bazen kendimden ben bile sıkılıyorum.gittiğim yerde ben bile unutuyorum kendimi.başkaları üzülmesin incinmesin diye bişeye ses çıkarmam.alım satım işlerinde hep yeterki mutluluk olsun gerisi önemli değil diye düşünürüm.nice herşeyleri mükemmel olmuş ama borç içinde huzursuz yaşayanlar var.varsın bizimde birsürü eksiğimiz olsun huzur içinde mutlulukla yaşayalım.hiç dert değil.ailemdende böyle gördüm zaten.bazen yemek bulunurdu katık bulunmazdı.bazen tam tersi.ortaokulda sadece 1 pantolonumo lduğunu bilirim.hiçde dert etmezdim.yıkar yıkar giyerdim.ee bu durumda da yaşamadım mı yaşadım.ankaranın en güzel okllarını derecelerle bitirdim.mutluydum.demekki herşey para diilmiş biliyom onu.evliliğimde de önemli olan sadece mutluluk ve huzur olsun istiyorum.inş olur.bu devirde senin gibi söyleyen kız o kadar az ki..tüketim topumuyuz. gördüğümüz herseyı istiyoruz.. kitle iletişim araclarının zararları iliğimizekadar işliyor. eskıden kadınlar böyleydi.. belli bir standardım olacak,kocam sunu alacak,bunu alacakderdi..sımdı erkeklerde farklı deil kadınlardan..onlar da alısveris kölesi oldu.ben de sımdıden basladım gerılmeye.. daha bir sene var.. istemıyorum ben mutfak perdesinin rengiyle ugrasmak falan..aileler herkesten hevesli.. off offfff cok sıkıntılı işler bunlar..
keske kendımden bır tane daha olsa da bu işleri yapsa,merasimlere ,düğünlere katılsa benım yerıme... nefret edıyorum bu işlerden,adetlerden,geleneklerden.. bir de tüm törenler yetmıyormus gıbı bız de ıkı düğün olcak.. bir tane benım babam yapcak bızım memlekette.. bir tane onun babası onların orda.. sıkıntıya bak ya...memleketlerın ayrı olması da iyi bişi diil işte.. iki defa koca tarnatanlı gelinlik giycem işim yokmus gıbı -tatlicadiarzu-
..
ilgin için tşk ederim öncelıkle opuyorumnanaktan, haklısın mavibenekli ablam :1hug:
annesının ablasının gazına gelıyor sonra dalga gecıyor benımle(
eşim dalga gecerken benle ,kızıyordum ona tabı şakayla karısık hanı hiç öyle ciddi ciddi konusmadım.
hayırlısı olsun senın için fibula a.s. Allah tamamına erdırsın
paşa torunusun tabii kıymetını bılsın senın bu mukemmeliyetciligini sırf kendı için kullanmaz umarım canım.
benım basıma soyle bişey geldide umarım senın basına gelmez..
**** k.validemle konusuyoruz diyor bana işte fazla açılma zaten çalışmıyorsun , ayagını yorganına gore uzat vs. dedım anne zaten oyle yapıyorum illakı bi marka takıntım yok benım hoşuma giden şeyı alırım dedım.. (demez olaydım) nerde kalıtesız ucuz mal var bi yıkamada gidecek gıysıler yani alıp gelmısler ..
neyse aradan zaman gectı k.validem dıyor,biz marka gıyerız alınan kıyafet markalı değilse gıymeyız çöpe atarız.. benım çocukların marka takıntısı vardır ..evdekı hersey markalıdır ( yanı dıyorkı bize alacagınız seyler markasız olmasın) *****
valla ne yalan soyleyeyım eşimle severek nikahım olmasa ,ahh ben bılıyodum o kaynanaya yapcagımı kötükedihüso kötükedihüso
fiume ay bende bunu kendıme çok dedım ''bitane daha olsun benden '' yada cok bunaldıgım aman ''sihirli bi degnegim olsada kaybolsam ortalıktan '' dedim yani.
Allah tamamına erdırsın hayırlı olsun a.s.
benımde 2yerde dugunum olcak :1hug: eskısehır ve orduda bazen dıyorum kendıme acaba bu yorgunluga gelebılcem mı die
kırmızı renklı yaptıgım yerde haklısın da fiume , bazen boyle yaptıgımızdada kıymet bılmedıklerınde insan daha kötü oluyor inanki.. umarım fibulanın kıymetını bilirler a.s.
CANIM hiç beklemeden ılık duş al.yoksa çok kötü ağrıtıyo heryanı.çok hareketli çünkü..
ben call in ardından yapıyorum bunu.call teyze çok ağır konuşuyo.uykum geliyo.aplanın sesine bayılıyorum.çok enerjik.uykum açılıyo onla.telaffuzu hoşuma gidiyo.hergün duymazsam özlüyorum napayım.naniknanik
yeni yürüyüş programı buldum.dışarda yürüyüş yapamıyodum.hava çarpıyo beni.iki gün yürüyüşe gittim akşama kadar yattım baş ağrısından.onu indirecğeim.bakalım nasıl bişeymiş.
örnek videosuda burda bi bakın bakalım.beğenirseniz sizede link vereyim.ilk defa deneyecem bende.
Leslie Sansone: Walk Away The Pounds: Express Super Challenge - AOL Video
canım duşta aldım ama yinede feci durumdayım sanki iki bacagımdada alcı var gibi:bbo:kese attırsam yine gecmez bu agrı artık hayatta yapmam onu başka bakıcam
saraaaaaaa ben van kedisi arıyorum cicişşşşşşş
şu anda indirmeye başladığım yürüyüş programı aşağıda arkadaşlar.daha önce nasıl olduğuna göz atın die bir videosunun linkini göndermiştim.deneme izlemesi gibi.indirme linkleri aşağıda.
express seri 3 mil
hızlı kilo verme vücut şekillendirmeyi amaçlayan gelişmiş seri
RapidShare: Easy Filehosting
ayrıntılı bilgi için sende zayıfla com
(umarım bu linkleri verdiğim için atılmam forumdan..:Saruboceq:)
:roflol: canım bende ordan bakıyorum bunlara... Keşke linkleri özelden gönderseydin ama isteyenlere.. Neyse bişey olmaz heralde.. Orda üyeliğin var mı? Varsa nickin ne?
Canım bende onu dün gördüm.. Şöyle bi baktım..Hoşuma gitti.. Bende henüz indirmedim... Akşamları call dan önce de onu yaparım belki diye düşündüm..
Canım bak bu yukarda fibulanın dediği yürüyüş programı tam senlik olabilir.. Bi göz at istersen..
Ben de çok istiyorum kedi ama annem izin vermiyo çok tüğlü diye...
bende 2 - 3 gün önce üye oldum sanırım oraya.aynı nick.seninki?genelde hep bunu kullanırım zaten.maksat zayıflamak ya ne varsa netten arayıp bulmaya çalışıyorum.
ciciş boşver sende evlendikten sonra alırsın Şeniz
kıslar bugün pek iyi değilim moralinizide bozmak istemiyorum o yüzden yarın konuşuruz canlarım bugün ben ciddi iyi değilim.dünkü olayla alakalı bişey değil sanırım ufaktan bir depresyon yaşıyorum.sadece ağlamak istiyorummm mafoldumben
bazen kendimden ben bile sıkılıyorum.gittiğim yerde ben bile unutuyorum kendimi.başkaları üzülmesin incinmesin diye bişeye ses çıkarmam.alım satım işlerinde hep yeterki mutluluk olsun gerisi önemli değil diye düşünürüm.nice herşeyleri mükemmel olmuş ama borç içinde huzursuz yaşayanlar var.varsın bizimde birsürü eksiğimiz olsun huzur içinde mutlulukla yaşayalım.hiç dert değil.ailemdende böyle gördüm zaten.bazen yemek bulunurdu katık bulunmazdı.bazen tam tersi.ortaokulda sadece 1 pantolonumo lduğunu bilirim.hiçde dert etmezdim.yıkar yıkar giyerdim.ee bu durumda da yaşamadım mı yaşadım.ankaranın en güzel okllarını derecelerle bitirdim.mutluydum.demekki herşey para diilmiş biliyom onu.evliliğimde de önemli olan sadece mutluluk ve huzur olsun istiyorum.inş olur.
senin şu iki düğün olayına bittim.delikafaduldenbana 10 tane düğün yapsalr 10unada katılırım.:teytey:bizimkiler aynı şehirde tek düğün olacak olursa.
boşver ya onları.kendine bak.herkesi kafana takarsan bunalıma girersin.ben girmiştim.bu devirde kimseyi düşünmeyeceksin.
inş kıymetimi bilirler.ama kendi kıymetini bilmeyen insanların kıymeti bilinmezmiş.geç öğrendim bunu.artık kendimi çook seviyorum.bitaneyim beenn.inş mustakbel kayınvaldemle araya mesafe koymaya çalışcam.kısmet.hayat ne gösterir.
kıslar bugün pek iyi değilim moralinizide bozmak istemiyorum o yüzden yarın konuşuruz canlarım bugün ben ciddi iyi değilim.dünkü olayla alakalı bişey değil sanırım ufaktan bir depresyon yaşıyorum.sadece ağlamak istiyorummm mafoldumben
kızlar önceki gün lcw ye gittim 36 beden cok rahat oldu. ama hala 59.500 üm. nivea bodye devam edicem yine bugece başlıyorum.
Öğlen yemeenden geldim az önce..
4 adet ısgara köfte.. Azıcık pilav.. Salatalık domates.. Bir de ayran..
eskisehirli fıstık ve fibula ,canlarım özellikle ikinize söylüyorum. gercekten çok iyi niyetli olup taviz vermeyin.böylelerinin hep kaybettiğini gördum. daha kazançlı çıkanını duymadım. eskisehirli fıstık , sen daha taze evlısın ve senın kayınvalıde sımdıden tepene cıkmıs sekerim.bir ömür boyu bu duruma katlanabilecek misin? kocanı çek çevir,daha çok genç ve yolun çok basındasınız. bu aralar önlemini aldın aldın alamadın kolunu versen bacagını kaptırırsın. kocanı çek çevir.. senin baska kurtulusun yok..yoksa ömür boyu canın yanar..
hem öyle ben herseye razıyım derseniz,küçümsenirsiniz. aslında insanlık sizin yaptıgınız,buna kabul.itirazım yok ama degerınız bılıncek dıye hiç beklemeyın.maddi manevi standrtlarınızı koruyun.süksesi olmayana saygı yok bu devirde. zaman o zaman olmus maalesef...
kıyamam sana ben ya.. ne olyor canım böyle bize merveyle ben de dağınığız bugün.. neyseki anneannem var çok güldürdü benı.. her eve lazım.. bana boy atıyorsun sen, diyip duruyor. boy attıgımdan inceliyormusum. 13 yasındayım ya .. kaydirigubbakcemile2
tebrikler.
kızlar bugün herkeste bi durgunluk var hayırdırfisfisfis
afiyet olsun canım :1hug:
anneannene bayıldım ya, onu çok öp benim yerime :1hug:
kızlar bugün herkeste bi durgunluk var hayırdırfisfisfis
öle valla.. Ben de bi sıkıntılıyım.. Herkeşler de var bi gariplik bugün.. havalardan mıdır nedir?:uhm:
anneannemi tarttım şimdi. 53 kg cıktı ya -tatlicadiarzu- sülaledeki en şişko benım zaten. 81 yasındaki anneannem bıle benden fit. maşallah diyin kızlar...anneannemin kılosunda olsam podyuma cıkarım bee
..
fıstıklar bilmiyorum ya havalardan mıdır nedir... gerginiz hepimizin... Allah yardımcımız olsun..
ben sorayım o zaman madem cevaplıyorsun :)
burada zayıflama nasıl oluyor yaptığınız diyet yada yediklerinizimi anlatıyorsunuz.
ben bır de bazı ailelere kızıyorum. kendilerinde yoksa neyse elbetteki haklılar ama kendılerınde olmasına ragmen oglan tarafını yolmaya calısan kız tarafları ya da cocuklarının bınbır borcla evlenmesıne göz yuman aile büyükleri... ekonomik krizde, bızım neslin ekonomık acıdan cok şansız dogdugu bır ortamda böyle zihniyetleri kınıyorum.bence senınkı takıyor bu meselelerı..onun bırazcık rahatlat yoksa cok gergınlık yasarsınız. ben cevremde gördum.
dikat biraz...
hem öyle ben herseye razıyım derseniz,küçümsenirsiniz. aslında insanlık sizin yaptıgınız,buna kabul.itirazım yok ama degerınız bılıncek dıye hiç beklemeyın.maddi manevi standrtlarınızı koruyun.süksesi olmayana saygı yok bu devirde. zaman o zaman olmus maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?