nerudaaaa
ben hala okuldayım bayılacam açlıktan biraz tuzlu yoğurt ve kepek ekmeği yedim bir-iki kaşık çorba yedim....tabiki çok az..kaçta çıkacağım bellideğil..kayınvalideme gidicem..çorba ve sebze yemeği yaptı benim için...gidince yemzsem hem ayıp olacak hemde çok açım...
selam kızlar benim bugünkü menümüde yorumlarmısıınızzz
sabah kahvaltı
bir bardak süt
1/2 kk peynir
1/2 yumurta
3 zeytin
1 küçük domates
arada şekersiz çayy
öğlen
3 parça kk büyüklüğünde yaş pasta (isteyerek yemedim mecbur kaldım)
2 bardak yeşil çay
arada
tarçınlı şekersiz çay
akşam
1 bardak sirkeli su
1 tane havuç(yemek hazırlarken)
8yk nohut yemeği
2yk prinç pilavı
4 yk yoğurt
üzerien şekersiz kahve
çokmu abartmışım
canım benim seninde sabah ve öğle menün çok güzel ancak öğle yediğin yaş pasta pek olmadı....neyse yemişsin artık ama haftaya kadar tatlı falan hiç bişey yeme...
tşk ederim yorumun için çok dikkat ediyorum spor yapıyorum ama kilo kaybım sadece 2 daha da veremedim sabırla bekliyorum asla kaçamak yapmıyorum yapmayacağımda inşallah..gerçekten de zayıflamak istiyorum...ama spordan dolayı vucudum sıkılaşıyor daha ince görünmeye başladım...2 kilo çok az ama sıkılaşma var..bu arada bana tam 6 hafta oldu...
nerudaaaa
ben hala okuldayım bayılacam açlıktan biraz tuzlu yoğurt ve kepek ekmeği yedim bir-iki kaşık çorba yedim....tabiki çok az..kaçta çıkacağım bellideğil..kayınvalideme gidicem..çorba ve sebze yemeği yaptı benim için...gidince yemzsem hem ayıp olacak hemde çok açım...
canıııııım ebrucuuuum neden bu saatee kadar üzüldüm yaaa neyseki yoğurt ekmek falan yemişsinnn napalım bugün de böyle olsun birazcık yersin eve gidinceee:59
ebrucum sanırım spor için salona gidiyorsun ben de gittim daha önce 2 sene arayla 2 kez .2,5 - 3 ay kadar gitmiştim. o kadar zamanda sadece 2 kilo verebildim ama süper sıkılaşma oldu sanki 5 kilo vermişim gibiydi aynı şey sana da oluyor olabilir ya yag yakıp kaslanıyorsun yada vucut çok kalori yakıp az kalori alınca kıtlık programına giriyor ve yag vermekte direniyor olabilir. ben bu yüzden çok aşırı ve zamansız agır çalışma verdikleri ve pek te sevmediim için salon olayını bıraktım..
canım benim seninde sabah ve öğle menün çok güzel ancak öğle yediğin yaş pasta pek olmadı....neyse yemişsin artık ama haftaya kadar tatlı falan hiç bişey yeme...
tşk ederim yorumun için çok dikkat ediyorum spor yapıyorum ama kilo kaybım sadece 2 daha da veremedim sabırla bekliyorum asla kaçamak yapmıyorum yapmayacağımda inşallah..gerçekten de zayıflamak istiyorum...ama spordan dolayı vucudum sıkılaşıyor daha ince görünmeye başladım...2 kilo çok az ama sıkılaşma var..bu arada bana tam 6 hafta oldu...
Akşam yemeğim
saat 18.30 da 1 dilim ekmek niyetine 2 tane yuvarlak patlaklı çıtır yedim
akşam yemeğim de 20.30da
5yk kıymalı bezelye
6-7yk havuçlu-göbek marullu karışık salata bollll limonlu
3yk yoğurt
cnm sen diyete ne zaman başladın kaç ayda gitti bu kilolarrr70-79 luklardan misafir geldim buraya
akşam menünü çok beğendim tatlı kaptanAkşam yemeğim
saat 18.30 da 1 dilim ekmek niyetine 2 tane yuvarlak patlaklı çıtır yedim
akşam yemeğim de 20.30da
5yk kıymalı bezelye
6-7yk havuçlu-göbek marullu karışık salata bollll limonlu
3yk yoğurt
kimse bana yorum yapmıoo yalnız kaldım burda
günaydınnn tatlişlerim yine yine haftasonu geliyorrrrrrrrrrr
kalktım ilk suyumu içemedim kahvaltım şöyle oluyor
1 adet küçük domates
bol maydonoz
2 kk peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
3 zeytin
1 kupa şekersiz çay
ofise gelince görüşürüz
günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
hepiciğinizeee
herkese hayırlı cumalar
kocişimi geçirip kahvaltı eedicem inşlaaahhhh hepinizii kocamannnn öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?