Iyyy ben zaten lahanadanda nefret ederim yaa birde yağı olunca bir gece sürdümde gece uyuyamadım duş aldım gidip kokusundan:roflol:Ama bu sefer streç filmde sarcamkaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadalar!!!
Ben de geldim ben de varım... Benim boyum 170 kilom 63...
Ama ben 60 ın altına düşmek istiyorum. Ve sizlerle de paylaşmak istiyorum bunu.
Biz bir ara iş arkadaşımla sarmısaklı ceviz suyu içiyorduk İşe yaramıştı ama bıraktık üşengeçlikten. Tekrar başlamayı düşnüyoruz. Gerçekten bağırsakları güzel çalışıtırıyo.
Hekese sağlıklı ve keyifli kilo vermeler diliyorum arkadaşlar...
Kııız streçsiz mi sardın senn :1shok:
Streç film onun püff noktası zaten kaydirigubbakcemile3
Tabiki hemşocum
Streç filmle sarıyorsun
2 saat sonra bir açıyorsun ki şıpır şıpır ter
Gitsin yağlar :lepi:
hoş geldin narincim aramızaselam arkadaşlar bende yeniyim 1 aydır diyetteyim 4 kilo verdim duydugum herşeyi yapıyorum klim58 ama ben 52 inmek istiyorum semedigim yemekler bile gözümde tüter oldu günde iki kase nesle nesfit yiyorum meyve form çayları içiyorum benide bilgilendirirseniz sevinirim dorumu yapıyorum bazan açlıktan gözlerim bile görmiyor herkese meraba
Hemşomm sen incel de ben başka bir şey istemem kaydirigubbakcemile5Yaaa hemşom yaaa valla bak yarın ölçüyorum belimi karnımı sarıyorum streçle yapıyorum sporumu bir incelem dile benden ne dilersen kızzzŞeniz
hoş geldin narincim aramıza
kuzum yapma Allah aşkına her duyduğunu denemeye kalkma
sonra vücudun dengesi bir bozulursa onu düzeltmek kilo vermekten daha zor
Kendine uygun olduğunu düşündüğün bir yöntemi seç ve ona devam et lütfen
Bir ondan, bir bundan, bir şundan derken yazık değil mi vücuduna
Hangi birine uyum sağlasın ?
Lütfen canım sağlığın her şeyden daha önemli
Hemşomm sen incel de ben başka bir şey istemem kaydirigubbakcemile5
Başarırsın başarırsınn
İzmir kızıyız biz
Namımıza yakışır olacağız :lepi:
DERİNİMMM canım şükür kavuşturana:)kuzucum kaç kilosun bakayım sen?benim niye haberim yok?sabuncum böylece beneğimize verdiğimiz sözüde tutmuş olduk...:1hug:üzerimize yapışan 62 den kurtulduk...:teytey:
Aynen hemşon 33 kilocuk verdi şimdi birde sıkılaşır doğum yapmış ama hiççç bozulmamış hatunlar grubuna girer inşallahŞeniz
hemşocum kafamıza koyduysak çıkarız kordona, bayraklıya, bostanlıya, karşıyakaya
koşar koşar veririz kiloları
üstüne bir de kumru yeriz delikafadulden
canım geçmiş olsun...selam kızlar,
Bu gün erken çıkmam gerekti.. nişanlımın teyzesi amelyat oldu hastaneye ziyarete gittik.
Akşam çıkıncada dışarda yedik. Burger Kinge gittik..
yarım chicken royal birkaçtane patates bir tanede soğan halkası yedim.. Nasıl vicdan azabı çektim anlatamam...senağlama
Yani istemeye istemeye yedim, bukadar olur..
Patates kızartmasını nasıl özlemişim yahuuuuu....delikafadulden
Ama çok az yedim gerçekten..
neyse napiim artık.. Arada bünyeyi şaşırtmak lazım ya. Umarım buda o işe yarar.
Öle işte..
Öpüldünüz hepiniz...
İyi akşamlaaaaarrrrr....a.s.
canım kaç gündür bitürlü rastlaşamadım senle ama yazdıklarını takip ediyorum ve hiiiiç hoşuma gitmiyorkızlar bi ton alışlweriş yaptım kendimi tutamayıp beyaz bi bluz gördüm harikaydım 20 tl ye ama işte hazır hissetmedim kendimi onu alabilmek için bende onun yerine kırmızısını aldımkaydirigubbakcemile3
yemek olarakta bir tabak ton balıklı salata yedim çok güzeldi canınız çekmesin ama bol sebzeli ohhh
bide kahve içtim latteli süperdi ama eminim onun kalorisi çoktur
bide ewe gelince 2 küçük köfte bir lokma bazlama yedim yemicektim ama napiim tansiyonum düşmüştü artık gezmekten
herkese iyi gecelerrrrr...mutlu olun,mutlu kalın,mutlu yaşayın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?