60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sara,

birseyler anlatmıssın arada kaynamıs sekerim.. ne demek insanın kıyafetine karısmak..bu kadar düşmüş,bu kadar mı yaşanmaz hala gelmiş bu ülke?.. utanıyorum insanlığımdan..

Sara,

birseyler anlatmıssın arada kaynamıs sekerim.. ne demek insanın kıyafetine karısmak..bu kadar düşmüş,bu kadar mı yaşanmaz hala gelmiş bu ülke?.. utanıyorum insanlığımdan..

Tatlım o kadar kötü bir devirde yaşıyoruz ki.. Ben ayak uyduramadım hiç bi zaman.. Anlamıyorum çünkü... Eskiden sinirlenir.. Bozulur, moral bozardım.. ama anladım ki hiç bir faydası yok.. Sadece kendime zarar..

Yanlış zamanda doğduğumu düşünüyorum.. Annemlerin zamanında 50li-60 lı yıllarda doğmalıymışım ben.. Ozamanlar aşk aşkmış, sevgi sevgiymiş, aile aileymiş.. İnsanlar insanmış bi kere.. Böyle düşününce bu konuları kendimi yanlız hissediyorum.. Ama artık o kadar takmamaya çalışıyorum.. Zaman kötü naparsın.. Kaş göz yara yara yaşıyoruz.. Ama yine de elimizden geldiğince mutlu yaşamamalıyız bence.. Bunlara çok fazla takılmadan.. Çünkü yapıcak hiç bişey yok malesef..

Amin canım, Allah özlem çeken herkesi kavuştursun :Saruboceq:
benim arkadaşım erkek gibiydi, acayip katıydı çocukları bile sevmezdi, birine bişey olduğu zaman kendi suçu ne üzülücem derdi, düğününe 1-2 ay kala ayakkabısının bağı çözüldüğü için ya da şampuanı bittiği için ağlıyordu a.s.

AHH AAHH napacam bilemedimki.ben diyorum hele bi gelin.yavaş yavaş olur herşey.biryerden başlamak gerek dimi.sende olur sen alırsın.bende olur ben alırım.benim ailem karışmaz hiç bişeye.hatta babam hep der paranız varsa yersiniz yoksa lüks almazsınız okadar.fazlasınıda istemezler.geçinecek olan sizsiniz.mutlu olunda ne yaparsanız yapın der.onun aileside öyle.anlattığı kadarıylaa biliyorum.ama benimki mükemmeliyetçi anam.ben çul olsa çulda yatarım.para yoksa ikinci el eşya alırım da bişi demem.öle yani.:mymeka:aşkım herşeyin en iyisi en mükemmeli olacak.sankim biz paşa torunuyuzdaa:roflol:

Haklısın canım
ailecek oturmalara gitmeler, iyi niyetler, saf düşünceler eskidendi.
artık herşey çıkar üzerine kurulmuş, maddi gücünde gözü olmayan dostlara sahip olmak artık ayrıcalık ve büyük şans,
Güzel Allahım bizleri herzaman bizim insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:

merhaba kıslar ne derin mevzularla başlamışınız güne bööle yemekler sporlar noldu bakalım bide FLLLYYY sana bişey sormak istiyorum canım 30 days shred sen mi yapıyordun başka yapan varmı bi kaç şey sorcamda:uhm:

bende yapıyorum canım.6. günüm salı bitti.dün yapmadım.

ya ben 2 gün yaptım bacaklarım feciii şekilde agrıyo şuan yani normal yüreyemeyecek kadar agrıyo hareketleri yaparkende sırtıma ve göğsüme kramp girdi ailede kalp problemleri oldugu için tırstım yapmıycam artıkın30 days i bide benm sorunum popomdayani bu bacak ve kollarımı agrıttı ama zaten ince oralar üst bacak ve basen inceltmek için neyi tavsiye edersiniz:uhm:

Sara,

valla canım dün bütün akşamım rezil oldu sinirim yüzünden.kafaları yiycem yaa kurtulmak istiyorum hemde hemen ama nasıl olcak bilmiyorum ...

canım takmamak elde değil.dediğin gibi 60 larda herşey daha güzelmiş daha kolaymış ama bizim herşeyimiz yanlış zamanlarda oluyo zaten.düşünsenize genelimiz aynı yaşlardayız 80-85 arası doğmuşuz hep düşünürüm bi 5-6 yıl daha önce dünyaya gelseydim herşey çok daha farklı olacaktı ve eminim hayatım çok daha güzel olacaktı.allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin artık...

amin canım aminnn...

aynen öyle bitanem.. Amin..:Saruboceq:

bende yapıyorum canım.6. günüm salı bitti.dün yapmadım.

Canım ben bu sabah başladım.. İlk defa yaptım.. Ben de çok yoruldum.. Ama ben bu kadar hareketli bişey uzun zamandır yapmamıştım.. O yüzden bana iyi geldi hani hareket etmek açısından.. Eğer bunu kaldıramıyorsan sen de callanetics yapabilirsin.. O çok daha sakin ama etkili bir egzersiz canım.. Ben onu akşamları yapıyorum.. Baya faydasını gördüm.. Ölçülerimi yazmıştı dün akşam..

bi makale paylaştım sabah onu bi oku istersen...

bi makale paylaştım sabah onu bi oku istersen...

ok canım bakıcam şimdiopuyorumnanaktanayrıca neden başkalarına sinirlenip geceni berbat ediyosun bırak herrkes istediğini sölesin sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa canım:1closedeyes:

CANIM hiç beklemeden ılık duş al.yoksa çok kötü ağrıtıyo heryanı.çok hareketli çünkü..

ben call in ardından yapıyorum bunu.call teyze çok ağır konuşuyo.uykum geliyo.aplanın sesine bayılıyorum.çok enerjik.uykum açılıyo onla.telaffuzu hoşuma gidiyo.hergün duymazsam özlüyorum napayım.naniknanik

yeni yürüyüş programı buldum.dışarda yürüyüş yapamıyodum.hava çarpıyo beni.iki gün yürüyüşe gittim akşama kadar yattım baş ağrısından.onu indirecğeim.bakalım nasıl bişeymiş.
örnek videosuda burda bi bakın bakalım.beğenirseniz sizede link vereyim.ilk defa deneyecem bende.
Leslie Sansone: Walk Away The Pounds: Express Super Challenge - AOL Video

canım duşta aldım ama yinede feci durumdayım sanki iki bacagımdada alcı var gibi:bbo:kese attırsam yine gecmez bu agrı artık hayatta yapmam onu başka bakıcam

canım duşta aldım ama yinede feci durumdayım sanki iki bacagımdada alcı var gibi:bbo:kese attırsam yine gecmez bu agrı artık hayatta yapmam onu başka bakıcam

ağır geldiyse yapma tabiki.ben callenistik yapıyodum 4 gün filan yaptıktan sonra buna başlamıştım.callenistikle esnemişim demekki.ağır gelmedi.bundan önce callenisitğin hemen ardına nivea body yapıodum.o yavaş gelince buna geçtim.sositososito

maalesef dooru söylüyorsun cnm.. kendimize zarar vermekten öteye gecmıyor.. saracım da üzmesin kendını yok yere..hayatı fazla ciddiye almak,sorgulamak yarardan cok zarar getiriyor.

bu devirde senin gibi söyleyen kız o kadar az ki..tüketim topumuyuz. gördüğümüz herseyı istiyoruz.. kitle iletişim araclarının zararları iliğimizekadar işliyor. eskıden kadınlar böyleydi.. belli bir standardım olacak,kocam sunu alacak,bunu alacakderdi..sımdı erkeklerde farklı deil kadınlardan..onlar da alısveris kölesi oldu.ben de sımdıden basladım gerılmeye.. daha bir sene var.. istemıyorum ben mutfak perdesinin rengiyle ugrasmak falan..aileler herkesten hevesli.. off offfff cok sıkıntılı işler bunlar..

keske kendımden bır tane daha olsa da bu işleri yapsa,merasimlere ,düğünlere katılsa benım yerıme... nefret edıyorum bu işlerden,adetlerden,geleneklerden.. bir de tüm törenler yetmıyormus gıbı bız de ıkı düğün olcak.. bir tane benım babam yapcak bızım memlekette.. bir tane onun babası onların orda.. sıkıntıya bak ya...memleketlerın ayrı olması da iyi bişi diil işte.. iki defa koca tarnatanlı gelinlik giycem işim yokmus gıbı -tatlicadiarzu-

Amin güzelim.. nasıl bir şans eseridirki bu kadar bırbırıne benzeyen ,steril ve naif insan burda karsılasıyor... bu şansı elde ediyor.teknolojiye kötü derler bir de ...sengözlerimebaksanab

sekerim o zaman sen kadiyo yapma.. en fazla agır tempo yürüyüs yap... sabahları pilates yapabılırsın 10.20gıbı tv8de..

masaj yap kendıne..biraz kemıklerını dinlendır..

e ciciş sen annemin orda oturuyosun ya.otogara yakın mısın

ilgin için tşk ederim öncelıkle opuyorumnanaktan, haklısın mavibenekli ablam :1hug:
annesının ablasının gazına gelıyor sonra dalga gecıyor benımle (
eşim dalga gecerken benle ,kızıyordum ona tabı şakayla karısık hanı hiç öyle ciddi ciddi konusmadım.
ben nisanda tatıle gittim havuzda yuzerken kadının biri bana dogru geldi ve sen hamılemısın gobegın şiş dedi bana :1shok: ben afalladım ve sadece hayır diyebıldım acıkcası ,kadın tutturmus yokyok senın gobesın şiş sen hamılesın kesın dıyıp duruyor :mymeka: mafoldumben mafoldumben benım moralım çok bozuldu ve hemen havuzdan cıkıp odama geldım ,onun ustune eşim aradı bende salak gibi ona anlattım sımdı dıyor ee bak goruyosun bı tek ben değilmişim ,herkes benle aynı fıkırde.. yanı bı bakımada kendım ettım kendım buluyorum sımdı.keske hiç demeseydım o kadının bana oyle dedigini.

konusu acılsın ciddi olarak dicem , basen ve bacak egersizi yapayım bende ozaman.

bide aksamları yedıgımız meyve veya içtigimiz süt kılo aldırıyormu kıslar ?
dun aksam meyve yıyınce aklıma takıldıda ??

aboo mabooo deil cnm.. sabır sabııııırrr..
vereliniortak sabrın sonu selamet alkisalkisalkis
bugun carsıya cıkıcam gelınlık için ilk provama gidiceemm ayy nasıll heyecanlıyımmm anlatamamm :sm_cool: :dance:
o arada tartılayım bakam kaç kılo kalmısım ,verdımmıkı acep.. evdede tartım yok olmassa tartı alıp geleyım
ben bunu kesınlıkle yapacagım ,sağol cicim :lepi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun senın için fibula a.s. Allah tamamına erdırsın
paşa torunusun tabii kıymetını bılsın senın bu mukemmeliyetciligini sırf kendı için kullanmaz umarım canım.
benım basıma soyle bişey geldide umarım senın basına gelmez..
**** k.validemle konusuyoruz diyor bana işte fazla açılma zaten çalışmıyorsun , ayagını yorganına gore uzat vs. dedım anne zaten oyle yapıyorum illakı bi marka takıntım yok benım hoşuma giden şeyı alırım dedım.. (demez olaydım) nerde kalıtesız ucuz mal var bi yıkamada gidecek gıysıler yani alıp gelmısler ..
neyse aradan zaman gectı k.validem dıyor,biz marka gıyerız alınan kıyafet markalı değilse gıymeyız çöpe atarız.. benım çocukların marka takıntısı vardır ..evdekı hersey markalıdır ( yanı dıyorkı bize alacagınız seyler markasız olmasın) *****

valla ne yalan soyleyeyım eşimle severek nikahım olmasa ,ahh ben bılıyodum o kaynanaya yapcagımı kötükedihüso kötükedihüso

fiume ay bende bunu kendıme çok dedım ''bitane daha olsun benden '' yada cok bunaldıgım aman ''sihirli bi degnegim olsada kaybolsam ortalıktan '' dedim yani.
Allah tamamına erdırsın hayırlı olsun a.s.
benımde 2yerde dugunum olcak :1hug: eskısehır ve orduda bazen dıyorum kendıme acaba bu yorgunluga gelebılcem mı die

kırmızı renklı yaptıgım yerde haklısın da fiume , bazen boyle yaptıgımızdada kıymet bılmedıklerınde insan daha kötü oluyor inanki.. umarım fibulanın kıymetını bilirler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…