ya kıslar çok sinirliyim kötükedihüso patronum sigara içiyo bizim masalardada kültabağı var benimde kokusundan midem bulanıyor ama gelip benim önümde içiyo zevk alıyo herhalde. sonra diğer çalışan arkadaşım kendi masasındaki kültabağı boşaltmaya kalktı benimkinide şurdan kaldırırmısın dedim banane kalk kendin dök dedi nasıl sinir oldum ben bütün gün çay getiriyorum ağzımı açıp bişi demiyorum kendim almıcaksam bile mutfağa gidince ona çay getiriyorum şekerini bile atıyorum bunu haketmiyorum iyi niyetim suistimal ediliyo kötükedihüso çokk sinirliyim yaaa
ya kıslar bişi dicem ben bazen kendi kendime konuşuyomuş gibi hissediyorum neden acaba hatta dönüp bakıyorum acaba nette bir sorun oldu da görmediler mi diye ama yooo mesaj görünüyoo bana mı öle geliyo yoksa çok mu alınganım
takmaaaa boşver bende yanımdaki elemana sinir oluyorum ne desem tersini yapıyo acayip muhalefet ama napıyorum takmıyorum sen de öle yap arkadaşım en iyi cvp onu önemsememek ve yokmuş gibi davranmak ben böle buldum çareyiyasakkelime
BOŞVER TATLIM BİLİYORUM BÖYLE TİPLERİ SALAK OLUYOLAR BİRAZ AMA TAKMAMAK GEREKİYO. ÖYLE Bİ ADAM YOK ARTIK :jeyyar: BUNDAN SONRADA B.K İÇSİN O ÇAY YERİNE kaydirigubbakcemile3 HİİÇ CANINI SIKMANA DEĞMEZ TATLIMM süprizzzzz
teşekkürederim canım yaa güldürdün benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bence onu içsin kaydirigubbakcemile3
TATLIMM BAZEN BANADA ÖYLE OLUYO AMA İLLAKİ YAZACAK BİŞEYLERİ OLANLAR YAZARLAR CANIMCIM.ÇOK TAKILMA BÖYLE ŞEYLER Şeniz
ya kıslar bişi dicem ben bazen kendi kendime konuşuyomuş gibi hissediyorum neden acaba hatta dönüp bakıyorum acaba nette bir sorun oldu da görmediler mi diye ama yooo mesaj görünüyoo bana mı öle geliyo yoksa çok mu alınganım
şekercim hani biz mutlu mutlu vercektik kiloları iç bir bardak bişey olmaz bir bisküvi eksik yersin
Benimkide 19 çıktı.
Güzelim takmamaya çalış. İstedikten sonra herşey güzel olur. Pozitif düşünmeye çalış:teselli:
Çok seviyosan günde bi tane içebilirsin bence.
[/URL][/IMG]
belin inceliğini gören varmı :tomato:
hihoyyyt çok teşekkürler.bende aranızdayım.artık daha fazla motive olacağım.inşl bu 8 kiloyuda vericeğim.sinamike çayı içsem acep faydası olurmu dersiniz?
ya kıslar çok sinirliyim kötükedihüso patronum sigara içiyo bizim masalardada kültabağı var benimde kokusundan midem bulanıyor ama gelip benim önümde içiyo zevk alıyo herhalde. sonra diğer çalışan arkadaşım kendi masasındaki kültabağı boşaltmaya kalktı benimkinide şurdan kaldırırmısın dedim banane kalk kendin dök dedi nasıl sinir oldum ben bütün gün çay getiriyorum ağzımı açıp bişi demiyorum kendim almıcaksam bile mutfağa gidince ona çay getiriyorum şekerini bile atıyorum bunu haketmiyorum iyi niyetim suistimal ediliyo kötükedihüso çokk sinirliyim yaaa
günaydın kıslarkaydirigubbakcemile2
sabah limonlu sirkeli suyumu içtim.bugün dördüncü kez içiyorum farkettim etkisini..şimdi de bir güzel kahvaltımı yaptım.yediklerim: iki dilim kepek ekmeği, iki ince kare dilim kaşar, salatalık maydonoz ve haşlanmış yumurta bi de 3 zeytinalkisalkisalkis ama üstüne bi tane tutku yedim:1ninca: neyse ben böyle kaçamaklar yaparak zayıflayabilirim ancak neyse..ayrıca dün 64.1dim bugün tartıldım 63.8alkisalkisalkis demek ki spor da yapsam kim tutar benisositososito en iyisi bugün twist and shapemle bi 200 yakayım en azfisfisfis
author burada bazı arkadaşlar önceden beri tanışıyo galiba o yüzden çok samimiler..alınganlık yapacak bir durum yok bencegamyoncuiremsu
herkese iyi günler diliyorum..bol kalori harcamalar..:dance:
Bu da yapıştırman gereken linkin nisa http://ticker.7910.org/wa__62__01xN0000x03-MjUyaHw5ODU1NTVvaGF8aGFkaSBiYWthbCYjMzA1O20gOik.gif
hoşbulduk latinsugar..hayır bir limon değil.bir su bardağı ılık suyun içine yarım çay kaşığı kadar bal ve tahmini çeyrek limon ve bir kaç damla sirke koyup içiyorum.elma da olur üzüm de. ebru şallı dan duymuştum metabolizmayı hızlndırıyor diye.ve dört gündür zayıflamak adına çok da birşey yapmamama rağmen kilomda azalma oldualkisalkisalkis bence etkili...1 limon ve elma sireksi mi içiyorsun?
bu arada hoş geldin aramıza a.s.
spor mu yapıyorsun sabuncum lakin sen ne kadar zayıflarsan zayıfla yanlar aynı oranda inceliyor sporsuz nayır=)bence çok iyisin ve hatta süpersin nerdeeeeee benim simit can simidi gibi oldu=(seninki simitmi beyav =)bu arada hoşbuldum açımmm=)normalde bu saatlerde tıkınırımda =)
Çok teşekkür ederim , gözlerimiz bayram etti yahu, mor dax da en yakın zamanda kullanım alanımda olucak
Saçlarının rengi de çok hoş bu arada , yüzünü gizlemişsin ama güzel bir bayan olduğun belli oluyor maşşalah..
Sabun bak şimdi uyuz oldum ya(( sen şakamı yapıyosun simit diye. ben bişey göremiyorum vallahide billahide. simit mimit yok anacım. taş gibi taş.
Casmin Diyet gurupları bölümünde en baştaki topikten bakarak yapabilirsin.
sabuncum bu arada gerçekten zayıflamaya ihtiyacın yokhihoyyyt
gerçi herkesin vucüt yapısı farklı..benim üstüm süper ama basen kalça delirtiyo:1ninca:tam bir armutumkafamçokkarıştı
:uhm::uhm:
Canımcımmm,ben seni nedense hep kahverengli saçlı hayal ediyordum..Kilona gelince SEN BİZİMLE ALAY MI EDİYORSUN...kaydirigubbakcemile3
Sabunu gördüm az once vala fıstık hatun olmuş maşallah maşallah hihoyyyt
Geçen gün yürümek yerine koşmaya çalıştım ama öldüm diye billirim
yürümek alt bolgeyi , koşmak ise üst bolgeyi eritiyomuş bilginiz olsun a.s.
sabun kız valla sen kaşınıyorsun ne simidi yaw senin topicten ayrılma vaktin gelmiş bence sen erimişsin zaten eriyceğin kadar.sen gene gel ama muhabbete gel kaydirigubbakcemile3
günaydın ciciş a.s.
sabuuuun ne şeker mişsin kaydirigubbakcemile3
fizik de hoş :lepi:
anaaaammmm sabınım gelmişşş,sonunda yüzünü göstermeye karar vermiş.ama bence o güzel burnunuda göstermeliydi harikasın canımmm dediğin gibi birazcık simit kalmış ama maşşallah sana maşşalllaaaahhha.s.
walla bence de süper olmuşsun
ay ben bu patronu ne yapayımkiiibi ara lafı geçmişti ben cappuccino yu çok severim diye. canım patronumun canı arkadaşı yurtdışından kutu kutu cappuccino getirmiş ve benim canım patronumda 2 kutusunu bana verdi senağlama bi hevesle aldım elime alışkanlıkya hani calori derecesine bakayım diye bi bardağı 55 cal yaaa Çok üzgünüm çoook 1 kutuda 30 tane var ve benim 60 tane cappuccinom var ama içmemeliyim dimi evet evet içmemeliyim yooo içmemeliyimmm :jeyyar: yaaaaaaaaa :1no2:
Canım benim.. Yok koyvermiicem.. dün gayet az yedim. midem tuttu zaten bişey yiyemedim ama bu sabeh çok yedim.. Ona daha sonra gelicem..
Ya sen ne şeker bişeysin canım ya.. Ayrıca taş gibisin de maşallah.Bende pek simit göremedim ama.. Sen kendini nasıl iyi hissediceksen canımcım.. Bilinçlisin gayet..
:1hug:
Canım 1 tanesi 55 kaloriyse ara öğün olarak hergün bitane içebilirsin birşey olmaz kiii...
Günaydın canımcıklar,
Dün gece kına gecesinde yarım kase çorba, 1 ufak parça tavuk ve 1 kaşık kadar pilav yedim. Midem ağrıyordu.
Dün kaçamak yapmadım ama bu sabah kahvaltıyı abarttım. Evde 1 tost yedim ofise geldim 1 tane simit sandviç yedim. Nasıl şiştim ama yedim valla..senağlama
Artık öğlen akşam hafif hafif geçiştiricem.. Acıkcağımıda zannetmiyorum zaten..delikafadulden
Nebiliim valla sabah sabah kendimi şaşırdım..
Ben bu sabah baya bi şaşırttım bünyeyi.. Hatta duydum yani dedi:'Simit mi? Hmmm bu neydi yaa hatırlayamadım... Baya da yedi bizim ki... Eneeemmm n'oluyor yawww...?!?!?!'
:roflol::roflol:
saol cnm yapmısında nereye yapıstırcam bunu yapamadım az yiyorm ya kafam calısmıyo bu aralarsırnaşık şey
oncelikle gunluk kullana bilecegimiz puani soyle hesapliyoruz
erkek 15 puan
+
yas
18-20 yas arasi 5 puan
21-35 yas araasi 4 puan
36-50 yas arasi 3 puan
51-65 yas arasi 2 puan
65 ve uzeri yaslar 1 puan
+
kilomuz
suan kilonuz iki rakamliysa ilk rakamini aliyorsunuz mesala benim ki 80kg ben 8 puan aliyorum 3 rakamli olanlar mesela 109 kg ilk iki rakami aliyor yani 10
+
boyumuza gore
160 cm alti 1 puan
160 cm den yukarisi 2 puan...
+
gunluk akteviteniz
genelde oturuyorum ..... 0 puan
az oturuyorum genelde ayaktayim ..... 2 puan
surekli hareket halindeyim ...... 4 puan
agir bi iste calisiyorum...... 6 puan
bunlari hesaplayim ona gore gunluk harcayabileceginiz puani bulabiliyorsunuz...
Hanımlar feciiii şımardım :asigim: çok çok çok teşekkür ediyorum yorumlara . . .
Bu yorumlar doğrultusunda hedefi 60 a yükseltmeyi tekrar düşüneceğim !
CADIARZU
Saracığım ya o cappuuuular kaçar mı ya yurtdışından gelmiş delikafadulden zebil etme iç günde 1 tane şöleeee akşam evde işten geldikten sonra yemeğin hemen ardından . . .
Hiç bi şi olmaz ohhhh yarasın arkadaşıma . . .
Teşekkürler fılayım iyilik meleğim . . .
Bi defa iyilik meleği sana kocaaaaman bi aferimmmmm . . .
Pek çok kimse ne kadar tok hissetsede o cicili bicili yiyeceklere senin kadar direnemezdi ki sen bunu başardın . . .
Kaçamağının sabah olması + bi yön canım zaten bi kaç gündür şaştın dengeni sürekli koşuşturmaca bünyen istedi demek ki . . .
Hiç bi şi olmas eğer hafif geçiştirirsen akşama kadar . . .
kaydirigubbakcemile3 yirim . . .
canım bazen çok çabuk ilerliyor mesajlar ve mesajlarımız bu hızla kaynayabiliyor ya da konu değişiyor farklı bir şeye odaklanıyoruz hepbirlikte çıkıyor kendi bıraktığımız mesajları bile unutabiliyoruz . . .
kaydirigubbakcemile3
callanetics videosunu acamamıs olanlar. sunu indrmek gerekıyormus.. K-lite codec pack 4.8.0 (full)
media playerın bir sürümü bu kızlar.. hadı kolay gelsın.. ücretsiz yazılımdır.
hihoyyyt çok teşekkürler.bende aranızdayım.artık daha fazla motive olacağım.inşl bu 8 kiloyuda vericeğim.sinamike çayı içsem acep faydası olurmu dersiniz?
günaydın kıslarkaydirigubbakcemile2
sabah limonlu sirkeli suyumu içtim.bugün dördüncü kez içiyorum farkettim etkisini..şimdi de bir güzel kahvaltımı yaptım.yediklerim: iki dilim kepek ekmeği, iki ince kare dilim kaşar, salatalık maydonoz ve haşlanmış yumurta bi de 3 zeytinalkisalkisalkis ama üstüne bi tane tutku yedim:1ninca: neyse ben böyle kaçamaklar yaparak zayıflayabilirim ancak neyse..ayrıca dün 64.1dim bugün tartıldım 63.8alkisalkisalkis demek ki spor da yapsam kim tutar benisositososito en iyisi bugün twist and shapemle bi 200 yakayım en azfisfisfis
author burada bazı arkadaşlar önceden beri tanışıyo galiba o yüzden çok samimiler..alınganlık yapacak bir durum yok bencegamyoncuiremsu
herkese iyi günler diliyorum..bol kalori harcamalar..:dance:
kızlar bir de çizelgeyi değiştirmek için yeniden mi yapmak gerekiyor?CADIARZU yani mantıken böyle olması lazım galüba:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?