60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben çok ciddi olarak bugün başladım diyete
1 küçük elma,1 bardak su (bu benim kahvaltımdı )
2 tane kuru kayısı (bunuda çarşıda alışveriş yapyığımız yerde yedim hihoyyyt )
eşim çarşıda yemek için çok ısrar etti ama beeeeeeeeeen yemedim yazık oda yemedi
benim yüzümden aç kaldı sositososito
saat 3,30 gibi evdeydim kahvaltı yaptım (1 dilim kepekli ekmek,2kk peynir, az şekerli çay)

akşamada 5-6 kaşık mantar sote zeytinyağlı ve ekmeksiz yarım kase yoğurt
veeeeee yeşil çayla final

nasıl yorumlarınızı bekliyorum a.s.

waowww güzelim sen bu diyetle 5 güne kalmaz iğne iplige dönersin gercii şimdi de çok zayıfsın bu diyetle sıfır beden mi olcen kızdelikafadulden

çoooooooooooook sağlıksız bir diyet bu, lütfen böyle devam etme. bu şekilde kaslarından verirsin kilonu, sağlıksız olursun, Allah korusun ciddi bir sorunla karşılaşırsın yasakkelime

Lütfen vücudunun ihtiyacı olan besinleri yeterli miktarda alarak kilo vermeye çalış. Bu şekilde de kilo verirsin, ama aynen geri alırsın canım dikkat et lütfen

waowww güzelim sen bu diyetle 5 güne kalmaz iğne iplige dönersin gercii şimdi de çok zayıfsın bu diyetle sıfır beden mi olcen kızdelikafadulden

canım okadar zayıf deilim zaten çokta zayıf sevmem öyle kemik gibi delikafadulden
boyum 1,60 olduğu için balık etli görünüyom kumaşta 40 beden kottada 29 beden giyiyom benim hedefim 38 bedeni yakalamak ve korumak çünkü menapoza yaklaşıyorum vermem gerek canişkolarım bunu hep birlikte başaracağız inşallah canım

ben sabahları karnımı yeteri kadar doyrup akşam nerdeyse hiç bişe yememeye çalışıyorum

1 kilo gitti bile:)))

canım hani daha öncede yazmıştım birkaç gün fazla kaçırdığımdan onları telafi için yine birkaç gün böyle sıkı tutacam sonra normale dönecem uyarın için çok teşekkür ederim bebeğim benim kendimi kötü hissedersem (halsizlik gibi ) devam etmem zaten saol canım Şeniz

Sabah 1 kase müsli yedim süt katarak
Öğlen iş yerinde olduğum için azar azar hepsinden yedim ekmeksiz tabi.(4 çeşit geliyor yemekler hemen hemen hergün çorba ve pirinç pilavı oluyor.Ben de şöyle karar verdim.Az çorba,2 yemek kaşığı kadar pirinç pilavı şeklinde devam edeyim.Yanında bir çeşit yemek daha oluyor.Bir de salata,yoğurt,tatlı vb.Ekmek yemeyede gerek kalmıyor aslında ekmek çok nadir yiyorum)
Akşam hiç sormayın vicdan azabı... Annemin bugün misafirleri vardı da kendimi tutamadım ne yedim ne kadar yedim hatırlamıyorum..Sabah akşam yeşil çay içiyorum.Gün içinde bitki çayları içiyorum.Her gece yatmadan süt içiyorum.Yatmadan süt içmem doğru mu onu da bilmiyorum...

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım...ben diger ögünleri yazmıştım,

akşam : hindi haşlama 1 dilim kepek ve su,
ardından 1 bardak çay yatana kadar da su

deryacığım seninde çok iyi gidiyor maşallah kısa zamanda sonuçlarını görmeye başlayacağından eminim tatlım hadi bakim sağlığını bozmadan tam gaz devam Şeniz

topraksuu cum canım dayanamadınmı tatlı krizinmi geldi:1rolleyes:

canım inşallah güzel dileklerin için sende cok zaralı değilsin cnm sütlü tatlı sonuçtasırnaşık şey

kızlarrrrrrrrrrrr manken gibi olucazzz bol bol suu bol bol suu:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…