-tatlicadiarzu-benim de puanım 18 çıktı.ama baktımda listeye en fazla 12 puanlık yiyormuşum ben.eksik yediklerimizi tamamlamak mı gerekiyor??-tatlicadiarzu-
günaydın kızlar
ya galiba ben bu hafta kilo weremeyeceğim en az 45 dk spor yapıyorum hergün azda yiyorum hemde çok az ama tartılıyorum tartılıyorum aynı hatta pazar günün 62.4 tü şimdi 62.5 bi anlayamadım kabız falanda değilim
neyse ya dün ikbal gürpınarın programına bir uzman doktor çıkmıştı o dediki siz dikkat edersiniz spor yaparsınız ama o hafta kilo weremezsiniz hemen ben zayıflayamıyorum demeyin inanın bir sonraki hafta iki katını wereceksiniz we birde ekmeğinde yrarı çok o yüzden yiyin günde 2 3 dilim dedi ben hiç ekmek yemiyorum ne zamandandır annem dün fırından ekmek almıştı nasıl güzel kokuyordu ama yemedim şimdi gidip biraz tost yapiim deişiklik olsun bugün güzel beslenicem ya napiim bn zaten yapıyorum spor abur cubur da yemiyorum haftaya kaldı umutlarım weririm dimi kızlar
günaydın kızlar
ya galiba ben bu hafta kilo weremeyeceğim en az 45 dk spor yapıyorum hergün azda yiyorum hemde çok az ama tartılıyorum tartılıyorum aynı hatta pazar günün 62.4 tü şimdi 62.5 bi anlayamadım kabız falanda değilim
neyse ya dün ikbal gürpınarın programına bir uzman doktor çıkmıştı o dediki siz dikkat edersiniz spor yaparsınız ama o hafta kilo weremezsiniz hemen ben zayıflayamıyorum demeyin inanın bir sonraki hafta iki katını wereceksiniz we birde ekmeğinde yrarı çok o yüzden yiyin günde 2 3 dilim dedi ben hiç ekmek yemiyorum ne zamandandır annem dün fırından ekmek almıştı nasıl güzel kokuyordu ama yemedim şimdi gidip biraz tost yapiim deişiklik olsun bugün güzel beslenicem ya napiim bn zaten yapıyorum spor abur cubur da yemiyorum haftaya kaldı umutlarım weririm dimi kızlar
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.gerçi hergün sizin mesajları okuyorum.boyum 1.60 kilom 72
idi 1 buçuk ayda 66 ya indim ama 2 haftadır takıldım veremiyorum.benide alırmısınız aranıza hedefim 58 sizce verebilirmiyim 8 kilo daha senağlama ve acayip bir bağırsak problemim başladı 2 haftadırda neyse çok konuştum heralde
günaydın kızlar
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.gerçi hergün sizin mesajları okuyorum.boyum 1.60 kilom 72
idi 1 buçuk ayda 66 ya indim ama 2 haftadır takıldım veremiyorum.benide alırmısınız aranıza hedefim 58 sizce verebilirmiyim 8 kilo daha senağlama ve acayip bir bağırsak problemim başladı 2 haftadırda neyse çok konuştum heralde
kızlar ben weight watchers yaparken hafta sonu arkadaşlarla bir yere gideceksem hafta arası puanımı düşük tutuyordum hafta sonu 2-4 puan fazla yiyordum. ama spor da yapıyordum onlarla hep eksi puan hesaplıyordum. dediğim gibi çok eğlenerek ve tok bir şekilde kilo verdim weight watchers ile ama buradaki liste tam olarak doğru değil kızlar beyaz ekmeğin daha fazla puanı vardı ilk gözüme çarpan o oldu.
gerçek listeyi bulabilmek için elimden geleni yapıyorum valla
günaydın kızlar
acıkma zaten kaydirigubbakcemile3
akşam iyide sabah ne oldu öleee :jeyyar:
bende bu sabah simit yiyim diye aldım yarısını zorla yedim aferim banaaa alkisalkisalkis
[/URL][/IMG]
bayılıyorum bu kadınaa yaa lost izleyen bilir zaten off offf kafamçokkarıştı
canım ara sıra ekmek ye, sonra metabolizma alışıyor aynı şeylere ve yavaşlıyor.
bak birkaç gün sonra ne güzel kilo vermiş olcaksın ama bünyene ihtiyacını olanı azar azar vermek zorundasın
Ben bu sabah baya bi şaşırttım bünyeyi.. Hatta duydum yani dedi:'Simit mi? Hmmm bu neydi yaa hatırlayamadım... Baya da yedi bizim ki... Eneeemmm n'oluyor yawww...?!?!?!'
:roflol::roflol:
ya kıslar çok sinirliyim kötükedihüso patronum sigara içiyo bizim masalardada kültabağı var benimde kokusundan midem bulanıyor ama gelip benim önümde içiyo zevk alıyo herhalde. sonra diğer çalışan arkadaşım kendi masasındaki kültabağı boşaltmaya kalktı benimkinide şurdan kaldırırmısın dedim banane kalk kendin dök dedi nasıl sinir oldum ben bütün gün çay getiriyorum ağzımı açıp bişi demiyorum kendim almıcaksam bile mutfağa gidince ona çay getiriyorum şekerini bile atıyorum bunu haketmiyorum iyi niyetim suistimal ediliyo kötükedihüso çokk sinirliyim yaaa
kızlar buldum listeyi ama almanca:)
isterseniz siz bana sorun ben size neyin kaç puan olduğunu söyliim, tam 7 sayfa hepsini tercüme etmem imkansız.
ama şöyle söyliim bir dilim beyaz ekmeğin tam 4 puanı var ama esmer ekmeğin 2 puanı
bir yemek kaşığı beyaz peynir %45 yağlı 2 puanı var mesela kahvaltıda bir dilim kepekli ekmek yediniz bir kirbit kutusu kadar beyaz beynir domates salatalık ve bir yumurta etti size 6 puan.
Ortalama 18 yiyebileceğinzi düşünürsek o gün içinde pizza yiyemezsiniz çünkü bir dilim pizzanın 14 puanı var ama 4 kahve kupası haşlanmış makarna (domates ya da mantar soslu) eder size 6 puan daha 12 puan doldurdunuz akşam da bir parça et ve salata yiyin 18 puan dolduuuuu!!!!
yarım saat spor yapın -4 puan böylece eksiye giriorsunuz. ve yediklerinizi yakmaya başlıyorsunuz.
ama eksi puan yaptım diye tekrar 4 puanlık yemek yemek yok! bu olayı eğlenceli kılan buydu benim için acayip motive bir şekilde tai boo yapıyordum :)))
Nebiliim valla sabah sabah kendimi şaşırdım..
Ben Kate'i çok beğeniyorum ya.. Lostunda sezonu bitti..senağlama
EVET senağlama
Hoşgeldin canım..a.s.
Ben bu sabah baya bi şaşırttım bünyeyi.. Hatta duydum yani dedi:'Simit mi? Hmmm bu neydi yaa hatırlayamadım... Baya da yedi bizim ki... Eneeemmm n'oluyor yawww...?!?!?!'
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?