60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
ya galiba ben bu hafta kilo weremeyeceğim en az 45 dk spor yapıyorum hergün azda yiyorum hemde çok az ama tartılıyorum tartılıyorum aynı hatta pazar günün 62.4 tü şimdi 62.5 bi anlayamadım kabız falanda değilim
neyse ya dün ikbal gürpınarın programına bir uzman doktor çıkmıştı o dediki siz dikkat edersiniz spor yaparsınız ama o hafta kilo weremezsiniz hemen ben zayıflayamıyorum demeyin inanın bir sonraki hafta iki katını wereceksiniz we birde ekmeğinde yrarı çok o yüzden yiyin günde 2 3 dilim dedi ben hiç ekmek yemiyorum ne zamandandır annem dün fırından ekmek almıştı nasıl güzel kokuyordu ama yemedim şimdi gidip biraz tost yapiim deişiklik olsun bugün güzel beslenicem ya napiim bn zaten yapıyorum spor abur cubur da yemiyorum haftaya kaldı umutlarım weririm dimi kızlar

tatlım benim durumumda aynen senin gibi.sabretmek gerekiyor sanırım.

TATLIM EKMEĞİN YARARI KONUSUNDA BENİM DOKTORDA YARARLI DİYOR AMA EN FAZLA HAFTADA 2 GÜN EKMEK YE DİYOR.KENDİN PİŞİRDİĞİN EKMEKTE Bİ SORUN YOK AMA FIRINLARDAN ALDIĞIMIZ EKMEKLERDEKİ KATKI MADDELERİ ÇOK FAZLA O YÜZDEN ÇOK TÜKETMEMEK GEREKİYOMUŞ :1no2:

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.gerçi hergün sizin mesajları okuyorum.boyum 1.60 kilom 72
idi 1 buçuk ayda 66 ya indim ama 2 haftadır takıldım veremiyorum.benide alırmısınız aranıza hedefim 58 sizce verebilirmiyim 8 kilo daha senağlama ve acayip bir bağırsak problemim başladı 2 haftadırda neyse çok konuştum heralde

hoş geldin canım.a.s.beraber vereceğiz kiloları inşallah.kaydirigubbakcemile5

kızlar ben weight watchers yaparken hafta sonu arkadaşlarla bir yere gideceksem hafta arası puanımı düşük tutuyordum hafta sonu 2-4 puan fazla yiyordum. ama spor da yapıyordum onlarla hep eksi puan hesaplıyordum. dediğim gibi çok eğlenerek ve tok bir şekilde kilo verdim weight watchers ile ama buradaki liste tam olarak doğru değil kızlar beyaz ekmeğin daha fazla puanı vardı ilk gözüme çarpan o oldu.
gerçek listeyi bulabilmek için elimden geleni yapıyorum valla

2,5 tepeleme tatlı kaşığı instant maya
1 tatlı kaşığı silme toz şeker
1,5 su bardağı ılık su (sıcak olmasın)
3-4 su bardağı kepekli un

2 tatlı kaşığı silme tuz
Yapılışı:

Derin metal olmayan bir kaba un, tuz, toz şeker ve instant maya konur ve iyice karıştırılır. Ilık su ilave edilip karışım iyice yoğurulur. Ele yapışmaya devam ediyorsa azar azar un ilave edilip ancak toparlanacak kadar bir hamur yapılır. Üzeri bir bezle kapatılık ılık bir yerde iki misli kabarana dek yaklaşık 30-40 dakika bekletilir. Kabaran hamur, kabın içinde toparlanır, az un serpilmiş tezgahta tekrar yoğurulur. Yoğurma işlemi sırasında elle daire şeklinde bastırılıp içinde biriken gazın çıkması sağlanır. Tekrar yoğurulur. 1-2 defa daha bu işlem yapıldıktan sonra hamur iki parçaya ayrılıp unlanmış tezgahta top şekli verilir ve üzerlerini temiz bir bezle kapatılıp 10 dakika beklenir.Süre sonunda her bir hamuru, az unlanmış tezgahta tekrar yoğurup elinizle bastırarak daire şekline getirin. Her bir daireyi bir kenarından rulo yapar gibi içeri doğru kıvırın, bir yandan da avuç içinizle bastirin Her bir hamura oval ekmek şekli verildikten sonra unlanmış tepsiye yan yana konulur, üzerlerine de çok az un elenir. Ilık bir yerde ekmeklerikimislikabaranadekbeklenir.Busırada fırın 180 dereceye ısıtılır, fırının en altına ısıya dayanıklı su dolu bir kase ya da kap koyulur. Kabaran ekmeklerin üzeri sivri uçlu bir bıçakla istediginiz gibi kesilir , ekmekler fırına verilir. Üstü ve yanları iyice kızarıncaya dek pişirilir. Not: Ekmekleriniz fırından çıktığında dış kabukları sert olacak, endişe etmeyin daha sonra normale dönecekler.
AFIYET BAL SEKER OLSUN...
NETTEN BULDUN TARİFİ BUGÜN AKŞAM DENEYİP SİZE SONUÇLARDAN HABERLER VERİRİM cokacimcoook

HOŞGELDİN CANIMCIM.SENDE BİZDENSİN ARTIK. a.s. BAZEN ÖYLE TAKILMALAR OLUR Kİ ZATEN ÇOK GÜZEL KİLO VERMİŞSİN SEN 8 KİLODA NEYMİŞ VERİRSİN TABİİ :1hug:

BUL LÜFFEN TATLIM BUUULL :Saruboceq: BEN SEVDİM GİBİ BU OYUNU kaydirigubbakcemile3

canım ara sıra ekmek ye, sonra metabolizma alışıyor aynı şeylere ve yavaşlıyor.
bak birkaç gün sonra ne güzel kilo vermiş olcaksın ama bünyene ihtiyacını olanı azar azar vermek zorundasın

fiume 1.72m. 65 kg 58kg
sara 1.74 cm 64 kg 58 kg
dil_nur 1.60m 64.00kg 50kg
aysim_u 1,61m 60kg 52 kg
ayça81 1,65 m 65,80 kg 60 kg
author 1.55cm 62.0kg 52kg
AttaQue 1,72 cm 68 kg 65 kg
BERRABERKAY 1,60 cm 65 kg 55 kg
mavibenek1 1,65 cm 58 kg 55 kg
lunapiena 1,64cm 60,5kg 56kg
Sabun 1,68 cm 61,5 kg 58 kg
evlibarkli 1,68 cm 56,6 kg 50 kg
duyguege 1,68 cm 63 kg 59 kg
ayse&serkan 1,66 cm 59 kg 50 kg
durcheinander 1,68 cm 62,4 kg 57 kg
nisaaa 1,65 cm 62,3kg 57 kg
flyyy 1,68 cm 61 kg 54 kg
fibula 1,60 cm 64 kg 54 kg
iipekk 1,65 cm 68 kg 60 kg
pirlanta_a 1,65 cm 63,5 kg 55 kg
latinsugar 1,65 cm 65,5 kg 55 kg
_birtane_ 1,73 cm 64,1 kg 59 kg
CASMİN 1,68 cm 68,5 kg 62 kg
ecemim 160 cm 66 kg 58 kg

a.s.a.s.

hihoyyyt çok teşekkürler.bende aranızdayım.artık daha fazla motive olacağım.inşl bu 8 kiloyuda vericeğim.sinamike çayı içsem acep faydası olurmu dersiniz?

kızlar buldum listeyi ama almanca:)
isterseniz siz bana sorun ben size neyin kaç puan olduğunu söyliim, tam 7 sayfa hepsini tercüme etmem imkansız.

ama şöyle söyliim bir dilim beyaz ekmeğin tam 4 puanı var ama esmer ekmeğin 2 puanı
bir yemek kaşığı beyaz peynir %45 yağlı 2 puanı var mesela kahvaltıda bir dilim kepekli ekmek yediniz bir kirbit kutusu kadar beyaz beynir domates salatalık ve bir yumurta etti size 6 puan.
Ortalama 18 yiyebileceğinzi düşünürsek o gün içinde pizza yiyemezsiniz çünkü bir dilim pizzanın 14 puanı var ama 4 kahve kupası haşlanmış makarna (domates ya da mantar soslu) eder size 6 puan daha 12 puan doldurdunuz akşam da bir parça et ve salata yiyin 18 puan dolduuuuu!!!!
yarım saat spor yapın -4 puan böylece eksiye giriorsunuz. ve yediklerinizi yakmaya başlıyorsunuz.
ama eksi puan yaptım diye tekrar 4 puanlık yemek yemek yok! bu olayı eğlenceli kılan buydu benim için acayip motive bir şekilde tai boo yapıyordum :)))

acıkma zaten kaydirigubbakcemile3
akşam iyide sabah ne oldu öleee :jeyyar:
bende bu sabah simit yiyim diye aldım yarısını zorla yedim aferim banaaa alkisalkisalkis

Nebiliim valla sabah sabah kendimi şaşırdım..

[/URL][/IMG]

bayılıyorum bu kadınaa yaa lost izleyen bilir zaten off offf kafamçokkarıştı

Ben Kate'i çok beğeniyorum ya.. Lostunda sezonu bitti..senağlama

Hoşgeldin canım..a.s.

canım ara sıra ekmek ye, sonra metabolizma alışıyor aynı şeylere ve yavaşlıyor.
bak birkaç gün sonra ne güzel kilo vermiş olcaksın ama bünyene ihtiyacını olanı azar azar vermek zorundasın

Ben bu sabah baya bi şaşırttım bünyeyi.. Hatta duydum yani dedi:'Simit mi? Hmmm bu neydi yaa hatırlayamadım... Baya da yedi bizim ki... Eneeemmm n'oluyor yawww...?!?!?!'
:roflol::roflol:

ya kıslar çok sinirliyim kötükedihüso patronum sigara içiyo bizim masalardada kültabağı var benimde kokusundan midem bulanıyor ama gelip benim önümde içiyo zevk alıyo herhalde. sonra diğer çalışan arkadaşım kendi masasındaki kültabağı boşaltmaya kalktı benimkinide şurdan kaldırırmısın dedim banane kalk kendin dök dedi nasıl sinir oldum ben bütün gün çay getiriyorum ağzımı açıp bişi demiyorum kendim almıcaksam bile mutfağa gidince ona çay getiriyorum şekerini bile atıyorum bunu haketmiyorum iyi niyetim suistimal ediliyo kötükedihüso çokk sinirliyim yaaa

Ben bu sabah baya bi şaşırttım bünyeyi.. Hatta duydum yani dedi:'Simit mi? Hmmm bu neydi yaa hatırlayamadım... Baya da yedi bizim ki... Eneeemmm n'oluyor yawww...?!?!?!'
:roflol::roflol:

yarın da simit yemeyerek şaşırtırsın canım şakkıdı

hoşgeldin aramıza:)

takmaaaa boşver bende yanımdaki elemana sinir oluyorum ne desem tersini yapıyo acayip muhalefet ama napıyorum takmıyorum sen de öle yap arkadaşım en iyi cvp onu önemsememek ve yokmuş gibi davranmak ben böle buldum çareyiyasakkelime

ya kıslar bişi dicem ben bazen kendi kendime konuşuyomuş gibi hissediyorum neden acaba hatta dönüp bakıyorum acaba nette bir sorun oldu da görmediler mi diye ama yooo mesaj görünüyoo bana mı öle geliyo yoksa çok mu alınganım

TAMAM CANIMCIM BAK ŞİMDİ BENİM GENEL İTİBARİYLE YEDİKLERİM..
SABAHLARI YA 2 DİLİM UNO LİGHT İMLE LİGHT KREM PEYNİRİM VE ACI SOSUM(HİÇ YAĞI YOK ONUN) BİDE DOMATES SALATALIK YİYORUM.
BAZEN LİGHT PEYNİR.
BUGÜNKÜ GİBİ SİMİTTE YİYEBİLİYORUM şakkıdı
BAZENDE NESFİT kafamçokkarıştı
ARA ÖĞÜNLERDE İLLAKİ HERGÜN LİGHT BİSKÜVİLERİM OLUYO 1 PAKET.
LİGHT YOĞURT YİYORUM DOLU DOLU 3 TATLI KAŞIĞI BAZEN.
ÖĞLENLERİ YA SABAHKİ GİBİ LİGHT EKMEKLE PEYNİR ÇEŞİTLERİM FALAN OLUYO.
YADA SEBZE HAŞLAMALARI YİYORUM YOĞURTLA.
ARA ÖĞÜNLERDE BEYAZ VE SARI LEBLEBİDE YİYORUM.SALATALIK MEYVE FALANDA.
AKŞAMDA YA SALATA YADA YİNE SEBZE HAŞLAMALARI YİYORUM.SÜREKLİ BİTKİ ÇAYI,ÇAY,SU,MEYVE SUYU...
NE YAPCAM BEN ŞİMDİ OFF ÇOK KARIŞIK BU YAA Bİ LİSTE OLSA ÇOK İYİ OLCAK YAWW CADIARZU

:roflol: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…