Selamlar, moralim bozuk ama vazgeçmiş değilim artık bu şekilde yaşamaya adapte oldum.Günaydınn:) bana göre süper ama yorum yapılmayacak kadar sıkıcı menülerim var benim mesela;
sabah kalhvaltısında sınırsız ve şekersiz çay ile kelogs
evet bu sabah tartıldım tam 1 ay oldu bugün diyete başlayalı,66,6 çıktım.Çokkk mutluyum ve aynen yola devam üstelik bu yaşantıya alıştım bile:))
ay ben geride kaldım yaayanıma bi biri geliyo o gidiyo başkası geliyo takip etmekte zorlanıyorum.neruşş guzum fambık gözüne girmek için şiirler yazıyo sana bide neruş sen akşam ve sabah menünü yazdınmı gözdenmi kaçırdım yoksa ben gene :26:
Selamlar, moralim bozuk ama vazgeçmiş değilim artık bu şekilde yaşamaya adapte oldum.
25 günde vere vere 700 gram vermişim.Adet zamanı olduğu için mi bilmiyorum, ama ne kaçamağım var ne aç duruyorum.sporsuz 1 günüm geçmiyor.Oysa yıllardır ilk defa göbeğim gitmeye başladı. fakat kilom aynı65,900 gram nasıl olur ya ((
günaydın ipek böcüğüüüüüüüüüüüüü afiyet olsunnnnn
ne biliim bebem ben hergün buluşuom ya pilates için ebru die öle samimi olduk iiice deeeeeeerrrmişimmmebru deyip çok samimi söyleyince kukilatam bende bizim ebru sandım dıebru şallı dese ya,yada ebru hanımefendi falan nerden geliyo bu samimiyet derler adama dimi ama tamam hatırladım şimdi yazdıklarını,kötü bişeyde dememişti ama Allah Allah
ben şu forumun kurallarını bi daha okuyayım bari,neruşa laf söylemek de ceza almayı gerektiriyorsa söylemeyeyim o bakımdan yani:))))
evet cnm biliorum tatlıyla aran yok zaten yani 6-7 yıldır spor yapan bi arkadaşım vardı ya benm o sölemişti bana süt yoğurt kaslar için önemli artırıo özellkle spor yaparken die. birde mesela o profesyonel sporcu artık spor yaptıktan 20 dk. sonra fln potein desteği alıo kaslar için internetten bi araştr bence sen onu.yani sen öle bi destek almazsında kalsiyum miktarını protein miktarını artırmak için bi araştrma yapsan olabilr gibi geldii.birde sana msj atcam şimdi diyetsyen sordum kuzenimle dün konuştum.msj atıorum bebişimsağol tatlım
ben de ekmeği artırdım zaten, daha fazla yiyorum artık
yağlı k.yemişleri de kestim iyice
süt ve yoğurdu biraz artırayım mı sence
günde 2 bardak tüketmeye çalışıyorum zaten ama
abur cuburla pek aram yok biliyosun canım ama dün akşam istisna oldu sadece
yoksa ben tepsi tepsi tatlı yapıp 1 lokma almadığım zamanları biliyorum yani
tatlıyı çok sevmeme rağmen Allahtah arkasını aramıyorum biraz yiyince, istediğim yerde kesebiliyorum
dün dondurma yedim misal ki bayılırım, çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli dondurma yerim ben
annem dün dedi zaten 1,5 yaşından beri yiyosun diye
ama onu bile 4 yk koydum kaseye, arkasını getirmedim, çok sevindim
bide diyetisyen bana 200 gr sütlü tatlının 3 dilim ekmeğe eşit olduğunu söylemişti, bunu da söyliyim size aklıma gelmişken
canım spor yaptığın için kas oranın artıo dur yağ veriosundur bu da tartıya yansımıodur üzülme öle oluo çünkü bu normal bişi sen bırakma devam et.yağlı kuru yemişleri susamlı yiyecekleri tahin gibi şeylerede dikkat et. kalsiyumunu dikkatli al maden suyunu ihmal etme devam et .vücut yeni alışıo da olabilr bundan sonra hızlanır cnm arada duraklamalarda oluo çünkü olmazsa metabolzima hızlandırı içecek yaparsın ama sen devam et yeterki.Selamlar, moralim bozuk ama vazgeçmiş değilim artık bu şekilde yaşamaya adapte oldum.
25 günde vere vere 700 gram vermişim.Adet zamanı olduğu için mi bilmiyorum, ama ne kaçamağım var ne aç duruyorum.sporsuz 1 günüm geçmiyor.Oysa yıllardır ilk defa göbeğim gitmeye başladı. fakat kilom aynı65,900 gram nasıl olur ya ((
devam et nugicim devam et canımmm
farklı yönlerim seni daha bir cezbediyor deil mi neruşşşşşşşşşşşşşşş
ay ben geride kaldım yaayanıma bi biri geliyo o gidiyo başkası geliyo takip etmekte zorlanıyorum.neruşş guzum fambık gözüne girmek için şiirler yazıyo sana bide neruş sen akşam ve sabah menünü yazdınmı gözdenmi kaçırdım yoksa ben gene :26:
ne biliim bebem ben hergün buluşuom ya pilates için ebru die öle samimi olduk iiice deeeeeeerrrmişimmm
evet cnm biliorum tatlıyla aran yok zaten yani 6-7 yıldır spor yapan bi arkadaşım vardı ya benm o sölemişti bana süt yoğurt kaslar için önemli artırıo özellkle spor yaparken die. birde mesela o profesyonel sporcu artık spor yaptıktan 20 dk. sonra fln potein desteği alıo kaslar için internetten bi araştr bence sen onu.yani sen öle bi destek almazsında kalsiyum miktarını protein miktarını artırmak için bi araştrma yapsan olabilr gibi geldii.birde sana msj atcam şimdi diyetsyen sordum kuzenimle dün konuştum.msj atıorum bebişim
canım spor yaptığın için kas oranın artıo dur yağ veriosundur bu da tartıya yansımıodur üzülme öle oluo çünkü bu normal bişi sen bırakma devam et.yağlı kuru yemişleri susamlı yiyecekleri tahin gibi şeylerede dikkat et. kalsiyumunu dikkatli al maden suyunu ihmal etme devam et .vücut yeni alışıo da olabilr bundan sonra hızlanır cnm arada duraklamalarda oluo çünkü olmazsa metabolzima hızlandırı içecek yaparsın ama sen devam et yeterki.
günaydınlar pambukummmm
bugunki menümüz şu
sebze çorbası
piliç topkapı ( ne olduu hakkında bi fikrim yok ama keisn took)
peynirli burgu makarna
sütlü kadayıf ( off çok güzel oluyo bir parça alsam mı gerisi gelmez söz)
akşamda took vardı iki ögünde de et olucek napmalıyım :82::82::82:
canımcım ben yarı yarııya 100% cappy portakal suyu(0 şeker ) ile maden suyunu karıştırıyorum cola gbi filan mükemmel oluyo yada içine iki kalın limon dilimi at oda harika oluyo. tavsiye ederim bende sade tüketemiyorumtamam bebem, ben bi bakayım ona
acaba maden suyunu portakal suyuyla karıştırıp içsem nası olur, ben içemiyorum da onun sade olanını
ama taze sıkılmış portakal suyuyla karıştırınca nefis bi tadı oluyo
tamam kukicim bekliyorum mesajını, ayrıca çoook teşekkür ederim canım
salata vardır ama umarım benim yiyebildiim den vardır. şimdi yimee gidiciim dönünce rapor veririm.yemeeeeetraktör lastiiii diiim anladın sen onu
piliç topkapı bizim eski iş yerindekindense prinçli tavuğunu yersin salata falan avrdır inşallah ve çorba olur afiyet olsun şikerrrrr
günaydınlar pambukummmm
bugunki menümüz şu
sebze çorbası
piliç topkapı ( ne olduu hakkında bi fikrim yok ama keisn took)
peynirli burgu makarna
sütlü kadayıf ( off çok güzel oluyo bir parça alsam mı gerisi gelmez söz)
akşamda took vardı iki ögünde de et olucek napmalıyım :82::82::82:
kızlar yorumunuzu istiyorum öglen yemegine lüften ne kadar yiyim sizce dolmadan ?
canımcım ben yarı yarııya 100% cappy portakal suyu(0 şeker ) ile maden suyunu karıştırıyorum cola gbi filan mükemmel oluyo yada içine iki kalın limon dilimi at oda harika oluyo. tavsiye ederim bende sade tüketemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?