mantar... enfestir..denemek istiyorum ama z.yagı koysam?
ben baska yag tüketemiyorum da..
ya kızlar ben çok şişim ve söylemesi ayıp ama wc ye gidemiorum,
sabahlar bir ılık su bardağına bir limon sıkıp içiyorum ama o da pek fayda etmiyor.
benim de en büyük sorunum bu işte(
dün bir kaç kayısı yedim ama tık yok
kızlar günaydın...
iyi cumalar :)
hem sevinçliyim hem de üzüntülü... kafamçokkarıştı
kıyafetlerim, özellikle eteklerim bollaştı...seviniyorum..çünkü incelmişim 40 bedene düşmüşüm :smiley-cool:
ama üzülüyorum bir yandan da o kadar kıyafetime ne olacak..yenilerini nasıl alacağım.. :uhm:
neyse buaralar kıyafet almamamda yarar var çünkü 40 beden de bol gelebilir 58 kiloya düştüğümde :jeyyar:
derincimmm çok saol verdiğin bilgiler ve çorba tarifi içiiinnn :1hug: o zaman ne yapıyoruuuzzz işten çıkıncaaa hemen reale gidiiiip mantar alıyoruuuzzz. bayılırım mantaraaa cokacimcoook
KÖRÜLİ VE YOĞURTLU TAVUK
280 kalori...Hazırlama süresi: 15 dakika...Pişirme süresi: 20 dakika...2 kişilik
kızlar, ben 40 yalan uydurdum ama müdürüm diretince mecbur gittim Lahmacun yemeye
bir lahmacun yedim 2 şekersiz çay içtim şimdi de bir rezene çayı içiyorum
akşam ceza olarak meyve salatası yapıcam artık napiim
Ama meğersem ben Haziran başından pozisyon değişitircekmişim adamcaz bana söylemek istemiş hem ofis de olmasın açık hava olsun ki özel olsun diye düşünmüş:)
Artık Kurumsal İletişim uzmanı oluyorum
Lunam ETİform un kızarmış light ekmeği . . .
Bol lifli ve tadıda güzel . . .
Kızarmış ekmek seven için ideal . . .
sabuncummm daha eti müli çay keyfi kurabiyesini bulamamışken bir de aklıma bunu soktun bu pazar da bunu araştırayım bari...fisfisfis
Canım yemekten sonra sıcak aralarda soğuk benim anladığım . . . yerimseniben
ben de sıcak su içmiyordum artık bir de öyle denerim olmazsa...kaydirigubbakcemile3
Hemen bu akşam denenecek derinciğim . . .
Teşekkür eder devamını bekleriz . . . :1ninca:
denedin mi bu akşam bak merak ederim ben umarım beğenirsin tüm sevgimle yazdım...
Kuru baharatların yıkanması gerekliliği bilgiside müthiş !
Fıstık sabah muz olayı hem kişiyi kahvaltı telaşından kurtarıyor hem zaman kazandırıyor hem hem hem bi sürü faydalı unsur . . .
Ama en mühim olanı kesinlikle çok TOK tutuyor . . .
aslında ben de muzla kahvaltı yapıp annemi kahvaltı hazırlama derdinden kurtarsam mı...canım annem hiç üşenmeden her sabah kahvaltı hazırlıyor bana...masaya oturup birer muz yer kalkarız artık...:roflol:
Hanımlar bi de bi zahmet kilo çizelgeme tikkat edebilir misiniz ?
Hele bi bakın hele . . .
canım süperrsinnnn...sen kilo verince kendim vermiş gibi oldum...(gerçi kilo da verdim o da ayrı) hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :hooray: :hooray: :hooray: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sabunum bu sabah yine duramadım bir tartılayım dedim veeeee 60.5 çıktım ...ne derece doğru bilmem CADIARZU çünkü reglim şu an...
Ne şans . . . Fiu . . . Bende hemen hemen sadece sızma kullananlardanım :1ninca: sadece çok özel bi kaç yemekte Trabzon un meşhurdur Akçaabat tereyağı kullanırım ama bahsettiğim gibi çok nadir . . .
Tariş kullanıyorum ben ambalajının cam olması ve lezzeti bakımından . . .
Denemediğim markada kalmadı diyebilirim Tarişte karar kıldım fakat burada da tıpkı sizde olduğu gibi yerel bahçesi olan bir üreticinin dükkanı var orayada uğruyorum arada . . .
Kristalize kristalize cam şişede o da fakat tabi senin kadar hiç bir zaman gönül rahatlığı ile sahip olamayacağım sanırım . . .
canım bundan sonra ben de Tariş alacağım...senin zevkine güvenirim...sengözlerimebaksanab
derincim ben denedim zeytinyağı da aynı etkiyi yaratıyor
Hacerciğim bugün çoğunluk bu dertten şikayetçi...onlara ancak senin verdiğin tavsiyelerin iyi geleceğini düşündüm... ne dersin...yerimseniben
Hacercım burdamısın ben sana bırsey sorcaktım ama şu lahana yagı spor yaparkenmı sadece kullanmak lazım yaa ben aldımda hala aynen duruyor şimdi spora başladım napmam lazım??
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3taş gibin olmak istiyom:)))Ne istiyorsun hemşooo :roflol:
Canım lahana yağını spor yaparken kullanırsan çok etkili olur.
Ben bel bölgemde kullandım spor+lahana yağını
27. gün sonunda belim 13 cm inceldi kaydirigubbakcemile2
Bekarlığın gözünü seveyim :roflol:
Ben Nivea Body Cd.sini uyguladım canım
:roflol::roflol:Yokk kııı anne olmak güzel şey bedelini ödemek lazım:asigim:
hergünmü yaptın peki amma sordum heee:))nerden bulcam ben onu satılıyormu??Kaç dakika birde:))
her gün yaptım evet
malesef paylaşımı yasaklandığı için bulamıyoruz internetten
40 dk sürüyor
Berbat kokulu mu :bbo:
Mis gibi kız öyle deme nimete :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?