60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BOŞVER TATLIM BİLİYORUM BÖYLE TİPLERİ SALAK OLUYOLAR BİRAZ AMA TAKMAMAK GEREKİYO. ÖYLE Bİ ADAM YOK ARTIK :jeyyar: BUNDAN SONRADA B.K İÇSİN O ÇAY YERİNE kaydirigubbakcemile3 HİİÇ CANINI SIKMANA DEĞMEZ TATLIMM süprizzzzz

TATLIMM BAZEN BANADA ÖYLE OLUYO AMA İLLAKİ YAZACAK BİŞEYLERİ OLANLAR YAZARLAR CANIMCIM.ÇOK TAKILMA BÖYLE ŞEYLER Şeniz

günaydın kıslarkaydirigubbakcemile2
sabah limonlu sirkeli suyumu içtim.bugün dördüncü kez içiyorum farkettim etkisini..şimdi de bir güzel kahvaltımı yaptım.yediklerim: iki dilim kepek ekmeği, iki ince kare dilim kaşar, salatalık maydonoz ve haşlanmış yumurta bi de 3 zeytinalkisalkisalkis ama üstüne bi tane tutku yedim:1ninca: neyse ben böyle kaçamaklar yaparak zayıflayabilirim ancak neyse..ayrıca dün 64.1dim bugün tartıldım 63.8alkisalkisalkis demek ki spor da yapsam kim tutar benisositososito en iyisi bugün twist and shapemle bi 200 yakayım en azfisfisfis
author burada bazı arkadaşlar önceden beri tanışıyo galiba o yüzden çok samimiler..alınganlık yapacak bir durum yok bencegamyoncuiremsu
herkese iyi günler diliyorum..bol kalori harcamalar..:dance:

canım zate 23günüm kaldı bu salakla geçireceğim çok sinirlendim ama artık öle yapıcam cnm sağola.s

canım ben yazını bulmaya çalıştım (yani sorunu) ama bulamadım, cevabını bildiğim herşeye cevap veririm yoksam sengözlerimebaksanab

şekercim hani biz mutlu mutlu vercektik kiloları iç bir bardak bişey olmaz bir bisküvi eksik yersin

kesinlikle doğru kaydirigubbakcemile5

Benimkide 19 çıktı.

Güzelim takmamaya çalış. İstedikten sonra herşey güzel olur. Pozitif düşünmeye çalış:teselli:

Çok seviyosan günde bi tane içebilirsin bence.

desteğin için saol cicişim Şeniz

[/URL][/IMG]

belin inceliğini gören varmı :tomato:

ah ah benim bu kütük bel incelmez

hihoyyyt çok teşekkürler.bende aranızdayım.artık daha fazla motive olacağım.inşl bu 8 kiloyuda vericeğim.sinamike çayı içsem acep faydası olurmu dersiniz?

hoşgeldin aramıza.sadece sinameki zamanla zararlı canım içine rezene atman lazım

cicişim boşver nasıl biri olduğunu öğrendin.bundan sonra sende ona öyle davranırsın takma kafana bence CADIARZU

1 limon ve elma sireksi mi içiyorsun?
bu arada hoş geldin aramıza a.s.

kızlar bu resmi buraya nasıl koycam arkadas yapmıs alıntıda yazıyo bi yardımcı olun ya lütfen

1 limon ve elma sireksi mi içiyorsun?
bu arada hoş geldin aramıza a.s.
hoşbulduk latinsugar..hayır bir limon değil.bir su bardağı ılık suyun içine yarım çay kaşığı kadar bal ve tahmini çeyrek limon ve bir kaç damla sirke koyup içiyorum.elma da olur üzüm de. ebru şallı dan duymuştum metabolizmayı hızlndırıyor diye.ve dört gündür zayıflamak adına çok da birşey yapmamama rağmen kilomda azalma oldualkisalkisalkis bence etkili...
işte misafir falan olmasa insan kendine göre bir yeme düzeni oluşturuyor..ama malesef(yani malesef sadece bu anlamda yoksa çok severim misafiri) haftasonu da misafirlerim olacak hem de iki gün üst üste yemeğe..malum birsürü kalorili şey yapıcam

sabuncum bu arada gerçekten zayıflamaya ihtiyacın yokhihoyyyt
gerçi herkesin vucüt yapısı farklı..benim üstüm süper ama basen kalça delirtiyo:1ninca:tam bir armutumkafamçokkarıştı

:uhm::uhm:

Canımcımmm,ben seni nedense hep kahverengli saçlı hayal ediyordum..Kilona gelince SEN BİZİMLE ALAY MI EDİYORSUN...kaydirigubbakcemile3

sabun kız valla sen kaşınıyorsun ne simidi yaw senin topicten ayrılma vaktin gelmiş bence sen erimişsin zaten eriyceğin kadar.sen gene gel ama muhabbete gel kaydirigubbakcemile3

günaydın ciciş a.s.

sabuuuun ne şeker mişsin kaydirigubbakcemile3
fizik de hoş :lepi:

walla bence de süper olmuşsun

Hanımlar feciiii şımardım :asigim: çok çok çok teşekkür ediyorum yorumlara . . .

Bu yorumlar doğrultusunda hedefi 60 a yükseltmeyi tekrar düşüneceğim !

CADIARZU

Saracığım ya o cappuuuular kaçar mı ya yurtdışından gelmiş delikafadulden zebil etme iç günde 1 tane şöleeee akşam evde işten geldikten sonra yemeğin hemen ardından . . .
Hiç bi şi olmaz ohhhh yarasın arkadaşıma . . .

Teşekkürler fılayım iyilik meleğim . . .

Bi defa iyilik meleği sana kocaaaaman bi aferimmmmm . . .
Pek çok kimse ne kadar tok hissetsede o cicili bicili yiyeceklere senin kadar direnemezdi ki sen bunu başardın . . .

Kaçamağının sabah olması + bi yön canım zaten bi kaç gündür şaştın dengeni sürekli koşuşturmaca bünyen istedi demek ki . . .
Hiç bi şi olmas eğer hafif geçiştirirsen akşama kadar . . .

kaydirigubbakcemile3 yirim . . .

canım bazen çok çabuk ilerliyor mesajlar ve mesajlarımız bu hızla kaynayabiliyor ya da konu değişiyor farklı bir şeye odaklanıyoruz hepbirlikte çıkıyor kendi bıraktığımız mesajları bile unutabiliyoruz . . .
kaydirigubbakcemile3

bende hesapladım 17 cıktı iymi acaba

CASMİN canım hoşgeldin. İnşallah zayıflarız hepberaber sağlıkla. Çimdik olayına gelince bir uzman söylemişti, nedenini hatırlamıyorum ama o kısımdaki yağları hareketlendirmak adına, yani yumuşatarak daha kolay eritilebilir sanırım. :)

nisaaacım yatmadan önce 1 bardak su içmek, nasıl bitkileri tatile gitmeden önce suluyorsak vücütta ve ciltte o etkiyi yapıyormuş. Sabah kalkınca içmek de aynı şekilde çok faydalı. Becerebilen varsa yatmadan önce 1 bardak kaynamış sıcak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içsin. Ama balsız çok iğrenç oluyor ben beceremedim, eşim kötü kokuyo dedi ama tıkayın burnunuzu için maranki söylemişti. yatmadan hemen önce ballı içmek de risk olduğu için o karışımı yemekten önce veya sonra içilebilir. Ben sabah kahvaltımı ballı sirkeli sıcak suyla yaptım, mideme sabaha sabah soğuk girmesin diye. Soğuk da içilir akşam yemeğinden sonra.

Bir de hatunlar her gün veya sık sık tartılmak zayıflamada olumsuz etki yapıyormuş. Haftada bir falan daha iyi sanırım. Bir de zayıflayamıyorum değil zayıflıyorum inceliyorum, fit oluyorum diyelim. Beyin gücünün insan üzerinde müthiş etkisi var önce fikirlerimizi düzeltelim, Ebru Şallının platesi ve programı insana çok şey katıyor. Olumlu oldukça herşey daha da güzel olacak inşallah. a.s. Hepimiz zayıflaycaz istediğimiz kilolara gelicez inşallah. kaydirigubbakcemile5

İÇİYİM DİMİ :lepi:

kız alınma.ben görüyom mesajını.elimden geldiğinde cvpda veriyorum.:)kaydirigubbakcemile5hadi zayıflamaya devam.

kızlar bir de çizelgeyi değiştirmek için yeniden mi yapmak gerekiyor?CADIARZU yani mantıken böyle olması lazım galüba:bbo:

callanetics videosunu acamamıs olanlar. sunu indrmek gerekıyormus.. K-lite codec pack 4.8.0 (full)

media playerın bir sürümü bu kızlar.. hadı kolay gelsın.. ücretsiz yazılımdır.

Teşekkür ederim fiume..Sayende açtım en sonunda videoyu.Bugün akşam ben de başlamayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile2...Tekrar teşekkürler..a.s.(Arkadaşına da mersilerimi ilet lütfen)

hihoyyyt çok teşekkürler.bende aranızdayım.artık daha fazla motive olacağım.inşl bu 8 kiloyuda vericeğim.sinamike çayı içsem acep faydası olurmu dersiniz?

çok sinemaki çayı içmek iyi değil. vücudu çok alıştırmamak iyi olanı bence.

canım ya takma sen onu. heryerde var öyle dengesizler demekki. merak etme yanlız değilsin. :)) gerçekten o yokmuş gibi davran. sinirlenme ve belli etme o kudursun bırak. ben genelde öyle yapıyorum da.

:sm_cool:

kızlar bir de çizelgeyi değiştirmek için yeniden mi yapmak gerekiyor?CADIARZU yani mantıken böyle olması lazım galüba:bbo:

Tamamını değiştirmek için evet..Değerleri değiştirmek için sadece rakamlarla oynaman yeterli...(Çizelge linkini sık kulanılanlara eklersen senin için daha kolay olur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…