60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heeeeee demi bende bir alemim vallaa,güzel laf söyleyen kompleksiz insan çok az olduğu için,güzel laf duyunca bocalıyorum sanıırm

hrealdayani sevin hakkın bak negüzel adam iltifatetmiş senin ordakiler zaten kıskanç derlermi sen boşver onalrı tam gaz ileri :92::92:

evet aynen öyleler vallaa,ama bende geçen gün o kadına boyunun kısalığı ile ilgili laf vurdumne ekersen onu biçersin Allahın yarattığı kadının boyunu değiştirmesi imkansız ama o beni üzerse bende onu üzerim di mi amaçok kötüyüm di mi utandım şimdi

yokya herzaman gören insna anlamıyor ama böle kilo verdiğin zaman gören kişiler anlıyailiyor bizde anlamayız aslında ama kilomuza bakıp ve kıyafetlerden anlıyoruzz

evet belki de canımmm,rahat 5 kilo vermişsin dedi,bende tartıda değişiklik yok dedim:26:napim kilo verdim demeyede korkar oldum,yok 1 grm bile vermiş gibi durmuyosun diyenler olduğu için

he rahatladımmmevet kukilim bende yazarken öyle düşündüm sonra belkide terbiyesinden diyeemdi adamcağız,eeee sevidrik olum bari biraz

sabah kalkınca
2 kuru kayısı
500 ml su

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çk bal
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
afiyet olsun farmasi
afiyet olsun canım güzel menü

afiyet olsun kekula

onlar bence seni kıskanan insanlar çünkü azda olsa anlasılır yaa 5 kilo,6 kilo
felan bencee boşver hasetlerindne çatlasınlar onlar hehehe

herkese merhabalar bugun bıtırmem gereken bı proje var onumde. cok katılamayacagım herkese sevgıyle kucaklıyorum

dun beypazarı kurusu kabusum oldu aksam hıc bısey yıyemedım.spora gıttık esımle yıne 1 saatten fazla kardıyo calıstık.ewe gelınce maden suyu ve ayran karsımı yatı esım cok guzel oluyor spor cıkısı bı dene dedı yarım bardak onu ıctım gayet guzeldı. yatmadanda 1/2 bardak sut ıctım

kahvaltı;

sabah kalkınca 2 b su ve 2 adet kuru kayısı

7.30 gıbı kahvaltım ;

uno denge lıht sandavıc ekmegınden tost (ıcınde 1 kk kadar peynır ve bıber salcası surdum)
1 adet zeytın
1/2 bardak sut
cok az oldu bılıyorum ama ewde domates falan kalmamıs.

sımdı ara olarak 1tane mısır patlagı (etı form)
1 adet kuru kayısı yedım. bırazdan da elma yerım

ara öğün

simit yedim şimdi
1 bardak şekersiz çay

bugünlük ekmek hakkım bittimi sabahta yarım dilim çavdarlı ekmek yemiştim bitersede üzülmem ekmekle aram yok zaten

kızlar ne zamandan ne zamana tartınıyoruzz bi zamanı varmı acepp
belli bi günü yok cnm haftabir yada 2 haftada bir herkes kendine göre bi günde tartılıo genelde cuma yada hafta sonu.

aaa neden ceza aldıki hugo dün bişeyde yazmamıştı öğleden sonra yoktu zaten cezadan dolayımı acaba:44:
cnm ben ebru yla ilgili yazdığından die tahmn ettim. ceza aldığı kesin ama nedeni de bu die tahmn ettim çünkü onun dışında olumsuz bişi yokyu birde üye olurken forum kurallarında bu tarz yazıların ceza sebebi olduğu yazıodu benden ordan bağlantı kurdum.
afiyet olsun cnm evet sabah az olmuş.beypazarı cısss ama hem yağlı boşuna vücudna yağ alıosun hemde hiç bi yararı yok sebze dil meyve deil et deil.uzak dur cicim yada 1 tane al tmm okadar o da hafta 1-2 ödül olarak

pilates başlama üzere kızlar ben hazırlığımı yapayım öptüm hepiniziiiii
sıkılaşıp geliorum az soooonaaaaaaaaa

yok bebem onu biliorum da dün geçmişi okurken gördüm nickiniin altında kapsama alanı dışında yazıo! cexa alanlarda öle yazıo çünkü adıda gri renkli olmuştu ceza almış yani:84::84:
yaa bende bşi anlamadım hugocukcum bişi demedi ki neden yasakladılar yaa
günaydın canım kahvaltı şık olmuş
sagolasın farmiskocum cinconumm
fambikçim bak ben güzel insanlar farkediyor harika bişi. kızların dedii gibi totiş erimişi diyemiceene göre adam yüzden vermişsin demiş ne var bunda hehe
bizim firmadaki sekreter geçen gün bana amore hanım cidden totiş erimiş dedi çok güldüm yaaa ayrıca çok kilo vermememe rağmen bende suratımın küçüldüünü görüyorum benim surat çok dombuldu gıdı mıdı vardı artık daha genç görünüyorum beaaa. bu arada kilo verme istatistiklerim göz attımda 15 gün bir kilo veriyorum sanırım burda metosu en yavaş çalışan benim heralde

canım ben az buldum menülerini birde ara öğünde çubuk kreker gördüm hepsinimi yedin canım yediğin miktarlarıda yazarsan daha iyi olur bizim için azmı çokmu ona göre yorum yapabiliriz.
sabah kahvaltım
5 dilim domates
2 adet biber
2 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak ılık su
500 ml su
20 mekik

:79::81:
yeşillendir biraz canım menünü afiyet olsun
kukim gözden kaçmış o zaman kızma hep fambınn yüzünden neruşla ikimizi gıskanıp durdu bize öyle laflarıyla saldırdı :86:
afiyet olsun kukim
gny kızlar kahvaltım
1kkpeynir
2biber
4zeytin
2ceviz
4kayısı
şekersiz çay
herkezeafiyet olsun
afiyet olsun hülyacım

kızlar su içiyorum öyle çokta değil günde 3 4 su bardağı daha önceden hiç içmiyordum gelin görünkü çok tuvalete çıkıyorum abartısız dün 6 kere lavaboya gittim beni plates falan değil lavaboya gitmek zayıflatıyo yoksa normal mi sizde mi böylesiniz ,daha sabahtan 10 a kadar 2 kere lavaboya gittim 2 kerede hemde büyük yaptım afedersiniz

Afiyet olsun benimde yüzüm küçük normalde zayıflayınca hemen yüzüm çökerdi bu sefer öyle olmadı

günaydın kızlarrr bugün hepiniz için güzel bir gün olması dileğiyle.
kızlar pazartesi 63,500 kg dım
bugün sabah itibariyle
62,400 gr mım çok utlu oldum
62 direncimi kırrabilecekmiyim çok merak ediyorum kızlarrrrr 62 inin altına düşemiyorum bir türlü,
tavsiyelerinize uyuyorum herşey için teşkler,

kahvaltımıda yazayım
1 kk peynir
3 zeytin
1 küçük domates
1/2 yumurta
1 bardak süt
1 tane form bisküvisi

Son düzenleme:
afiyet olsun canım
pilates başlama üzere kızlar ben hazırlığımı yapayım öptüm hepiniziiiii
sıkılaşıp geliorum az soooonaaaaaaaaa

iyi sporlar kukilatam

kukim gözden kaçmış o zaman kızma hep fambınn yüzünden neruşla ikimizi gıskanıp durdu bize öyle laflarıyla saldırdı :86:

heeeee hep famir saldırdı,dahada abartıp parçaldı deyin de tam olsunnnnnnn,(dur biraz da ben alınayım olmuyo böyle naz yapan gıymatlı oluyu)

afiyet olsun ve de tebrikleeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrAllahım bende 63leri göreyim bu hafta nolurrrrrrrrrrrrrrrr yerebbimmmmmmmm

günaydın canım tebrik ederim seni afiyet olsun sen ekmek yemiyomusun:44:

oyyyyyyyyyy çokk güzelmiiişşş hem eğlenceli hem duygusal bunu hemen fambıktan inciler dosyaa kaydediyorummm dün sabahki başlangıçtan sonra bu çokkkk güzel olduuuu sağolll bitaneciğimmmmm

günaydın ipek böcüğüüüüüüüüüüüüü afiyet olsunnnnn

merhaba günaydın hanımlar sağlıklı mutlu huzurlu bir cuma güününde Rabbimin rahmeti merhameti bereketiüzerimize olsun inşallah AMİN. cumamız mübarek olsun.

Günaydın farmisyoooo hayırlı neşeli huzurlu mutlu cumalar olsunnnn cicimmmm hepimize inşallahhh

Son düzenleme:

hmm şeyy ımm hepçini yedimm yarısını yedim dur dedim diğerleride arkamdan aglamasın onlarıda yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…