iyi akşamlar kızlar.nasıl söyliycemi bilmiyom ama itiraf etmeliyim akşam 1,5 iskender ve künefe yedim.nasıl eritcem şimdi ben bunları ya,gece vakti dert oldu içime
iyi akşamlar kızlar.nasıl söyliycemi bilmiyom ama itiraf etmeliyim akşam 1,5 iskender ve künefe yedim.nasıl eritcem şimdi ben bunları ya,gece vakti dert oldu içime
Merhaba kızlar,
uzun zamandır sizi uzaktan takip ediyordum ama diyet tek başına çekilmiyormuş gerçekten :) aranıza benide kabul ederseniz kilo vermek için neler yaptığımı zevkle paylaşabilirim.
Geçen hafta cuma günü zayıflama kararı almıştım ve sıkı bir diyetle şuanda 1.5 kilo verdiğimi görüyorum. 1 haftada bu normal midir yoksa tartım mı kafayı yedi :) eğer normalse çok mutlu olacağım. Kısaca özetliyim günde 3 litreye yakın su, sabahları işyerinde sadece 1 paket mavi yeşil kraker, öğle yemeğinde koca bir tabak salata ve ya 1 tabak sebze yemeği (kepek ekmeği dahi yemeden), öğlenden sonra aralarda leblebi, badem, mısır, aktiva yoğurt gibi şeyler. akşam 6dan sonra hiçbişey yemiyorum sadece meyve. öğünlerden önce aktarcıdan aldığım bir karışım var gerçekten çok tok tutuyor ve sindirimi kolaylaştırıyor.
bu şekilde gitmeye kararlıyım. önerilerinizi merakla bekliyor olacağım.
çalışıyozz bacıı nedenkkk akşama kadr bilg başındayızz,arad iş gelirse iş yapıyozzzz,yoksa oturdur,gazete oku oku bitiyyy,diiz izle bitiyyyy,ama muhabbet bitmiyyyy,o nedenlen burdayızzzzz:13:
neruşumm,yolimm,kukim de olaydıııııııı
YouTube - ‪Karmate - Nayino [Klip]‬‏
sanırım şarkıyı sabahtan beri 80 kere dinledimmmm:86::86::86::86:
taktımı takıyorum heeeee,neruşumu özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm
işte 2 hafta kaçamaksız geçer sporda olur canıım :86:iyi akşamlar kızlar.nasıl söyliycemi bilmiyom ama itiraf etmeliyim akşam 1,5 iskender ve künefe yedim.nasıl eritcem şimdi ben bunları ya,gece vakti dert oldu içime
bebişim benim bu işlerden iyi anlayan bir arkadaşım var şu an onunla telefondayım.yağın yüzde 25 e çıksa bile kolay toparlanabilirsin diyor kendisi.zaten diyetisyene gidecekmişsin ya.istersen ben senin için bir liste alabilirim arkadaştan.5.aya kadar kol kaslarını çalıştırırsan yeterli gelirmiş.ben bunu sana mesaj olarak da atayım bari de görüşelim
uzun süredir spor yaptığını söyledim anlattım canım.istersen yarın sana öneride bulunabilir.o bana yazar ben de sana gönderişrim tatlım.
anaaaaamm hakerrrrr loxii şifremle girmiş bişeyler yazmışşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?