ben geldimmmdışarda işlerim vardı dolandım geldim.yatak odasının camı açık hava güzelya bende bazayı açtım havalansın akşama kadar
kıslar
şimdi tür kahvesi içiyorum.
sonra pilates yaparım. öğleden sonrada bikaç cam var silincek spor olunca böyle işler parça pinçik oluyo tam bir haftadır yapıyorum bitmedi ama böyle iyi oluyo insan yorulmuyo. dün mutfak dolaplarını sildim alttakileri sildim üstler duruyiii bugüne kaldı :86:
balım hoşgeldinn benimde canım kahve istedi şimdi öğleden sonra yapemde içem barii.yine işlere koyulmuşun bakıyorumda yavaş yavaş yap sonra bide hastalanma
balım hoşgeldinn benimde canım kahve istedi şimdi öğleden sonra yapemde içem barii.yine işlere koyulmuşun bakıyorumda yavaş yavaş yap sonra bide hastalanma
afiyet olsun seksü nugim yaw şu kahveyi ben bi türlü içemiorum yawwçok istiorum çok faydalı ama içemiorum.
ben çok beyaz tenliyim. küçükken içme kararsın demişler bana bende inanmışımiçemiorum şimdide alışmayınca.
salak o küçükkken di şakaydı o iç şimdi diorum kendime ama olmui ne zman bi fincan alsam 2 yudum alıorum gerisi kalıo
tebrikler tatlımmmmkesinlikle koşu bandı.kıllarını nasıl olsa bi şeklde alırsın .olmadı koşu bandının tasidi bitince yaptrrsn düşünsene o zaman hem incecik olcan hemde tüysüz. ama şimdi epilasyon yaptrrsan şişko ve tüysüz olcan hangisin tercih edersin?
bencede tatlım yokrma kendini altavuk sebze at fırına önden bi çorba yanına bi pilav sata ayran vs. tmmdır?
tatlım callenetics zayflatmıo yani kardio deil ben yaptım bi ara o sıkıklaştııro ama iyi sıkıaştırıo ama önce fazla kiloları verip sonra sıkılşatırıcı sporları yapmak gerek mesela pilates callenetics gibi sporlar fazla kilosu olanlara pek önerilmio fazla kiloları kardiyoyla verip sonra sıkılşamka için pilates ve call yapabilrsin en azından şööle 3-4 kilo vermeye başladıktan sonra başlasan daha iyi olur. leslie yap şimdi yada slim in 6 yap cnm.
güüüüüüüüünnnnnaaaaaaydınnnnn seksüüüüü ve topiğin en uzun boylusu ile diğer şişkoo davşanlarrrr
nasılsınız bakalım?herkes iyiy gibi şükrler olsun cimcicem biraz iyi deil ama olcek artık okadar hamişlikte
ecus senn için sallıorum bebeemmm teprk koyuorumm:92::92::92::92::92::92::92:
şimdik gelelim ben naptım akşamdan beri.
akşam yemeğinden sonra eşimle parkta 40 yürüdük o 20 dk anca yürüdü tabi sonra oturdu göbüşlüm bankaben devam ettim
soona gelince
1 şişe maden suyu paylaştık eşimle 1 tanesi çok gelio bana.
ve spor yaptığım her gün mutlaka maden suyu içiorum
sona 1 fincan şekerisz çay içtim
soona 2 nektar 2 kayısı
5 yeşil erik yedim.
ssooonaaa sabah
1 kupa şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytin
2 tk pekmez
2 yk yoorrrttt
maydonoz
dere otu
1 domates
1 köy biberi
2 dilim tam buğday ekmeği
vee sabah tartıldım 56.2 geldim
bugün pazarım var hava çok güzel güneşli inş yağmur fln yağmazda giderim
herkese hayrlı cumalarr
bıldırcınım sen bursadasın sanırım ben çanakkaledeyim uzak değiliz çok. canım arkadaşının tavsiyeleri çok faydalı olur özellikle gebelikte. çok merak ettiğim bir konu gebelikte 4 ay diyet yapılabiliniyormu yağ verilebiliyormu sorun olmazsa eğer gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kilo alınacağı için en azından ilk 4-5 ay işi sıkı tutayım sonrasında rahat edebilmek için diye düşünüyorum. sana ölçüleride tam vereyim canım
tam olarak ekimde başladım listeme. şeker tatlı işlenmiş gıdalar hamur işleri kızartma yasaktı. her dediğine uydum.
boyum.1.70
başlangıç kilom:83
yağ:yüzde 36
şimdi
kilo:65
yağ:yüzde 22.5
kas:yüzde 44.5
sadece göbeğimde kaldı altgöbek ve göbek deliği etrafında kaldı. birgün kardiyo diğer gün pilates artı duşta biberiye susam bademyağını sürüp kabak lifi ile masaj yapıyorum spordan sonra sıcak suyla yıkayıp ardından soğuk su tutuyorum kan dolaşımı hızlansın diye
kaçamaklarımı anlattım zaten. kilomda oynama oluyo bazen bazı aylar mesela 1 kilo yağ verdim 1 kilo kas oldu kilom sabit çıktı veya 1 kilo yağ gitti 2 kilo kas oldu kilom arttı.
şimdilik ağırlıkla çalışmıyorum ama normalde 3 er kiloluk ağırlıklarla çalışırım tüm kol göğüs omuz egzersizlerinin her hareketini en az 20 kere yaparım kaslar şişmesin ince uzun olsun diye.
streçe yeni başladım malesef hatam o oldu. 2-3 aydır yapıyorum streç bacaklarımı açıyorum
selam kızlar
bugün saat 7 de kahvaltı yaptım
2 dilim kepek ekmek
1 rafadan yumurta
1 tatlı kaşığı bal
domates -salatalık-yeşil biber(üzerine 2 tatlı kaşığı z.yağı gezdirdim)
nane-maydanoz
2 yemek kaşığı lor peyniri
5 zeytin
1 ceviz
2 fındık
2 badem
sonra 1 saat tempolu yürüdüm :82: sonra duşaldım
saat 10 da 1 yeşil elma yedim
sonra 100 ip atladım
100 mekik
10 dk step yaptım
şimdide bir türk kayfesi içiyorum bol köpüklü
bıldırcınım sen bursadasın sanırım ben çanakkaledeyim uzak değiliz çok. canım arkadaşının tavsiyeleri çok faydalı olur özellikle gebelikte. çok merak ettiğim bir konu gebelikte 4 ay diyet yapılabiliniyormu yağ verilebiliyormu sorun olmazsa eğer gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kilo alınacağı için en azından ilk 4-5 ay işi sıkı tutayım sonrasında rahat edebilmek için diye düşünüyorum. sana ölçüleride tam vereyim canım
tam olarak ekimde başladım listeme. şeker tatlı işlenmiş gıdalar hamur işleri kızartma yasaktı. her dediğine uydum.
boyum.1.70
başlangıç kilom:83
yağ:yüzde 36
şimdi
kilo:65
yağ:yüzde 22.5
kas:yüzde 44.5
sadece göbeğimde kaldı altgöbek ve göbek deliği etrafında kaldı. birgün kardiyo diğer gün pilates artı duşta biberiye susam bademyağını sürüp kabak lifi ile masaj yapıyorum spordan sonra sıcak suyla yıkayıp ardından soğuk su tutuyorum kan dolaşımı hızlansın diye
kaçamaklarımı anlattım zaten. kilomda oynama oluyo bazen bazı aylar mesela 1 kilo yağ verdim 1 kilo kas oldu kilom sabit çıktı veya 1 kilo yağ gitti 2 kilo kas oldu kilom arttı.
şimdilik ağırlıkla çalışmıyorum ama normalde 3 er kiloluk ağırlıklarla çalışırım tüm kol göğüs omuz egzersizlerinin her hareketini en az 20 kere yaparım kaslar şişmesin ince uzun olsun diye.
streçe yeni başladım malesef hatam o oldu. 2-3 aydır yapıyorum streç bacaklarımı açıyorum
küçükken banaa derlerdi hep kararırsın içme diyeben önceden şekersiz içemezdim emme şiödi şekersizde içiyorum bu arada bende senin gibi beyaz tenliyim.o değilde benim 6 yaşındaki kızımda her kahve yapışımızda içiyo hatta geçen gün anne bana kahve yap dedi allahım sanki büyük adam olmuşta kahve istiyo benden
nugişim artıkın sporun halsizliği olmuyo kefir sağolsun
eskiden listem daha çokken oluyodu halsizlik işlere dermanım kalmıyodu şimdi yok bişeyim sabahınan zıplayarak uyanıyorum yataktano derece
şimdi listem iyice az ama maşallah enerjim yerinde dimekki kefirden oluyii bu
zati cildimde yenilendi kefiri sıfatımada sürüp yııkıyorum :86:
herkeşler kefir içsin
ayyy yerim ben onu sende ona sütlü nesguik yap
arkadaşlar öğleden sonra için izin aldım.
kızlar bir haftada vere vere 150gram vermişim.
ufffff 2.80 yatıorumm yaaa.. nasıl uykum varrramaaa evdee iş e yapılmasıı lazımm yine ütüler cıktı banaa.. ne cokk camasırr yıkıyozz yaaaa camlarımda kaldıı dohturr uzanmakk ugrasmak yok agrınn var bide didi emme ben yarınn uzanmadann sandalyeye cıkıp ta sileyim bariii... spora kaydımıı yeni yaptırdıgım içinn acabaa gidebilirmiiim dedim ama( kaydımı silmiolarr cünküü kadınn ilerde gelip kullanabilirsinn didi) dohturr onada olmass didi.. cok istiyosann az az yürüyebilirsinn düsük istemeyizz dimi dedii.. dakikada birr tuvalete gidiyorumm.. cok da gazım varr igrencimm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?