60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş. görürsün:), çok mutlu oluyor insan..

günaydın canım tebrik ederim seni afiyet olsun sen ekmek yemiyomusun:44:

ah teşekkür edeirm fıstık,, darısı hepimize.

ekmek yemiyorum pazartesi itibariyle ekmeğide kesitim ama pilav falan varsa onlardan tırtıklıyorum ölçülü

herkese günaydınlar

forumun görüntüsü ben de çok tuhfa kızlar ya
renk yok zaten
her şel alt alta
okumakta zorlanıyorum walla
smiley'yer falan alt alta, sayfayı açmak bile çok uzun sürüyo o yüzden
kızlar sabah tartıldım, 55,8 kilo geldim

bide dün akşam bi sürü şey yedim

yemekten önce saat 5 gibi bi ev poğaçası yedim

7 gibi yemekte
3 yk makarna ( yağsız, sossuz )
5 yk karnıbahar
salata yedim
ekmek yemedim

ama eve giderken dondurma almıştım, hem canım çekti hem de algidanın kupları var ya onlardan veriyodu, ben de 6ya tamamlıcam inşallah, o yüzden bi tane dondurma aldım :)))))))

misafir gelecekti piramit pasta yaptıydık annemle

misafirin yanında 1 dilim pasta, 1 tane ev poğaçası ve 4 yk dondurma yedim walla

ha pişman mıyım değilim, biliyorum daha yağ oranım düşmedi ya da ne alemde bi fikrim yok ama keyfim yerine gelsin diye biraz da

normalde sıkıntıdan yemek yiyen biri değilim, aksine iştahım kesilir üzülünce sinirlenince ama dün akşam canım çekti, bi değişiklik yapayım dedim ve yedim, biliyosunuz normalde böyle şeyler yemem, çok nadirdir ama dün akşam böyle oldu işte

ah teşekkür edeirm fıstık,, darısı hepimize.

ekmek yemiyorum pazartesi itibariyle ekmeğide kesitim ama pilav falan varsa onlardan tırtıklıyorum ölçülü

tbrkeerim canım seni bende şu 60şı geçemedim 2haftadır öyle direnç gösteriyokisinir oluyorumartık

sabah kahvaltım
5 dilim domates
2 adet biber
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak ılık su
500 ml su
20 mekik

:79::81:

kahvaltın süperr canım yavaş yavaş kapıcaksın sen bu işi hem fazlalığın da çok değil düşün ben o kiloya daha yeni geldimmyani çokşükür tabii bi bukadar daha var ama gidecek inşallah azimle sabırlaaa seninkiler de giderrrr merak etmeeeeeee:13:

ay ayyyyyyyyyyyy evettt görmemişimmmm özürdiliyoruuuuuuuuuuuuummm kukiletaaammmmmm

beni affeeeeeeeeeet :78::78::13:

canı senin şuanki kilon kaç ve kaç olmak istiyosun?? yani fazlan çoksa bir süre kardiyo yapman daha iyi haftada 3 gün 45dk-1 saat arası yaparsın fazlalar gidene kadar sonra kardiyo azaltıp sıkılaşmak için diğer egzersizlere hatta platese başlayabilirsinn:13:

afiyet olsun cicimeeeee çok güzel hherzamanki gibi:13::13:

ohhhhh hepberaber olsuuun daim olsun neşemiz inşallah nugiiimmmm öğünler de çok güzel bence afiyet olsun pilav çatala düşmüş bu da bi gelişme

gny kızlar kahvaltım
1kkpeynir
2biber
4zeytin
2ceviz
4kayısı
şekersiz çay
herkezeafiyet olsun

afiyet olsun balımcannn çok beğendim bu sabahki kahvaltını hem erkenn hem de zenginnn

günaydııın fambıkkıımmm afiyet olsun fındık kaçmış yine içineeeama ama yemiycektim her yeni paketi denesekkk oo olmazzzz yemeee lütfeeeeeeeeeeeeeeeen hatrım içinnnnnnnbak adam da demiş ne güzelll teyzeler fesatlıklarından demiyolar tabiii adamın senle bir alıp veremediği oladığından dürüstçe gördüğünü söylemişşş süpersinnnnsabırla azimle devammmm çiçeeeem gidecek tüm fazla kilolar er ya da geççç giiideeecekkleeeeeeeeer:13:

Ama neruşum şiirden pek bir hoşlanıyorrrrr,don sütyen çıkardım yüz vermiyor:92:bende zayıf noktasından vurayım dedimm:82ek çapkınım demiiii

heeeee furdunnnnnn beniii taaa derindennn içim gıcıklandııı gııııııı::81:

afiyet olsun canımmm beypazarı vızıkdadı tabiii kahvaltın da çok kötü değilll yeşillik de olsa süper oluruş ama olsunnnkolay gelsin projendeee

e hadi yap bari nazlı kız

ay beyenmene çok sevindim yavvv inşallah veririm ebnde sizler gibi aslında benim takıntım yüzümden hemen alıyorumkilo çokta kötü duruyor gıdık felan çıktı yanlarım çıktı göbekde var onlar gitsin istiyorum helede yüz ve göbek canımı sıkıyor sevgili,min yanına giderken karnımı çekmekten bıktım artıkın bende rahat etmek isteyom hele gıdık çıkıyorya ölüyom sinirden ama buraya katlıdım ve azimliyim vericem sizlerlede konustukca dahada azimleniyom hele cetvelleriniz beni mestediyorrr :93::86:

timam timam yeni paketlerinde tadına bakmicam sözzzzzzzzzzz,öfffffffffff çok sorumluluk sahibi oldum he söz vere vere
neruşum beğendin mi,için gıcıklandı demek
ozman bu dörlükte sana gelsin,nugimle bir olup beni çatım çatım çatlatma girişimizize cevap niteliği taşıyorrrr

Bahçelerde balkabak
Açılır tabak tabak
Sen beğenmedin beni
Aldığın kabağa bak!!!

günaydın arkadaşlar

sabah uyanınca 2 bardak su 3 kuru kayısı

kahvaltı 1 galeta 1 yumurta biraz peynir 1 bardak çay
türk kahvesi sade

ara 2 mandalina yeşil çayım evde kaldı unuttum sabah telaşla normal çay içicem şimdi suya devam

herkese kolay gelsin

ohhh maşallah vala ben günde 2,5 3lt su içiyorummm ssabahları kayısı yiyiorum 1 yudum su 1 lokma kayısı...ben de günde 3 kere falan büyük için 3758950748 kere deee küçük için çıkıyorum sanırım ama 4-5 bardak az canım yaa sen onu artırmaya çalış biraz daha

tebrik ederimm tatlım arkası da böyleçok gelsinnn güzel güzell inşallah sağlıklaaa canım ekek sevmiyor olabilirsin ya da neden kestin bilemiyorum ama sağlıklı kilo vermemiz için karbonhidrat almamız şarttt yani bulgur pilavı oluuur ama form bisküvilere çok dadanma ttalım ben de yiyiorum ama arada çünkü onlarda katkı maddeleri ve az da olsa yağ var yine de ekmek yesen daha iyi günde en azından 3 dilim yesen yeterrr ya d aişte b2yk bulgur pilavı 1 dilim ekmeğe eş mesela ama mutlaka karbonhidrat al canım sağlıklı kilo vermek için o da gerekli

oyyy sen zaten kiymetlisin guzuuuuuuuuuuuummm

inşallah tatlımmm innşallahhhh canıı gönülden istiyorum 63lü kiloları görmeniii olacak tatlım inşallahhh hayırlısıyla sağlıkla sabırla gidecekkk inşallahhhhh:13::13:

afiyet olsun canımmmm moralin bozuktu olsun iyi gelmiştirrr afiyet olsun 55lileri görmene de çok sevindim inşallah yağdan gidiyodur ttalım yağlı olmadıktan sonra senin karbonhidrat ya da arada tatlı yemenin sakıncası yok ki yağlı yeme yeter ki bence güzelll afiyet olsun zaten verdin sen kilolarııı

tbrkeerim canım seni bende şu 60şı geçemedim 2haftadır öyle direnç gösteriyokisinir oluyorumartık

geçiceeeeeeeeeeeezzzzz sabır-azim-inançççç bukadar gittiiii kalanlar da gidecekkk tatlımmmmm allah büyükkkk gidenleri de biz gönderdikkkk bunları da göndericezzz inşallahhhh:13::13::13:

günaydın eebrulicim kahvaltın az olmuş tatlım galetayada dikkat et kepeklisini ye istersen normali çok yağlı ve susamlı afiyet olsun canım

günaydınn afiyet olsunnnn

1 lt suyumu içtim,500 ml başladım bende
4 kuru kayısı yedim az öncede,ama yetmedi bide elmamı yesem ki fazlamı kaçar acaba:44:

tşkler balım sanada afiyet olsun

afiyet olsun canımm,yeşillik,domates,salatalık yiyemiyordun sanıırmm,bu endenle pek bir sadec olmuşş yinede güzel canımmm
ebrucum hügo sana yazdığı bişeyden dolayı ceza almış sanıırm hayırdır nolduya,ben okuken görmedim bişey ama

bitki çayımı içtim 500 ml içtim 1 litre etti sabahki suylada ısınması için az sobanın dibine koydum suyumu ısınsın içmeye başlıcam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…