neruşum aşk olsun anmazmıyım seni hatta dedim ara veterineri kömür için dedim kızdım veterinere. onunla ilgileniyosundur dedim. hiç unuturmuyum seni aşkolsun
gerçektenmi 1.5 iskender yedim künefe yedim yazan sen değilmisin
basından açıklama:86::86::86:
yaww arkadaşlarrrrrrrr , siz benimmm künefe ve iskender yiyeceğime inanıyomusunuzzz yaniiiiiibu loxiii kendi azimli olamıyo yaaa,benide yoldan çıkaramıyo yaaa böle bir yol bulmuş işteeee hem benim evimde internet yoktur yawww,o saatlerde yürüme bandımda regl halimlen 35 dk yürüyodummmmmm bennnnnn
bu loxii böle işte anacımmm nedemm yaww,biz diyet yapsın diye seferber ediyoz arkadaşlarııııı bi de şuna bakkkk
neruşta şaşırmış diyoki loxiyemi uydun onunlamı yedin diyo
heee bi neruşum inanmamışşşşşaka mı buu diyooooo
kızlar akşama misafirim var ve ben ne yapacığa daha karar veremedim.:26::26:fikri olan varmı.gelenlerin hepsi oruçlu...:26:
kızlar akşama misafirim var ve ben ne yapacığa daha karar veremedim.:26::26:fikri olan varmı.gelenlerin hepsi oruçlu...:26:
günaydın topişlerrr.gözlerim mahmur hala ,zor uyanıyom yaw.
dün yediklerimi yazmaya başlayayım.
öğle:
1,5 adet fırında tavuk pirzola(derisiz tabi)
1 tbk yeşil mercimek salatası
2 brd ayran
tam bugday ekmeği 2 dlm kadar
akşam: 2 tavuk pirzola
birkaç kaşık mercimek salatası
3 dlm kadar ekmek
yarım çay bardağı tuzsuz fıstık
akşam yemeğimi 18:30 gibi yedim,ondan sonra bişey atmadım ağzıma.
dışarda 40 dk kadar da yürüyüş yaptım.
kahvaltıda ne yiyeceğime karar vermedim daha,evde paket ekmek de yok mecburen beyaz ekmek yiyecem,ufff
kızlar şimdi sıze günün sorusu gelıyor....malumunuz koşu bantlarının fıyatları yüksek diyorum ki sizce koşu bandı mı alayım yoksam lazer epilasyon mu yaptırayım hangısıne ıhtıyacın varsa o demeyin çünkü ikiside olsa tabıkı ii olur ama kocamı iflas ettıremem şuan:78::78:
kızlar şimdi sıze günün sorusu gelıyor....malumunuz koşu bantlarının fıyatları yüksek diyorum ki sizce koşu bandı mı alayım yoksam lazer epilasyon mu yaptırayım hangısıne ıhtıyacın varsa o demeyin çünkü ikiside olsa tabıkı ii olur ama kocamı iflas ettıremem şuan:78::78:
aa famirde burdaymış,kız erkencısın bugunnnnörüyonnn
yoğurtlu patates çorba
karnıyarık,
pilav
salata
kızlar pilates videosu açtım şimdi onu yapcam karın günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?