60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bünye meselesi, herkes aynı yemek zorunda değil ki
benim canım bu aralar yemek istemiyor ondan böyle menüm :icecream:

Hacerciğim ne kadar kibar ve alçakgönüllüsün.Bünye meselesi değil de oburluk meselesi halbuki benimki...Ama bu akşam ne yedim 1 kase ezogelin çorba ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış salata ekmek yok.Dün akşam yemeğinde yine oburluğum tutmuştu da.Bugün bu şekilde dengeleyeyim dedim...

bunu bana dedin güzelim herlade üstüme alıorum bak:roflol:

sana dedim canım alınabilirsin kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın canım, çok kaçırınca onu dengelemek lazım, yoksa vücut yağ olarak dengeliyor kaydirigubbakcemile2

iyi yapmışsın canım, çok kaçırınca onu dengelemek lazım, yoksa vücut yağ olarak dengeliyor kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

Bir uzmandan böyle şeyler duymak güzel:1rolleyes:
Bİr de dün itibariyle ben de besin günlüğü tutmaya başladım.İyi olacak gibi...
Olamaz ben bunları yazarken annem bir kase puding getirdi...:çok üzgünüm:

iyi yapmışsın canım, çok kaçırınca onu dengelemek lazım, yoksa vücut yağ olarak dengeliyor kaydirigubbakcemile2

Bir uzmandan böyle şeyler duymak güzel:1rolleyes:

Bİr de dün itibariyle ben de besin günlüğü tutmaya başladım.İyi olacak gibi...

Olamaz ben bunları yazarken annem bir kase puding getirdi...:çok üzgünüm:

merhaba kızlar boyum 174 kilom 68:çok üzgünüm: 2007 senesinde 46 kiloya kadar düşmüştüm iselet gibi olmuştum doktorum aneroksiya nevroza teşhisi koydu regl dönemlerim bozuktu 3senedir ilaçsız adet olmuyorum. şu an duphaston ve klomen kullanıyorum. daha önce diana35. ve ben kilo almaya başladım bu ilaçlar yüzünden şuan 68 kiloyum. hırs yapmak inat yapmak istiyorum olmuyor. ne olur bana yardım edin ben dört ayda 16 kilo vermek istiyorum verebilir miyim? size ihtiyacım var. beni yalnız bırakmayın. nasıl bir liste uygulayayım,ne kadar spor yapayım. maddi durumumu biraz düzeltebilsem spora yazılacağım. ne olur bana cevap yazın ne yapayım. benim hırsa inanca yani sizlere ihtiyacım var.

canım sanıyorum bu durumda bizim yorum yapmamız doğru olmaz
çünkü bizler sağlık sorunu olmayanlar olarak birbirimize bazı tavsiyelerde bulunuyoruz
ama senin durumun sağlık açısından karışık
bu yüzden ben kendi adıma sana tavsiyede bulunmamın doğru olmayacağını düşünüyorum
anladığım kadarıyla 52 kilo olmak istiyorsun
174 boy için 52 kilo 0 beden olmak demek
yani yine aynı hastalığın peşindesin demekki :1closedeyes:
ama aramıza hoş geldin a.s.

canım tabiki aramıza hos geldin burda herkes birbirini motiwe edio desteklio ama senin kilon gayet normal be güselim maş.174 boyun war kilonu kaldırır boyuna göre kilon cok diil ki ama yine de zayıflamak istiosan doktor kontrolünde yap bunu ilaç kullanıomussun ya doktorun ona göre bi liste program hazırlar sana benim fikrim tabiki ablalarım daha ii bilirler

slm kızlar kimsecikler yok..bende hemen dünkü menümü sayayım
sabah 4 sunta büsküvü peynir çay
ara 9 kat büsküvü den 2 tane
öglen mercimek çorbası 2 köfte 1 tavuk gögsü (tatlı degil yemek olan) 3 parça dilim domates 2 ymek kaşıgı makarna tatlı olarak 3 yemek kaşıgı helva
ara portakal ve diyet süt
akşam et kıyma yaında lavaş
sonrada lapa yapıp yedim..

uyanın bakımm kızlar..

hoş geldin aramıza canım ve geçmiş olsun
bu rahatsızlık sadece sana özgü deil malesef çağın hastalığı :çok üzgünüm: birçok genç kızımız aynı durumda ,kilo almaya çok müsait bi durum
ama şekerciğim senin çok bi fazlan yokki benimde kızım 1,74 kilosu 60 kg hiç kilolu görünmüyor üstelik zayıf görünüyor demekki sende bi 8 kilo versen bol bol yetecek
sporun çokda maddi durumla ilgisi yokbe şeker herkes salonlara gitmiyoki bak hergün düzenli yürüyüşünü yaparsın bide topik başlıklarına bak dids in göbek eritme hareketleri var ordan yararlanabilirsin birzda yemene dikkat ettinmi tamamdır senin işin tatlım kafana takacağın kadardeil yani eeeemotivede burda fazlasıyla var herkes birbirine yardimcı olmaya uyarmaya çalışıyor daha ne olsun
şunuda unutma ki stres bütün hastalıkların davetçisidir stresden uzak dur oldumu şekercim hadi kolay gelsin :1hug:

canım o kadar yemeğin üstüne lapayı neden yedin:))))

ben dün kahvaltı yapmadım
arada diyet bisküvi yedim 6-7 tane
öğlen 1 simit peynir domates ve salatalık yedim
akşamda 2 kaşık pilav ve 2 çiğ köfte yedim

canım bak kızmak ve küsmek yok :1no2:
dünkü menün bayağı ağırmış bide üstüne lapa yapıp yemişsin oda kuşu olmuş yani
kuzum millet lapayı öğün yerine yiyor sen sen okadar yemeğin üstüne çerez niyetine
kabul et canım dün baya baya kaçırmışsın ama bugün çorba salata yeşilliklerle geçiştirki dünü karşılasın umarım bana darılmamışsındır canım sevgilerimle Şeniz:1hug:

kuzum sende pilavla köfteyi aynı öğünde yemişsin bari pila-salata, köfte-salata şeklinde yeseydin miktarları çok azmış ama yanında salatayla doyurucu olurdu bari yerimseniben

kuzum sende pilavla köfteyi aynı öğünde yemişsin bari pila-salata, köfte-salata şeklinde yeseydin miktarları çok azmış ama yanında salatayla doyurucu olurdu bari yerimseniben

canım normalde çiğ köfte sevmem ama diyet psikolojisi midir nedir dayanamadım anca 2 tane yedi. frenlemesem dahada yiyebilirdim:)))

çok kaçırmışsın be şekerim ben bunlarla diyet yapsam zayıflamak yerine çok kilo alırım.peki spor yaptın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…