AAAAA KIZLAR GELMİŞŞŞ
Hoşbulduk canım:)Benimde en büyük sorunum göbek sarkanları...İnşallah toparlarız...hoşgeldin taklımmm a.s. bi fırlama daha katıldı topiğimize ne mutlu bizeee hihoyyyt
ama sen böle devam edersen çok kötü hasta olcaannn senağlama çok sağlıksız.herşeyden yiycen ama çok az az yiycen.sen takip et bizi tatlımm. hoşgeldin aramıza a.s.
dün aynı makaleyi okudum ve paylaşcaktım sizinle işim çıktı araya bişeyler girdi yapamadım.teşekkür ederim tatlımmmm :asigim:
CANLARIMMM GÜNAYDIN HEPİNİZEEE.SABAH KALKTIM GÜZELCE MEKİKLERİMİ ÇEKTİM UFAK ÇAPLI SPORUMU YAPTIM BANYOMU YAPTIM SUYUMU SÜTÜMÜ SİRKELİ SUYUMU İÇTİM.MUZUMU YEDİM 40 DAKKADA İŞ YERİME GELDİM.BİTKİ ÇAYIMIDA İÇTİM (KAYISILI FORM) AMA SONRASI PEK HOŞ DEĞİL.PATRONUM SICACIK BÖREKLER ALMIŞ DAYANAMADIM 1 TANE YEDİMBÜTÜN GÜN ÇOK KOŞTURCAM AMA TELAFİ EDERİM KIZLAR kaydirigubbakcemile5 BUDA BENİM BU HAFTAKİ KAÇAMAĞIM OLSUN delikafadulden
BU ARADAAA BUGÜN İŞTEN ÇIKINCA SAÇLARIMI KESTİRCEMMMM :dance: ÇOK GÜZEL OLCAM ÇOOOK.
YA BİDE BEN BİŞEY DİYCEM BENİM BOYUM 1.74 KİLOMUN NE OLMASI GEREKİYO.GÖBEĞİMDEKİ SARKANLARDAN BAŞKA BENDE HİÇ BİŞEY KALMADA.PANTOLONLARIMIN HEPSİ POPOMDAN DÜŞÜYO kaydirigubbakcemile3 BACAKLARIM ÇIRPI GİBİ OLDU.NE YAPCAM BEN YAA? KİLO ŞİMDİLİK 64 KAÇ KİLO OLCAMDA BU GÖBEKTEKİ SARKANLARIMDA GİTCEK :uhm: 58 OLURSAM SANKİ ÇOK ÇİRKİN OLCAKMIŞIM GİBİ GELİYO CADIARZU
Günaydın kızlarrrrr,
Yeni bir güne merhaba diyoruzz.. Sabah kalktım muzumu yedim.. Birazdan accık kuaför işlerim var malum yaz geldi..kaydirigubbakcemile3 Öptüm hepicinizi kocaman
Buarada haa dün izin tarihimizi konustuk. Temmuz başı bodruma gidicem.. Yani 1buçuk ayım ve 5 kilom kaldı.. Heralde okadar zamanda veririm bu kilolarıııı....:sm_cool:
Bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza... Kızlar hepiniz hoşgeldiniz.. Zayıflamak için büyük bir adım attınız.. Hepberaber incecik ve daş olucaazzz...sositososito
Evet ablacım bende öyle düşünüyorum.. Kaldığğım yerden devam.kaydirigubbakcemile
aplam çok tatlısın sen yaaa..Şeniz
İradende dolayı seni kutlarım canım.. Aynen devam..:hooray:
Bu arada form çayını bir tane ıcıyorum siz kaç tane içiyorsunuz??
MOTİVASYON GİFLERİMİZ
İnanamıyorum sonunda bu topicte bende yazabilirim :dance: :dance: :dance:
Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba , sizin konunuzu sürekli görüyordum ve içimden keşke 60 larda olsamda zayıflamaya çabalasam diye geçirip duruyordum ve Allah dualarımı kabul etti bende artık 60 lı kilolardayım :dance: Buna sevinilir mi demeyin çünkü kilo takvimime bakarsanız nedenini çok iyi anlarsınız.
Hepimiz sağ salim fazlalıklarımızdan bir an önce kurtuluruz inşallah kaydirigubbakcemile5
ya kızlar ben çok şişim ve söylemesi ayıp ama wc ye gidemiorum,
sabahlar bir ılık su bardağına bir limon sıkıp içiyorum ama o da pek fayda etmiyor.
benim de en büyük sorunum bu işte(
dün bir kaç kayısı yedim ama tık yok
kaydirigubbakcemile3 bende bayıldım onlara hepsini koplayaladım hatta tartının üstündeki çıtır ablanın resmini bastım yazıcıda -tatlicadiarzu- buzdolabıma yapıştırcam şakkıdı
hoşgeldin canım we ne güzel geldin öyle pozitif pozitif werdiğin kilolar için tebrikler inş 50leride görcez en kısa zamanda
:enbuyukkk:
harika fikir süpersin sen sara :lepi: bende yapcaaaaaaaaaaaam :sm_cool:
buzdolabımı ve banyomda baskülümün üzerindeki resimleri ve hayvan figürlerini görmen lazım canımcım.hayvan figürleri oldum olası severdim..bide eşim veteriner.şimdide heryere incecik kadın resimleri asıyorum hatta kimini fotoshopla kafalarının yerine kendi kafamı koyuyorum kaydirigubbakcemile3 eşim hayvanlardan memnundu bu güzel vücutlu hatunlara daha fena hasta oldu.dün eklediğim bikinili apla vardıya işte onun kafasının yerinde benim kafam var şimdi baskülümün üzerindede buzdolabımdada var :roflol: SECRET yapmak lazım kızlar evren herzaman bizim sinyallerimizi bekliyo ona göre istediklerimizi veriyo a.s.
selam kızlar,
Bu gün erken çıkmam gerekti.. nişanlımın teyzesi amelyat oldu hastaneye ziyarete gittik.
Akşam çıkıncada dışarda yedik. Burger Kinge gittik..
yarım chicken royal birkaçtane patates bir tanede soğan halkası yedim.. Nasıl vicdan azabı çektim anlatamam...senağlama
Yani istemeye istemeye yedim, bukadar olur..
Patates kızartmasını nasıl özlemişim yahuuuuu....delikafadulden
Ama çok az yedim gerçekten..
neyse napiim artık.. Arada bünyeyi şaşırtmak lazım ya. Umarım buda o işe yarar.
Öle işte..
Öpüldünüz hepiniz...
İyi akşamlaaaaarrrrr....a.s.
günaydınnnn
bugün 64.400 olarak başladım ama hasta oldum sanırım bu hafta kilomda kolay değişilklik olmaz :s
ayrıcaaa dünkü buluşmamda sadece portakal suyu içmeyi başarabildimayrıca başka arkadaşımda portakal suyu içti.. ondan da şüphelenmedim değil rejim mi yapıyor diye :)))))
hastayken diyet konusunda yardımcı olacak önerileriniz var mı
hoşgeldin taklımmm a.s. bi fırlama daha katıldı topiğimize ne mutlu bizeee hihoyyyt
ama sen böle devam edersen çok kötü hasta olcaannn senağlama çok sağlıksız.herşeyden yiycen ama çok az az yiycen.sen takip et bizi tatlımm. hoşgeldin aramıza a.s.
dün aynı makaleyi okudum ve paylaşcaktım sizinle işim çıktı araya bişeyler girdi yapamadım.teşekkür ederim tatlımmmm :asigim:
CANLARIMMM GÜNAYDIN HEPİNİZEEE.SABAH KALKTIM GÜZELCE MEKİKLERİMİ ÇEKTİM UFAK ÇAPLI SPORUMU YAPTIM BANYOMU YAPTIM SUYUMU SÜTÜMÜ SİRKELİ SUYUMU İÇTİM.MUZUMU YEDİM 40 DAKKADA İŞ YERİME GELDİM.BİTKİ ÇAYIMIDA İÇTİM (KAYISILI FORM) AMA SONRASI PEK HOŞ DEĞİL.PATRONUM SICACIK BÖREKLER ALMIŞ DAYANAMADIM 1 TANE YEDİMBÜTÜN GÜN ÇOK KOŞTURCAM AMA TELAFİ EDERİM KIZLAR kaydirigubbakcemile5 BUDA BENİM BU HAFTAKİ KAÇAMAĞIM OLSUN delikafadulden
BU ARADAAA BUGÜN İŞTEN ÇIKINCA SAÇLARIMI KESTİRCEMMMM :dance: ÇOK GÜZEL OLCAM ÇOOOK.
YA BİDE BEN BİŞEY DİYCEM BENİM BOYUM 1.74 KİLOMUN NE OLMASI GEREKİYO.GÖBEĞİMDEKİ SARKANLARDAN BAŞKA BENDE HİÇ BİŞEY KALMADA.PANTOLONLARIMIN HEPSİ POPOMDAN DÜŞÜYO kaydirigubbakcemile3 BACAKLARIM ÇIRPI GİBİ OLDU.NE YAPCAM BEN YAA? KİLO ŞİMDİLİK 64 KAÇ KİLO OLCAMDA BU GÖBEKTEKİ SARKANLARIMDA GİTCEK :uhm: 58 OLURSAM SANKİ ÇOK ÇİRKİN OLCAKMIŞIM GİBİ GELİYO CADIARZU
kızlar bugün yine yoğun bir gün olacak benim için yine dışarıda olacağım ayrıca söylemeyi unuttum dün akşm bir ara teyzemlere uğradım onlardada yaş pasta wardı kakaolu kestaneli falan harika görünüyordu ama ne kadar ısrar etselerde yemedim akşam da yemedim karpuzla geçiştirdim oda yeterince şişiriyo zaten birazdan tartılcam kenndimi hafif hissediyorum ama dün kuzenim çok morelimi bozdu (gerizekalı)
ya ben onun için allahın sıcağında sokaklara düştüm özsütün önünden geçiyorduk dedimki buranın aşuresi çok güzel oluyor sonra bide bir yerden daha geçiyorduk buranında çiğ köftesi dedim bana ooo sen böyle sürekli yemek düşünürsen asla zayıflayamazsın ayy nasıl sinirim bozuldu anlatamam sonuçta ben ona onları canım istediği için demedimki öylesine söylemiştim o an ağlıyasım geldi çünkü o benim gözümün önünde pizza yerken (ki bnm en sewdiğim şey)ben salata yedim we gerçektende canım istemedi sanırım bu sefer gerçekten kilo wermeye kararlı olduğum için ama onun öyle demesi psikolojimi alt üst etti açıkçası ama ben umutsuzluğa kapılmıycam elbette çünkü göstercem hepsine nasıl isteyince weriliyormuş kilo
Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba , sizin konunuzu sürekli görüyordum ve içimden keşke 60 larda olsamda zayıflamaya çabalasam diye geçirip duruyordum ve Allah dualarımı kabul etti bende artık 60 lı kilolardayım :dance: Buna sevinilir mi demeyin çünkü kilo takvimime bakarsanız nedenini çok iyi anlarsınız.
Hepimiz sağ salim fazlalıklarımızdan bir an önce kurtuluruz inşallah kaydirigubbakcemile5
Canım ben 2 fıncan dıye bılıyordum ama:uhm:3 bardak bagırsakları cok calıstırmıyormu??tatlım form çayı denen olayları dr lar günde en fazla 3-4 bardak diyolar.bende kayısılı form içiyorum oda çok güzel tavsiye ederim.3 bardak içiyorum hergün..:içelim:
kızlar şimdi nivea body dinamik sabahlarla spor yaptım ilkkez ne yorucuymuş yaw-tatlicadiarzu-spordan önce ve sonra neler yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.yeşil cayımı yapana kadar yazın:bbo:
YENİ GELEN ARKADAŞLARA ÇOOOK ÖNEMLİ Bİ UYARII sengözlerimebaksanab
BİZİM TOPİK BAĞIMLILIK YAPARRRRRRRRR..delikafadulden
kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?