60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım dua ediyorum bebek bekleyen herkese Allah biran önce önce karnına 9 ay sonrada kucağına almayı nasip etsin AAAAAAAAAAMMİİİİİİİİİİİİİNNNN
canım kiloyuda nasıl olsa verirsin kafaya takma kilonu korusan oda çok iyi sayılır

şimdi nasılsın canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum :1hug:

merhaba kızlar,hepinize teşekkür ederim ilginiz için,şimdi iyiyim çok şükür.kan testi yaptırdım kanımda çok düşük, kan yapan şeylerde hep kilo aldırıyor,ne yapcam ben ya artık tombul kız olmak istemiyorum (

mavi denizcim devam etmeme eşim izin vermedi zaten bende sporla atmaya çalışacam bakalım az önce kondüsyon bisikletini temizledim (kapalı balkondaydı ama tozlanmıştı ) ya oturma odasına yada mutfağa koyacam bel-boyun fıtığını zorlamadan azar azar çalıştıracam bakalım
yeşilçayın o durum için riskli olduğunu bilmiyordum canım hani şişkinliğe iyi gelir diye önermiştim inşallah dediğin gibi bu ay kırmızıları görmezde bize müjdeli haberi verirsin canım aaaaaaaamiiiiiiiiinnnnnnnnn

AMİİİNNN:Saruboceq:

canım yeşillikler (ıspanak,maydanoz,yeşil soğan......)kan yapımında çok faydalıymış dr. kızım için önermişti ha bide pekmezi sadece günde bi yemek kaşığı içilecekmiş fazlası kilo yapıyomuş şimdilik aklıma gelenler bunlar :uhm:
gerçekten çok zor tabi bir yandan kanlanmaya çalışacan diğer yandan zayıflamaya hiç kolay deil

Tarkan Güveloğlu, kan yapıcı bazı şifalı ürünleri de şöyle sıralıyor; Saf arı poleni, iyi cins çiçek balı, kuşburnu marmelatı ve çayı, üzüm pekmezi, dut pekmezi, keçiboynuzu (harnup) pekmezi, Tahin, kına, kına kabuğu, keten tohumu, arı sütü, balık yağı, soya sütü ve yulaf sütü...
bende bunu buldum inş.işine yarar canım:))

anacığım kız bunları yerse tavanda zıplamaya başlar abuuuuuuu delikafadulden

ayy sağol canım benim ama topraksuu nun dediği gibi bunları yersem yerimde duramam valla :dance: hemde kilo alırım yine :çok üzgünüm:

sagol ablacım amin diyorum bende içtenlikle..yap ablacım sporunu zorlanmadan bende mekik aleti var ama mekik çekemiyorum doktro çekme şimdi dedi ne olur ne olmaz ..yeşil çayı gebeliktede önermiyorlar emzirikende..her an şüphe oldugu için bende pek kullanmıyorum..
AMİİİNNN:Saruboceq:

sagol cnm..

mavi denizcim o bekleme dönemleriniçok iyi biliyorum ablamdan dolayı yürürken bile okadar yavaş yürüyoduki :çok üzgünüm: Allah kimseyi onunla terbiye etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…