60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bi ton alışlweriş yaptım kendimi tutamayıp beyaz bi bluz gördüm harikaydım 20 tl ye ama işte hazır hissetmedim kendimi onu alabilmek için bende onun yerine kırmızısını aldımkaydirigubbakcemile3
yemek olarakta bir tabak ton balıklı salata yedim çok güzeldi canınız çekmesin ama bol sebzeli ohhh
bide kahve içtim latteli süperdi ama eminim onun kalorisi çoktur
bide ewe gelince 2 küçük köfte bir lokma bazlama yedim yemicektim ama napiim tansiyonum düşmüştü artık gezmekten

mantar... enfestir..denemek istiyorum ama z.yagı koysam?

ben baska yag tüketemiyorum da..

fiumecim o şekilde de olur canım...deneyince sonucu yazarsın...kaydirigubbakcemile3

bugün tüm arkadaşlar bu dertten muzdarip sanırım...hepinize geçmiş olsun...bizim Hacer'in bir yöntemi var onu denesenize..belki oda yazmıştır tüm sayfaları okumadım daha...sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı kadar hint yağını içip üzerine de bol bol su içiyorsunuz... kabızlık problemi olmuyormuş... ishal ve gaz sorunları da olmuyormuş... hint yağı yoksa zeytin yağı ile deneyin...Hacer daha çok yardımcı olur bu konuda ...yerimseniben

canım ne güzel işte tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

derincimmm çok saol verdiğin bilgiler ve çorba tarifi içiiinnn :1hug: o zaman ne yapıyoruuuzzz işten çıkıncaaa hemen reale gidiiiip mantar alıyoruuuzzz. bayılırım mantaraaa cokacimcoook

rica ederim canım...denersen afiyet olsun şimdiden...kaydirigubbakcemile3

KÖRÜLİ VE YOĞURTLU TAVUK

280 kalori...Hazırlama süresi: 15 dakika...Pişirme süresi: 20 dakika...2 kişilik

canım tavuğuda çok severim... :asigim: denenecekler listesine aldım...teşekkürler...a.s.

tebrikler canım çok güzel bir haber...burası sana uğurlu mu geldi ne...yerimseniben

sabuncum böylece beneğimize verdiğimiz sözüde tutmuş olduk...:1hug:üzerimize yapışan 62 den kurtulduk...:teytey:

Hacerciğim bugün çoğunluk bu dertten şikayetçi...onlara ancak senin verdiğin tavsiyelerin iyi geleceğini düşündüm... ne dersin...yerimseniben

çok iyi yapmışsın canım
ben şu sıralar pek kopuğum topicten
bakıyorum geçiyorum
adım varsa okuyorum o kdar
teşekkürler paylaşımın için alkisalkisalkis

Hacercım burdamısın ben sana bırsey sorcaktım ama şu lahana yagı spor yaparkenmı sadece kullanmak lazım yaa ben aldımda hala aynen duruyor şimdi spora başladım napmam lazım??

Hacercım burdamısın ben sana bırsey sorcaktım ama şu lahana yagı spor yaparkenmı sadece kullanmak lazım yaa ben aldımda hala aynen duruyor şimdi spora başladım napmam lazım??

Canım lahana yağını spor yaparken kullanırsan çok etkili olur.
Ben bel bölgemde kullandım spor+lahana yağını
27. gün sonunda belim 13 cm inceldi kaydirigubbakcemile2

Ne istiyorsun hemşooo :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3taş gibin olmak istiyom:)))
Canım lahana yağını spor yaparken kullanırsan çok etkili olur.
Ben bel bölgemde kullandım spor+lahana yağını
27. gün sonunda belim 13 cm inceldi kaydirigubbakcemile2

Yaaa süper peki ne yaptın yani spor olarak ben şimdi aerobik ve platese başladım e tabiki bizde birde doğum faktörü varyerimseniben

selam kızlar,

Bu gün erken çıkmam gerekti.. nişanlımın teyzesi amelyat oldu hastaneye ziyarete gittik.

Akşam çıkıncada dışarda yedik. Burger Kinge gittik..
yarım chicken royal birkaçtane patates bir tanede soğan halkası yedim.. Nasıl vicdan azabı çektim anlatamam...senağlama
Yani istemeye istemeye yedim, bukadar olur..
Patates kızartmasını nasıl özlemişim yahuuuuu....delikafadulden
Ama çok az yedim gerçekten..
neyse napiim artık.. Arada bünyeyi şaşırtmak lazım ya. Umarım buda o işe yarar.

Öle işte..

Öpüldünüz hepiniz...

İyi akşamlaaaaarrrrr....a.s.

Bekarlığın gözünü seveyim :roflol:
Ben Nivea Body Cd.sini uyguladım canım

:roflol::roflol:Yokk kııı anne olmak güzel şey bedelini ödemek lazım:asigim:
hergünmü yaptın peki amma sordum heee:))nerden bulcam ben onu satılıyormu??Kaç dakika birde:))

her gün yaptım evet
malesef paylaşımı yasaklandığı için bulamıyoruz internetten
40 dk sürüyor

Bende hergün 40 dakika yapayım o berbat kokulu lahana yağımıda süreyim bakalım ne olcak kaydirigubbakcemile3sağol canımcımŞeniz

Berbat kokulu mu :bbo:
Mis gibi kız öyle deme nimete :roflol:

Iyyy ben zaten lahanadanda nefret ederim yaa birde yağı olunca bir gece sürdümde gece uyuyamadım duş aldım gidip kokusundan:roflol:Ama bu sefer streç filmde sarcamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…