herkesde olmayabilr duraklama bende kilo verdiğim 2 hafta boyunca 1 hafta duraklamıştı o da reglime denk geldi onun dışında duraklamadı hiç.sende de olmayabilryaklaşık 1 1,5 ay gibi sürede tam 5 kilo verdim kızlar,bu normal mi :26: haftada 3 4 gün muhakkak platesim var arada kaçamaklarım var ama tatlıyı yok denecek kadar az yiyorum artık 1 çatal bilmedin 2 çatal kafam çok karışıkbirde duraklama dönemi var diyorsunuz ya ne zaman başlıyo bu dönem hedef 48
aminn canım aksın valla.benm çok selülitlerim vardı Allah a şükür btti diyebilirim pilatesle sıkılaşsın kalanlards gtsin inşallah.anlıorum cnm işyerinde kolay olmaz renkli kahvaltı evde yapmaya çalış ara ara. ayarlarsın simite dikkat canım 1 simit =4 dilim ekmek demek.ayrıca susamlı yağlı.ye ama yarım simit ye yanında peynir yada ayran fln ne bilim ayarla işteohh yağların aksın gitsin inşallar :) gerçi gördüğüm kadarı ile sende pek yağ kalmamış zaten
bu arada evet kahvaltım herzaman öyle olmuyor ama okadar renklide olmıyor çünkü iş yerinde kahvaltı yapıyorum. Ya sandwich yiyorum ya simit. Bu hafta değişik birşeyler yapacağım önerine uyarak bakalım belki biraz kilo vermemhızlanır önerin için teşekkürederim cnm ...
saol cnm çok teşekkrülerafiyet olsun canım...ohh sporunuda yapmışsın
hoşgeldn bebişim.afiyet olsun.ohhh incecik oldun ne güzel yaaa. annende baya fitmiş hani 36 bir beden anne düşünemedim bi anherkese merhabalaaaaaaaaaaaar
inşallah herkes için yağların gittiği kiloların verildiği güzel bi hafta olur
ben bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım, az önce de bi tane elma yedim
dün akşam annemi gönderdim, bakalım bi daha ne zaman görcem(
cumartesi annemle kendimize pantalon aldık kızlar, ikimizde 36 beden aldık, çok komik yaa
bide aynı pantalonun 38-40 bedeni 23 lirayken biz 36 bedenini 8 liraya aydık lcw'dan
anneme de dedim zaten kilo vermenin, zayıf olmanın faydaları diye :)))
h.sonu kaçamaklar yaptım ama abartmadım çok fazla
spora da devam ediyorum, dün annemi gönderdikten sonra 40 dk kadar uzaya gittim, koşu bandı zor geldi
ha bide cmt saçımı kestirip balyaj attırdım, saçım ilk defa boya gördü ama kociş falan çok beğendi, zaten cmt 3 saat kuaförde kaldım, kaştı manikürdü kesimdi derken baya uzun sürdü işim, ama çok rahatladım, ben kuaföre ginidce kendimi hafiflemiş hissedriyorum nedense
herkese merhabalaaaaaaaaaaaar
inşallah herkes için yağların gittiği kiloların verildiği güzel bi hafta olur
ben bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım, az önce de bi tane elma yedim
dün akşam annemi gönderdim, bakalım bi daha ne zaman görcem(
cumartesi annemle kendimize pantalon aldık kızlar, ikimizde 36 beden aldık, çok komik yaa
bide aynı pantalonun 38-40 bedeni 23 lirayken biz 36 bedenini 8 liraya aydık lcw'dan
anneme de dedim zaten kilo vermenin, zayıf olmanın faydaları diye :)))
h.sonu kaçamaklar yaptım ama abartmadım çok fazla
spora da devam ediyorum, dün annemi gönderdikten sonra 40 dk kadar uzaya gittim, koşu bandı zor geldi
ha bide cmt saçımı kestirip balyaj attırdım, saçım ilk defa boya gördü ama kociş falan çok beğendi, zaten cmt 3 saat kuaförde kaldım, kaştı manikürdü kesimdi derken baya uzun sürdü işim, ama çok rahatladım, ben kuaföre ginidce kendimi hafiflemiş hissedriyorum nedense
öncelikle afiyet olsun..ayrıldığın gibi kavuş annenle canım benim...hayırlı olsun pantolonun ne kadar güzel annenle aynı beden desene annen fittt bir bayan helal vallaha
herkesde olmayabilr duraklama bende kilo verdiğim 2 hafta boyunca 1 hafta duraklamıştı o da reglime denk geldi onun dışında duraklamadı hiç.sende de olmayabilr
aminn canım aksın valla.benm çok selülitlerim vardı Allah a şükür btti diyebilirim pilatesle sıkılaşsın kalanlards gtsin inşallah.anlıorum cnm işyerinde kolay olmaz renkli kahvaltı evde yapmaya çalış ara ara. ayarlarsın simite dikkat canım 1 simit =4 dilim ekmek demek.ayrıca susamlı yağlı.ye ama yarım simit ye yanında peynir yada ayran fln ne bilim ayarla işte
saol cnm çok teşekkrüler
hoşgeldn bebişim.afiyet olsun.ohhh incecik oldun ne güzel yaaa. annende baya fitmiş hani 36 bir beden anne düşünemedim bi anbenmki 50 beden çünkü 80 kilo güle güle giy canım pantolonunu.saçlarınıda güle güle kullan .bende döndükten sonra boyatıcam inşallahh baharı rengarenk karşılayalım dimi
mrb cnm nasılsın hugocuk nasıl?merhabalar arkadaşlar
afiyet olsun cnm birde sebze yada et yemeği fln olsaymış öğle yemeğin yemede yanında yat olurmuşSelam kızlar,
Kahvaltıdan sonra ara ogunumu yedim sonra Leslieyle 4 mil yurudum baya bi ter attım, Leslieyle vercegime inanıyorum daha once cok az yapmıstım ustelik diyetsiz ama baya faydasını gormustum. Neyse ara ogunum ve ogle yemegim (bu arada aylardan sonra ilk defa ogle yemegi yiyorum
Ara ogun: 1 Kupa limonlu ballı yesil cay
1 meyveli yogurt
2 adet ceviz
Ogle yemegi: 1 kase az yaglı domates corbası
4 yk kara bugday pilavı (yagsız)
Yesil salata
aman canım gastritin varsa sakın sakın içme cesaretin varsa bi kaç damla damlatıp iç ama ben asla tavsiye etmem benimde midem çok hassastr oruç tutarken vs. çok zorlanırım bi kere içtim elma sirkeli su 2-3 gün midem ağrıdı kendime gelemedim baya bi süre.bi kaç kişiden daha duydum bunu . bi daha da asla içmem cnm çok fena yaptı midemi.midesinde sorun olmayanlar içio ama burda da içenler var.arkadaşlar bu elma sirkesini kullanan varmı yağ yakımına yardımcı oluyormuş fakat benim gastritim var ılık suya 2 3 damla damlatsam bişey olurmu acaba bilgisi olan arkadaş varsa cevaplarsa çok sevinirim...
ayrıca miğdesinde rahatsızlığı olmayan arkadaşlara tavsiye ederim baya işe yarıyomuş...!
günaydınnnn kızlaaaaaaaarrr
ayyy hafta sonu 2 gün göremedim sizi aklım burda kalıo.ama çoğu benm gibi giremediği için hafta sonu Allah tan o tesellim oluo.bu hafta son hafta 1 cuma günü ayrılıorum inşallah burdan 1 ay sonra dönücem inşallah hepinizi çıtır manken gibi fıstıklar olarak bulucam inşallah.
kocişi geçirdim kahvaltımı hazırlayım şimdi birazdan menümü yazarım
aa bu arada 300 gr. daha vermişim gelene kadar erimem inşallah orda da hareket bol olucak yedklerimi artrcam artık.hatta pek dikkat bile edemeyeceğim çünkü nasıl bir ortam yemeklar nasıl olucak bilmiorum.inşallah çok zayıflmama.55 ten aşağı olmak istemem çünkü hayrlısı bakalım
ee tickerımı değişteryim ozman:)
selam kızlar 1,5 kilo vermişim son durumum 52 :))))))))))))))))
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr,uamrım herkes çok çok iyidir,ben çok hastayım dökülüyorummm,belki izin alır giderim durumuma göre bakıcam,bademciklerim çok kötü
c.tesi sabah 63.8 geldim çok şükür 63 leride görebildim,hasta halimle sporumu bile yaptım cuma ve ctesi 50şer dk,pazar günü 30 dk yürüdüm(ancak dayanabildim)
mekik aletimide kullandım ancak karın kaslarım tutuldu,yaparken pek zorlamadı ama sonrasında karnım acayip tutulmuş,eşimle kızımla oyun oynarken azıck dokundular öldüm valla ağdıdanzamanla alışacak sanırım yapa yapa
sabah kahvaltım
kendi yaptığım kepekli poğacam vardı ya buzluğa atmıştım 1 tanesi avuçiçimin yarısından biraz küçük,ondan 3 tane yedim,ne kahvaltı hazırlayacak ne de yiyecek halim vardı bunlarıda yanımda getirmiştim azar azar yedim.sizi okurum ama çok cevap yazamam sanıırmiherkese teker teker afiyet olsun diyorum,yağların yakıldığı sağlıklı bir gün geçirmeniz dileğiyle.öpücüklerrrrrrr
günaydın çıtır kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.
burada tam bir mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır cinsten bir gün var.
içimdeki pozitiflik de çok üst seviyede Allah'a şükürler olsun . umarım herkes için çok çok güzel bir gün olur
sabah kalkınca
1 kuru kayısı
250 ml ılık su
kahvaltım
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
2 çk bal
1 üçgen peynir
çatal ucuyla ezine peyniri
3 zeytin
100 ml şekersiz çay
ay kızlar geçmişi okudum da
hakkaten nazar değmiş topiğe galiba
nugicim, famircim ve ebrulicim geçmiş olsun kızlar hepinize
bi an önce düzelirsiniz inşallah
babystarcım sen de takma kafana canım, bu hafta gidersin artık tekrar
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum, yediklerinizi içtiklerinizi paylaşın kızlar
abur cuburdan yağlı ve şekerli yiyeceklerden olabildiğince uzak durmaya ve düzenli spor yapmaya çalışın
ve sakın ekmeği hayatınızdan ÇIKARMAYIN,tavsiyem budur
kilo veren herkesi de ayrıca tebdrik ediyorum, smiley kullanamıyorum kızlar, nedense üzerleri tıklanmıyo, ezbere bildiğim bi kaç tane var, onları yazıyorum ama diğerleri olmuyo malesef
kuzuuuuuuuuum geçmiş olsunnn canım benimmm ılık karabiberli süt iç tatlımmm bol bol bitki çayıı iç ama çok sıcak içme ılık ılık iiççç
ayrıcaaa tebrik ediyorum 63leri görmüşsünnn tebriklerr canımın içi azimle sabırla kurtulucazz tatlımmm tüm fazlalıkalrdan sağlıkla inşallahhhhh:13::13:
:
sağol canımmmmmharika ya zayıf olmanın faydalaraı geçen yılda 36-38 beden ceketler kotonda 35 lira falandı.offfffffff bende ucuz ama kaliteli bişeyler giymek istiyorum yaaaaa
arkadaşlar bu elma sirkesini kullanan varmı yağ yakımına yardımcı oluyormuş fakat benim gastritim var ılık suya 2 3 damla damlatsam bişey olurmu acaba bilgisi olan arkadaş varsa cevaplarsa çok sevinirim...
ayrıca miğdesinde rahatsızlığı olmayan arkadaşlara tavsiye ederim baya işe yarıyomuş...!
canımcım senin de az kaldı, yavaş yavaş gidecek, bak 63ü görmüşsün, gerisi de gelir acele etme yeterki, sağlıklı gitsin gidenler, ben çok çaba harcadım mesela, kas kaybetmiyim diye ama ona ramen bu durumu yaşadım, inşallah sen ve diğer kızlar bu durumu yaşamadan güzelce kilo verirsiniz :)))
indirimlerde 36 bedenler daha ucuz oluyo zaten fazla satılmadığından mıdır nedir bilmiyorum
bide benim aldığım pantalonun aynısından annemde var, gelmeden 27 liraya almış, dedim gidince bak varsa git bi tane daha al, çarşıya pazara giderken giyersin hiç bi yerde giymezsen, yumuşacık çünkü kumaşı, ister topukluyla giy işe gel, ister spor a.kabı giy gezmeye çık, öyle kullanışlı bide
Güle güle sağlıklı günlerde git canım..
Darısı başımıza... Ben hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum.. yeni bişi almayı canım hiç istemiyor çünkü..
inşallah canım güle güle giy tatlımmcanımcım senin de az kaldı, yavaş yavaş gidecek, bak 63ü görmüşsün, gerisi de gelir acele etme yeterki, sağlıklı gitsin gidenler, ben çok çaba harcadım mesela, kas kaybetmiyim diye ama ona ramen bu durumu yaşadım, inşallah sen ve diğer kızlar bu durumu yaşamadan güzelce kilo verirsiniz :)))
indirimlerde 36 bedenler daha ucuz oluyo zaten fazla satılmadığından mıdır nedir bilmiyorum
bide benim aldığım pantalonun aynısından annemde var, gelmeden 27 liraya almış, dedim gidince bak varsa git bi tane daha al, çarşıya pazara giderken giyersin hiç bi yerde giymezsen, yumuşacık çünkü kumaşı, ister topukluyla giy işe gel, ister spor a.kabı giy gezmeye çık, öyle kullanışlı bide
Güle güle sağlıklı günlerde git canım..
Darısı başımıza... Ben hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum.. yeni bişi almayı canım hiç istemiyor çünkü..
inşallah canım güle güle giy tatlımm
yclcim benimde diyete başlamadan önceki pantalonlarım artık bol geliyor,bende dedğin gibi gidip bişey almak istemiyorum,hem alırsam kesin biraz daha giyeyim diye kilo vermeyi bile ertelebilirm,bu nednle bişey almıyorum geçenlerde hamile pantalonlarımdan birini buldum kumaş hani bel kısmı ayarlanabilir olanlardan ama bacak kısmı normal olanlar varya onlardan,bir iki haftadır onu giyiyorum bendedüşün yani 9 aylık hamileykenki bacağımla şimdiki bir demekki,sadece bel ayarı en düşükte,popa bacak aynı yani ben emziriekn kilo aldım çünkü hamileyken bitek karnım büyüktü
sağol neruşummmmm,ancak eve gidince içebilirm o dediğinden teşekkür ederim.evet nihayet görebildimnugimde 700 grm vermiş,çok sevindim ama sanalda olsa tepinecek halim yok,sen tepin biizm yerimize
nerudaaaaa:9:
sağol bitanem
darısın en kısa zamanda başına inşallah :))
aman sakın öyle bi moda gireceksen bişi alma zaten sen, ver kilocuklarını sonra gönlüne göre alırsın istediğini, zaten yaz da geliyo magazalar cıvıl cıvıl olmuştur şimdiden :))))
emzirirken süt olsun diye yediklerinden mi kilo aldın canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?