60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bazen kendimden ben bile sıkılıyorum.gittiğim yerde ben bile unutuyorum kendimi.başkaları üzülmesin incinmesin diye bişeye ses çıkarmam.alım satım işlerinde hep yeterki mutluluk olsun gerisi önemli değil diye düşünürüm.nice herşeyleri mükemmel olmuş ama borç içinde huzursuz yaşayanlar var.varsın bizimde birsürü eksiğimiz olsun huzur içinde mutlulukla yaşayalım.hiç dert değil.ailemdende böyle gördüm zaten.bazen yemek bulunurdu katık bulunmazdı.bazen tam tersi.ortaokulda sadece 1 pantolonumo lduğunu bilirim.hiçde dert etmezdim.yıkar yıkar giyerdim.ee bu durumda da yaşamadım mı yaşadım.ankaranın en güzel okllarını derecelerle bitirdim.mutluydum.demekki herşey para diilmiş biliyom onu.evliliğimde de önemli olan sadece mutluluk ve huzur olsun istiyorum.inş olur.
senin şu iki düğün olayına bittim.delikafaduldenbana 10 tane düğün yapsalr 10unada katılırım.:teytey:bizimkiler aynı şehirde tek düğün olacak olursa.

boşver ya onları.kendine bak.herkesi kafana takarsan bunalıma girersin.ben girmiştim.bu devirde kimseyi düşünmeyeceksin.
inş kıymetimi bilirler.ama kendi kıymetini bilmeyen insanların kıymeti bilinmezmiş.geç öğrendim bunu.artık kendimi çook seviyorum.bitaneyim beenn.inş mustakbel kayınvaldemle araya mesafe koymaya çalışcam.kısmet.hayat ne gösterir.

Canım bende onu dün gördüm.. Şöyle bi baktım..Hoşuma gitti.. Bende henüz indirmedim... Akşamları call dan önce de onu yaparım belki diye düşündüm..

canım duşta aldım ama yinede feci durumdayım sanki iki bacagımdada alcı var gibi:bbo:kese attırsam yine gecmez bu agrı artık hayatta yapmam onu başka bakıcam

Canım bak bu yukarda fibulanın dediği yürüyüş programı tam senlik olabilir.. Bi göz at istersen..

saraaaaaaa ben van kedisi arıyorum cicişşşşşşş

Ben de çok istiyorum kedi ama annem izin vermiyo çok tüğlü diye...

şu anda indirmeye başladığım yürüyüş programı aşağıda arkadaşlar.daha önce nasıl olduğuna göz atın die bir videosunun linkini göndermiştim.deneme izlemesi gibi.indirme linkleri aşağıda.

express seri 3 mil
hızlı kilo verme vücut şekillendirmeyi amaçlayan gelişmiş seri

RapidShare: Easy Filehosting

ayrıntılı bilgi için sende zayıfla com

(umarım bu linkleri verdiğim için atılmam forumdan..:Saruboceq:)

:roflol: canım bende ordan bakıyorum bunlara... Keşke linkleri özelden gönderseydin ama isteyenlere.. Neyse bişey olmaz heralde.. Orda üyeliğin var mı? Varsa nickin ne?

:roflol: canım bende ordan bakıyorum bunlara... Keşke linkleri özelden gönderseydin ama isteyenlere.. Neyse bişey olmaz heralde.. Orda üyeliğin var mı? Varsa nickin ne?

bende 2 - 3 gün önce üye oldum sanırım oraya.aynı nick.seninki?genelde hep bunu kullanırım zaten.maksat zayıflamak ya ne varsa netten arayıp bulmaya çalışıyorum.

ciciş boşver sende evlendikten sonra alırsın Şeniz

bende 2 - 3 gün önce üye oldum sanırım oraya.aynı nick.seninki?genelde hep bunu kullanırım zaten.maksat zayıflamak ya ne varsa netten arayıp bulmaya çalışıyorum.

buldum seni hihi.. evet aynen.. Flying Angel ordaki ismim.. Oranın spor kısmıyla ilgileniyorum ben sadece.. İste bu linkleri falan ordan buluyorum bende..

ciciş boşver sende evlendikten sonra alırsın Şeniz

Evet canımcıım öle yapcam artıkın.. Napacoookk..kaydirigubbakcemile3

Öğlen yemeenden geldim az önce..

4 adet ısgara köfte.. Azıcık pilav.. Salatalık domates.. Bir de ayran..

kıslar bugün pek iyi değilim moralinizide bozmak istemiyorum o yüzden yarın konuşuruz canlarım bugün ben ciddi iyi değilim.dünkü olayla alakalı bişey değil sanırım ufaktan bir depresyon yaşıyorum.sadece ağlamak istiyorummm mafoldumben

kızlar önceki gün lcw ye gittim 36 beden cok rahat oldu. ama hala 59.500 üm. nivea bodye devam edicem yine bugece başlıyorum.

Son düzenleme:

kıyamam sana :teselli: :1hug:

eskisehirli fıstık ve fibula ,canlarım özellikle ikinize söylüyorum. gercekten çok iyi niyetli olup taviz vermeyin.böylelerinin hep kaybettiğini gördum. daha kazançlı çıkanını duymadım. eskisehirli fıstık , sen daha taze evlısın ve senın kayınvalıde sımdıden tepene cıkmıs sekerim.bir ömür boyu bu duruma katlanabilecek misin? kocanı çek çevir,daha çok genç ve yolun çok basındasınız. bu aralar önlemini aldın aldın alamadın kolunu versen bacagını kaptırırsın. kocanı çek çevir.. senin baska kurtulusun yok..yoksa ömür boyu canın yanar..

hem öyle ben herseye razıyım derseniz,küçümsenirsiniz. aslında insanlık sizin yaptıgınız,buna kabul.itirazım yok ama degerınız bılıncek dıye hiç beklemeyın.maddi manevi standrtlarınızı koruyun.süksesi olmayana saygı yok bu devirde. zaman o zaman olmus maalesef...

kıyamam sana ben ya.. ne olyor canım böyle bize merveyle ben de dağınığız bugün.. neyseki anneannem var çok güldürdü benı.. her eve lazım.. bana boy atıyorsun sen, diyip duruyor. boy attıgımdan inceliyormusum. 13 yasındayım ya .. kaydirigubbakcemile2

kızlar önceki gün lcw ye gittim 36 beden cok rahat oldu. ama hala 59.500 üm. nivea bodye devam edicem yine bugece başlıyorum.

tebrikler.

Öğlen yemeenden geldim az önce..

4 adet ısgara köfte.. Azıcık pilav.. Salatalık domates.. Bir de ayran..

afiyet olsun canım :1hug:

anneannene bayıldım ya, onu çok öp benim yerime :1hug:

afiyet olsun canım :1hug:

anneannene bayıldım ya, onu çok öp benim yerime :1hug:

anneannemi tarttım şimdi. 53 kg cıktı ya -tatlicadiarzu- sülaledeki en şişko benım zaten. 81 yasındaki anneannem bıle benden fit. maşallah diyin kızlar...anneannemin kılosunda olsam podyuma cıkarım bee

kızlar bugün herkeste bi durgunluk var hayırdırfisfisfis

öle valla.. Ben de bi sıkıntılıyım.. Herkeşler de var bi gariplik bugün.. havalardan mıdır nedir?:uhm:

fıstıklar bilmiyorum ya havalardan mıdır nedir... gerginiz hepimizin... Allah yardımcımız olsun..

anneannemi tarttım şimdi. 53 kg cıktı ya -tatlicadiarzu- sülaledeki en şişko benım zaten. 81 yasındaki anneannem bıle benden fit. maşallah diyin kızlar...anneannemin kılosunda olsam podyuma cıkarım bee
..

fıstıklar bilmiyorum ya havalardan mıdır nedir... gerginiz hepimizin... Allah yardımcımız olsun..

amin..:Saruboceq:

ben sorayım o zaman madem cevaplıyorsun :)
burada zayıflama nasıl oluyor yaptığınız diyet yada yediklerinizimi anlatıyorsunuz.

Yok canım mesela bir hafta başında hepimiz başlıyoruz tüm bildiğimiz duaları bir arkadaşın adına okumaya o hafta o arkadaşın dua haftası oluyor , hepimiz zayıflasın diye dua ediyoruz , cuma tartılıyo sonra..
Hafta hafta bu böle devir daim ediyo sırayla zayıflayalım die dua ediyoruz.
Yok canım ya neler yaptığımızı yazıyoruz nasıl sağlıklı kilo verebiliriz diye kafa patlatıp diyet felsefesini tartışıyoruz burda. Biraz da motivasyon var..
naniknanik

Ah canım ahhh , haklısın ama hayatın gerçekleri işte karşındakini de insan kendi gibi sanıyor yanılıyor , dünyada iyi de var kötü de..
Bu arada hani demişsin ya oğlan tarafını yolmaya çalışan kız tarafı diye artık devir değişti be tatlım , oğlanlar gelin nazı yapıyor , oğlan anaları kız verir edalarında bu işin tam tersi oluyor artık..

Bu sözün üstüne söz söylenmez canım ağzına sağlık.. Mütevazi olmayı bırakın..

Yarın tartı günü , ben stres yaptım sanırım , veremedim gibi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…