heeeee hep famir saldırdı,dahada abartıp parçaldı deyin de tam olsunnnnnnn,(dur biraz da ben alınayım olmuyo böyle naz yapan gıymatlı oluyu )
afiyet olsun ve de tebrikleeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrAllahım bende 63leri göreyim bu hafta nolurrrrrrrrrrrrrrrr yerebbimmmmmmmm
günaydın canım tebrik ederim seni afiyet olsun sen ekmek yemiyomusun:44:
ben pazardan pazara 2 haftada bir tartlıyorum
ah teşekkür edeirm fıstık,, darısı hepimize.
ekmek yemiyorum pazartesi itibariyle ekmeğide kesitim ama pilav falan varsa onlardan tırtıklıyorum ölçülü
sabah kahvaltım
5 dilim domates
2 adet biber
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak ılık su
500 ml su
20 mekik
:79::81:
nerudaaaaaaaaaaa, fambıııkkkkkkkkkkkk ve nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84:
ben yazmıştım sıkıldım kuzenimi aradım gideceğim die bknz : geçmiş
ama maşllaah siz birbiriniz yumrutlamaktan fotolara bakıp özel m esaj atmalardan benim mesajımı atlamışsınız:84::84::84:
ama nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn?affettirin kendiniz şimdi bakıyımmmmmm özel bişiler bekliorum bugün sizdennn yoksa çok kötü şeyler olurrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84:
şimdik kahvaltı yapmaya gidiorummm menümü yazmaya gelierim inşalaahh
benim hem kardio çalışmam gerek hemde sıkılaşmak için bölgesel hareket yapmam gerek.haftada üç gün yürüyüş 3 gün evde hareket 1 gün de dinlenme olsa güzel olur sanki.ama önemli olan düzenli yapabilmem.
kahvaltımm
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim yoğun tahıllı ekmek
3 zeytin
1.5 kk peynir
1 yumrta ve havuçlu 1/2 tk yağ ile yapılmış omlet
maydonoz
3kuru kayısı
1tk pekmez
2 yk yoğurt
1/2 tk acı sos
günaydınn günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrhiç bir sebebi yok ama çok neşeliyim ben bugün neden acaba:44:menülerimi yazayımmmmmmm sonra sizlerlen ilgileneyim bakayım kukilatam bişeyler yazmış anlayamadım ben bide ona el atem bakem kahvaltımı yapmadım şimdi yapıcem
akşam menü
1 tane fırında tavuk bud
salata
1 bardak ayran
2-3 çatal bulgur pilavı
sabah
kepekli sandiviç(2 tane incecik peynir ve domates küçücük biber koymuşlar içine)
1 tane ayran içicem şimdi
gny kızlar kahvaltım
1kkpeynir
2biber
4zeytin
2ceviz
4kayısı
şekersiz çay
herkezeafiyet olsun
günaydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız,haftanın son günü süperim ben dehavalar güzel çok umarım haftasonu da böyle olurr azcık gezeriz kızımla,sıkıldııı çocuk evde aylardırrr.
akşamm neler yedimmmmmm
şöyle kiiii
okula gitmeden önce
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk kaşar
1 dlm salam yedim
230 ml ayran içtimmm
ders arasında
200 ml süt içtimm
eve gidincede
1 havuç yedimm
4 de fındık:26yeni paket almıştık da tadı nasılmış bu markanın diye yediydim di )
sabah kahvaltım ise şöye
4 zeytinn
1 kk light peynir
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
1 tk bal(heeeeeeeee yine başladımmmm)
işte böle,sabah aynı yerden servise bindiğimiz bir bey var iş yerinden,3-4 haftadır binmiyordu bungün gelmiş beni görünce senin yüzüne noldu dedibende Allah Allah allığı mı fazla kaçırdım acaba dedimmm içimdem ,oda siz çok zayıflamışsınız dedi,yüzümde pek kilolu değildi zaten ama yanaklar azalmış dedi Allah Allah moralim bozuldu valla şimdi benim yanaklarda topiş miydi yani,eski fotolarıma bakim azcık bari
Ama neruşum şiirden pek bir hoşlanıyorrrrr,don sütyen çıkardım yüz vermiyor:92: bende zayıf noktasından vurayım dedimm:82 ek çapkınım demiiii
herkese merhabalar bugun bıtırmem gereken bı proje var onumde. cok katılamayacagım herkese sevgıyle kucaklıyorum
dun beypazarı kurusu kabusum oldu aksam hıc bısey yıyemedım.spora gıttık esımle yıne 1 saatten fazla kardıyo calıstık.ewe gelınce maden suyu ve ayran karsımı yatı esım cok guzel oluyor spor cıkısı bı dene dedı yarım bardak onu ıctım gayet guzeldı. yatmadanda 1/2 bardak sut ıctım
kahvaltı;
sabah kalkınca 2 b su ve 2 adet kuru kayısı
7.30 gıbı kahvaltım ;
uno denge lıht sandavıc ekmegınden tost (ıcınde 1 kk kadar peynır ve bıber salcası surdum)
1 adet zeytın
1/2 bardak sut
cok az oldu bılıyorum ama ewde domates falan kalmamıs.
sımdı ara olarak 1tane mısır patlagı (etı form)
1 adet kuru kayısı yedım. bırazdan da elma yerım
oyyyyyyyyyy çokk güzelmiiişşş hem eğlenceli hem duygusal bunu hemen fambıktan inciler dosyaa kaydediyorummmdün sabahki başlangıçtan sonra bu çokkkk güzel olduuuu sağolll bitaneciğimmmmm
:
heeeee hep famir saldırdı,dahada abartıp parçaldı deyin de tam olsunnnnnnn,(dur biraz da ben alınayım olmuyo böyle naz yapan gıymatlı oluyu )
afiyet olsun ve de tebrikleeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrAllahım bende 63leri göreyim bu hafta nolurrrrrrrrrrrrrrrr yerebbimmmmmmmm
kahvaltın süperr canım yavaş yavaş kapıcaksın sen bu işi hem fazlalığın da çok değil düşün ben o kiloya daha yeni geldimmyani çokşükür tabii bi bukadar daha var ama gidecek inşallah azimle sabırlaaa seninkiler de giderrrr merak etmeeeeeee:13:
:
tbrkeerim canım seni bende şu 60şı geçemedim 2haftadır öyle direnç gösteriyokisinir oluyorumartık
günaydııın fambıkkıımmm afiyet olsun fındık kaçmış yine içineeeama ama yemiycektim her yeni paketi denesekkk oo olmazzzz yemeee lütfeeeeeeeeeeeeeeeen hatrım içinnnnnnn bak adam da demiş ne güzelll teyzeler fesatlıklarından demiyolar tabiii adamın senle bir alıp veremediği oladığından dürüstçe gördüğünü söylemişşş süpersinnnn sabırla azimle devammmm çiçeeeem gidecek tüm fazla kilolar er ya da geççç giiideeecekkleeeeeeeeer :13:
heeeee furdunnnnnn beniii taaa derindennn içim gıcıklandııı gııııııı ::81:
:
hmm şeyy ımm hepçini yedimm yarısını yedim dur dedim diğerleride arkamdan aglamasın onlarıda yedim
kızlar su içiyorum öyle çokta değil günde 3 4 su bardağı daha önceden hiç içmiyordum gelin görünkü çok tuvalete çıkıyorum abartısız dün 6 kere lavaboya gittim beni plates falan değil lavaboya gitmek zayıflatıyoyoksa normal mi sizde mi böylesiniz ,daha sabahtan 10 a kadar 2 kere lavaboya gittim 2 kerede hemde büyük yaptım afedersiniz
günaydın kızlarrr bugün hepiniz için güzel bir gün olması dileğiyle.
kızlar pazartesi 63,500 kg dım
bugün sabah itibariyle
62,400 gr mımçok utlu oldum
62 direncimi kırrabilecekmiyim çok merak ediyorum kızlarrrrr 62 inin altına düşemiyorum bir türlü,
tavsiyelerinize uyuyorum herşey için teşkler,
kahvaltımıda yazayım
1 kk peynir
3 zeytin
1 küçük domates
1/2 yumurta
1 bardak süt
1 tane form bisküvisi
herkese günaydınlar
forumun görüntüsü ben de çok tuhfa kızlar ya
renk yok zaten
her şel alt alta
okumakta zorlanıyorum walla
smiley'yer falan alt alta, sayfayı açmak bile çok uzun sürüyo o yüzden
kızlar sabah tartıldım, 55,8 kilo geldim
bide dün akşam bi sürü şey yedim
yemekten önce saat 5 gibi bi ev poğaçası yedim
7 gibi yemekte
3 yk makarna ( yağsız, sossuz )
5 yk karnıbahar
salata yedim
ekmek yemedim
ama eve giderken dondurma almıştım, hem canım çekti hem de algidanın kupları var ya onlardan veriyodu, ben de 6ya tamamlıcam inşallah, o yüzden bi tane dondurma aldım :)))))))
misafir gelecekti piramit pasta yaptıydık annemle
misafirin yanında 1 dilim pasta, 1 tane ev poğaçası ve 4 yk dondurma yedim walla
ha pişman mıyım değilim, biliyorum daha yağ oranım düşmedi ya da ne alemde bi fikrim yok ama keyfim yerine gelsin diye biraz da
normalde sıkıntıdan yemek yiyen biri değilim, aksine iştahım kesilir üzülünce sinirlenince ama dün akşam canım çekti, bi değişiklik yapayım dedim ve yedim, biliyosunuz normalde böyle şeyler yemem, çok nadirdir ama dün akşam böyle oldu işte
tbrkeerim canım seni bende şu 60şı geçemedim 2haftadır öyle direnç gösteriyokisinir oluyorumartık
günaydın arkadaşlar
sabah uyanınca 2 bardak su 3 kuru kayısı
kahvaltı 1 galeta 1 yumurta biraz peynir 1 bardak çay
türk kahvesi sade
ara 2 mandalina yeşil çayım evde kaldı unuttum sabah telaşla normal çay içicem şimdi suya devam
herkese kolay gelsin
günaydın arkadaşlar
türk kahvesi sade
ara 2 mandalina yeşil çayım evde kaldı unuttum sabah telaşla normal çay içicem şimdi suya devam
herkese kolay gelsin
kahvaltın süperr canım yavaş yavaş kapıcaksın sen bu işi hem fazlalığın da çok değil düşün ben o kiloya daha yeni geldimmyani çokşükür tabii bi bukadar daha var ama gidecek inşallah azimle sabırlaaa seninkiler de giderrrr merak etmeeeeeee:13:
ay ayyyyyyyyyyyy evettt görmemişimmmm özürdiliyoruuuuuuuuuuuuummm kukiletaaammmmmm
beni affeeeeeeeeeet:78::78::13:
canı senin şuanki kilon kaç ve kaç olmak istiyosun?? yani fazlan çoksa bir süre kardiyo yapman daha iyi haftada 3 gün 45dk-1 saat arası yaparsın fazlalar gidene kadar sonra kardiyo azaltıp sıkılaşmak için diğer egzersizlere hatta platese başlayabilirsinn:13:
afiyet olsun cicimeeeee çok güzel hherzamanki gibi:13::13:
ohhhhh hepberaber olsuuun daim olsun neşemiz inşallah nugiiimmmm öğünler de çok güzel bence afiyet olsun pilav çatala düşmüş bu da bi gelişme
afiyet olsun balımcannn çok beğendim bu sabahki kahvaltını hem erkenn hem de zenginnn
günaydııın fambıkkıımmm afiyet olsun fındık kaçmış yine içineeeama ama yemiycektim her yeni paketi denesekkk oo olmazzzz yemeee lütfeeeeeeeeeeeeeeeen hatrım içinnnnnnn bak adam da demiş ne güzelll teyzeler fesatlıklarından demiyolar tabiii adamın senle bir alıp veremediği oladığından dürüstçe gördüğünü söylemişşş süpersinnnn sabırla azimle devammmm çiçeeeem gidecek tüm fazla kilolar er ya da geççç giiideeecekkleeeeeeeeer :13:
heeeee furdunnnnnn beniii taaa derindennn içim gıcıklandııı gııııııı ::81:
afiyet olsun canımmm beypazarı vızıkdadı tabiiikahvaltın da çok kötü değilll yeşillik de olsa süper oluruş ama olsunnn kolay gelsin projendeee
günaydın arkadaşlar
türk kahvesi sade
herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?