kızlar cabuk dövün beni gene 66 olmuşum hangi ara iki kilo aldım yaaaaaa:çok üzgünüm:senağlama
Dün pasta yedin ya onda almışsındırklava: klava:
lawes iyim cnm bende..a.skarnım gurulmadamaya başladı yemek saati gelsede yemege insem bir iki büsküvü attım agzıma ama..:1closedeyes:
Topraksu cum mekik falan çekemiyorum ben yasak var bu aralar yeşilçaysa riskili benim için bu aralar malum sebebi heran bebk bekliyorum..dua edin az kaldı valla ögrenmeme inş kırmızıları görmem bu sefer..:teselli:
günaydın kızlar,nasılsınız? dün cidden çok kötü oldum,tansiyonum düşmüş,doktorum diyet listemin bana az geldiğini söyleyerek listemi değiştirdi,kan değerlerim de düşük normalde zaten ama bu açığı kapatmalıyım yoksa kilo veremem
mavi denizcim devam etmeme eşim izin vermedi zaten bende sporla atmaya çalışacam bakalım az önce kondüsyon bisikletini temizledim (kapalı balkondaydı ama tozlanmıştı ) ya oturma odasına yada mutfağa koyacam bel-boyun fıtığını zorlamadan azar azar çalıştıracam bakalım
yeşilçayın o durum için riskli olduğunu bilmiyordum canım hani şişkinliğe iyi gelir diye önermiştim inşallah dediğin gibi bu ay kırmızıları görmezde bize müjdeli haberi verirsin canım aaaaaaaamiiiiiiiiinnnnnnnnn
merhaba kızlar,hepinize teşekkür ederim ilginiz için,şimdi iyiyim çok şükür.kan testi yaptırdım kanımda çok düşük, kan yapan şeylerde hep kilo aldırıyor,ne yapcam ben ya artık tombul kız olmak istemiyorum(
Tarkan Güveloğlu, kan yapıcı bazı şifalı ürünleri de şöyle sıralıyor; Saf arı poleni, iyi cins çiçek balı, kuşburnu marmelatı ve çayı, üzüm pekmezi, dut pekmezi, keçiboynuzu (harnup) pekmezi, Tahin, kına, kına kabuğu, keten tohumu, arı sütü, balık yağı, soya sütü ve yulaf sütü...
bende bunu buldum inş.işine yarar canım:))
Tarkan Güveloğlu, kan yapıcı bazı şifalı ürünleri de şöyle sıralıyor; Saf arı poleni, iyi cins çiçek balı, kuşburnu marmelatı ve çayı, üzüm pekmezi, dut pekmezi, keçiboynuzu (harnup) pekmezi, Tahin, kına, kına kabuğu, keten tohumu, arı sütü, balık yağı, soya sütü ve yulaf sütü...
bende bunu buldum inş.işine yarar canım:))
ayy sağol canım benim ama topraksuu nun dediği gibi bunları yersem yerimde duramam valla :dance: hemde kilo alırım yine :çok üzgünüm:
:roflol::roflol:
inşallah canım dua ediyorum bebek bekleyen herkese Allah biran önce önce karnına 9 ay sonrada kucağına almayı nasip etsin AAAAAAAAAAMMİİİİİİİİİİİİİNNNN
canım kiloyuda nasıl olsa verirsin kafaya takma kilonu korusan oda çok iyi sayılır
mavi denizcim devam etmeme eşim izin vermedi zaten bende sporla atmaya çalışacam bakalım az önce kondüsyon bisikletini temizledim (kapalı balkondaydı ama tozlanmıştı ) ya oturma odasına yada mutfağa koyacam bel-boyun fıtığını zorlamadan azar azar çalıştıracam bakalım
yeşilçayın o durum için riskli olduğunu bilmiyordum canım hani şişkinliğe iyi gelir diye önermiştim inşallah dediğin gibi bu ay kırmızıları görmezde bize müjdeli haberi verirsin canım aaaaaaaamiiiiiiiiinnnnnnnnn
AMİİİNNN:Saruboceq:
kız gülüyon ama adam azdırır onlar valla, birde ben tamamen bekarım ,yok anacığım düz duvara tırmanmayayım durup dururken :roflol:
lawes bu senmisin..çok hoşsun valla maşallah..
deneme deneme resmimi koydum da oldu mu acepsengözlerimebaksanab
tam bir fistuk maşallah Allah özene bezene yaratmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?