günaydın arkadaşlar
sabah uyanınca 2 bardak su 3 kuru kayısı
kahvaltı 1 galeta 1 yumurta biraz peynir 1 bardak çay
türk kahvesi sade
ara 2 mandalina yeşil çayım evde kaldı unuttum sabah telaşla normal çay içicem şimdi suya devam
herkese kolay gelsin
ay beyenmene çok sevindim yavvvinşallah veririm ebnde sizler gibi aslında benim takıntım yüzümden hemen alıyorumkilo çokta kötü duruyor gıdık felan çıktı yanlarım çıktı göbekde var onlar gitsin istiyorum helede yüz ve göbek canımı sıkıyor sevgili,min yanına giderken karnımı çekmekten bıktım artıkın bende rahat etmek isteyom hele gıdık çıkıyorya ölüyom sinirden ama buraya katlıdım ve azimliyim vericem sizlerlede konustukca dahada azimleniyom hele cetvelleriniz beni mestediyorrr :93::86:
timam timam yeni paketlerinde tadına bakmicam sözzzzzzzzzzz,öfffffffffff çok sorumluluk sahibi oldum he söz vere vere
neruşum beğendin mi,için gıcıklandı demek
ozman bu dörlükte sana gelsin,nugimle bir olup beni çatım çatım çatlatma girişimizize cevap niteliği taşıyorrrr
Bahçelerde balkabak
Açılır tabak tabak
Sen beğenmedin beni
Aldığın kabağa bak!!!
1 lt suyumu içtim,500 ml başladım bende
4 kuru kayısı yedim az öncede,ama yetmedi bide elmamı yesem ki fazlamı kaçar acaba:44:
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80:akşam yazdım sana göredin sanırımmmmm el de salladımmmmm
afiyet olsun ohhh bugün ben de bi kahve yapayın yahuuu canım istedi içmiyorum nezamanıdr şöyle arkadaşlarla güzel olur kahve keyfi ama artık burda okurken yazraken içerimmmm
biyendim biyendimmmm aferinnnyaa ne gıcık bişey dimi habire içeri çekkk saklamaya çalışşşşş ama popo içeri de çekilmiyooo mecbur göndericezzzzz kurtulucaz tatlım hepsi gidecekkk bu fazla kiloların ıyyykkk iğrençelrr yağlarrr defolsun gitsin hepsiii azimle sabırla inançla göndericezzzzz tatlımmmmmm tıcerlar bol bol sağa kaysın inşallahhhh
allahımmmmmmmmm manyak dabışkannnnn
bahçelerde kerevizzzz
biz kereviz yemeyizzz
bizeee antepli derler biz fambıııığıııııı öp öp öp öperiiiiiiiiiiiiiiiiiz(değiştirdümmmmmm normal halini belki bilirsinnnn hiçç olmazdıııı sana uyarladım saf temiz duygularımlaaaa)
yeter yeme 4 kayısı iyi bir ara öğünnnnn
ohhh maşallah vala ben günde 2,5 3lt su içiyorummm ssabahları kayısı yiyiorum 1 yudum su 1 lokma kayısı...ben de günde 3 kere falan büyük için 3758950748 kere deee küçük için çıkıyorum sanırımama 4-5 bardak az canım yaa sen onu artırmaya çalış biraz daha
tebrik ederimm tatlım arkası da böyleçok gelsinnn güzel güzell inşallah sağlıklaaacanım ekek sevmiyor olabilirsin ya da neden kestin bilemiyorum ama sağlıklı kilo vermemiz için karbonhidrat almamız şarttt yani bulgur pilavı oluuur ama form bisküvilere çok dadanma ttalım ben de yiyiorum ama arada çünkü onlarda katkı maddeleri ve az da olsa yağ var yine de ekmek yesen daha iyi günde en azından 3 dilim yesen yeterrr ya d aişte b2yk bulgur pilavı 1 dilim ekmeğe eş mesela ama mutlaka karbonhidrat al canım sağlıklı kilo vermek için o da gerekli
oyyy sen zaten kiymetlisin guzuuuuuuuuuuuummm
inşallah tatlımmm innşallahhhh canıı gönülden istiyorum 63lü kiloları görmeniii olacak tatlım inşallahhh hayırlısıyla sağlıkla sabırla gidecekkk inşallahhhhh:13::13:
afiyet olsun canımmmm moralin bozuktu olsun iyi gelmiştirrrafiyet olsun 55lileri görmene de çok sevindim inşallah yağdan gidiyodur ttalım yağlı olmadıktan sonra senin karbonhidrat ya da arada tatlı yemenin sakıncası yok ki yağlı yeme yeter ki bence güzelll afiyet olsun zaten verdin sen kilolarııı
geçiceeeeeeeeeeeezzzzz sabır-azim-inançççç bukadar gittiiii kalanlar da gidecekkk tatlımmmmm allah büyükkkk gidenleri de biz gönderdikkkk bunları da göndericezzz inşallahhhh:13::13::13:
allahımmmmmmmmm manyak dabışkannnnn
bahçelerde kerevizzzz
biz kereviz yemeyizzz
bizeee antepli derler biz fambıııığıııııı öp öp öp öperiiiiiiiiiiiiiiiiiz(değiştirdümmmmmm normal halini belki bilirsinnnn hiçç olmazdıııı sana uyarladım saf temiz duygularımlaaaa)
yeter yeme 4 kayısı iyi bir ara öğünnnnn
günaydın eebrulicim kahvaltın az olmuş tatlım galetayada dikkat et kepeklisini ye istersen normali çok yağlı ve susamlı afiyet olsun canım
günaydınn afiyet olsunnnn
afiyet olsun canımm,yeşillik,domates,salatalık yiyemiyordun sanıırmm,bu endenle pek bir sadec olmuşş yinede güzel canımmm
ebrucum hügo sana yazdığı bişeyden dolayı ceza almış sanıırm hayırdır nolduya,ben okuken görmedim bişey ama
ohhh maşallah vala ben günde 2,5 3lt su içiyorummm ssabahları kayısı yiyiorum 1 yudum su 1 lokma kayısı...ben de günde 3 kere falan büyük için 3758950748 kere deee küçük için çıkıyorum sanırımama 4-5 bardak az canım yaa sen onu artırmaya çalış biraz daha
tebrik ederimm tatlım arkası da böyleçok gelsinnn güzel güzell inşallah sağlıklaaacanım ekek sevmiyor olabilirsin ya da neden kestin bilemiyorum ama sağlıklı kilo vermemiz için karbonhidrat almamız şarttt yani bulgur pilavı oluuur ama form bisküvilere çok dadanma ttalım ben de yiyiorum ama arada çünkü onlarda katkı maddeleri ve az da olsa yağ var yine de ekmek yesen daha iyi günde en azından 3 dilim yesen yeterrr ya d aişte b2yk bulgur pilavı 1 dilim ekmeğe eş mesela ama mutlaka karbonhidrat al canım sağlıklı kilo vermek için o da gerekli
oyyy sen zaten kiymetlisin guzuuuuuuuuuuuummm
inşallah tatlımmm innşallahhhh canıı gönülden istiyorum 63lü kiloları görmeniii olacak tatlım inşallahhh hayırlısıyla sağlıkla sabırla gidecekkk inşallahhhhh:13::13:
afiyet olsun canımmmm moralin bozuktu olsun iyi gelmiştirrrafiyet olsun 55lileri görmene de çok sevindim inşallah yağdan gidiyodur ttalım yağlı olmadıktan sonra senin karbonhidrat ya da arada tatlı yemenin sakıncası yok ki yağlı yeme yeter ki bence güzelll afiyet olsun zaten verdin sen kilolarııı
geçiceeeeeeeeeeeezzzzz sabır-azim-inançççç bukadar gittiiii kalanlar da gidecekkk tatlımmmmm allah büyükkkk gidenleri de biz gönderdikkkk bunları da göndericezzz inşallahhhh:13::13::13:
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80:akşam yazdım sana göredin sanırımmmmm el de salladımmmmm
nerudaaaaaaaaaaaagördüm ama cevap yazamadan çıktım müdür yardımcısı geldi yanıma ne yaptığımı görmesin diye kapattım...ispiyoncu çünkü
arkadaşlar birkaç gündür iş yoğunluğu sebebiyle yazamıyordum
nasılsınız
nasıl gidiyor diyetleriniz
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim
hepsi sizin sayenizde teşekkürlerrrrr
afiyet olsun canımm,yeşillik,domates,salatalık yiyemiyordun sanıırmm,bu endenle pek bir sadec olmuşş yinede güzel canımmm
ebrucum hügo sana yazdığı bişeyden dolayı ceza almış sanıırm hayırdır nolduya,ben okuken görmedim bişey ama
sağol canım benim
ben de toparlıyorum kendimi yavaş yavaş
çok istemedim, hayırlısı olsun dedim hep ama insan yine de umutlanmadan duramıyo, neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
canım evet gördüm 55i, dün akşam o kadar yemeseydim belki daha az çıkardım ama napim sefam olsun :)))
bakalım yediklerimi artırdım biraz, sporu da haftada 3-4 gün yapıcam, pzt de pilatese başlıcam artık
inşallah yağdan gidiyodur, bidaha ankaraya gittiğimde ölçüm yaptırcam zaten tekrar
bide dün kociş bana şey dedi
1 haftadır yoktu, şehir dışındaydı, çarşamba gece gelmişti
bel kıvrımın iyice ortaya çıkmış dedi, çok sevindim ben de
zaten bel kıvrımı olan biriydim, 64 kiloyken de soba borusu gibi dümdüz değildi üst kısmım, kıvrım vardı ama tabi şimdi yanlar göbek gidince o da daha çok ortaya çıktı :)))
nasılsınız
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim
heheeay benimkide fark edecek kiloya gelirim umarım ayy
o bizim ebru değillllllllllllllll ebru şallı için yazdıklarından olabilir diyolarrrrrrşimdi yazmıyım da hani olumsuz şeyler yazdı yaaa ondann olabilirmişş yasakmışş
afiyetolsun ebruli azdegilmi kız doydunmu
ama nugim den de cevap bekliyorum,netekim lafın böyüğüüüüüü nugime gelmiş oluyorrr
ii tamam yemedimAkşam okula gitmeden öneceki ara öğün olarak saklıyım bari,okuldada sütümü içerimmmmm.Akşamda menümde balık olacak,bugün eve erken gelicemde inşallah,ardından bir de spor yapıcam,yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasılsınız
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim
sağol canım benim
ben de toparlıyorum kendimi yavaş yavaş
çok istemedim, hayırlısı olsun dedim hep ama insan yine de umutlanmadan duramıyo, neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
canım evet gördüm 55i, dün akşam o kadar yemeseydim belki daha az çıkardım ama napim sefam olsun :)))
bakalım yediklerimi artırdım biraz, sporu da haftada 3-4 gün yapıcam, pzt de pilatese başlıcam artık
inşallah yağdan gidiyodur, bidaha ankaraya gittiğimde ölçüm yaptırcam zaten tekrar
bide dün kociş bana şey dedi
1 haftadır yoktu, şehir dışındaydı, çarşamba gece gelmişti
bel kıvrımın iyice ortaya çıkmış dedi, çok sevindim ben de
zaten bel kıvrımı olan biriydim, 64 kiloyken de soba borusu gibi dümdüz değildi üst kısmım, kıvrım vardı ama tabi şimdi yanlar göbek gidince o da daha çok ortaya çıktı :)))
nerudaaaaaaaaaaaagördüm ama cevap yazamadan çıktım müdür yardımcısı geldi yanıma ne yaptığımı görmesin diye kapattım...ispiyoncu çünkü
iyi etmişsinnnn var öleleri maaleseffff açık vermemk lazımmm
tebrk ederim cnm kahvaltında çok güzel ekmek yazmamışsın:44:günaydın kızlarrr bugün hepiniz için güzel bir gün olması dileğiyle.
kızlar pazartesi 63,500 kg dım
bugün sabah itibariyle
62,400 gr mımçok utlu oldum
62 direncimi kırrabilecekmiyim çok merak ediyorum kızlarrrrr 62 inin altına düşemiyorum bir türlü,
tavsiyelerinize uyuyorum herşey için teşkler,
kahvaltımıda yazayım
1 kk peynir
3 zeytin
1 küçük domates
1/2 yumurta
1 bardak süt
1 tane form bisküvisi
ahh canım işte hataaaaa.....ekmeği kesmemelisin ekmekte buğdaydaki bir madde albumin var başka şeylerden alamıoruz bunu.mutlaka yemelisin ekmek günde 3-4-5 dilim kendine göre ayarla ben 3-4 yiorum.ayrıca 2 yk bulgur-pirinç pilavı makarna erişte kısır bir dilim ekmek edio.bunları yediğin zaman ekmek hakkından düşersin cnm ayrıca 4 adet etli yaprak sarma 2 adet çiğ köfte yda emercimek köfteside 1 dilim ekmek edio cnmah teşekkür edeirm fıstık,, darısı hepimize.
ekmek yemiyorum pazartesi itibariyle ekmeğide kesitim ama pilav falan varsa onlardan tırtıklıyorum ölçülü
aafiyet olsun canım benm.sen yağ oranını düşürp kas oranını atrmak için bence süt ürünlerşne ağırlık vermeli maden suyu içmeli birde ekmeği biraz artırmalısın gibi gelio hani ekmek de yağ yok hem de doyurucu.yağlı şeyleri azaltıp dier zararsızlardan bşraz rtrarark ayarlayablrsn sanki öle geldi bana nacizane fikrim yedklerine afiyet olsun cnm benm..herkese günaydınlar
forumun görüntüsü ben de çok tuhfa kızlar ya
renk yok zaten
her şel alt alta
okumakta zorlanıyorum walla
smiley'yer falan alt alta, sayfayı açmak bile çok uzun sürüyo o yüzden
kızlar sabah tartıldım, 55,8 kilo geldim
bide dün akşam bi sürü şey yedim
yemekten önce saat 5 gibi bi ev poğaçası yedim
7 gibi yemekte
3 yk makarna ( yağsız, sossuz )
5 yk karnıbahar
salata yedim
ekmek yemedim
ama eve giderken dondurma almıştım, hem canım çekti hem de algidanın kupları var ya onlardan veriyodu, ben de 6ya tamamlıcam inşallah, o yüzden bi tane dondurma aldım :)))))))
misafir gelecekti piramit pasta yaptıydık annemle
misafirin yanında 1 dilim pasta, 1 tane ev poğaçası ve 4 yk dondurma yedim walla
ha pişman mıyım değilim, biliyorum daha yağ oranım düşmedi ya da ne alemde bi fikrim yok ama keyfim yerine gelsin diye biraz da
normalde sıkıntıdan yemek yiyen biri değilim, aksine iştahım kesilir üzülünce sinirlenince ama dün akşam canım çekti, bi değişiklik yapayım dedim ve yedim, biliyosunuz normalde böyle şeyler yemem, çok nadirdir ama dün akşam böyle oldu işte
afiyet olsun bebişim kahvaltın az geldi banadagünaydın arkadaşlar
sabah uyanınca 2 bardak su 3 kuru kayısı
kahvaltı 1 galeta 1 yumurta biraz peynir 1 bardak çay
türk kahvesi sade
ara 2 mandalina yeşil çayım evde kaldı unuttum sabah telaşla normal çay içicem şimdi suya devam
herkese kolay gelsin
cnm o deil ebru şallı ile ilgili.pilatesle iligli haniiiii....afiyet olsun canımm,yeşillik,domates,salatalık yiyemiyordun sanıırmm,bu endenle pek bir sadec olmuşş yinede güzel canımmm
tebrkler cnmarkadaşlar birkaç gündür iş yoğunluğu sebebiyle yazamıyordum
nasılsınız
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim
o bizim ebru değillllllllllllllll ebru şallı için yazdıklarından olabilir diyolarrrrrrşimdi yazmıyım da hani olumsuz şeyler yazdı yaaa ondann olabilirmişş yasakmışş
evet cnım ondan işte bende onu anlatmaya çalıştım ebru diyince ben famir de seni sanmışarkadaşlar bence hugocuk bir köşe yazarı ebru şallı için bir yazı yazmıştı onu bize yazdığından dolayı engellendiğini düşünüyorum
inşallah canım
zamanla olur bak göreceksin :))
ben bu lafı başladıktan 3,5 ay sonra duydum misal :)))
hugo cezalımı kızlar
ya bu forum bi tuhfa ben de
mesela sadece bi kişiden alntı yapabiliyorum şu anda
alt alta alıntılayıp cevaplayamıyorum malesef(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?