günaydın fambıkcım eve bi süreliğine yeni paket almayın bacım olmuyo bak almışsınız tadını merak etmişin yemişin.adamın dikkatini çekmiş işte ne güzel .geçen günkü kadının dediğini unutma sakın allahım deseler bi dert demeseler 2 dert balıda hafta sonu yeseydin keşke offf iyi hadi balıda canın çekmiştir ona sayıyom güzel menün afiyet olsun
hrealdayani sevin hakkın bak negüzel adam iltifatetmiş senin ordakiler zaten kıskanç derlermi sen boşver onalrı tam gaz ileri :92::92:
yokya herzaman gören insna anlamıyor ama böle kilo verdiğin zaman gören kişiler anlıyailiyor bizde anlamayız aslında ama kilomuza bakıp ve kıyafetlerden anlıyoruzz
afiyet olsun bebikkk
afiyet olsun bebeeem.fındığın tadınada baktın rahatladın demi ohhhhhh!afiyet olsun. olsun işte sadece yanakalrından gitmemiş ya adam ne desin ayy popnuz ne güzel küçülmüş mü desinkabanından vücudunuda göremememiştir ne güzel işte
afiyet olsun farmasisabah kalkınca
2 kuru kayısı
500 ml su
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 çk bal
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
afiyet olsun canım güzel menügünaydınnn tatlişlerim yine yine haftasonu geliyorrrrrrrrrrr
kalktım ilk suyumu içemedim kahvaltım şöyle oluyor
1 adet küçük domates
bol maydonoz
2 kk peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
3 zeytin
1 kupa şekersiz çay
ofise gelince görüşürüz
günaydınlar.bende şimdi kahvaltımı yaptım.
2 dilim kızarmış ekmek bir dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1çk bal.1 bardak çay.
hareket yapmaya dün başladığım için gece boyu uyuyamadım ağrıdan.bacaklar kalça yanıyor resmen.acaba bugün ara versemmi aynen devammı etsem karar veremedim.dahamı kötü olur acaba devam etsem.
hep neruda hep neruda yawwww biz ne olacaz
belli bi günü yok cnm haftabir yada 2 haftada bir herkes kendine göre bi günde tartılıo genelde cuma yada hafta sonu.kızlar ne zamandan ne zamana tartınıyoruzz bi zamanı varmı acepp
cnm ben ebru yla ilgili yazdığından die tahmn ettim. ceza aldığı kesin ama nedeni de bu die tahmn ettim çünkü onun dışında olumsuz bişi yokyu birde üye olurken forum kurallarında bu tarz yazıların ceza sebebi olduğu yazıodu benden ordan bağlantı kurdum.aaa neden ceza aldıki hugo dün bişeyde yazmamıştı öğleden sonra yoktu zaten cezadan dolayımı acaba:44:
afiyet olsun cnm evet sabah az olmuş.beypazarı cısss ama hem yağlı boşuna vücudna yağ alıosun hemde hiç bi yararı yok sebze dil meyve deil et deil.uzak dur cicim yada 1 tane al tmm okadar o da hafta 1-2 ödül olarakherkese merhabalar bugun bıtırmem gereken bı proje var onumde. cok katılamayacagım herkese sevgıyle kucaklıyorum
dun beypazarı kurusu kabusum oldu aksam hıc bısey yıyemedım.spora gıttık esımle yıne 1 saatten fazla kardıyo calıstık.ewe gelınce maden suyu ve ayran karsımı yatı esım cok guzel oluyor spor cıkısı bı dene dedı yarım bardak onu ıctım gayet guzeldı. yatmadanda 1/2 bardak sut ıctım
kahvaltı;
sabah kalkınca 2 b su ve 2 adet kuru kayısı
7.30 gıbı kahvaltım ;
uno denge lıht sandavıc ekmegınden tost (ıcınde 1 kk kadar peynır ve bıber salcası surdum)
1 adet zeytın
1/2 bardak sut
cok az oldu bılıyorum ama ewde domates falan kalmamıs.
sımdı ara olarak 1tane mısır patlagı (etı form)
1 adet kuru kayısı yedım. bırazdan da elma yerım
yaa bende bşi anlamadım hugocukcum bişi demedi ki neden yasakladılar yaayok bebem onu biliorum da dün geçmişi okurken gördüm nickiniin altında kapsama alanı dışında yazıo! cexa alanlarda öle yazıo çünkü adıda gri renkli olmuştu ceza almış yani:84::84:
sagolasın farmiskocum cinconummgünaydın canım kahvaltı şık olmuş
pilates başlama üzere kızlar ben hazırlığımı yapayım öptüm hepiniziiiii
sıkılaşıp geliorum az soooonaaaaaaaaa
canım ben az buldum menülerini birde ara öğünde çubuk kreker gördüm hepsinimi yedin canım yediğin miktarlarıda yazarsan daha iyi olur bizim için azmı çokmu ona göre yorum yapabiliriz.GÜNAYDIN KIZLAR DÜNKÜ MENÜM
sabah kahvaltım
3 dene zeytin
1 dilim ekmek
ara ögün
çubuk kraker
elma
öğlen
çorba
nohut yemegi
1 dilim ekmek
ara öğün
1 elma bitki çayı
aksam
çorba
1 dilim ekmek
salata
portakal
1 kasee yarıpatlamış mısır
yeşillendir biraz canım menünü afiyet olsunsabah kahvaltım
5 dilim domates
2 adet biber
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak ılık su
500 ml su
20 mekik
:79::81:
kukim gözden kaçmış o zaman kızmanerudaaaaaaaaaaa, fambıııkkkkkkkkkkkk ve nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84:
ben yazmıştım sıkıldım kuzenimi aradım gideceğim die bknz : geçmiş
ama maşllaah siz birbiriniz yumrutlamaktan fotolara bakıp özel m esaj atmalardan benim mesajımı atlamışsınız:84::84::84::84::84:
ama nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn?affettirin kendiniz şimdi bakıyımmmmmm özel bişiler bekliorum bugün sizdennn yoksa çok kötü şeyler olurrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84:
şimdik kahvaltı yapmaya gidiorummm menümü yazmaya gelierim inşalaahh
afiyet olsun kukimkahvaltımm
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim yoğun tahıllı ekmek
3 zeytin
1.5 kk peynir
1 yumrta ve havuçlu 1/2 tk yağ ile yapılmış omlet
maydonoz
3kuru kayısı
1tk pekmez
2 yk yoğurt
1/2 tk acı sos
afiyet olsun hülyacımgny kızlar kahvaltım
1kkpeynir
2biber
4zeytin
2ceviz
4kayısı
şekersiz çay
herkezeafiyet olsun
evet sevineyim azcık,belkide hani erkek ya farklı bi yerimi söylese yanlış anlarım diye sadece yüzümü söylemiş olabilir(şimdi geldi aklıma)güzel olmuşsunuz dedi bi de eeeeeeeee ozman benim aynı odada çalıştığım arkadaşlar kör valla,şu adam bile farketti yuhhh diyorum onlara
kızlar ne zamandan ne zamana tartınıyoruzz bi zamanı varmı acepp
günaydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız,haftanın son günü süperim ben dehavalar güzel çok umarım haftasonu da böyle olurr azcık gezeriz kızımla,sıkıldııı çocuk evde aylardırrr.
akşamm neler yedimmmmmm
şöyle kiiii
okula gitmeden önce
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
1 kk kaşar
1 dlm salam yedim
230 ml ayran içtimmm
ders arasında
200 ml süt içtimm
eve gidincede
1 havuç yedimm
4 de fındık:26yeni paket almıştık da tadı nasılmış bu markanın diye yediydim di )
sabah kahvaltım ise şöye
4 zeytinn
1 kk light peynir
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeği
1 tk bal(heeeeeeeee yine başladımmmm)
işte böle,sabah aynı yerden servise bindiğimiz bir bey var iş yerinden,3-4 haftadır binmiyordu bungün gelmiş beni görünce senin yüzüne noldu dedibende Allah Allah allığı mı fazla kaçırdım acaba dedimmm içimdem ,oda siz çok zayıflamışsınız dedi,yüzümde pek kilolu değildi zaten ama yanaklar azalmış dedi Allah Allah moralim bozuldu valla şimdi benim yanaklarda topiş miydi yani,eski fotolarıma bakim azcık bari
afiyet olsun canımherkese merhabalar bugun bıtırmem gereken bı proje var onumde. cok katılamayacagım herkese sevgıyle kucaklıyorum
dun beypazarı kurusu kabusum oldu aksam hıc bısey yıyemedım.spora gıttık esımle yıne 1 saatten fazla kardıyo calıstık.ewe gelınce maden suyu ve ayran karsımı yatı esım cok guzel oluyor spor cıkısı bı dene dedı yarım bardak onu ıctım gayet guzeldı. yatmadanda 1/2 bardak sut ıctım
kahvaltı;
sabah kalkınca 2 b su ve 2 adet kuru kayısı
7.30 gıbı kahvaltım ;
uno denge lıht sandavıc ekmegınden tost (ıcınde 1 kk kadar peynır ve bıber salcası surdum)
1 adet zeytın
1/2 bardak sut
cok az oldu bılıyorum ama ewde domates falan kalmamıs.
sımdı ara olarak 1tane mısır patlagı (etı form)
1 adet kuru kayısı yedım. bırazdan da elma yerım
pilates başlama üzere kızlar ben hazırlığımı yapayım öptüm hepiniziiiii
sıkılaşıp geliorum az soooonaaaaaaaaa
kukim gözden kaçmış o zaman kızmahep fambınn yüzünden neruşla ikimizi gıskanıp durdu bize öyle laflarıyla saldırdı :86:
günaydın kızlarrr bugün hepiniz için güzel bir gün olması dileğiyle.
kızlar pazartesi 63,500 kg dım
bugün sabah itibariyle
62,400 gr mımçok utlu oldum
62 direncimi kırrabilecekmiyim çok merak ediyorum kızlarrrrr 62 inin altına düşemiyorum bir türlü,
tavsiyelerinize uyuyorum herşey için teşkler,
kahvaltımıda yazayım
1 kk peynir
3 zeytin
1 küçük domates
1/2 yumurta
1 bardak süt
1 tane form bisküvisi
günaydın kızlarrr bugün hepiniz için güzel bir gün olması dileğiyle.
kızlar pazartesi 63,500 kg dım
bugün sabah itibariyle
62,400 gr mımçok utlu oldum
62 direncimi kırrabilecekmiyim çok merak ediyorum kızlarrrrr 62 inin altına düşemiyorum bir türlü,
tavsiyelerinize uyuyorum herşey için teşkler,
kahvaltımıda yazayım
1 kk peynir
3 zeytin
1 küçük domates
1/2 yumurta
1 bardak süt
1 tane form bisküvisi
bu şiir neruşuma gelsinnnnnnnnnnnnnnnn
Sarahaten, acaba, söylesem darilmaz mi?
Darilmak adeti, bilmem ki çapkinin naz mi?
Desem ki: 'Ben, seni...' ,yok, dinlemez ki, hiddet eder!
Niçin? Bu sözde ne var? Sanki hiddet etse ne der?
Desem ki: 'Ben, seni pek...' Ya kizar, konusmazsa?
Derim: 'Bu çektigim insaf edin, eger azsa...'
Desem ki: 'Ben, seni pek çok...' hayir, kizar bilirim,
Tereddütüm acaba hiddetinden az mi elim?
Desem ki: 'Ben, seni pek çok...' Sakin gücenme emi,
Sakin gücenme, eger anladinsa sevdigimi…
günaydınnn tatlişlerim yine yine haftasonu geliyorrrrrrrrrrr
kalktım ilk suyumu içemedim kahvaltım şöyle oluyor
1 adet küçük domates
bol maydonoz
2 kk peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
3 zeytin
1 kupa şekersiz çay
ofise gelince görüşürüz
merhaba günaydın hanımlar sağlıklı mutlu huzurlu bir cuma güününde Rabbimin rahmeti merhameti bereketiüzerimize olsun inşallah AMİN. cumamız mübarek olsun.
canım ben az buldum menülerini birde ara öğünde çubuk kreker gördüm hepsinimi yedin canım yediğin miktarlarıda yazarsan daha iyi olur bizim için azmı çokmu ona göre yorum yapabiliriz.
yeşillendir biraz canım menünü afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?