Sara,
birseyler anlatmıssın arada kaynamıs sekerim.. ne demek insanın kıyafetine karısmak..bu kadar düşmüş,bu kadar mı yaşanmaz hala gelmiş bu ülke?.. utanıyorum insanlığımdan..
canım senide Allah annene kavuştursunn sanırım baya hassaslaşmışım normalde katı biriyim ben yaa noluyo bana kaydirigubbakcemile3
canım şuan karamürselde oturyorum kocaeliye bağlı küçük bi kasaba (küçücük gördünde karamürsel sepetimi sandın kaydirigubbakcemile3) hemen tanıtıyım kasabamızıdaama evlendikten sonra izmitte oturcam canım opuyorumnanaktan
sağol canım:tesellipuyorumnanaktan
"düğün hesabı"
dünya acayip materyal olmus... -tatlicadiarzu- ben de plan,program manyağıyım ama evlilik gibi bir kurum kurulcaksa materyalliğe cok fazla dalmamak lazm. o tip durumlarda çiftler hep üzüldü.. çıkarsınız yola bütçeye göre alır ya da almazsınız.. mühim olan kalpler bir olsun...
ben bır de bazı ailelere kızıyorum. kendilerinde yoksa neyse elbetteki haklılar ama kendılerınde olmasına ragmen oglan tarafını yolmaya calısan kız tarafları ya da cocuklarının bınbır borcla evlenmesıne göz yuman aile büyükleri... ekonomik krizde, bızım neslin ekonomık acıdan cok şansız dogdugu bır ortamda böyle zihniyetleri kınıyorum.bence senınkı takıyor bu meselelerı..onun bırazcık rahatlat yoksa cok gergınlık yasarsınız. ben cevremde gördum.
dikat biraz...
Tatlım o kadar kötü bir devirde yaşıyoruz ki.. Ben ayak uyduramadım hiç bi zaman.. Anlamıyorum çünkü... Eskiden sinirlenir.. Bozulur, moral bozardım.. ama anladım ki hiç bir faydası yok.. Sadece kendime zarar..
Yanlış zamanda doğduğumu düşünüyorum.. Annemlerin zamanında 50li-60 lı yıllarda doğmalıymışım ben.. Ozamanlar aşk aşkmış, sevgi sevgiymiş, aile aileymiş.. İnsanlar insanmış bi kere.. Böyle düşününce bu konuları kendimi yanlız hissediyorum.. Ama artık o kadar takmamaya çalışıyorum.. Zaman kötü naparsın.. Kaş göz yara yara yaşıyoruz.. Ama yine de elimizden geldiğince mutlu yaşamamalıyız bence.. Bunlara çok fazla takılmadan.. Çünkü yapıcak hiç bişey yok malesef..
merhaba kıslar ne derin mevzularla başlamışınız güne bööle yemekler sporlar noldu bakalım bide FLLLYYY sana bişey sormak istiyorum canım 30 days shred sen mi yapıyordun başka yapan varmı bi kaç şey sorcamda:uhm:
bende yapıyorum canım.6. günüm salı bitti.dün yapmadım.
Sara,
birseyler anlatmıssın arada kaynamıs sekerim.. ne demek insanın kıyafetine karısmak..bu kadar düşmüş,bu kadar mı yaşanmaz hala gelmiş bu ülke?.. utanıyorum insanlığımdan..
Tatlım o kadar kötü bir devirde yaşıyoruz ki.. Ben ayak uyduramadım hiç bi zaman.. Anlamıyorum çünkü... Eskiden sinirlenir.. Bozulur, moral bozardım.. ama anladım ki hiç bir faydası yok.. Sadece kendime zarar..
Yanlış zamanda doğduğumu düşünüyorum.. Annemlerin zamanında 50li-60 lı yıllarda doğmalıymışım ben.. Ozamanlar aşk aşkmış, sevgi sevgiymiş, aile aileymiş.. İnsanlar insanmış bi kere.. Böyle düşününce bu konuları kendimi yanlız hissediyorum.. Ama artık o kadar takmamaya çalışıyorum.. Zaman kötü naparsın.. Kaş göz yara yara yaşıyoruz.. Ama yine de elimizden geldiğince mutlu yaşamamalıyız bence.. Bunlara çok fazla takılmadan.. Çünkü yapıcak hiç bişey yok malesef..
Haklısın canım
ailecek oturmalara gitmeler, iyi niyetler, saf düşünceler eskidendi.
artık herşey çıkar üzerine kurulmuş, maddi gücünde gözü olmayan dostlara sahip olmak artık ayrıcalık ve büyük şans,
Güzel Allahım bizleri herzaman bizim insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:
Haklısın canım
artık herşey çıkar üzerine kurulmuş, maddi gücünde gözü olmayan dostlara sahip olmak artık ayrıcalık ve büyük şans,
merhaba kıslar ne derin mevzularla başlamışınız güne bööle yemekler sporlar noldu bakalım bide FLLLYYY sana bişey sormak istiyorum canım 30 days shred sen mi yapıyordun başka yapan varmı bi kaç şey sorcamda:uhm:
bende yapıyorum canım.6. günüm salı bitti.dün yapmadım.
ya ben 2 gün yaptım bacaklarım feciii şekilde agrıyo şuan yani normal yüreyemeyecek kadar agrıyo hareketleri yaparkende sırtıma ve göğsüme kramp girdi ailede kalp problemleri oldugu için tırstım yapmıycam artıkın30 days i bide benm sorunum popomdayani bu bacak ve kollarımı agrıttı ama zaten ince oralar üst bacak ve basen inceltmek için neyi tavsiye edersiniz:uhm:
ya ben 2 gün yaptım bacaklarım feciii şekilde agrıyo şuan yani normal yüreyemeyecek kadar agrıyo hareketleri yaparkende sırtıma ve göğsüme kramp girdi ailede kalp problemleri oldugu için tırstım yapmıycam artıkın30 days i bide benm sorunum popomdayani bu bacak ve kollarımı agrıttı ama zaten ince oralar üst bacak ve basen inceltmek için neyi tavsiye edersiniz:uhm:
aynen öyle bitanem.. Amin..:Saruboceq:
Canım ben bu sabah başladım.. İlk defa yaptım.. Ben de çok yoruldum.. Ama ben bu kadar hareketli bişey uzun zamandır yapmamıştım.. O yüzden bana iyi geldi hani hareket etmek açısından.. Eğer bunu kaldıramıyorsan sen de callanetics yapabilirsin.. O çok daha sakin ama etkili bir egzersiz canım.. Ben onu akşamları yapıyorum.. Baya faydasını gördüm.. Ölçülerimi yazmıştı dün akşam..
bi makale paylaştım sabah onu bi oku istersen...
aynen öyle bitanem.. Amin..:Saruboceq:
Canım ben bu sabah başladım.. İlk defa yaptım.. Ben de çok yoruldum.. Ama ben bu kadar hareketli bişey uzun zamandır yapmamıştım.. O yüzden bana iyi geldi hani hareket etmek açısından.. Eğer bunu kaldıramıyorsan sen de callanetics yapabilirsin.. O çok daha sakin ama etkili bir egzersiz canım.. Ben onu akşamları yapıyorum.. Baya faydasını gördüm.. Ölçülerimi yazmıştı dün akşam..
CANIM hiç beklemeden ılık duş al.yoksa çok kötü ağrıtıyo heryanı.çok hareketli çünkü..
ben call in ardından yapıyorum bunu.call teyze çok ağır konuşuyo.uykum geliyo.aplanın sesine bayılıyorum.çok enerjik.uykum açılıyo onla.telaffuzu hoşuma gidiyo.hergün duymazsam özlüyorum napayım.naniknanik
yeni yürüyüş programı buldum.dışarda yürüyüş yapamıyodum.hava çarpıyo beni.iki gün yürüyüşe gittim akşama kadar yattım baş ağrısından.onu indirecğeim.bakalım nasıl bişeymiş.
örnek videosuda burda bi bakın bakalım.beğenirseniz sizede link vereyim.ilk defa deneyecem bende.
Leslie Sansone: Walk Away The Pounds: Express Super Challenge - AOL Video
canım duşta aldım ama yinede feci durumdayım sanki iki bacagımdada alcı var gibi:bbo:kese attırsam yine gecmez bu agrı artık hayatta yapmam onu başka bakıcam
maalesef dooru söylüyorsun cnm.. kendimize zarar vermekten öteye gecmıyor.. saracım da üzmesin kendını yok yere..hayatı fazla ciddiye almak,sorgulamak yarardan cok zarar getiriyor.Tatlım o kadar kötü bir devirde yaşıyoruz ki.. Ben ayak uyduramadım hiç bi zaman.. Anlamıyorum çünkü... Eskiden sinirlenir.. Bozulur, moral bozardım.. ama anladım ki hiç bir faydası yok.. Sadece kendime zarar..
AHH AAHH napacam bilemedimki.ben diyorum hele bi gelin.yavaş yavaş olur herşey.biryerden başlamak gerek dimi.sende olur sen alırsın.bende olur ben alırım.benim ailem karışmaz hiç bişeye.hatta babam hep der paranız varsa yersiniz yoksa lüks almazsınız okadar.fazlasınıda istemezler.geçinecek olan sizsiniz.mutlu olunda ne yaparsanız yapın der.onun aileside öyle.anlattığı kadarıylaa biliyorum.ama benimki mükemmeliyetçi anam.ben çul olsa çulda yatarım.para yoksa ikinci el eşya alırım da bişi demem.öle yani.:mymeka:aşkım herşeyin en iyisi en mükemmeli olacak.sankim biz paşa torunuyuzdaa:roflol:
Haklısın canım
sekerim o zaman sen kadiyo yapma.. en fazla agır tempo yürüyüs yap... sabahları pilates yapabılırsın 10.20gıbı tv8de..ya ben 2 gün yaptım bacaklarım feciii şekilde agrıyo şuan yani normal yüreyemeyecek kadar agrıyo hareketleri yaparkende sırtıma ve göğsüme kramp girdi ailede kalp problemleri oldugu için tırstım yapmıycam artıkın30 days i bide benm sorunum popomdayani bu bacak ve kollarımı agrıttı ama zaten ince oralar üst bacak ve basen inceltmek için neyi tavsiye edersiniz:uhm:
canım duşta aldım ama yinede feci durumdayım sanki iki bacagımdada alcı var gibi:bbo:kese attırsam yine gecmez bu agrı artık hayatta yapmam onu başka bakıcam
canım senide Allah annene kavuştursunn sanırım baya hassaslaşmışım normalde katı biriyim ben yaa noluyo bana kaydirigubbakcemile3
canım şuan karamürselde oturyorum kocaeliye bağlı küçük bi kasaba (küçücük gördünde karamürsel sepetimi sandın kaydirigubbakcemile3) hemen tanıtıyım kasabamızıdaama evlendikten sonra izmitte oturcam canım opuyorumnanaktan
sağol canım:tesellipuyorumnanaktan
kuzucuklar barışın.:1hug:3 günlük dünya.yarın neler getirir bilinmezki.güzel günlerinizi küs olarak geçirmeyin bence.
ilgin için tşk ederim öncelıkle opuyorumnanaktan, haklısın mavibenekli ablam :1hug:felaket falan değilsin güzelim..ama sanki diyetten daha çok spora ağırlık vermelisin bölgesel zayıflama için..
bide bugün bana yazdıklarını okudum,ciddi ciddi üzüldüm be canımhadi kayınvalden uzak,idare edersin diyelim..ama eşinin seni, ailesinin dolduruşuna gelerek, kilon konusunda sık sık eleştirmesi kabul edilir bişey değil!!!bak canımın içi,ikili ilişkilerde-ister flört,ister evlilik olsun-taviz tavizi doğurur..lütfen seni kırmasına izin verme..açık açık incindiğini söyle..
evlilik bukadar basit bi kurum değil..imzayı atarken iyi ve kötü günde diye atmıyormuyuz?yarın için hangimizin garantisi var allahaşkınabi hasta olup(Allah korusun)90 kilo olsak sevmeyeceklermi???boşayacaklarmı yani???bumudur yaaaa ((((((((((((((
vereliniortak sabrın sonu selamet alkisalkisalkisaboo mabooo deil cnm.. sabır sabııııırrr..
ben bunu kesınlıkle yapacagım ,sağol cicim :lepi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanHer gün 20 dakikanızı ayırarak yapacağınız egzersizle baş döndürücü bacaklara sahip olabilirsiniz!
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Turan Uslu’nun verdiği faydalı bilgiler…
• Yürüyüş yaparken topuklarınıza basmak yerine parmak uçlarınıza basmayı deneyin, topuklarınızı yere değdirmemeye çalışın. Bu, gövdenizin biraz öne eğilmesine ve tüm bacağınızın, özellikle de uyluk kemiğinin ön kısmının çalışmasını sağlar. Bu şekilde 5 dakika koşun.
• Sağ ayağınızla ileri doğru büyük bir adım atın. Sağ dizinizin doğru bir açıyla bükülmesi gerekiyor. Daha sonra sol bacağınızla da büyük bir adım atın. Yine vücudunuz hamle eder pozisyonunda olsun.
• Yine parmak uçlarınızla koşun; ama ileri doğru her adımınızda dizlerinizi mümkün olduğu kadar yukarı çekmeye çalışın. Topuklarınızı yere değdirmeyin. Böylece baldırlarınızı ciddi biçimde çalıştırmış olursunuz. 30 saniye çalışıp, 30 saniye dinlenerek beş kez bu hareketi tekrarlayın.
• Parmak uçlarınızda koşmaya devam edin, ancak bu sefer her adımınızda topuklarınızı kalçanıza değdirmeye çalışın. Baldırlarınızın arka kısmını çalıştıracak bu hareketi 30 saniye süreyle beş kez tekrarlayın.
hayırlısı olsun senın için fibula a.s. Allah tamamına erdırsınAHH AAHH napacam bilemedimki.ben diyorum hele bi gelin.yavaş yavaş olur herşey.biryerden başlamak gerek dimi.sende olur sen alırsın.bende olur ben alırım.benim ailem karışmaz hiç bişeye.hatta babam hep der paranız varsa yersiniz yoksa lüks almazsınız okadar.fazlasınıda istemezler.geçinecek olan sizsiniz.mutlu olunda ne yaparsanız yapın der.onun aileside öyle.anlattığı kadarıylaa biliyorum.ama benimki mükemmeliyetçi anam.ben çul olsa çulda yatarım.para yoksa ikinci el eşya alırım da bişi demem.öle yani.:mymeka:aşkım herşeyin en iyisi en mükemmeli olacak.sankim biz paşa torunuyuzdaa:roflol:
bu devirde senin gibi söyleyen kız o kadar az ki..tüketim topumuyuz. gördüğümüz herseyı istiyoruz.. kitle iletişim araclarının zararları iliğimizekadar işliyor. eskıden kadınlar böyleydi.. belli bir standardım olacak,kocam sunu alacak,bunu alacakderdi..sımdı erkeklerde farklı deil kadınlardan..onlar da alısveris kölesi oldu.ben de sımdıden basladım gerılmeye.. daha bir sene var.. istemıyorum ben mutfak perdesinin rengiyle ugrasmak falan..aileler herkesten hevesli.. off offfff cok sıkıntılı işler bunlar..
keske kendımden bır tane daha olsa da bu işleri yapsa,merasimlere ,düğünlere katılsa benım yerıme... nefret edıyorum bu işlerden,adetlerden,geleneklerden.. bir de tüm törenler yetmıyormus gıbı bız de ıkı düğün olcak.. bir tane benım babam yapcak bızım memlekette.. bir tane onun babası onların orda.. sıkıntıya bak ya...memleketlerın ayrı olması da iyi bişi diil işte.. iki defa koca tarnatanlı gelinlik giycem işim yokmus gıbı -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?