60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80:akşam yazdım sana göredin sanırımmmmm el de salladımmmmm

afiyet olsun ohhh bugün ben de bi kahve yapayın yahuuu canım istedi içmiyorum nezamanıdr şöyle arkadaşlarla güzel olur kahve keyfi ama artık burda okurken yazraken içerimmmm

biyendim biyendimmmm aferinnnyaa ne gıcık bişey dimi habire içeri çekkk saklamaya çalışşşşş ama popo içeri de çekilmiyooo mecbur göndericezzzzz kurtulucaz tatlım hepsi gidecekkk bu fazla kiloların ıyyykkk iğrençelrr yağlarrr defolsun gitsin hepsiii azimle sabırla inançla göndericezzzzz tatlımmmmmm tıcerlar bol bol sağa kaysın inşallahhhh

allahımmmmmmmmm manyak dabışkannnnn

bahçelerde kerevizzzz

biz kereviz yemeyizzz

bizeee antepli derler biz fambıııığıııııı öp öp öp öperiiiiiiiiiiiiiiiiiz(değiştirdümmmmmm normal halini belki bilirsinnnn hiçç olmazdıııı sana uyarladım saf temiz duygularımlaaaa)

1 lt suyumu içtim,500 ml başladım bende
4 kuru kayısı yedim az öncede,ama yetmedi bide elmamı yesem ki fazlamı kaçar acaba:44:

yeter yeme 4 kayısı iyi bir ara öğünnnnn

arkadaşlar birkaç gündür iş yoğunluğu sebebiyle yazamıyordum
nasılsınız
nasıl gidiyor diyetleriniz
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim
hepsi sizin sayenizde teşekkürlerrrrr

:13:ay inşallah inşallah ölsün kilolar

ay inşşlha balım valla inşşlah öyle olur sıkılmaya başladımya

ama nugim den de cevap bekliyorum,netekim lafın böyüğüüüüüü nugime gelmiş oluyorrr
ii tamam yemedimAkşam okula gitmeden öneceki ara öğün olarak saklıyım bari,okuldada sütümü içerimmmmm.Akşamda menümde balık olacak,bugün eve erken gelicemde inşallah,ardından bir de spor yapıcam,yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın eebrulicim kahvaltın az olmuş tatlım galetayada dikkat et kepeklisini ye istersen normali çok yağlı ve susamlı afiyet olsun canım

kepekli galetaydı canım yediğim tşk ederim

günaydınn afiyet olsunnnn

tşk ederim canımmmm

teşekkür ederim canım...yo bilmiyorum yani herhangi kötü bişey ne ben ona ne o bana yazmayız canım benim yaaa...bilmiyorum yani bakarım şimdi yazdıklarına hugocuğumun

sağol canım benim
ben de toparlıyorum kendimi yavaş yavaş
çok istemedim, hayırlısı olsun dedim hep ama insan yine de umutlanmadan duramıyo, neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
canım evet gördüm 55i, dün akşam o kadar yemeseydim belki daha az çıkardım ama napim sefam olsun :)))
bakalım yediklerimi artırdım biraz, sporu da haftada 3-4 gün yapıcam, pzt de pilatese başlıcam artık
inşallah yağdan gidiyodur, bidaha ankaraya gittiğimde ölçüm yaptırcam zaten tekrar

bide dün kociş bana şey dedi
1 haftadır yoktu, şehir dışındaydı, çarşamba gece gelmişti
bel kıvrımın iyice ortaya çıkmış dedi, çok sevindim ben de
zaten bel kıvrımı olan biriydim, 64 kiloyken de soba borusu gibi dümdüz değildi üst kısmım, kıvrım vardı ama tabi şimdi yanlar göbek gidince o da daha çok ortaya çıktı :)))

o bizim ebru değillllllllllllllll ebru şallı için yazdıklarından olabilir diyolarrrrrrşimdi yazmıyım da hani olumsuz şeyler yazdı yaaa ondann olabilirmişş yasakmışş

hehee ay benimkide fark edecek kiloya gelirim umarım ayy

nasılsınız
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim

aa masallah tebrık ederım canım hızlı verıyorsun masallah 2 hafta dımı.
ben ılk hafta 1 kılo ıkıncı hafta 400 gr verdım bu hafta bılmıyorum yarın kontrolum var ınsallah 1 kılo gıtmıstır 68 lerı gorurum.kolay gelsın tatlım devam

hehee ay benimkide fark edecek kiloya gelirim umarım ayy

inşallah canım
zamanla olur bak göreceksin :))
ben bu lafı başladıktan 3,5 ay sonra duydum misal :)))

hugo cezalımı kızlar
ya bu forum bi tuhfa ben de
mesela sadece bi kişiden alntı yapabiliyorum şu anda
alt alta alıntılayıp cevaplayamıyorum malesef (

arkadaşlar bence hugocuk bir köşe yazarı ebru şallı için bir yazı yazmıştı onu bize yazdığından dolayı engellendiğini düşünüyorum

o bizim ebru değillllllllllllllll ebru şallı için yazdıklarından olabilir diyolarrrrrrşimdi yazmıyım da hani olumsuz şeyler yazdı yaaa ondann olabilirmişş yasakmışş

ebru deyip çok samimi söyleyince kukilatam bende bizim ebru sandım dıebru şallı dese ya,yada ebru hanımefendi falan nerden geliyo bu samimiyet derler adama dimi amatamam hatırladım şimdi yazdıklarını,kötü bişeyde dememişti ama Allah Allah
ben şu forumun kurallarını bi daha okuyayım bari,neruşa laf söylemek de ceza almayı gerektiriyorsa söylemeyeyim o bakımdan yani:))))

Son düzenleme:

ohh afiyet olsunnnnn haftada 3 gün yapıyoruz zaten sen de 3 gün yaparsannn daha neeegidecek kuzum tüm fazlalıklarrrrr sabııırrr fambığımmmmmm

nasılsınız
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim

canım tebriklerrrrr inşallah kurtulucaz hepsindende bu fazla kiloların sağlıklaaaa inşallahhh:13::13:

süper tatlımm çok sevindim bence yağlı yemezsen karbonhidratın zararı yok çünkü zaten kilon gaayet güzel spor da oluncaa düşecek bence yağ oranınnn inşallhhh cicimmm

Son düzenleme:
tebrk ederim cnm kahvaltında çok güzel ekmek yazmamışsın:44:

ah teşekkür edeirm fıstık,, darısı hepimize.

ekmek yemiyorum pazartesi itibariyle ekmeğide kesitim ama pilav falan varsa onlardan tırtıklıyorum ölçülü
ahh canım işte hataaaaa.....ekmeği kesmemelisin ekmekte buğdaydaki bir madde albumin var başka şeylerden alamıoruz bunu.mutlaka yemelisin ekmek günde 3-4-5 dilim kendine göre ayarla ben 3-4 yiorum.ayrıca 2 yk bulgur-pirinç pilavı makarna erişte kısır bir dilim ekmek edio.bunları yediğin zaman ekmek hakkından düşersin cnm ayrıca 4 adet etli yaprak sarma 2 adet çiğ köfte yda emercimek köfteside 1 dilim ekmek edio cnm

aafiyet olsun canım benm.sen yağ oranını düşürp kas oranını atrmak için bence süt ürünlerşne ağırlık vermeli maden suyu içmeli birde ekmeği biraz artırmalısın gibi gelio hani ekmek de yağ yok hem de doyurucu.yağlı şeyleri azaltıp dier zararsızlardan bşraz rtrarark ayarlayablrsn sanki öle geldi bana nacizane fikrim yedklerine afiyet olsun cnm benm..

afiyet olsun bebişim kahvaltın az geldi banada

cnm o deil ebru şallı ile ilgili.pilatesle iligli haniiiii....
nasılsınız
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim
tebrkler cnm

evet evet bakkk neruşummmmmm nasılda bildiii.yaw bu benm tahminm sadece ortalığıda velveleye vermiş olmayayım şimdii:18::18:

arkadaşlar bence hugocuk bir köşe yazarı ebru şallı için bir yazı yazmıştı onu bize yazdığından dolayı engellendiğini düşünüyorum
evet cnım ondan işte bende onu anlatmaya çalıştım ebru diyince ben famir de seni sanmış

bebem bende de oluo öle bazen bende anlayamamıştım ama geçti son zmanlarda olmuo hiç.

pilatesimi yaptımmm 1 kupa tarçınlı karanfilli karabibierli demleme yeşil çayımı
yanında 3-4 kuru kayısı
2 kuru inicr yedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…