60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende kedi alırken para verilmesi taraftarı değilim çünkü onlarca kedi sokakta aç, ama benim ağzım yandığı için ben van kedisi olsun dedim.yoksa senin gibi düşünüyorum yardımların için çok teşekkürler Şeniz

hislerime tercüman oldun saracım Şeniz

sen yazınca aklıma geldi eskiden ali kırca sarı-kırmızı diyeti diye bişey vardı
araştırdım işte bu

* Sabah kalktığınızda bir bardak suya 3 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için
* Bir saat sonra bir bardak domates suyu
* Bir saat sonra haşlanmış patates
* Bir saat sonra yarım bardak domates suyu, 4 tane kiraz
* Bir saat sonra bir dilim karpuz
* Bir saat sonra bir tas sarmısaklı az tuzlu cacık
* Bir saat sonra bir bardak suya 4 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için
* Bir saat sonra 1 adet haşlanmış patates
* Bir saat sonra sekiz adet kiraz
* Bir saat sonra 1 küçük kase yağsız yoğurt
* Bir saat sonra 1 dilim karpuz ve 30 gram tuzsuz peynir

Not: Her saat arasında gelişigüzel bir şekilde az yağlı herhangi bir zeytinyağlı sebze yemeği ya da bol sirkeli salata yenebilir…

dün akşam bende baktım buna kaydirigubbakcemile3 ama ben böyle şu saate şunu yiycen bu saatte bunu yiycen davasına dayanamıyorummm bugün eve giderken yine alcam domates suyu bi tanede iş yeri için alcam gelip gidip içerim artık zemuszemus

Herekeze günaydın,çok mutluyum hihoyyyt sabah baskülde 64.8 ü gördüm birbuçuk hafta önce 65.6 idim arada kaçamaklar olmasına rağmen.ıyi gidiyor tabiki sizlerin sayesinde insanı motive ediyorsunuz opuyorumnanaktan.kilo çizelgesi linginde sorun var heralde kaç gündür uğraşmama rağmen olmadı :1no2:sürekli pc başındayım ve bütün yazılanları okuyabiliyorum hayat çok zor senağlama.Yoruyu hayat insanıyada benim hayatım zor geçiyo?

hangimizin hayatı kolay geçiyoki tatlım??? :1no2:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
e ciciş sen annemin orda oturuyosun ya.otogara yakın mısın
aa canım akraba çıkcaz şimcik:1shok:canım otogarın yanındaki mezarlığın yan sokağında oturuyorum ben karamürsellimisiniz siz yaniopuyorumnanaktan
canımm yaa şok oldum okurken bunlar hep maillerde konu olurduda inanmazdık yaa :1shok: demek gerçekten varmış böle zavallı insanlar yaa insanlıktan nasiplerini almamışlar ablam bunlar sen en doğrusunu yapmışsın senin gibi iyi niyetli insanlar oldukça kalkınır ülkemiz boşver unut gitsin değmez böle insanlar için üzülmeye. ama ben şimdi o küçücük masumu düşünüyorum o ne olcak böle anne babayla :1shok:

günaydın kıslar opuyorumnanaktan

canım tebrik ederim ne güzel bende geçen hafta 65,6 idim bu sabah 64,7çıktım kaydirigubbakcemile3 ama benim hergün değişiyo anlamadım gitti:1shok: canım sorma hayat gerçekten zor evlenene kadar bakırköye yerleşmessem ii mafoldumben

günaydın kızlar.a.s.bugün işler yoğun bugün kü kilomu yazıp çıkacağım.sonunda tartı 60 ı gösterdi.alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok mutlu oldum.bir ara çizelgeyide değiştiririm.öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bakın.

canım yaa bende domates suyu alcaktım migrosta baktım bulamadım :1no2: sonra sebze suyu aldım tamek'in ama bir bardağı zor içtim okadar kötüydüki kırmızı sebzelermiş ama şimdi domates suyunu bilem almaya çekiniyorum midem bulandı

tebrikler cicişim alkisalkisalkis

cicişim benim annem akçatta oturuyor. bigün geldiğimde buluşup görüşelim ya.biz rizeliyiz.annem ben evlendikten sonra güngörenden oraya taşındılar

ya bende şu doğadanın kayısılı form çayını hiçbiryerde bulamadım heryerde limonlu var

aa belkim karamürselde karşılaştık bilemm çok isterim canım bigün görşelim tabii
canım bende nedense aradıklarımı bi türlü bualmıyorum bizim marketler h,çbişi getirmiyo kaydirigubbakcemile form alcam bi gün 3tane bakkala gittim yok en son markette buldum kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Günaydın kıslar, ben yine uykusuz bir gece geçirdim, erkek arkadaşımla dün iş çıkışı yemeğe gittik, körili tavuk yedim 3-4 parça sonra midem guruldamaya başladı, bir saat sonra iyice kötüleşti. Mide bulantısı başladı, acile gittik, serum vericeklerdi ama istemedim. Tansiyon dibe vurmuş
Neyseki şimdi biraz daha iyiyim, işe geldim muzlu çilekli nesfit yedim. eğer baş ağrım devam ederse rejime bir iki gün ara vericem. Nolduysa böyle daha önce hiç olmuodu. bünye sapıttı galiba :bbo:

geçmiş olsun cnm yaa dikkat et kendine buaralar bide yoğunsun ya ondan yediklerin az gelmiş olabilir bünyene. bence bir iki gün normal besinlerle çok yemeden beslen tansiyonun yerine gelsin sağlığını kaybetme :1hug: tekrar geçmiş olsun tatlım

günaydın herkese.....

bu hafta hiç giremedim topiğe bilmem fareden oldu mu? ofis dışında süründüm valla.... canım çıktı neyse çok şükür bitti. artık burdayım bu arada p.tesi 60kga indim. bu durum çarşamba akşam ve perşembe sabah da böyleydi. ama bu sabah 62 yi gördüm aman allahım çıldırdım needen acaba kızlar? gerçi bu hafta hiç dikket edemedim yediklerime etmem imkan yoktu zaten ama 1 günde 2kg farkeder mi yahu?

çok geçmiş olsun canım... dikkat et kendine..

latınsugar gecmıs olsun..dıyet dıye saglıgımızdan olmayalım vallahı...........dıkkatlı olmak gerek

Author
cum hosgeldınn aynı durum bendede oldu dıyebılrız pazar gunu 60,5 tım 5 gundur 61.5 cıkıyorum dıyetı kesınlıkle bozmamama rağmen ne demk bu sımdı...hadı benım bır kılo ama senın ıkı kılo farketmıs.......ben duraklama donemıne gectıgımı dusunuyorum ama bole zmnlarda kılolar bı ıkı hafta sora bırden pat pat düşüo onun ıcın takmıyorum...takmıyorum cunku ebn dıyetı bozmadmm kı kaydirigubbakcemile2

ayy o sebze suyundan bende nefret etmiştim ama domates suyuna bayıldım
kesinlikle tavsiye ederim yani :içelim:

bizim gibi hatunlar bitirmiştir :jeyyar: realde var canım hatta promosyona girmiş eşim söyledi senin çay promosyon yapmış al istersen diye kaydirigubbakcemile3

kuzummm nazar değdi sana nazarrr

karşılaşsan ben unutmazdım bu güzelliği Şeniz
migrosa bilem baktım yok ya bu akşam reale bakcam belki bulabilirim

ah ciciş ah biz sana dedik dimi sağlığın daha önemli bencede biraz ara ver diyete geçmiş olsun

canım şişlik ödem falan olmuştur ya en fazla 1 kilo alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…