canım ben ilk başta cins kedi takıntısı olan insanlardan sandım seni o yüzden nedenini sordum :1hug:
Ama sen deneyimlerin karşında van kedisini kendine uygun görmüşsün hatta 1,5 yaşında birde fıstık bulmuşsun kaydirigubbakcemile2
canlarımmm dünkü felaket halimden sonra bugün biraz daha iyiyim.içimde bi sıkıntı hali var ama dünkü gibi dudaklarım titreye titreye gezmiyorum hiç olmazsailginiz için çoook teşekkür ederim.seviyorum hepiniziii :asigim:
valla kuzum beni güldürebilecek yanımda kimse yoktu ama spor kendime getirdi benide çok sağol canım benimm Şeniz
canımmm sen iyi ol yeter benim olayım kısa sürer ama sık sık yaşarım bu gibi durumları seninki geldimi tam geliyo sanki benneyaptımki allahım hepimize huzur nasip etsinn :Saruboceq:
canımmmm senin yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı sen değil bunu sana yaşatanlar utansın.insanlar böyle adi işte bu zamanda...klava:
hayvanlar konusunda sana sonuna kadar katılıyorum canımmm.mervenin van kedisi arama nedenide daha önce bi sokak kedisi almış ama çok hırçın çıkmış o yüzden van kedileri daha uysal olduğu için van kedisi istiyor.bende bu yıla kadar kedileri pek sevmezdim.bütün hayatım köpeklerimle geçti şimdide 1 kızım var ama annemde kalıyo çalıştığım için onu sürekli yanlız bırakmam gerekiyor ve ağlamasına dayanamadığım için anneme gönderdim.orda çoook daha mutlu olduğunu bilmek içimi rahatlatıyo.ama bu sene kedilere karşı bi ilgi duymaya başladım.sevimli minik bi kedi buldum hatta galiba onu alcam eve.bizim arka bahçede annesiyle yaşıyo şimdilik çünkü annesini emmesi gerekiyomuş daha.biraz daha zaman geçsin eşim kontrollerini yapcak ve onu alcam galiba eve.evde bi hayvanın olması harika bişey.bide kedinin bakımı daha kolay o yüzden alcam o minik yaramazı zemuszemus
kuzum yaa ben sabah kahvaltıyı iyi yaptığım zaman büyün gün bişeyler yemek istiyorum.off offfdün akşam fitnesse başladım sonunda çok zorlamadılar ilk gün diye ama program bittikten sonra çoook tempolu yürüyüş yaptım koşubandında yaklaşık 40 dakka kadar.eve gidincede bütün gün çok az yemek yemiştim o yüzden heralde çok acıkmıştım.2 büyük bardak domates suyu ve yeni keşfim çörek otlu form bisküvi yedim.sabah kalktım azcık daha domates suyu içtim ve bişey keşfettim domates suyu tok tutuyo ve tadı çok güzelll hemde 200 ml lik bi bardak domates suyu 16 kaloriymiş.artık hep hep hep alcammm hihoyyyt
kuzum yaa ben sabah kahvaltıyı iyi yaptığım zaman büyün gün bişeyler yemek istiyorum.off offfdün akşam fitnesse başladım sonunda çok zorlamadılar ilk gün diye ama program bittikten sonra çoook tempolu yürüyüş yaptım koşubandında yaklaşık 40 dakka kadar.eve gidincede bütün gün çok az yemek yemiştim o yüzden heralde çok acıkmıştım.2 büyük bardak domates suyu ve yeni keşfim çörek otlu form bisküvi yedim.sabah kalktım azcık daha domates suyu içtim ve bişey keşfettim domates suyu tok tutuyo ve tadı çok güzelll hemde 200 ml lik bi bardak domates suyu 16 kaloriymiş.artık hep hep hep alcammm hihoyyyt
sen yazınca aklıma geldi eskiden ali kırca sarı-kırmızı diyeti diye bişey vardı
araştırdım işte bu
* Sabah kalktığınızda bir bardak suya 3 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için
* Bir saat sonra bir bardak domates suyu
* Bir saat sonra haşlanmış patates
* Bir saat sonra yarım bardak domates suyu, 4 tane kiraz
* Bir saat sonra bir dilim karpuz
* Bir saat sonra bir tas sarmısaklı az tuzlu cacık
* Bir saat sonra bir bardak suya 4 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için
* Bir saat sonra 1 adet haşlanmış patates
* Bir saat sonra sekiz adet kiraz
* Bir saat sonra 1 küçük kase yağsız yoğurt
* Bir saat sonra 1 dilim karpuz ve 30 gram tuzsuz peynir
Not: Her saat arasında gelişigüzel bir şekilde az yağlı herhangi bir zeytinyağlı sebze yemeği ya da bol sirkeli salata yenebilir…
Herekeze günaydın,çok mutluyum hihoyyyt sabah baskülde 64.8 ü gördüm birbuçuk hafta önce 65.6 idim arada kaçamaklar olmasına rağmen.İyi gidiyor tabiki sizlerin sayesinde insanı motive ediyorsunuz opuyorumnanaktan.kilo çizelgesi linginde sorun var heralde kaç gündür uğraşmama rağmen olmadı :1no2:sürekli pc başındayım ve bütün yazılanları okuyabiliyorum hayat çok zor senağlama.Yoruyu hayat insanıyada benim hayatım zor geçiyo?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Amin canım, Allah özlem çeken herkesi kavuştursun :Saruboceq:
benim arkadaşım erkek gibiydi, acayip katıydı çocukları bile sevmezdi, birine bişey olduğu zaman kendi suçu ne üzülücem derdi, düğününe 1-2 ay kala ayakkabısının bağı çözüldüğü için ya da şampuanı bittiği için ağlıyordu a.s.
aa canım akraba çıkcaz şimcik:1shok:canım otogarın yanındaki mezarlığın yan sokağında oturuyorum ben karamürsellimisiniz siz yaniopuyorumnanaktane ciciş sen annemin orda oturuyosun ya.otogara yakın mısın
canımm yaa şok oldum okurken bunlar hep maillerde konu olurduda inanmazdık yaa :1shok: demek gerçekten varmış böle zavallı insanlar yaa insanlıktan nasiplerini almamışlar ablam bunlar sen en doğrusunu yapmışsın senin gibi iyi niyetli insanlar oldukça kalkınır ülkemiz boşver unut gitsin değmez böle insanlar için üzülmeye. ama ben şimdi o küçücük masumu düşünüyorum o ne olcak böle anne babayla :1shok:böyle bişey anlatılırmı bilmem ama paylaşmazsam hırsımdan çatlıycam delikafadulden
canlarım biliyosunuz ben bu yıl birinci sınıfları okutuyorum..sınıfımda bi öğrencim var,bihayli de problemli bi çocuksene başında bikaçgün geldi sonra bir ay okula gelmedi..soruşturdum, ailesinin memleketine gittiğini öğrendim..sonra yine geldi..neyse...
birinci sınıfta yardımcı kaynak çok gereklidir,velilerle konuşup kaynakları aldık,herkes parasını ödedi,bu çocuğun ailesi okula bile uğramıyo..bu arada yavrucak okula beslenme de getirmiyo..zorda olsa annesini okula getirttim..kadın iki gözü iki çeşme paramız yok,yakacak kömürümüz bile yok demez mi!tabii ben utançtan ve vicdan azabından yerin dibine geçtim:niye iyice araştırmadım diye..
o andan sonra çocuğun tüm okul masraflarını üstlendim,beslenmesi de dahil..(böyle şeyler söylenmez biliyorum ama nolur beni ayıplamadan önce sonuna kadar okuyun)..tabiki kimseye de bişey söylemedim..nasıl söylerdim..zaten iyice araştırmadan kadıncağızı okula çağırmış ve üzülmesine sebep olmuştum...o günden sonra da ne anneyi ne de babayı görmedim..taaki bu güne kadar..
bu sabah okula gitmek için otobüs beklerken bi araba durdu önümde..hemde son model,çok pahalı bir araba..cam açıldı ve içindeki adam aynen şu cümleyi söyledi''hocaa okula gidiyon herhal,gel götüreyim seni!''tabii ben şok,çünkü adam, benim gariban(!)öğrencimin babası!!!o şokla nasıl akıl ettimse 'gerek yok sağolun,araba yeni herhalde hayırlı olsun''dedim..ve gömlek cebinden 5 liralık sigarası görünen adam''he ya hoca,geçen ay yeniledim''dedi...
eeee şimdi siz söyleyin kızlar ben ne yapayım???cevap belli aslında..ENAYİLİĞİME DOYMAYAYIM...:'(((
Herekeze günaydın,çok mutluyum hihoyyyt sabah baskülde 64.8 ü gördüm birbuçuk hafta önce 65.6 idim arada kaçamaklar olmasına rağmen.İyi gidiyor tabiki sizlerin sayesinde insanı motive ediyorsunuz opuyorumnanaktan.kilo çizelgesi linginde sorun var heralde kaç gündür uğraşmama rağmen olmadı :1no2:sürekli pc başındayım ve bütün yazılanları okuyabiliyorum hayat çok zor senağlama.Yoruyu hayat insanıyada benim hayatım zor geçiyo?
dün akşam bende baktım buna kaydirigubbakcemile3 ama ben böyle şu saate şunu yiycen bu saatte bunu yiycen davasına dayanamıyorummmbugün eve giderken yine alcam domates suyu bi tanede iş yeri için alcam gelip gidip içerim artık zemuszemus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aa canım akraba çıkcaz şimcik:1shok:canım otogarın yanındaki mezarlığın yan sokağında oturuyorum ben karamürsellimisiniz siz yaniopuyorumnanaktan
günaydın kıslar opuyorumnanaktan
canım yaa bende domates suyu alcaktım migrosta baktım bulamadım :1no2: sonra sebze suyu aldım tamek'in ama bir bardağı zor içtim okadar kötüydüki kırmızı sebzelermiş ama şimdi domates suyunu bilem almaya çekiniyorum midem bulandı
tebrikler cicişim alkisalkisalkis
cicişim benim annem akçatta oturuyor. bigün geldiğimde buluşup görüşelim ya.biz rizeliyiz.annem ben evlendikten sonra güngörenden oraya taşındılar
ya bende şu doğadanın kayısılı form çayını hiçbiryerde bulamadım heryerde limonlu var
Günaydın kıslar, ben yine uykusuz bir gece geçirdim, erkek arkadaşımla dün iş çıkışı yemeğe gittik, körili tavuk yedim 3-4 parça sonra midem guruldamaya başladı, bir saat sonra iyice kötüleşti. Mide bulantısı başladı, acile gittik, serum vericeklerdi ama istemedim. Tansiyon dibe vurmuş
Neyseki şimdi biraz daha iyiyim, işe geldim muzlu çilekli nesfit yedim. eğer baş ağrım devam ederse rejime bir iki gün ara vericem. Nolduysa böyle daha önce hiç olmuodu. bünye sapıttı galiba :bbo:
Günaydın kıslar, ben yine uykusuz bir gece geçirdim, erkek arkadaşımla dün iş çıkışı yemeğe gittik, körili tavuk yedim 3-4 parça sonra midem guruldamaya başladı, bir saat sonra iyice kötüleşti. Mide bulantısı başladı, acile gittik, serum vericeklerdi ama istemedim. Tansiyon dibe vurmuş
Neyseki şimdi biraz daha iyiyim, işe geldim muzlu çilekli nesfit yedim. eğer baş ağrım devam ederse rejime bir iki gün ara vericem. Nolduysa böyle daha önce hiç olmuodu. bünye sapıttı galiba :bbo:
canım yaa bende domates suyu alcaktım migrosta baktım bulamadım :1no2: sonra sebze suyu aldım tamek'in ama bir bardağı zor içtim okadar kötüydüki kırmızı sebzelermiş ama şimdi domates suyunu bilem almaya çekiniyorum midem bulandı
tebrikler cicişim alkisalkisalkis
cicişim benim annem akçatta oturuyor. bigün geldiğimde buluşup görüşelim ya.biz rizeliyiz.annem ben evlendikten sonra güngörenden oraya taşındılar
ya bende şu doğadanın kayısılı form çayını hiçbiryerde bulamadım heryerde limonlu var
aa belkim karamürselde karşılaştık bilemm çok isterim canım bigün görşelim tabii
canım bende nedense aradıklarımı bi türlü bualmıyorum bizim marketler h,çbişi getirmiyo kaydirigubbakcemile form alcam bi gün 3tane bakkala gittim yok en son markette buldum kaydirigubbakcemile
günaydın herkese.....
bu hafta hiç giremedim topiğe bilmem fareden oldu mu? ofis dışında süründüm valla.... canım çıktı neyse çok şükür bitti. artık burdayım bu arada p.tesi 60kga indim. bu durum çarşamba akşam ve perşembe sabah da böyleydi. ama bu sabah 62 yi gördüm aman allahım çıldırdım needen acaba kızlar? gerçi bu hafta hiç dikket edemedim yediklerime etmem imkan yoktu zaten ama 1 günde 2kg farkeder mi yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?