60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkesde olmayabilr duraklama bende kilo verdiğim 2 hafta boyunca 1 hafta duraklamıştı o da reglime denk geldi onun dışında duraklamadı hiç.sende de olmayabilr

aminn canım aksın valla.benm çok selülitlerim vardı Allah a şükür btti diyebilirim pilatesle sıkılaşsın kalanlards gtsin inşallah.anlıorum cnm işyerinde kolay olmaz renkli kahvaltı evde yapmaya çalış ara ara. ayarlarsın simite dikkat canım 1 simit =4 dilim ekmek demek.ayrıca susamlı yağlı.ye ama yarım simit ye yanında peynir yada ayran fln ne bilim ayarla işte
afiyet olsun canım...ohh sporunuda yapmışsın
saol cnm çok teşekkrüler
hoşgeldn bebişim.afiyet olsun.ohhh incecik oldun ne güzel yaaa. annende baya fitmiş hani 36 bir beden anne düşünemedim bi anbenmki 50 beden çünkü 80 kilo güle güle giy canım pantolonunu.saçlarınıda güle güle kullan .bende döndükten sonra boyatıcam inşallahh baharı rengarenk karşılayalım dimi

öncelikle afiyet olsun..ayrıldığın gibi kavuş annenle canım benim...hayırlı olsun pantolonun ne kadar güzel annenle aynı beden desene annen fittt bir bayan helal vallaha

ay kızlar geçmişi okudum da
hakkaten nazar değmiş topiğe galiba

nugicim, famircim ve ebrulicim geçmiş olsun kızlar hepinize

bi an önce düzelirsiniz inşallah

babystarcım sen de takma kafana canım, bu hafta gidersin artık tekrar

yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum, yediklerinizi içtiklerinizi paylaşın kızlar
abur cuburdan yağlı ve şekerli yiyeceklerden olabildiğince uzak durmaya ve düzenli spor yapmaya çalışın
ve sakın ekmeği hayatınızdan ÇIKARMAYIN,tavsiyem budur

kilo veren herkesi de ayrıca tebdrik ediyorum, smiley kullanamıyorum kızlar, nedense üzerleri tıklanmıyo, ezbere bildiğim bi kaç tane var, onları yazıyorum ama diğerleri olmuyo malesef

öncelikle afiyet olsun..ayrıldığın gibi kavuş annenle canım benim...hayırlı olsun pantolonun ne kadar güzel annenle aynı beden desene annen fittt bir bayan helal vallaha

amin canım inşallahh
çok iyi oldu ama ya annemin gelmesi, inşallah kısa zamanda bi araya geliriz yine
teşekkür ederim canım, daha güzeli senin olsun
evet canım ya annem çok zayıftır, ben sinir olurdum annem benden daha küçük beden pantalon giyiyo diye, artık ikimiz aynı beden giyiyoruz ama :)))

arkadaşlar bu elma sirkesini kullanan varmı yağ yakımına yardımcı oluyormuş fakat benim gastritim var ılık suya 2 3 damla damlatsam bişey olurmu acaba bilgisi olan arkadaş varsa cevaplarsa çok sevinirim...
ayrıca miğdesinde rahatsızlığı olmayan arkadaşlara tavsiye ederim baya işe yarıyomuş...!

teşekkür ederim tatlım, inceldim kız gerçekten, pantalonu denerken kabinden çıkınca diğer kabinin önünde iki kız vardı, baya bi süzdüler beni, sanırım zayıf geldim bide ne yalan söliyim pantalon da çok güzel durdu hani, çok alçak gönüllüyüm kahretsin
annem evet ben bildim bileli çok zayıf bi kadın, bezan 36 beden bile büyük gelir yani

zaten fakültede okurken ara sıra eve gideceğim zaman hediye almak için mağazaya girdiğimde anneme alıcam dediğinde satış elemanları 50 beden kıyafet çıkartırlardı hep, derdim benim annem 36 beden, ona göre bişiler çıkartın, hep şaşırırlardı, nasıl anne bu diye :))))

canım ben hiç boyatmamıştım saçlarımı, bi cesaret yaptırdım güzel oldu ama, sevdim ben, parladı saçlarım, daha canlı duruyolar artık, sen de hayırlısı ile git gel, yaptırırsın tatlım

merhabalar arkadaşlar
mrb cnm nasılsın hugocuk nasıl?

afiyet olsun cnm birde sebze yada et yemeği fln olsaymış öğle yemeğin yemede yanında yat olurmuşleslie süper bişi canım çok güzel kilo verilio hele birde sağlıklı beslenmeyle desteklenirse süper bizde yapıoruz lesli.ben ayağımda problem oldu oyüzden bırraktım ama hala yapanlar var süper bişi.sonuçta kardio sporu yağ yaktırıo.

aman canım gastritin varsa sakın sakın içme cesaretin varsa bi kaç damla damlatıp iç ama ben asla tavsiye etmem benimde midem çok hassastr oruç tutarken vs. çok zorlanırım bi kere içtim elma sirkeli su 2-3 gün midem ağrıdı kendime gelemedim baya bi süre.bi kaç kişiden daha duydum bunu . bi daha da asla içmem cnm çok fena yaptı midemi.midesinde sorun olmayanlar içio ama burda da içenler var.

günaydın bebikimmmm ohh maşallah sana korumada bile veriyosunnnn süpersinnnnn

selam kızlar 1,5 kilo vermişim son durumum 52 :))))))))))))))))

tebrikler tatlımmm illa herkeste duracak diye bir şart yokkk benim bu aralar durgun mesela ama sabır ve aizmle hepsi gidecek inşallahhhhhh durmak yokk yola devammmmmmhepbirlikte kurtulucazz tüm falza kilolardannnn sağlıkla inşallahhhhh:13::13:

kuzuuuuuuuuum geçmiş olsunnn canım benimmm ılık karabiberli süt iç tatlımmm bol bol bitki çayıı iç ama çok sıcak içme ılık ılık iiççç

ayrıcaaa tebrik ediyorum 63leri görmüşsünnn tebriklerr canımın içi azimle sabırla kurtulucazz tatlımmm tüm fazlalıkalrdan sağlıkla inşallahhhhh:13::13:

günaydııın farmisyoooooo afiyet olsunnnnnn güzelliklerle doluuu sağlıklı mutlu huzurluuu neşeli bir gün olsun inşallahhhhh hepimiz içinnn

sağol canımmmmmharika ya zayıf olmanın faydalaraı geçen yılda 36-38 beden ceketler kotonda 35 lira falandı.offfffffff bende ucuz ama kaliteli bişeyler giymek istiyorum yaaaaa

sağol neruşummmmm,ancak eve gidince içebilirm o dediğinden teşekkür ederim.evet nihayet görebildimnugimde 700 grm vermiş,çok sevindim ama sanalda olsa tepinecek halim yok,sen tepin biizm yerimize

sağol canımmmmmharika ya zayıf olmanın faydalaraı geçen yılda 36-38 beden ceketler kotonda 35 lira falandı.offfffffff bende ucuz ama kaliteli bişeyler giymek istiyorum yaaaaa

canımcım senin de az kaldı, yavaş yavaş gidecek, bak 63ü görmüşsün, gerisi de gelir acele etme yeterki, sağlıklı gitsin gidenler, ben çok çaba harcadım mesela, kas kaybetmiyim diye ama ona ramen bu durumu yaşadım, inşallah sen ve diğer kızlar bu durumu yaşamadan güzelce kilo verirsiniz :)))
indirimlerde 36 bedenler daha ucuz oluyo zaten fazla satılmadığından mıdır nedir bilmiyorum

bide benim aldığım pantalonun aynısından annemde var, gelmeden 27 liraya almış, dedim gidince bak varsa git bi tane daha al, çarşıya pazara giderken giyersin hiç bi yerde giymezsen, yumuşacık çünkü kumaşı, ister topukluyla giy işe gel, ister spor a.kabı giy gezmeye çık, öyle kullanışlı bide

elma sirkesi benim mideme çok dokunmuştu çok fazla ağrı yapmıştı bende mideden problemliyim bilgine cnm ama dene belki aynı etkiyi göstermez.

Güle güle sağlıklı günlerde git canım..
Darısı başımıza... Ben hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum.. yeni bişi almayı canım hiç istemiyor çünkü..

Darısı başımıza... Ben hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum.. yeni bişi almayı canım hiç istemiyor çünkü..

sağol canım, daha iyisi senin olsun :))
ben de uzun zamandır bişi almadım kendime, zaten üzerime olmayan bi sürü kıyafetim vardı
onları giyebiliyorum artık çok şükür :))
ama bunu fiyatı çok uygun diye aldım,8 liraya pantalon bulmak her zaman mümkün değil çünkü :))))))))

inşallah canım güle güle giy tatlımm

yclcim benimde diyete başlamadan önceki pantalonlarım artık bol geliyor,bende dedğin gibi gidip bişey almak istemiyorum,hem alırsam kesin biraz daha giyeyim diye kilo vermeyi bile ertelebilirm,bu nednle bişey almıyorum geçenlerde hamile pantalonlarımdan birini buldum kumaş hani bel kısmı ayarlanabilir olanlardan ama bacak kısmı normal olanlar varya onlardan,bir iki haftadır onu giyiyorum bendedüşün yani 9 aylık hamileykenki bacağımla şimdiki bir demekki,sadece bel ayarı en düşükte,popa bacak aynı yaniben emziriekn kilo aldım çünkü hamileyken bitek karnım büyüktü

sağol bitanem
darısın en kısa zamanda başına inşallah :))
aman sakın öyle bi moda gireceksen bişi alma zaten sen, ver kilocuklarını sonra gönlüne göre alırsın istediğini, zaten yaz da geliyo magazalar cıvıl cıvıl olmuştur şimdiden :))))
emzirirken süt olsun diye yediklerinden mi kilo aldın canım sen?

sağol neruşummmmm,ancak eve gidince içebilirm o dediğinden teşekkür ederim.evet nihayet görebildimnugimde 700 grm vermiş,çok sevindim ama sanalda olsa tepinecek halim yok,sen tepin biizm yerimize

tamam tatlım ama aklında olsun çok iyi gelir karabiberli ılık süt ben tepineyim o zaman dünkü kaçamklar yansın gitsin hem deee

bu tepinmelerrrrrr size gelsinnnn canlarummmmmmmmmmmm

ahanda böye yidim kaçamkalrı :125::125::125::125:

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:86::86::86::86::79::79::79::79:
geçmiş olsun tatlımmmm yazmamışım sananaaaa

eswcim ben hamilelikte toplamda 9 kilo aldım onun 5 kilosu da doğumdan geldim tartıldım gitmişti zaten,yani 4 kilo almıştım kendime,ama tabi karnımın birden şişip birden inmesi neticesinde karın kısmımda gevşeme oldu,dün 3 aylık hamileyken giydiğim kot pantalonum vardı onun düğelerini nihayet kapatabilecek kıvama geldim ama göbek tabi üstten fırladıyani bir gevşeklik var bende,kilom da var ama bu problemde beni daha kilolu gösteriyor
emzirikende hiç kilo vermek gibi derdim olmadı çok kızıyorum kendime aslında nasıl bukadar bilinçsizmişim diye,sütüm zaten boldu ama emzirmek insanı acayip acıktırıyor normal yediğinin 2 katını yiyorsun ama kilon aynı kalıyor ne eksik ne fazla.ben kızımı tam 2 yaşını btidi ozaman kestim memeden,keser kesmez bendede kilo alma başladı,çünkü 2 katı yemeye alışmıştım1,5 yıl böyle geçti yani çokdiyet yaptım ama başaramadım.şimdilerde çok şükür gidiyor,sayenizde tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…