ayy o sebze suyundan bende nefret etmiştim ama domates suyuna bayıldım
kesinlikle tavsiye ederim yani :içelim:
bizim gibi hatunlar bitirmiştir :jeyyar: realde var canım hatta promosyona girmiş eşim söyledi senin çay promosyon yapmış al istersen diye kaydirigubbakcemile3
kuzummm nazar değdi sana nazarrr
böyle bişey anlatılırmı bilmem ama paylaşmazsam hırsımdan çatlıycam delikafadulden
canlarım biliyosunuz ben bu yıl birinci sınıfları okutuyorum..sınıfımda bi öğrencim var,bihayli de problemli bi çocuksene başında bikaçgün geldi sonra bir ay okula gelmedi..soruşturdum, ailesinin memleketine gittiğini öğrendim..sonra yine geldi..neyse...
birinci sınıfta yardımcı kaynak çok gereklidir,velilerle konuşup kaynakları aldık,herkes parasını ödedi,bu çocuğun ailesi okula bile uğramıyo..bu arada yavrucak okula beslenme de getirmiyo..zorda olsa annesini okula getirttim..kadın iki gözü iki çeşme paramız yok,yakacak kömürümüz bile yok demez mi!tabii ben utançtan ve vicdan azabından yerin dibine geçtim:niye iyice araştırmadım diye..
o andan sonra çocuğun tüm okul masraflarını üstlendim,beslenmesi de dahil..(böyle şeyler söylenmez biliyorum ama nolur beni ayıplamadan önce sonuna kadar okuyun)..tabiki kimseye de bişey söylemedim..nasıl söylerdim..zaten iyice araştırmadan kadıncağızı okula çağırmış ve üzülmesine sebep olmuştum...o günden sonra da ne anneyi ne de babayı görmedim..taaki bu güne kadar..
bu sabah okula gitmek için otobüs beklerken bi araba durdu önümde..hemde son model,çok pahalı bir araba..cam açıldı ve içindeki adam aynen şu cümleyi söyledi''hocaa okula gidiyon herhal,gel götüreyim seni!''tabii ben şok,çünkü adam, benim gariban(!)öğrencimin babası!!!o şokla nasıl akıl ettimse 'gerek yok sağolun,araba yeni herhalde hayırlı olsun''dedim..ve gömlek cebinden 5 liralık sigarası görünen adam''he ya hoca,geçen ay yeniledim''dedi...
eeee şimdi siz söyleyin kızlar ben ne yapayım???cevap belli aslında..ENAYİLİĞİME DOYMAYAYIM...:'(((
o kadar spor yaptim, güya yediklerime de dikkat ettim (tamam, arada kacamaklar oldu, kabul), ama yani gercekten dikkat ettim ve gecen hafta vere vere anca 1 kilo verebilmisim. reva mi bu simdi?
kacamaklar da iki top dondurma, bir snickers, bir de milka'nin bi cikolatasi, onu da yogurtlu diye aldim, hafif olmasi bakimindan).
Günaydın a.s.
Ben yine geldim uzun uzun anlatıp kaçıcam kaydirigubbakcemile3
Dün arkadaşta yemeğe davetliydik , işten erken çıkıp yardıma gittim
O yemeğe az yağ koy , buna şunu koyma , buna bunu koy derken arkadaşı delirttim sırnaşık şey
Ve en son bayrakları çekip butun mutfağını bana bırakmasına sebep oldum sırnaşık şey
Dün spor yapamama ve yediklerimin acısı olarak bütün işini ben yaptım :bbo:
Şuan her tarafım dokuluyo , kendim kaşındım laelaelaelaelae
Sabah işe gel kaldım kahvaltım sadece ufak bir bisküvi ve şekersiz kahve oldu.
Akşama kararlıyım badili teyzemin izinden gidicem kaydirigubbakcemile
+
Siz neyi gördükleriniz karşısında gerekeni yapmışsınız , insan olan gerçek insanlar da bu durumlarda aynı sizin gibi yapardı merak etmeyin
+
benimde 2 tane kedim var , insanın acayip stersini alıyo
Nden illa van kedisi aradığınızı merak ettim açıkçası
O kadar çok bakılmaya muhtaç hayvan varki Türkiyede her gün de sayısı artmakta
Tr de olsam herhalde her gördüğümü eve alıp bakardım delikafadulden
Neyse size tavsiyem cins kedi bakımı zordur.
Sokak kedisi olarak tabir edilen tekir kedilerin bakımı hem kolay , hemde daha masrafsızdır , bunu bir düşün derim. a.s.
+
benimde çince bildiğim soylenemez canım , 3 yıl olucak eylülde ve hala çok şeyde derdimi anlatamıyorum
Kısmetse pazartesi kursa başlıyorum bu konuda
Neyse Tr de bildiğim kadarıyla çince öğreten kurslar mevcut hatta internetten bile öğreten var
Şunuda soylemek gerekkirki 5 tane farklı telafuz var kendi aralarında bile zor anlaşıyorlar
Günaydın kıslar, ben yine uykusuz bir gece geçirdim, erkek arkadaşımla dün iş çıkışı yemeğe gittik, körili tavuk yedim 3-4 parça sonra midem guruldamaya başladı, bir saat sonra iyice kötüleşti. Mide bulantısı başladı, acile gittik, serum vericeklerdi ama istemedim. Tansiyon dibe vurmuş
Neyseki şimdi biraz daha iyiyim, işe geldim muzlu çilekli nesfit yedim. eğer baş ağrım devam ederse rejime bir iki gün ara vericem. Nolduysa böyle daha önce hiç olmuodu. bünye sapıttı galiba :bbo:
günaydın herkese.....
bu hafta hiç giremedim topiğe bilmem fareden oldu mu? ofis dışında süründüm valla.... canım çıktı neyse çok şükür bitti. artık burdayım bu arada p.tesi 60kga indim. bu durum çarşamba akşam ve perşembe sabah da böyleydi. ama bu sabah 62 yi gördüm aman allahım çıldırdım needen acaba kızlar? gerçi bu hafta hiç dikket edemedim yediklerime etmem imkan yoktu zaten ama 1 günde 2kg farkeder mi yahu?
ABİ BU KADAR MI UNUTTUNUZ BENİ YAAA. KARŞILIK VEREN YOKsenağlama
karşılaşsan ben unutmazdım bu güzelliği Şeniz
migrosa bilem baktım yok ya bu akşam reale bakcam belki bulabilirim
eveeet yaptığım kepekli makarnanın tarifi
makarnayı az tuzla haşladım
sonra 15 tane falan mantarı kavurdum üzerine 3 tane biber (çok acıymış dudaklarım şişti :1shok: ) 2 tane domates ve bolca baharat koydum ateşte biraz kavruldular haa 2 kaşık kadarda mısırözü yağı koydum.sosun üzerine 1 bardak kadar garnitür koydum.sonra hepsini bi güzel harmanladım ve makarnanın üzerine döktüm.soğuk yedim ve salata gibi çok güzeldi cokacimcoook
bu topik niye böle sessizleşti yahu kızlar ne oluyor nazar mı değdi?
bu arada ben hedefimi şöyle değiştiriyorum 6 temmuza kadar 5 kilo vericem çünkü almanyaya gidiyorum oleyyy..... yapabilir miyim acaba? bunu neden yapıyorum biliyo musunuz orda çok yemek için:)
ya günah cıkarmam lazım,
anneannem börek yaptı,elleriyle actı.. harıkaydı.
2 saat önce 3-4 dilim kadar yedım sanırım
ama sabah yarım dılım ekmekle bır kasık yagsız peynır yemıstım.
aksama da mısafır var.. mangal keyfı.. çilingir sofrası..offf ya.. bissürü de meze var. acılı ezme, yogurtlu sehrıye,semızotu salatası,şakşuka,cerkez tavugu,çin pilavı... off ya ... kim yemiycek bunları?
aksama dooru annemle yuruyuse cıkcaz. 2 saate kadar yürüyelım dedık.bugunun acısını cıkarcaz... bakalım.
bugün aktardan 5i biyerde cayı aldım mısır püskülüde ekledim oldu 6 lı cay içemeyenlere tavsiye demlerken içine bi parca kabuk tarcın atıp deneyin harika bi kokusu ve tadı oluyo şimdi 2 fincan içtimde halaa içesim var yani
canımcığım ekmeksiz mangal eti yersin.yanındada semiz otu salatası.tamam.ertesü gün sporla halledersin.ama sakın ekmekle yeme bunları.bugünde senin kaçamak günün olsun.vereliniortak
tatlım nasıl demliyorsun çayını?ben kavonoza koyuyorum üzerine sıcaksu ekliyorum.ağzını kapatıyorum kendi kendine demleniyo.sen siyah çay gibimi demliyorsun.:uhm:
senağlama 60 kiloya düştüm.kümse tebrik etmedi beni.sabah yazmıştım.senağlama:çok üzgünüm:bende büroya kocaman pasta aldım.koccaman bir dilim yedim.umarım 61 olmamışımdır tekrar.-tatlicadiarzu-
canım tebrik ederim pc de sorun var heralde gecmişi okuyamıyorum??ben caydan 1 tutam koyuyorum porselen demliğe 500ml kaynamış su ekliyorum 1 cay kaşıgı kadar kabuk tarcın koyup 5-7 dakika demliyorum afiyetle içiyorum:içelim:ama tarcını ilkkez bugün denedim artık hep böyle yaparım birde günde 2 kez içiyorum bu cayı cünkü sabah akşam form cayı ve güniçinde yeşilcayda içiyorum bu arada zencefilli süt ne işe yarıyo yaa toz zencefil aldım nasıl kullancamı bilmiyorum:uhm:yardımcı olurmusunuz???
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?