60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlarrr arkadaşlar:))
Ben dün gece katıldım bugun ilk günümyerimsenibenAdım Duygu 8 aylık bir bebeğim var...Doğumdan sonra kalan göbeğimi düzleştirmek istiyorumkaydirigubbakcemile3Herkese başarılar...Hımmm bu arada İzmir Karşıyaka 'dan yazıyorum:lepi:
Hoşbulduk canım:)Benimde en büyük sorunum göbek sarkanları...İnşallah toparlarız...

Hoşbulduk canım:1hug:a.s.
Arkadaşlar bugün bir kaç kişide sabah aç karnına muz yendiğini gördüm ne işe yarıyor acaba?YoksA tok tutuyor diyemi yiyorsunuz?
Bende her saah ıkı bardak ılık su ıle 3 kayısı yıyorum bagırsaklarımı cok guzel calısıtırıyor...Günde 3 ltreye yakın su içmeye çalışıyorum..3gundur fıtness plates başladım...Bırde lipton limonl form çayı i.çiyorum..Tavsiyelerinizi bekliyorum..a.s.

İnanamıyorum sonunda bu topicte bende yazabilirim :dance: :dance: :dance:

Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba , sizin konunuzu sürekli görüyordum ve içimden keşke 60 larda olsamda zayıflamaya çabalasam diye geçirip duruyordum ve Allah dualarımı kabul etti bende artık 60 lı kilolardayım :dance: Buna sevinilir mi demeyin çünkü kilo takvimime bakarsanız nedenini çok iyi anlarsınız.

Hepimiz sağ salim fazlalıklarımızdan bir an önce kurtuluruz inşallah
kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım we ne güzel geldin öyle pozitif pozitif werdiğin kilolar için tebrikler inş 50leride görcez en kısa zamanda
:enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile3 bende bayıldım onlara hepsini koplayaladım hatta tartının üstündeki çıtır ablanın resmini bastım yazıcıda -tatlicadiarzu- buzdolabıma yapıştırcam şakkıdı

cnm bende cook fazla yaşadım bu sorunu bana en iyi gelen şey form cayı ve yeşil cay oldu günde 3 fincan yeşil cay akşam yatmadan form cayı içiyorum tavsiye ederim.:lepi:

kızlar şimdi nivea body dinamik sabahlarla spor yaptım ilkkez ne yorucuymuş yaw-tatlicadiarzu-spordan önce ve sonra neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.yeşil cayımı yapana kadar yazın:bbo:

işte bu yaaa takım tamamlanıyo yawaş yawaş kimsecikler yoktu bu sabah yaww :ecrin_bebek:

topiğimize yeni gelen arkdaşalar hoşgeldinizz..a.s.

maşşallaahh bizeee :enbuyukkk:

hoşgeldin canım we ne güzel geldin öyle pozitif pozitif werdiğin kilolar için tebrikler inş 50leride görcez en kısa zamanda
:enbuyukkk:

Çok bulduk canım , çok teşekkürler sıcak karşılamanız için.
Herşey beynimizde bitiyor kızlar sadece biraz inanç gerek bize. hihoyyyt
Sizlerle arkamda koca bir destek hissediyorum şimdi.
Hepimi,z çıtır olucaz yaşasıın

harika fikir süpersin sen sara :lepi: bende yapcaaaaaaaaaaaam :sm_cool:

buzdolabımı ve banyomda baskülümün üzerindeki resimleri ve hayvan figürlerini görmen lazım canımcım.hayvan figürleri oldum olası severdim..bide eşim veteriner.şimdide heryere incecik kadın resimleri asıyorum hatta kimini fotoshopla kafalarının yerine kendi kafamı koyuyorum kaydirigubbakcemile3 eşim hayvanlardan memnundu bu güzel vücutlu hatunlara daha fena hasta oldu.dün eklediğim bikinili apla vardıya işte onun kafasının yerinde benim kafam var şimdi baskülümün üzerindede buzdolabımdada var :roflol: SECRET yapmak lazım kızlar evren herzaman bizim sinyallerimizi bekliyo ona göre istediklerimizi veriyo a.s.

YENı GELEN ARKADAŞLARA ÇOOOK ÖNEMLı Bı UYARII sengözlerimebaksanab
BıZıM TOPıK BAĞIMLILIK YAPARRRRRRRRR..delikafadulden
kaydirigubbakcemile5

Evet canım haklısın , evren ve secret olayı ile ilgili mi bilmem ama psikolog bir eğitmenim vardı , ve dedi ki vücut beynin gönderdiği sinyalleri uygulamakla görevlidir dedi , güzel hayaller kurun dedi mesela diyet yapan biri hayallerinde pasta börek çörek yerken resmederse kendini , biranda onları yerken buluverir dedi. Ama beyin kendini zayıf güzel giysiler veya bikiniler içinde muhteşem bir şekilde hayal ederse , zayıflamak için tüm vücut devreye girer demişti.
Bende güzel şeyler düşünüyorum bilinç altıma yolluyorum victoria secret bikini içinde fıstık gibi bir vücutla kendimi :) Çok şükür direnerek ve spor yaparak 1 ayda 5 kilo verdim inşallah Allah utandırmaz da devamı gelir..

DERİNimmmm dün tarifini verdiğin mantar çorpasını yaptım . . .
Aman yarabbi o nasıl gösel bi nefaset o nasıl bi lezzet . . .
İnanabilicek misin bilemiyorum lakin ben çorbanın hepsini içtim :1shok: dün zaten 61 in şerefine iyice şımarmıştım dedim bu da kaymağı olsun . . .
Çorbanın altı yani o unlu soğanlı sütlü baz o kadar lezzet kattı ki sadece mantarla değil o baza hemen hemen her şey eklenebilir . . .
Mesela bu gün 1 çay bardağı nohutla düşünüyorum aynı çorbayı . . .
Teşekkürler derinciğim . . .

Fılay arada lazım lazım . . .

Bende dün bi şımarmışım simit pisküvi akşam 1 kazan çorba fln . . .
Bu gün telafi yolları tutuldu tabe . . .
Fılayım mus beni feci tok tutuyo ben anca saat 14.00 gibi fln acıkıyorum bu nasıl bi nimetmiş böyle güzel rabbim . . . :asigim:
Sende durum ne ?

Canım regl için pirinç lapası dieti yapıyor bazı hanımlar . . .
Günde 2 defa 1 çay bardağı pirinç haşlanıyor yağsız bol yoğurt nane ve acı biberle götürülüyor . . . Aralarda ise oldukça hafif geçiştiriliyor ve kahvaltı tabi ki asla ihmal edilmiyor . . .
Şişliklere ve ödeme iyi geldiğini okudum ve kilo kaybı içinde faydalı olduğunu biliyorum . . .

Canım zaten topiğin kiloları kesinlikle bölgesel . . .
Benim malum simidim senin ve evlibarklının göbüşü fılayımın bacakları gibi . . .
Oralara özel çalışmak lazım aslında kilo kaybından ziyade ben bu nedenle şimdi bunu düşünüyorum . . .
Yani 58 olduktan sonra asla 1 kg kaybetmeyeceğim ve sorunlu bölgeme yöneleceğim . . .

Canım asla garıdn düşmesin . . .
Biz seninleyiz .. .. ..
kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldiniz . . .
a.s.

Sabah ne yediniz ?

Merhaba Sabun , hoşbulduk.. Benimde hedefime 3 kg kaldı ne mutlu bize :)
Ben sabahları yeşil elma yiyorum , bugün alışveriş günüm olduğundan dolabımda yeşil elma kalmamıştı , onun yerine 1 salatalık ve 3 cherry domates , 1 dilimde kavun yiyebildim..
Tabi yemekten önce ve sonra bol su içtim..
Bu arada takvimin çok güzeeeeeeeeeeeeeel bende istiyorum nasıl yaptınız?

Kızlar size möhöm bir uyarı yapmak isterim
Sizin sabahları muz olayı çekik gözlülerden gelen bir şey sanırım, onlar da öyle yapıyor çünkü :roflol:

Amaaa sakın o kocaman iri iri sapsarı muzlardan yemeyin
Küçük Anamur Muzları var ya, onlardan yiyin
Çünkü o kocaman muzlar genleri ile oynanmış muzlar
Ve size fayda yerine zarar verir
Doktor amcalar öyle diyor a.s.

tatlım form çayı denen olayları dr lar günde en fazla 3-4 bardak diyolar.bende kayısılı form içiyorum oda çok güzel tavsiye ederim.3 bardak içiyorum hergün..:içelim:
Canım ben 2 fıncan dıye bılıyordum ama:uhm:3 bardak bagırsakları cok calıstırmıyormu??

Hoşgeldın canım bende 90 lı kilolardan geldım ınsallah 50 ye gecerız:lepi:
kızlar şimdi nivea body dinamik sabahlarla spor yaptım ilkkez ne yorucuymuş yaw-tatlicadiarzu-spordan önce ve sonra neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.yeşil cayımı yapana kadar yazın:bbo:

Nerden buldun canım onu yokmuş nette ama bende ıstıyorum??
YENİ GELEN ARKADAŞLARA ÇOOOK ÖNEMLİ Bİ UYARII sengözlerimebaksanab
BİZİM TOPİK BAĞIMLILIK YAPARRRRRRRRR..delikafadulden
kaydirigubbakcemile5

Ne guzel yapsın yapsında bol bol zayıflayalım:))
Bu arada soruma cevap alamadım sabah muz yemenın bır faydası varmı bır kac kısı yıyormusta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…