60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım kahvaltı şık
vücudun hamlıktan demekki aktivide baya zorlanmış eminim geçici bir durumdur, bizler de öğrenciyken uzun bir tatil arasından sonra ilk hafta olan beden eğitimi derslerimizin ardıından her yanımız tutulur ağrırdı. bence bugünlük ara ver istersen.

evet ya fena halde hamladım.ben bölgesel olarak toparlanmak istiyorum .bacak kalça sıkılaşması iiçin harekete başladım.çok gevşek çünkü.inşallah işe yarar.ilk defa diyet yapmaya karar verdim.eşim destek olmuyor ama bana.dün akşam dokuz gibi zorla cips yedirmeye çalıştı.fındık veriyo.bende direndim yemedim.ama yanımda yenincede canım istiyo ne kadar yapabilecem diyeti bilmiyorum.destenize ihtiyacım var yani

GÜNAYDIN KIZLAR DÜNKÜ MENÜM
sabah kahvaltım
3 dene zeytin
1 dilim ekmek

ara ögün
çubuk kraker
elma

öğlen
çorba
nohut yemegi
1 dilim ekmek

ara öğün
1 elma bitki çayı

aksam
çorba
1 dilim ekmek
salata
portakal
1 kasee yarıpatlamış mısır

sabah kahvaltım
5 dilim domates
2 adet biber
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak ılık su
500 ml su
20 mekik

:79::81:

sabah kalkınca
2 kuru kayısı
500 ml su

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çk bal
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
afiyet olsun canımmmm menü çok güzelll sanada hayrlı cumalar
afiyet olsun bebikkk süper kahvaltı süperrr

cnm hoşgeldin öncelkle şunu söyleyim geçmişi okuduğumda dünkü menünü okudum sağlıksız besleniosun bence 3 ana 3 ara öğün mutlaka olmalı kesnlkle atlanmadan et süt balık yumruta tavuk baklagil sebze herşeyeden yemeliyiz genelde bir öğün et yedysek dier öğün sebze yada bir gün bakliyat yedysek bier gün tavuk gibi olsa çok iyi olur.hergün 1su bardağı süt 1 su bardağı yoğurt 3-4 porsiyon meyve olmalı.sabah kahvaltını biraz daha renklendirebilrsin bol yeşillk nane maydonoz kuru meyve peynir hafta da 3 ü geçmeyecek şklde yumurta gibi afiyet olsun kolay gelsn haa birde unutmadan her yerden kilo vermek isitiosan kardio yapmalısın aerobik leslie yürüyüş gibi aa kilo vermeyeyi sıkılaşıym diosan pilates mucizesine katıl ben 2.5 aydır düzenli pilates yapıorum çok güzel sıkılaştırıo tavsiye ederim kardio haftada 3 gün bir gün arayala en az 45 dk en faz 1 saat olmalı pilates haftada 5 gün 30-40 dk yapıorum ben.iatediğin sıkılıkta yapabilrsn onuda.

eşinle güzelce konuş aklına yatsın bende şöleeeincecik sımsıkı taş gibi olsam hoşuna gitmezmi de vs. sen bilrsn huyunu işte. benm eşim çok destek olur saolsun yemycem desem asla zorlatmaz dıaşrı çıkacağımızda çantama ara öğünlerimi elleriyle hazırlar (kuru meyve leblebi su vs) sennkide yakında alışır cnm:)
cnm yedklerini kaşık hesabı yazarsan daha iyi anlarız nohut yemeği tmm da ne kadar mesela birde akşam çok az olmuş mutlaka bir yemek olmalı en az 4-5 kaşık.yoğurt süt en önemlisi hele hiç yokkkkkmutlaka olmalı cnm metazbolizmayı hızlandırıp kas pranını artıo süt ürünleri biraz daha dikkat cnm

nerudaaaaaaaaaaa, fambıııkkkkkkkkkkkk ve nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84:
ben yazmıştım sıkıldım kuzenimi aradım gideceğim die bknz : geçmiş
ama maşllaah siz birbiriniz yumrutlamaktan fotolara bakıp özel m esaj atmalardan benim mesajımı atlamışsınız:84::84::84::84::84:
ama nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn?affettirin kendiniz şimdi bakıyımmmmmm özel bişiler bekliorum bugün sizdennn yoksa çok kötü şeyler olurrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84:
şimdik kahvaltı yapmaya gidiorummm menümü yazmaya gelierim inşalaahh

Ahhhhhhhhhhh topişimmm benimmm ne güzelde sabırla,kararlılıkla,inatla vereceğimmmmm diyorrr.vberecek valla bende şahidimmmmmmkız azcık bekle valla çok geride kaldım ben yaaaa,artık koşsamda yetişemiyom
günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
hepiciğinizeee
herkese hayırlı cumalar
kocişimi geçirip kahvaltı eedicem inşlaaahhhh hepinizii kocamannnn öptümmm

günaydddıııııııınnnnnnnnn canımmmm afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnndur Allah aşkına bugunde senin gönlünü almak için uğraşmayalımmmmmmmmmmmm,aaaaaaaaaaaaa pek duygusal bir hafta oldu he alınan alınana yiteeeeeeeeeee rrrr:84::84::84:

sabah kahvaltım

1 dilim çavdarlı ekmek
1 kk peynir
2 3 zeytin
1 bardak şekersiz çay
1 tanecik küp şeklinde kurabiye (malum annemşn günü var )

Kızlar sabah yeşillik çok severim ben domates salata gibi ama annem almıyo mevsimi değil diye
Öğlenleri iş yerinde yeşiillik tüketiyorum gerçi ama evde yeşillik oldugu söylenemz...Akşam sekizde çıktım işten sporumu yapamadım sinirliyim

ama ama ben içemiyorumki sütt peynir felan sadece yogurt yiyebilirim oda anca aksamları yiyebiliyorum çünkü öğlen yiyince uykum geliyor işte aksamda salata var diye yemedim hmmmm dediklerini dikkate alırım ama sütü içemem ya zati bu süt ürünlerini pek tüketemediğimden kemik erimesi başlar bende haa sadece yogurt ve erimiş kasar yiyebiliyorum:97:

bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84: ozamn msjlarımı atlamayınnnnnnn
ii okuyun işteee hıhıhıhıhıh

Son düzenleme:
benim hem kardio çalışmam gerek hemde sıkılaşmak için bölgesel hareket yapmam gerek.haftada üç gün yürüyüş 3 gün evde hareket 1 gün de dinlenme olsa güzel olur sanki.ama önemli olan düzenli yapabilmem.

cnmn illa süt deil süt içemiosan süt ürünleride olur yoğurt ayran olur mesela.
sabah kahvaltım
5 dilim domates
2 adet biber
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak ılık su
500 ml su
20 mekik

:79::81:
kahvaltın güzel cnm

kızlar bu arada hugocuk sanırım yine ceza almış.noldu küne? geçmişi okudum yanlış bişi göremedim ama yazdığı bişiden dolayı olduğunu tahmn ediorum inşalaah kısadır cezasıı:26:

Aşağıda bir ziyaretçi var zaten hugocuk olmasın bu...Okuyorsan günaydın hugocan

kahvaltımm

1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim yoğun tahıllı ekmek
3 zeytin
1.5 kk peynir
1 yumrta ve havuçlu 1/2 tk yağ ile yapılmış omlet
maydonoz
3kuru kayısı
1tk pekmez
2 yk yoğurt
1/2 tk acı sos

günaydınn günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr hiç bir sebebi yok ama çok neşeliyim ben bugün neden acaba:44:menülerimi yazayımmmmmmm sonra sizlerlen ilgileneyim bakayım kukilatam bişeyler yazmış anlayamadım ben bide ona el atem bakem kahvaltımı yapmadım şimdi yapıcem
akşam menü
1 tane fırında tavuk bud
salata
1 bardak ayran
2-3 çatal bulgur pilavı
sabah
kepekli sandiviç(2 tane incecik peynir ve domates küçücük biber koymuşlar içine)
1 tane ayran içicem şimdi

Afiyet olsun bende haftaya kepekli ekmek mi yesem tam tahıllımı karar veremedim :26:

ayy olmusmu busefer çok sevindim haa bende dün hep burdaydım ama yanlıs bi yazı görmedim başka bölümlerde yazdıysa bilemem :97:

Cuma nın fazileti olsa gerek neşenin sebebi
menünde 10 üzerinden dokuz :) bir puan tatlı yok diye kırmışım dermişim şaka şaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…