60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ben geride kaldım yaa yanıma bi biri geliyo o gidiyo başkası geliyo takip etmekte zorlanıyorum.neruşş guzum fambık gözüne girmek için şiirler yazıyo sanabide neruş sen akşam ve sabah menünü yazdınmı gözdenmi kaçırdım yoksa ben gene :26:

bu saate kadar 1 buçuk litre su içtim iyimi kızlar patlıcam yav dicekler buna noldu bugün wcden çıkmıyom hehe 3 kez dittim koştura koşturaaayy ögle yemegine az kaldı acıktım bu sabah elmada yemedim unuttum elmamı almaya yanımaa:97: un çorbası var evde birde salata birde birde bakla dolması dolmadan kaç adet yesemki sizce kalorisi yuksekmidir :97:

öğle menüm
şehriye çorba(of çok yağlı yapıyolar bunu yaaa)
tavuk pirzola
garnitiür
akşam balık yiyecektim iki öğümünde de et olacak netcezzz

Selamlar, moralim bozuk ama vazgeçmiş değilim artık bu şekilde yaşamaya adapte oldum.
25 günde vere vere 700 gram vermişim.Adet zamanı olduğu için mi bilmiyorum, ama ne kaçamağım var ne aç duruyorum.sporsuz 1 günüm geçmiyor.Oysa yıllardır ilk defa göbeğim gitmeye başladı. fakat kilom aynı 65,900 gram nasıl olur ya((

heeeeeee eferim bunu dediğin ii oldu neruşda anlamadıydı zateennnn bunu,aşkımdan yapıyom sanıyoduAllahım yaaaaaaaaaa nugiii,işe dalma guzummmmm sen yaramıyor sana

canım sporunu düzenli yapıyosan kas yapmış olabilirsin
bi yandan da yağ verdiysen kilonda pek değişiklik olmaz
ama bak kendin de diyosun göbek gitmeye başladı diye, demekki doğru yoldasın, sakın pes etme, hem reglin şişkinliği de vardır eminim

günaydın ipek böcüğüüüüüüüüüüüüü afiyet olsunnnnn

günaydınlar pambukummmm
bugunki menümüz şu
sebze çorbası
piliç topkapı ( ne olduu hakkında bi fikrim yok ama keisn took )
peynirli burgu makarna
sütlü kadayıf ( off çok güzel oluyo bir parça alsam mı gerisi gelmez söz )

akşamda took vardı iki ögünde de et olucek napmalıyım :82::82::82:

ne biliim bebem ben hergün buluşuom ya pilates için ebru die öle samimi olduk iiice deeeeeeerrrmişimmm

evet cnm biliorum tatlıyla aran yok zaten yani 6-7 yıldır spor yapan bi arkadaşım vardı ya benm o sölemişti bana süt yoğurt kaslar için önemli artırıo özellkle spor yaparken die. birde mesela o profesyonel sporcu artık spor yaptıktan 20 dk. sonra fln potein desteği alıo kaslar için internetten bi araştr bence sen onu.yani sen öle bi destek almazsında kalsiyum miktarını protein miktarını artırmak için bi araştrma yapsan olabilr gibi geldii.birde sana msj atcam şimdi diyetsyen sordum kuzenimle dün konuştum.msj atıorum bebişim

canım spor yaptığın için kas oranın artıo dur yağ veriosundur bu da tartıya yansımıodur üzülme öle oluo çünkü bu normal bişi sen bırakma devam et.yağlı kuru yemişleri susamlı yiyecekleri tahin gibi şeylerede dikkat et. kalsiyumunu dikkatli al maden suyunu ihmal etme devam et .vücut yeni alışıo da olabilr bundan sonra hızlanır cnm arada duraklamalarda oluo çünkü olmazsa metabolzima hızlandırı içecek yaparsın ama sen devam et yeterki.

devam et nugicim devam et canımmm

farklı yönlerim seni daha bir cezbediyor deil mi neruşşşşşşşşşşşşşşş

hemmii de nasılllll fena cezbolmuş vaziyetttimmm cezb cezb dolaşıyorummm evdeee

ayyyyyyyy yazmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım akşamı yazdım da sabah yazmadım cezboldum yaa fambığın şiirlerinden sonraaaa unuttum hemen yazıyorum zaten ara yapıyorum yazayım hemen forumun amacını unutmayayım dimiiii gevezelikteeennn

tamam bebem, ben bi bakayım ona
acaba maden suyunu portakal suyuyla karıştırıp içsem nası olur, ben içemiyorum da onun sade olanını
ama taze sıkılmış portakal suyuyla karıştırınca nefis bi tadı oluyo
tamam kukicim bekliyorum mesajını, ayrıca çoook teşekkür ederim canım

yemeeeee traktör lastiiii diiim anladın sen onu

piliç topkapı bizim eski iş yerindekindense prinçli tavuğunu yersin salata falan avrdır inşallah ve çorba olur afiyet olsun şikerrrrr

canımcım ben yarı yarııya 100% cappy portakal suyu(0 şeker ) ile maden suyunu karıştırıyorum cola gbi filan mükemmel oluyo yada içine iki kalın limon dilimi at oda harika oluyo. tavsiye ederim bende sade tüketemiyorum

yemeeeee traktör lastiiii diiim anladın sen onu

piliç topkapı bizim eski iş yerindekindense prinçli tavuğunu yersin salata falan avrdır inşallah ve çorba olur afiyet olsun şikerrrrr
salata vardır ama umarım benim yiyebildiim den vardır. şimdi yimee gidiciim dönünce rapor veririm.
bu arada duyduk duymadık dimeyinnnn... traktor tekeri benim totişin adı

sakın haaaaaaaaaaaonun tadı kaç saniye sürecek ki ağzında yani boşver bence,hem şekerli yedin diye hemncik acıkacaksın yeme sakın alma tabağına,hakkın olmayınca yemezsin böylece

kızlar yorumunuzu istiyorum öglen yemegine lüften ne kadar yiyim sizce dolmadan ?

herkese afıyet olsun;

yedım ogle yemegı patlamak uzereyım.

4-5 yk etlı t.fasulye (cok yaglı degıldı)
salata
300 ml ayran
kepek ekmegı getırmemısler ( 1 lokma beyaz ekmek aldım)

yemek toplamda 10 kasık falandı porsıyonları buyuk yanı dunku gıbı.ben yarısını boldum yarısnı yedım. salata da oyle. kalanları aksam 6 da cıkmadan yıyecegım.

2 ogunde ayran ıcebılır mıyım ? sabah kahvaltıda sut ıctım gece yatarkende ıcıyorum. ayran benı cok tutuyor ıcmemde sakınca var mı? dıyetısyen bana 1 porsıyon yogurt = 2 bardak ayran demıstı.

canım ben taze sıkılmış portakalla yapıyorum, o da çok güzel oluyo
kociş de bi koli almış zaten maden suyu, bide bu maden suyuyla sade soda aynı şey dimi?

kızlar bide kukicim araştdır deyince bakınırken bunu buldum

Bir Plato Nasıl Aşılabilir ?
Plato, aynı ağırlığa haftalarca "saplanıp kalmak" ve hiç aşamayacak gibi görünmek demektir. İşte bir platoyu aşmanın bazı yolları:

Vücudunuza dinlenme şansı vermek için bir hafta ara verin.
Antrenmanınızın döngüsünü ve egzersiz programınızı değiştirin.
Zayıf olan kas guruplarını daha çok geliştirin. Örneğin, Bench Press'deki kaldırdığınız ağırlıklar sizi tatmin etmiyorsa, Triceps kaslarınızı daha çok kuvvetlendirmelisiniz. Çünkü zayıf triceps kasları, Bench Press'de daha fazla kilo kaldırmanızı engeller.
Kaslara şok çalışma uygulayın.
Çalışılan kilolardan ağırlık eksiltme ve devam etme (Çalışma sistemleri bölümünde açıklanacaktır.) tekniğini kullanın.
Negatif tekrarlar yapın.
Hafif bir ağırlığı 10 set 10 tekrar uygulayın.
Partnerinizden ağırlıkları 5 kg. veya 10 kg.lık plâkalar halinde ilâve etmesini isteyin. Böylece ağırlıklara daha çabuk alışırsınız ve zihinsel konsantrasyonunuz olumlu yönde seyreder.

iveetttt sabah kahvaltımıııı veeee ara öğünümü yazmamışım fambıkla fingirdemektennnn burada bulunma aacımızı unutmayıııp hemen yazıyoriiiiiiiiiiiiiim:82::82::82:

sabah kalkınca (8.30)

2 kuru kayısı 200ml su

kahvaltım

2 inncecik dilim hindi salamı ( fambıkk kıldan ince anladın sen onu )

2 tane yağsız yeil zeytin ( yağda yüzmüyodu eternonunkiler gibi )

1,5kk yağsız beyaz peynir

2 salatalık

1 köy biberi

3 halka dilim domates

1 dilim çok tahıllı ekmek

kahvaltıdan sonra yeşil çay

ara öğün

1 fincan Türk kahvel-tarçınlı yağsız süt

1 elma

şimdiye kadar da 1,5lt su içtim

hugocuğum için çok üzüldüm kötü niyetli birşey de yazmamış aslında kçşe yazarının yazdıklarını aktarmış ama kaç gün aramızada olmayacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…