altında kapsama alanı dışında yazıo! cexa alanlarda öle yazıo çünkü adıda gri renkli olmuştu ceza almış yani.günaydın canım hugo bugün dişciye gidecekti gidecekti ordan kayınvalidesine geçecek orda kalacaktı
afiyet olsun bebeeem.fındığın tadınada baktın rahatladın demi ohhhhhh!afiyet olsun. olsun işte sadece yanakalrından gitmemiş ya adam ne desin ayy popnuz ne güzel küçülmüş mü desingünaydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız,haftanın son günü süperim ben dehavalar güzel çok umarım haftasonu da böyle olurr azcık gezeriz kızımla,sıkıldııı çocuk evde aylardırrr.
akşamm neler yedimmmmmm
şöyle kiiii
okula gitmeden önce
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk kaşar
1 dlm salam yedim
230 ml ayran içtimmm
ders arasında
200 ml süt içtimm
eve gidincede
1 havuç yedimm
sabah kahvaltım ise şöye
4 zeytinn
1 kk light peynir
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
yokya herzaman gören insna anlamıyor ama böle kilo verdiğin zaman gören kişiler anlıyailiyor bizde anlamayız aslında ama kilomuza bakıp ve kıyafetlerden anlıyoruzzevet sevineyim azcık,belkide hani erkek ya farklı bi yerimi söylese yanlış anlarım diye sadece yüzümü söylemiş olabilir(şimdi geldi aklıma)güzel olmuşsunuz dedi bi de eeeeeeeee ozman benim aynı odada çalıştığım arkadaşlar kör valla,şu adam bile farketti yuhhh diyorum onlara
evet sevineyim azcık,belkide hani erkek ya farklı bi yerimi söylese yanlış anlarım diye sadece yüzümü söylemiş olabilir(şimdi geldi aklıma)güzel olmuşsunuz dedi bi de eeeeeeeee ozman benim aynı odada çalıştığım arkadaşlar kör valla,şu adam bile farketti yuhhh diyorum onlara
akşamm neler yedimmmmmm
şöyle kiiii
okula gitmeden önce
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk kaşar
1 dlm salam yedim
230 ml ayran içtimmm
ders arasında
200 ml süt içtimm
eve gidincede
1 havuç yedimm
sabah kahvaltım ise şöye
4 zeytinn
1 kk light peynir
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
kızlar ne zamandan ne zamana tartınıyoruzz bi zamanı varmı acepp
bu şiir neruşuma gelsinnnnnnnnnnnnnnnn
Sarahaten, acaba, söylesem darilmaz mi?
Darilmak adeti, bilmem ki çapkinin naz mi?
Desem ki: 'Ben, seni...' ,yok, dinlemez ki, hiddet eder!
Niçin? Bu sözde ne var? Sanki hiddet etse ne der?
Desem ki: 'Ben, seni pek...' Ya kizar, konusmazsa?
Derim: 'Bu çektigim insaf edin, eger azsa...'
Desem ki: 'Ben, seni pek çok...' hayir, kizar bilirim,
Tereddütüm acaba hiddetinden az mi elim?
Desem ki: 'Ben, seni pek çok...' Sakin gücenme emi,
Sakin gücenme, eger anladinsa sevdigimi…
afiyet olsun bebikkk
yok burda yazdı cnm.aslında yazdığında bişi yoktu ama o tür şeylerde cezaya girio die okudum bi yerde forum kurallarında.yazdıktan sonra da dedim inş. cexza almaz die içimden.belkide ondan deildir gelnce sorarız
yok bebem onu biliorum da dün geçmişi okurken gördüm nickiniin altında kapsama alanı dışında yazıo! cexa alanlarda öle yazıo çünkü adıda gri renkli olmuştu ceza almış yani.
afiyet olsun bebeeem.fındığın tadınada baktın rahatladın demi ohhhhhh!afiyet olsun. olsun işte sadece yanakalrından gitmemiş ya adam ne desin ayy popnuz ne güzel küçülmüş mü desinkabanından vücudunuda göremememiştir ne güzel işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?