60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabunum sen tek kelime ile süpersin canım alkisalkisalkis

Canım hoşgeldin önceliklen.. Nedir bu protein diyeti.. biraz bahsedebilirmisin??

Tebrik ederimm... Çok çok çok..a.s.

Tebrik ederim canımmm.... Çok sevindiiimmm.... Ayyy darısı başımaaaa......

:hooray::hooray:

Canım bende de mekanik tartı var... Bi ara alıcaktım dijital sonra korktum.. aynen senin gibi fazla çıkmaktan...:1shok::1shok:

tebrik ederim :içelim:

canım diada gezerken gördüm yaa su ve yağ oranı ölçüyo diye sunny yani çok ii bi marka değil sunny At 708 pişman oldum sankim

canım markası önemli değil bende çok ucuza sinbo aldım.
sen dediğim gibi yap yarın sabah dediğim gibi tartıl bide ard arda bi kaç kere çık hepsinde aynıyı gösteriyorsa o zaman kesin doğrudur ama bunu yarın sabah dediğim gibi dene

sabuncum, benim ailem hala orda ve büyüklerim ata geleneği olaraka hala zeytincilikle ugrasıyorlar... bana oralaradn gelıyor z.yağım... maalesef piyasadaki markaları da hiç tanımam.

bu arada çizelgen müthiş ya...cok begendım

denicem canım teşekkürederim:1hug: inş. az çıkar kaydirigubbakcemile3

sabunum sen tek kelime ile süpersin canım alkisalkisalkis

sensin o süper latin ateşim . . .

SABUNUMMM GİDİYO YA KİLOLARRR VALLA ÇOK FENA TEPRİKKK 3 KALMIŞ YAWWW kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler saracığım . . .
Kaçamaklarıyla telafileriyle bol sıvı ile gidiyor vAllahi . . .
Aslında hedefim 60 dı fakat fiu behsetti cnbc-e de ki dr en az 10 en fazla 28 fark olmalı fikri ile hedefimi 58 e çektim . . .

kilo vermişsin dimi canım tebrik ederim alkisalkisalkis

Cicişimmmm öperim . . .

Tebrik ederimm... Çok çok çok..a.s.

Tebrik ederim canımmm.... Çok sevindiiimmm.... Ayyy darısı başımaaaa......

:hooray::hooray:

hihoyyyt

kızlar bu arada bir lahmacunun 250 kalorisi var mış.
sabah sadece muz yedim hadi ona da 100 diyelim
etti 350 kalori yani akşam rahatlıkla meyve salatası dışında bşka bişey de yiyebilirim.
aşk olsun hiçbiriniz de bişey demiosunuz

canım kilo verdıgını sımdı farkettım... afedersin.. ama cok tebrik ederim,kutlarım seni..

darısı bızlere...

bu arada doktor en az 10 enfazla 18 olsun dedı ama cok kalın kemıklıysen sen göruntüne göre karar ver bence canım..ya da kas kütlen yuksekse gene fazla cekersın.

mesela ; benım annem benden 5-6kg az ve 5-6 cm daha az ...aynı beden olmamız lazımken annem 40 ben 38 beden giyiyorum. ve ben daha zayıf duruyorum. cunku kas kütlem fazla ve daha kalın kemıklıyım ondn.

me

Latinşekerim.. Resmine dayanarak soruyorum.. Tango yapıyormusun??

canım sonucta sadece 1 lahmucun yanı 2-3 deil.. elbette yiyebilirsin.. hatta bence bu saatlerde ara öğün bıle yap 100cal. cıvarı (2-3 kraker falan)

aksama da yağ içeriği çok düsük olan istedıgın bır seyden abartmamak kosuluyla ye.. yaga dikkat et sadece cunku öglen yağı fazlasıyla yedın..

kızlar ben kosu bandına gidiyorum.. bugun canım ıstemıyor hıc ama napalım.. öpüyorum hepnızı

sabuncuğum seni de tebrik ederim :))))))))))))))) darısı başımıza.

Teşekkür ederim pırlantam . . .

Ne şans . . . Fiu . . . Bende hemen hemen sadece sızma kullananlardanım :1ninca: sadece çok özel bi kaç yemekte Trabzon un meşhurdur Akçaabat tereyağı kullanırım ama bahsettiğim gibi çok nadir . . .

Tariş kullanıyorum ben ambalajının cam olması ve lezzeti bakımından . . .

Denemediğim markada kalmadı diyebilirim Tarişte karar kıldım fakat burada da tıpkı sizde olduğu gibi yerel bahçesi olan bir üreticinin dükkanı var orayada uğruyorum arada . . .
Kristalize kristalize cam şişede o da fakat tabi senin kadar hiç bir zaman gönül rahatlığı ile sahip olamayacağım sanırım . . .

Sizin bahçeden sana gelen yağda kristalize mi fium ?

yapıyordum canım, hala yapmaya çalışıyorum fırsat buldukca. Süper bişey :asigim:

Hmm.. Kuzenim benim baya tangocu.. Ders falan veriyo.. Belki tanıyosundur dedim.. Yani Milongalara falan katılıyorsan kesin biliyorsundur. İstanbuldasın sende.. Genelde tangocular birbirini tanıyo ya o bakımdan..kaydirigubbakcemile3

Canım önceden çok muhabbeti olmuştu bi torpak ablamız vardı artık pek uğramıyor ama o bahsederdi lahmacunun hamuru oldukça ince yani tüketilebilir rahatlıkla özellikle günün ilk yarısından önce fakat ben belki başka bir bildiğiniz vardır diye düşündüğüm için bahsetmedim . . .
Bende bi lahmacunkoliğim . . .
:jeyyar:

Hmmmm fium CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…