60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen yemeğim

2 kepçe nohut
4 yk pilav (dolu dolu 2 yk)
4 5 kaşık salata

afiyet olsun canım olsun sen ye canım agır attalıalr olacagına afiyet olsun

sağol canım
haklısın bu kadarcıktan bişi olmaz sanırım :)
ya bide kızlar sizde oluyo mu bilmiyorum ama ben h.sonu düzenle beslenemediğim için h.içi gibi, pztleri genellikle kabızlık sorunu yaşıyorum, karnım yine davul gibi oldu, sinir oldum ya ((

canım kayısı ye acayip çıkarıyo tuvalete valla ben isalim nezmandır kayısılar sayesinde

canım kayısı ye acayip çıkarıyo tuvalete valla ben isalim nezmandır kayısılar sayesinde

canım bu sabah 2 tane yedim aç karna
üstüne de 1 bardak su içtim ama bana mısın demedi
şimdi yanımda yok zaten yiyemem de
ben bide elma sirkesini bırakmıştım, ona geri başliyim bari
tadı berbat ama sanki faydası oluyodu bana

bide metabolizma çayı mı yapsam aceba?

canım hemen olmaz tabide 2,3ye bak görecen degişikligi

ayyyyyyyyyyy sinirrrrrrrrrrrrrrryemesine bişi dmesen hadi ama hem yiyo hem zayıf çok sinir bozucu dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
afiyet olsun canımmmmpek güzellll .benmde canım tatlı istemişti yemeğin üstüne bende ara öğünümde yiyeyim bari
canım bi de sorun düzelmediyse yöneticiye msj atsana forumun görüntüsüyle ilgili.

öğlen yemeğim

2 kepçe nohut
4 5 kaşık salata
afiyet olsun kıss nasıl yedin 2 kepçe küçükmüydü bari.hiç yoksa 8 yk yine vardır.ben çatlarım valla önceden de yiyemzdin hele şimdi hayatta yiyemem

ayy cnm ben keten tohumuyla çözdüm o işi.her gün yemiorum alışkanlık olmasın die.ama baktım 1-2 gün yapamadım hemen yiroum bi kaç gün arayla yiorum o günde çıkıorum wc ye.tavsiyemdir.başka hiç bişi işe yaramamıştı bende ne kayısı ne erik.okadar da su içiodum banamısın demiodu.

afiyet olsun canım bence çokk güzel olmuşşşşş:13::13:

sağol ddaluşş,valla hasta halimle iyi bile yedim dimi,bugun okula gitmicem,kızımla vakit geçireyim enerji depolayayım azcık

ohhhhhh çok güzelmiş hem dinlenirsin hem de beraber anne kız vakit geçirirsiniz süper fikir benceeee:13::13:

öğlen yemeğim

2 kepçe nohut
4 5 kaşık salata

afiyet olsun canımmmm güzelmişş bu pazartesileri herkesin bakliyat günü galibaa

hülyacım, nerudacım, kukicim sağolun kızlar
acaip doydum zaten, bu denge çok doyurucu gerçekten
ama bu paketten sonra tam buğday ekmeği var 1 pk onu yicem, sonra yine denge,değişiklik olsun maksat

walla keten tohumu da var ama çiğnemesi çok kötü, dişlerime yapışıp kalıyo yaf ((
neyse ara ara yiyeyim bari
kayısıyı da sabahları yiyeiym
bide biri demişti bana, kayısıyı geceden 1 bardak suyun içine koyuyomuşsun, bütün gece bekliyomuş, özü çıkıyo sanırım suya, sabah aç karna içiyomuşsun, çok faydalıymış, yani kabızlık için değil de genel olarak faydalıymış, onu da mı denesem acep
aman ya deneme tahtası gibi olduk walla (

akşam da tavuk yapıcam inşallah
pilav var dünden ama yemicem ben
ekmek yerim belki 1 dilim
tavuğun yanında onu da yiyemiyorum çünkü
bide salata olur, tamamdır
çorba yapacaktım ama kociş maça gidecek, ona yetişmez çorba

ay canım çoksagolya bern yapmıştım düzeldi şimdi lalh razı olsun sna ve nerudaya iyiki varsınız

xxh.ydxx merhaba:) seninle başlangıç kilomuz aynıymış bende 71 ile başladım ve hedefine ulaşmışsın.Tebrik ederim ne güzel maşallahhh. Ne zaman başladın diyete merak ettimde:))

ara öğün 1 elmamı yedimmmm,biraz erken ayrılıyorumm.eve gidicem dinleneyim azcık
aşamda barbunya salaatsı yerim,yanındada yoğurt yerim yeter sanıırım,iştehım yok öpüyrm sizi

öğle yemeğimi yazayım ben de 14.30 gibi yedim

1 havuç 2 köy biberi ve kıvırcıkla yapılmış ton balıklı yağsız salata

1 kase (3yk)yoğurt

1 dilim çok tahıllı ekmek

bugün içtiğim su şimdilik 2lt olmak üzereee

birazdan çıkıp kargoya falan gidicem biraz yemeklik bişeyler almam lazımm:13:

arkadaşlar merhaba
ben de 66 kiloyum,son 8 ayda 8 kilo aldım az yemek yesem vermek istediğim yerden veremiyorum hep üstten zayıflıyorum,anladım ki spor destekli olmazsa hiçbirşey işe yaramayacak.Bir sürü şey denedim ama spor yaptığımda aldığım sonuçları hiçbirinde almadım..Kremlere,işlemlere vereceğimiz parayı herhangi bir hobiye mesela dans kursu,yoga,dil kursu,kültürel gezi,spor aleti..gibi yerlere harcayarak kendimize daha faydalı olacağımıza inanıyorum.Ve en önemli tavsiyem sporu ya televizyon izleyerek ya da müzik dinleyerek yapın..Ve her yediğinizi kalori kalori hesaplamayın,vücudunuza en hakim organınız beyniniz..Onu rahat bırakın ve abartmadan sizi ne mutlu ediyorsa yiyin,kaçırdığınızı düşünürseniz kendinizi dışarı atın ve ceza sporu yapın..belki zamanla ceza sporları sizi yıldırır.Ayrıca spor yapmadığınız kendinize verdiğiniz sözü her tutmadığınız an için bir kumbara yapın,orada umarım az birikir ama biriken parayı sokakta gördüğünüz bir fakire verin vicdanen de mutlu olun..Ben genetik,hormon gibi etkenlere inansam da en önemli etkiyi rahat ve disiplinli olmanın gösterdiğini biliyorum.
Ben bu 8 kiloyu rahat rahat vericem,siz de fazla kilolarınızı vereceksiniz,sakın dert etmeyin

afiyet olsun canım..bende elmamı yedim şimdide ballı yeşil çayımı içiyorum...1,5 litreye başlıycam sabahtandır 1 litre içtim sen hızlı gidiyorsun

afiyet olsun canım
ben de elma yiyorum şincik

sanada afiyet olsun canım benim.ya senin hedefe 1 kilo kalmış süpersin tebrik ederim.ne kadar zamandır diyettesin.bu kiloları ne kadar sürede yaktın.darısı başımıza inşallah..çok sevindim yaaaa...

Son düzenleme:

balıkla yoğurt yemiş yaaaaaaaaaakızzzz bak zehirlenirsin dikkat et heeeeeeeeeee,bende tonbalığı sandviç yapıp okula götüryim diye düşünüyodum yanındada ayran içim bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…