60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:ecrin_bebek:

Kııız streçsiz mi sardın senn :1shok:
Streç film onun püff noktası zaten kaydirigubbakcemile3

Bacım yaa bir kere sürdüm zaten dur ondada bayıldım kokudan bir daha sürmedim yarın streçte takarız ondan sana soruyoz herhalde demi :dilcikar:kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar bende yeniyim 1 aydır diyetteyim 4 kilo verdim duydugum herşeyi yapıyorum klim58 ama ben 52 inmek istiyorum semedigim yemekler bile gözümde tüter oldu günde iki kase nesle nesfit yiyorum meyve form çayları içiyorum benide bilgilendirirseniz sevinirim dorumu yapıyorum bazan açlıktan gözlerim bile görmiyor herkese meraba

Tabiki hemşocum
Streç filmle sarıyorsun
2 saat sonra bir açıyorsun ki şıpır şıpır ter
Gitsin yağlar :lepi:

Yaaa hemşom yaaa valla bak yarın ölçüyorum belimi karnımı sarıyorum streçle yapıyorum sporumu bir incelem dile benden ne dilersen kızzzŞeniz

hoş geldin narincim aramıza
kuzum yapma Allah aşkına her duyduğunu denemeye kalkma
sonra vücudun dengesi bir bozulursa onu düzeltmek kilo vermekten daha zor
Kendine uygun olduğunu düşündüğün bir yöntemi seç ve ona devam et lütfen
Bir ondan, bir bundan, bir şundan derken yazık değil mi vücuduna
Hangi birine uyum sağlasın ?
Lütfen canım sağlığın her şeyden daha önemli

Yaaa hemşom yaaa valla bak yarın ölçüyorum belimi karnımı sarıyorum streçle yapıyorum sporumu bir incelem dile benden ne dilersen kızzzŞeniz
Hemşomm sen incel de ben başka bir şey istemem kaydirigubbakcemile5

Canım benim yaa inşallah kiloları verdık sıra ıncelmeye sıkılaşmaya geldi inşallah başarırım

selamlar,

bakayım dedim kim var kim yok...

nivea cd si muhabbetininizi okudum da kızlar... içerik nedir?

aerobik tarzı bir aktivite mi ?

canım önce ısınma hareketleri var
ben onu yaparken terlemeye başlıyorum zaten
sonra bacaklar, kalça, üst ve alt karın bölgesi için hareketler var
en sonunda yine ısınma hareketleri ve esneme ile bitiyor

sabuncum böylece beneğimize verdiğimiz sözüde tutmuş olduk...:1hug:üzerimize yapışan 62 den kurtulduk...:teytey:
DERİNİMMM canım şükür kavuşturana:)kuzucum kaç kilosun bakayım sen?benim niye haberim yok?
tebrikler canımcım amaaa bi dur...60 olmadan ne senin ne de sabunumun yakasını bırakmam:):)

hemşocum kafamıza koyduysak çıkarız kordona, bayraklıya, bostanlıya, karşıyakaya
koşar koşar veririz kiloları
üstüne bir de kumru yeriz delikafadulden

:roflol::roflolyyy evet yerız yaa yanındada dietinde kola iceriz:sm_cool:

canım geçmiş olsun...
arada olacak tabiki böyle kaçamaklar,hem hep demiyormuyuz diyet yapmayalım,yemek yeme düzenemizi değiştirip hayat boyu sürdürelim diye...
yarın kaldığın yerden devam tatlım,hiçbirşey olmamış gibi... (inan bana asıl marifet bu,nasıl olsa diyeti bozdum demeden kaldığın yerden devam edebilmek..) :teselli:

canım kaç gündür bitürlü rastlaşamadım senle ama yazdıklarını takip ediyorum ve hiiiiç hoşuma gitmiyorbitanecim daha senin yaşın kaç ki böyle ağır bir diyet yapıyosun?yapma güzelim,yapma kuzucum...bak metabolizmanı bozacaksın,sonra da ömür boyu sorun yaşayacaksınhadi sen dinle ablanın sözünü;sağlıklı bir yeme düzeni oluştur kendine ve uygula...belki daha yavaş kilo verirsin ama sağlıklı olur ve sağlıklı kalırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…