60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neruşum aşk olsun anmazmıyım seni hatta dedim ara veterineri kömür için dedim kızdım veterinere. onunla ilgileniyosundur dedim. hiç unuturmuyum seni aşkolsun

söz konuus kömür oluncaaa menrak etti seni evet şahidimmmmm:86::86::86:iyiki kedin var kızzzz

1.5 iskender deyince şaşırdım garip geldi ama ne biilem kafam karıştı

hemencikk akşam menümü yazimmmmm
6 yk etli patlıcan yemeği
2 dlm çok taahıllı eppek
3 yk light yoğurt
yedimmm

35 dk yürüme bandında yürüdümmm

ardından 1 dlm karpuz
5-6 adet kiraz
1 hurma yedimmm

sabah kaffaltımm
1 kk light peynir
2 yeşil zeytin
1 dlm çok tahıllı ekmek
1 lokma kandil simidi
1 biber
yedimmmm

kızlar şimdi sıze günün sorusu gelıyor....malumunuz koşu bantlarının fıyatları yüksek diyorum ki sizce koşu bandı mı alayım yoksam lazer epilasyon mu yaptırayım hangısıne ıhtıyacın varsa o demeyin çünkü ikiside olsa tabıkı ii olur ama kocamı iflas ettıremem şuan:78::78:

kızlar akşama misafirim var ve ben ne yapacığa daha karar veremedim.:26::26:fikri olan varmı.gelenlerin hepsi oruçlu...:26:

böyle zamanlarda annemin fiks menüsü ;
mercimek çorbası
kadınbudu köfte( en son kızarttıgı patateslerle beraber fırına koyup üzerlerıne domates,biber koyup pişirir)
pilav
salata,kola,turşu vs..

Son düzenleme:

güzel menü tepriklerrrr bacıııı

bence yürüme bandı all canımmm,lazerin çaresi ağda yaptırmak peki zayıflayamamanın çaresi neee bol elbiseler giymek miii

ilginç bir soru. lazer epilasyon yaptırırsan dışarda yürüyüşünü yaparsın

bence yürüme bandı all canımmm,lazerin çaresi ağda yaptırmak peki zayıflayamamanın çaresi neee bol elbiseler giymek miii[/QUOTE]

öle tabi eşim dıyor onca bayan nasıl sabahın körunde kalkıyor yürüyor dıyor bana onları örnek verıyor bu seferde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…