60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cicişim bende senin yazdığını okumadan reale bu akşam gidicem yazmıştım :roflol:

böyle durumlarda tepkisiz kalmak yerine , böyle insanları afişe edip, rencide etme taraftarıyım ablam.herhngı bır okul aile birligi toplantısına kendılerının de gelmesını saglayıp,onları afişe edebilirsin bazı tedbirler karsılıgında.. işte ne biliyim cocugun psikolojik durumu ve meslek etiği kuralları çerçevesinde.. sen zaten bunları benden daha iyi düşünür ve bilirsin. ben senın gercekten çok nadide ve çok kalite bir ögretmen oldugunu düsünüyorum. ne yaparsan yap ama kendını üzmek yerıne,onlara gereken dersi ver.hakettiler...

hatırladıgım kadarıyla sen spor hocasının diyetını yapıyordun. tek tip bir beslenmeydı.işe yaramaz demıstık. canım burayı daha sık takıp et bence..burdaki bilgi paylasımı beslenme bilincini kuvvetlendırıyor.

dilin yapısını bılıyorum canım.hakikaten cok zor. çince bilmeden calısabilmene şaşırdım.çinin kozmopolit bır yapısı olmadıgı söylenir hep. çinde iş bulmak için çince bılmenın sart oldugunu dusunmustum ama hersey uzaktan göründüğü gibi olmuyor sanırım.baksana sen çalısıyorsun.çinceye gelınce benım dil ögrenme hevesım çok fazla(dil zekamın cok iyi oldugunu düsünürüm)ama latınce olmayanları gözum yemıyor bır turlu.
benım asıl demek ıstedıgım ,ahh lafı cok uzattım, keske çince bılsem ve çinde çalısabilsem.. -tatlicadiarzu-

canım 1-2 gun ara ver diyete. tuzu da kesme. benım de kan sekerı sorunum var. asla ac kalamam. ayrıca tansıyon sorunum var. tuzu da kesemem cunku tansıyonum genetık olarak düşük.mineralli gıdalar tuketebılrısın . dikkat lütfen,saglık herseyın bası..

ödem,ş,şkinlik falandır o..bitkicaylarına asıl,tuzu azalt bence ,bagırsak tembellıgın varsa da cözmeye calıs canım...

ABİ BU KADAR MI UNUTTUNUZ BENİ YAAA. KARŞILIK VEREN YOKsenağlama
canım yaa unuturmuyuz seni hiçç aşkolsun. herkes kendi aleminde topikce depresyon regli salgını var bidem kaydirigubbakcemile3 reglin yakınsa fazladan çıkmış olabilirsin bende buaralar hergün tartılmaya başladım hergünde farklı bişi çıkıyo :1shok: birbirine yakın ama öle birden 2 kilo almazsın canım takma kafana biraz dikkatet geldiği gibi gider o 2 kilocukopuyorumnanaktan​
karşılaşsan ben unutmazdım bu güzelliği Şeniz
migrosa bilem baktım yok ya bu akşam reale bakcam belki bulabilirim

ayyy teşekkürederim canım benimopuyorumnanaktan moral oldu zemuszemus

kızlar ben tartıldım bıu hafta bir kilo almısım heralde 64 cıktım offf morelim bozuldusenağlamasenağlamasenağlama

kıslaaar dünden beri yediklerimi yazmadım
2 gündür gayet iyi gidiyorum yazmazsam olmaz
dün sabah k-flaks
saat 11 gibi patronuma eşlik etmek için gerçekten incecik bi dilim pasta
öğleden sonra 2 gibi bi kaç çatal z.yağlı fasulye
akşam spordan sonra 2 bardak domates suyu ve çörek otlu form bisküvi 6 tane
bu sabah
az bişey yine domates suyu
kayısılı kurusu ve keten tohumlu yoğurt
11 gibi 2 dilim karpuz ve az bişi peynir (tabiiki light)
10 dakka öncede acısını fazla kaçırdığım dün akşam uydurmasyon yaptığım kepekli makarna (tarifinide vercem ) ve z.yağlı fasulyenin kalanı (en fazla 2 kaşıktı)
devamı nasıl gelcek bilmiyorum yediklerimi yazmaya devam ederim delikafadulden

eveeet yaptığım kepekli makarnanın tarifi
makarnayı az tuzla haşladım
sonra 15 tane falan mantarı kavurdum üzerine 3 tane biber (çok acıymış dudaklarım şişti :1shok: ) 2 tane domates ve bolca baharat koydum ateşte biraz kavruldular haa 2 kaşık kadarda mısırözü yağı koydum.sosun üzerine 1 bardak kadar garnitür koydum.sonra hepsini bi güzel harmanladım ve makarnanın üzerine döktüm.soğuk yedim ve salata gibi çok güzeldi cokacimcoook

bu topik niye böle sessizleşti yahu kızlar ne oluyor nazar mı değdi?

bu arada ben hedefimi şöyle değiştiriyorum 6 temmuza kadar 5 kilo vericem çünkü almanyaya gidiyorum oleyyy..... yapabilir miyim acaba? bunu neden yapıyorum biliyo musunuz orda çok yemek için:)

şu anda bitek ben varım forumda
kendimi bi anda ıssız bi adadaymışım gibi hissettim kızlar.

Çok sağolun güzel dilekleriniz için, hepinizi ayrı ayrı tek tek çok seviyorum. Pazartesi günü turp gibin olup aranıza dönücem.
Özleyin beni cicişlerim :a015:

ohhhhh afiyet olsun cicişşşş cokacimcoook

canım bence biraz sıkarsan kendini verebilirsin
sengözlerimebaksanab

ya günah cıkarmam lazım,

anneannem börek yaptı,elleriyle actı.. harıkaydı.

2 saat önce 3-4 dilim kadar yedım sanırım

ama sabah yarım dılım ekmekle bır kasık yagsız peynır yemıstım.

aksama da mısafır var.. mangal keyfı.. çilingir sofrası..offf ya.. bissürü de meze var. acılı ezme, yogurtlu sehrıye,semızotu salatası,şakşuka,cerkez tavugu,çin pilavı... off ya ... kim yemiycek bunları?

aksama dooru annemle yuruyuse cıkcaz. 2 saate kadar yürüyelım dedık.bugunun acısını cıkarcaz... bakalım.

bugün aktardan 5i biyerde cayı aldım mısır püskülüde ekledim oldu 6 lı cay içemeyenlere tavsiye demlerken içine bi parca kabuk tarcın atıp deneyin harika bi kokusu ve tadı oluyo şimdi 2 fincan içtimde halaa içesim var yani

canımcığım ekmeksiz mangal eti yersin.yanındada semiz otu salatası.tamam.ertesü gün sporla halledersin.ama sakın ekmekle yeme bunları.bugünde senin kaçamak günün olsun.vereliniortak

tatlım nasıl demliyorsun çayını?ben kavonoza koyuyorum üzerine sıcaksu ekliyorum.ağzını kapatıyorum kendi kendine demleniyo.sen siyah çay gibimi demliyorsun.:uhm:

senağlama 60 kiloya düştüm.kümse tebrik etmedi beni.sabah yazmıştım.senağlama:çok üzgünüm:bende büroya kocaman pasta aldım.koccaman bir dilim yedim.umarım 61 olmamışımdır tekrar.-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

maalesef 10da yenecek yemek. içki içmiycem.kesin kararlıyım. rakı bardagını alırsam elıme şişenin dibine vururum. yanında da dunyayı yerım.ekmeksız köfte yanında da cok cok az mezelerden yiyip kalkıcam. bırazdan spora baslıycam 30dayı yapınca dısarda yuruyucem.haketmek ıcın extra 30dk spor ıı gelecek ya ben zaten bugunlerde cok hakım olamıyorum su pisbogazıma.. tartılmıyorumda korkudan. haftasonu cok dikkatli olucam artık. pztsi tartılıp söylerim.62nın altına düsmüş olmak istiyorum ben ya ama imkansız sankı ... uffff

bu arada teprık kılo vermıssın.cnm ben görmedım entry nı okuyamadım gecmısı..

canım tebrik ederim pc de sorun var heralde gecmişi okuyamıyorum??ben caydan 1 tutam koyuyorum porselen demliğe 500ml kaynamış su ekliyorum 1 cay kaşıgı kadar kabuk tarcın koyup 5-7 dakika demliyorum afiyetle içiyorum:içelim:ama tarcını ilkkez bugün denedim artık hep böyle yaparım birde günde 2 kez içiyorum bu cayı cünkü sabah akşam form cayı ve güniçinde yeşilcayda içiyorum bu arada zencefilli süt ne işe yarıyo yaa toz zencefil aldım nasıl kullancamı bilmiyorum:uhm:yardımcı olurmusunuz???

-tatlicadiarzu-
ben eminönünden çelik-cam demlik aldım. hani filtre kahve ısteyınce cafelerde getırılenlerden.. schiller caylarına da getırıyor ondan. cok pratık oluyor. onda demlıyorum.9lıraya almıstı. kabuk tarcını ben de uzun süredır koyuyorum. portakal kabugu da koyuyroum ben. mısır çarsısından almıstım. cok lezzetli oluyor. tarcın kan sekerını duzenlıyor ayrıca.ani yükselmeler,ani düşmeler sonucu olusan aclık krizlerini önlüyor tarcın.

zencefılı ben parca olarak alıp grip oldugumda falan kaynatır içerim. tozunu kullanmadım hiç ama burda kızlar süte karıstırıp içiyorlar baharat zenceıfılı.iştah açtıgını söyluyorlar. o yuzden gece içiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…