timam timam yeni paketlerinde tadına bakmicam sözzzzzzzzzzz,öfffffffffff çok sorumluluk sahibi oldum he söz vere vere
neruşum beğendin mi,için gıcıklandı demek
ozman bu dörlükte sana gelsin,nugimle bir olup beni çatım çatım çatlatma girişimizize cevap niteliği taşıyorrrr
Bahçelerde balkabak
Açılır tabak tabak
Sen beğenmedin beni
Aldığın kabağa bak!!!
aa masallahtebrık ederım canım hızlı verıyorsun masallah 2 hafta dımı.
ben ılk hafta 1 kılo ıkıncı hafta 400 gr verdım bu hafta bılmıyorum yarın kontrolum var ınsallah 1 kılo gıtmıstır 68 lerı gorurum.kolay gelsın tatlım devam
bu ne kız böylefesat işte ne olcek
tebrk ederim cnm kahvaltında çok güzel ekmek yazmamışsın:44:
ahh canım işte hataaaaa.....ekmeği kesmemelisin ekmekte buğdaydaki bir madde albumin var başka şeylerden alamıoruz bunu.mutlaka yemelisin ekmek günde 3-4-5 dilim kendine göre ayarla ben 3-4 yiorum.ayrıca 2 yk bulgur-pirinç pilavı makarna erişte kısır bir dilim ekmek edio.bunları yediğin zaman ekmek hakkından düşersin cnm ayrıca 4 adet etli yaprak sarma 2 adet çiğ köfte yda emercimek köfteside 1 dilim ekmek edio cnm
aafiyet olsun canım benm.sen yağ oranını düşürp kas oranını atrmak için bence süt ürünlerşne ağırlık vermeli maden suyu içmeli birde ekmeği biraz artırmalısın gibi gelio hani ekmek de yağ yok hem de doyurucu.yağlı şeyleri azaltıp dier zararsızlardan bşraz rtrarark ayarlayablrsn sanki öle geldi bana nacizane fikrim yedklerine afiyet olsun cnm benm..
afiyet olsun bebişim kahvaltın az geldi banada
cnm o deil ebru şallı ile ilgili.pilatesle iligli haniiiii....
tebrkler cnm
evet evet bakkk neruşummmmmm nasılda bildiii.yaw bu benm tahminm sadece ortalığıda velveleye vermiş olmayayım şimdii:18::18:
arkadaşlar birkaç gündür iş yoğunluğu sebebiyle yazamıyordum
nasılsınız
nasıl gidiyor diyetleriniz
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim
hepsi sizin sayenizde teşekkürlerrrrr
ay inşallah yaa bak heycan ettim haa :79: oyy ama şu su işinin bi kötü yanı var lavabodan çıkamıyom yaffinşallah canım
zamanla olur bak göreceksin :))
ben bu lafı başladıktan 3,5 ay sonra duydum misal :)))
hugo cezalımı kızlar
ya bu forum bi tuhfa ben de
mesela sadece bi kişiden alntı yapabiliyorum şu anda
alt alta alıntılayıp cevaplayamıyorum malesef(
sağol tatlım
ben de ekmeği artırdım zaten, daha fazla yiyorum artık
yağlı k.yemişleri de kestim iyice
süt ve yoğurdu biraz artırayım mı sence
günde 2 bardak tüketmeye çalışıyorum zaten ama
abur cuburla pek aram yok biliyosun canım ama dün akşam istisna oldu sadece
yoksa ben tepsi tepsi tatlı yapıp 1 lokma almadığım zamanları biliyorum yani
tatlıyı çok sevmeme rağmen Allahtah arkasını aramıyorum biraz yiyince, istediğim yerde kesebiliyorum
dün dondurma yedim misal ki bayılırım, çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli dondurma yerim ben
annem dün dedi zaten 1,5 yaşından beri yiyosun diye
ama onu bile 4 yk koydum kaseye, arkasını getirmedim, çok sevindim
bide diyetisyen bana 200 gr sütlü tatlının 3 dilim ekmeğe eşit olduğunu söylemişti, bunu da söyliyim size aklıma gelmişken
tenrik ederim canım
Canım hoşgeldin
ben 3 aralıkta başladım burda arkadaşlarımın da desteğiyle sağlıklı beslenm ev kilo vermeye 1 hafta sonrasında da spora başladım hafta 3 gün 45dk-1 saat arası evde koşu bandı-leslie ve uzay bisikleti kullanıyorum toplam 45dk-1 saat ayrıca 6 öğün şeklinde besleniyorum; yani tam 3 ay oldu bugün ve bu kilolar da 3 ayda gitti öye çok almışım kii ver ver bitmiyorbi bukadar daha vermem lazım ama sabırla,azimle ve istikrarla devam ediyorum hepsi de gidecek inşallah ara ara kaçamaklarım oluyo özellikle pazar günleri yiyorum şükür gidiyo demek önceden ne çok yermişimmm şimdi haftada bigün kaçamk da yapsam gidiyo şükür bu ara biraz yavaşladı ama olur okadar bu iş sabır işi aizmle,sabırla,inançla kalanlar da gidecek inşallahhhh hepberaber fıstıkkk olucazzzzzz :13:
ebru deyip çok samimi söyleyince kukilatam bende bizim ebru sandım dıebru şallı dese ya,yada ebru hanımefendi falan nerden geliyo bu samimiyet derler adama dimi ama tamam hatırladım şimdi yazdıklarını,kötü bişeyde dememişti ama Allah Allah
ben şu forumun kurallarını bi daha okuyayım bari,neruşa laf söylemek de ceza almayı gerektiriyorsa söylemeyeyim o bakımdan yani:))))
ebru deyip çok samimi söyleyince kukilatam bende bizim ebru sandım dıebru şallı dese ya,yada ebru hanımefendi falan nerden geliyo bu samimiyet derler adama dimi ama tamam hatırladım şimdi yazdıklarını,kötü bişeyde dememişti ama Allah Allah
öğle yemeğimde ;
etli taze fasulye
salata
ayran
1 dılım kepek ekmegı olacak
fasulyeden kac kasık yemelıyım
ben şu forumun kurallarını bi daha okuyayım bari,neruşa laf söylemek de ceza almayı gerektiriyorsa söylemeyeyim o bakımdan yani:))))
canım sana diyetisyen bi liste vermedi mi?
vermediyse bence susuz olarak 6yk alabilirsin tabi yağlı değilse
etli yemeğe yağ koyarlarsa bide ağır olur çünkü
böyleyse bence 4yk al, ekmeği 2 dilim ye
sen fesat görmemişinnnnnnnn
bahçalarda mor meni
Verem ettin sen beni
ya sen İslam ol Ahçik
Ya ben olam Ermeni
5yk yiyebilirsin benceeeeeeeeöğle yemeğimde ;
etli taze fasulye
salata
ayran
1 dılım kepek ekmegı olacak
fasulyeden kac kasık yemelıyım
inş cnm güzel kilo vermişsin bende 15 şubatta başladım 71.3 le bugün 66.4 geldimmm
sen fesat görmemişinnnnnnnn
bahçalarda mor meni
Verem ettin sen beni
ya sen İslam ol Ahçik
Ya ben olam Ermeni
:44: eeee fesat görmemişimde bu ne kiiyoksa benmi fransız kaldım
farklı yönlerim seni daha bir cezbediyor deil mi neruşşşşşşşşşşşşşşşozan famiriiiiiiiiiiiiiiiiiii
:
inş cnm güzel kilo vermişsin bende 15 şubatta başladım 71.3 le bugün 66.4 geldimmm
verdı canım sebze yemegını 4 kasık ye dedı.kendım yaptıgım zaman 1 tk yag koyuyorum cok hafıfı oluyor.ondan da 4 kasık az gelıyor doymuyorum halıyle.sımdı baska tercıhım yok etlı yapılmıs.iş yerının etrafında cok fazla ew yemegı sebze yemegı secenegım yok ewden de her zaman getıremıyorum.her oglen 2 kofte kadar et hakkım var yemek etlı oldugu ıcın onu yemıyorum dogru mu oluyor bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?