günaydınlar.bende şimdi kahvaltımı yaptım.
2 dilim kızarmış ekmek bir dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1çk bal.1 bardak çay.
hareket yapmaya dün başladığım için gece boyu uyuyamadım ağrıdan.bacaklar kalça yanıyor resmen.acaba bugün ara versemmi aynen devammı etsem karar veremedim.dahamı kötü olur acaba devam etsem.
afiyet olsun canım kahvaltı şık
vücudun hamlıktan demekki aktivide baya zorlanmış eminim geçici bir durumdur, bizler de öğrenciyken uzun bir tatil arasından sonra ilk hafta olan beden eğitimi derslerimizin ardıından her yanımız tutulur ağrırdı. bence bugünlük ara ver istersen.
afiyet olsun canımmmm menü çok güzelll sanada hayrlı cumalarsabah kalkınca
2 kuru kayısı
500 ml su
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 çk bal
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
afiyet olsun bebikkk süper kahvaltı süperrrgünaydınnn tatlişlerim yine yine haftasonu geliyorrrrrrrrrrr
kalktım ilk suyumu içemedim kahvaltım şöyle oluyor
1 adet küçük domates
bol maydonoz
2 kk peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
3 zeytin
1 kupa şekersiz çay
ofise gelince görüşürüz
cnm hoşgeldin öncelkle şunu söyleyim geçmişi okuduğumda dünkü menünü okudum sağlıksız besleniosun bence 3 ana 3 ara öğün mutlaka olmalı kesnlkle atlanmadan et süt balık yumruta tavuk baklagil sebze herşeyeden yemeliyiz genelde bir öğün et yedysek dier öğün sebze yada bir gün bakliyat yedysek bier gün tavuk gibi olsa çok iyi olur.hergün 1su bardağı süt 1 su bardağı yoğurt 3-4 porsiyon meyve olmalı.sabah kahvaltını biraz daha renklendirebilrsin bol yeşillk nane maydonoz kuru meyve peynir hafta da 3 ü geçmeyecek şklde yumurta gibi afiyet olsun kolay gelsn haa birde unutmadan her yerden kilo vermek isitiosan kardio yapmalısın aerobik leslie yürüyüş gibi aa kilo vermeyeyi sıkılaşıym diosan pilates mucizesine katıl ben 2.5 aydır düzenli pilates yapıorum çok güzel sıkılaştırıo tavsiye ederim kardio haftada 3 gün bir gün arayala en az 45 dk en faz 1 saat olmalı pilates haftada 5 gün 30-40 dk yapıorum ben.iatediğin sıkılıkta yapabilrsn onuda.günaydınlar.bende şimdi kahvaltımı yaptım.
2 dilim kızarmış ekmek bir dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1çk bal.1 bardak çay.
hareket yapmaya dün başladığım için gece boyu uyuyamadım ağrıdan.bacaklar kalça yanıyor resmen.acaba bugün ara versemmi aynen devammı etsem karar veremedim.dahamı kötü olur acaba devam etsem.
evet ya fena halde hamladım.ben bölgesel olarak toparlanmak istiyorum .bacak kalça sıkılaşması iiçin harekete başladım.çok gevşek çünkü.inşallah işe yarar.ilk defa diyet yapmaya karar verdim.eşim destek olmuyor ama bana.dün akşam dokuz gibi zorla cips yedirmeye çalıştı.fındık veriyo.bende direndim yemedim.ama yanımda yenincede canım istiyo ne kadar yapabilecem diyeti bilmiyorum.destenize ihtiyacım var yani
cnm yedklerini kaşık hesabı yazarsan daha iyi anlarız nohut yemeği tmm da ne kadar mesela birde akşam çok az olmuş mutlaka bir yemek olmalı en az 4-5 kaşık.yoğurt süt en önemlisi hele hiç yokkkkkGÜNAYDIN KIZLAR DÜNKÜ MENÜM
sabah kahvaltım
3 dene zeytin
1 dilim ekmek
ara ögün
çubuk kraker
elma
öğlen
çorba
nohut yemegi
1 dilim ekmek
ara öğün
1 elma bitki çayı
aksam
çorba
1 dilim ekmek
salata
portakal
1 kasee yarıpatlamış mısır
Akşam yemeğim
saat 18.30 da 1 dilim ekmek niyetine 2 tane yuvarlak patlaklı çıtır yedim
akşam yemeğim de 20.30da
5yk kıymalı bezelye
6-7yk havuçlu-göbek marullu karışık salata bollll limonlu
3yk yoğurt
Canım hoşgeldin
ben 3 aralıkta başladım burda arkadaşlarımın da desteğiyle sağlıklı beslenm ev kilo vermeye 1 hafta sonrasında da spora başladım hafta 3 gün 45dk-1 saat arası evde koşu bandı-leslie ve uzay bisikleti kullanıyorum toplam 45dk-1 saat ayrıca 6 öğün şeklinde besleniyorum; yani tam 3 ay oldu bugün ve bu kilolar da 3 ayda gitti öye çok almışım kii ver ver bitmiyorbi bukadar daha vermem lazım ama sabırla,azimle ve istikrarla devam ediyorum hepsi de gidecek inşallah ara ara kaçamaklarım oluyo özellikle pazar günleri yiyorum şükür gidiyo demek önceden ne çok yermişimmm şimdi haftada bigün kaçamk da yapsam gidiyo şükür bu ara biraz yavaşladı ama olur okadar bu iş sabır işi aizmle,sabırla,inançla kalanlar da gidecek inşallahhhh hepberaber fıstıkkk olucazzzzzz :13:
günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
hepiciğinizeee
herkese hayırlı cumalar
kocişimi geçirip kahvaltı eedicem inşlaaahhhh hepinizii kocamannnn öptümmm
nerudaaaaaaaaaaa, fambıııkkkkkkkkkkkk ve nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84:
ben yazmıştım sıkıldım kuzenimi aradım gideceğim die bknz : geçmiş
ama maşllaah siz birbiriniz yumrutlamaktan fotolara bakıp özel m esaj atmalardan benim mesajımı atlamışsınız:84::84::84::84::84:
ama nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn?affettirin kendiniz şimdi bakıyımmmmmm özel bişiler bekliorum bugün sizdennn yoksa çok kötü şeyler olurrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84:
şimdik kahvaltı yapmaya gidiorummm menümü yazmaya gelierim inşalaahh
afiyet olsun canımmmm menü çok güzelll sanada hayrlı cumalar
afiyet olsun bebikkk süper kahvaltı süperrr
cnm hoşgeldin öncelkle şunu söyleyim geçmişi okuduğumda dünkü menünü okudum sağlıksız besleniosun bence 3 ana 3 ara öğün mutlaka olmalı kesnlkle atlanmadan et süt balık yumruta tavuk baklagil sebze herşeyeden yemeliyiz genelde bir öğün et yedysek dier öğün sebze yada bir gün bakliyat yedysek bier gün tavuk gibi olsa çok iyi olur.hergün 1su bardağı süt 1 su bardağı yoğurt 3-4 porsiyon meyve olmalı.sabah kahvaltını biraz daha renklendirebilrsin bol yeşillk nane maydonoz kuru meyve peynir hafta da 3 ü geçmeyecek şklde yumurta gibi afiyet olsun kolay gelsn haa birde unutmadan her yerden kilo vermek isitiosan kardio yapmalısın aerobik leslie yürüyüş gibi aa kilo vermeyeyi sıkılaşıym diosan pilates mucizesine katıl ben 2.5 aydır düzenli pilates yapıorum çok güzel sıkılaştırıo tavsiye ederim kardio haftada 3 gün bir gün arayala en az 45 dk en faz 1 saat olmalı pilates haftada 5 gün 30-40 dk yapıorum ben.iatediğin sıkılıkta yapabilrsn onuda.
eşinle güzelce konuş aklına yatsın bende şöleeeincecik sımsıkı taş gibi olsam hoşuna gitmezmi de vs. sen bilrsn huyunu işte. benm eşim çok destek olur saolsun yemycem desem asla zorlatmaz dıaşrı çıkacağımızda çantama ara öğünlerimi elleriyle hazırlar (kuru meyve leblebi su vs) sennkide yakında alışır cnm:)
cnm yedklerini kaşık hesabı yazarsan daha iyi anlarız nohut yemeği tmm da ne kadar mesela birde akşam çok az olmuş mutlaka bir yemek olmalı en az 4-5 kaşık.yoğurt süt en önemlisi hele hiç yokkkkkmutlaka olmalı cnm metazbolizmayı hızlandırıp kas pranını artıo süt ürünleri biraz daha dikkat cnm
Ahhhhhhhhhhh topişimmm benimmm ne güzelde sabırla,kararlılıkla,inatla vereceğimmmmm diyorrr.vberecek valla bende şahidimmmmmmkız azcık bekle valla çok geride kaldım ben yaaaa,artık koşsamda yetişemiyom
günaydddıııııııınnnnnnnnn canımmmm afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnndur Allah aşkına bugunde senin gönlünü almak için uğraşmayalımmmmmmmmmmmm,aaaaaaaaaaaaa pek duygusal bir hafta oldu he alınan alınana yiteeeeeeeeeee rrrr:84::84::84:
cnmn illa süt deil süt içemiosan süt ürünleride olur yoğurt ayran olur mesela.ama ama ben içemiyorumki sütt peynir felansadece yogurt yiyebilirim oda anca aksamları yiyebiliyorum çünkü öğlen yiyince uykum geliyor işte aksamda salata var diye yemedim hmmmm dediklerini dikkate alırım ama sütü içemem ya zati bu süt ürünlerini pek tüketemediğimden kemik erimesi başlar bende haa sadece yogurt ve erimiş kasar yiyebiliyorum:97:
kahvaltın güzel cnmsabah kahvaltım
5 dilim domates
2 adet biber
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak ılık su
500 ml su
20 mekik
:79::81:
kahvaltımm
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim yoğun tahıllı ekmek
3 zeytin
1.5 kk peynir
1 yumrta ve havuçlu 1/2 tk yağ ile yapılmış omlet
maydonoz
3kuru kayısı
1tk pekmez
2 yk yoğurt
1/2 tk acı sos
ayy olmusmu busefer çok sevindim haacnmn illa süt deil süt içemiosan süt ürünleride olur yoğurt ayran olur mesela.
kahvaltın güzel cnm
kızlar bu arada hugocuk sanırım yine ceza almış.noldu küne? geçmişi okudum yanlış bişi göremedim ama yazdığı bişiden dolayı olduğunu tahmn ediorum inşalaah kısadır cezasıı:26:
günaydınn günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrhiç bir sebebi yok ama çok neşeliyim ben bugün neden acaba:44:menülerimi yazayımmmmmmm sonra sizlerlen ilgileneyim bakayım kukilatam bişeyler yazmış anlayamadım ben bide ona el atem bakem kahvaltımı yapmadım şimdi yapıcem
akşam menü
1 tane fırında tavuk bud
salata
1 bardak ayran
2-3 çatal bulgur pilavı
sabah
kepekli sandiviç(2 tane incecik peynir ve domates küçücük biber koymuşlar içine)
1 tane ayran içicem şimdi
Aşağıda bir ziyaretçi var zaten hugocuk olmasın bu...Okuyorsan günaydın hugocan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?