60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba ben aranıza daha öncede katılmıştım ama düzenli yazamamıştım
malum çocuklar bilgisayarı benden kıskanıyorlar sanki
bilgisayarın başına geçince kuduruyorlar,evde kıyamet kopuyor
ama bu sefer kararlıyım çocuklar uyurken bile olsa düzenli yazmaya çalışacam
çünkü bir guruba düzenli üye olmayınca bende rejimi boşluyorum ve hiç kilo vremiyorum neticede.

kendimden bahsediyim biraz
32 yaşındayım,anasınıfı öğretmeniyim ve 2 çocuk annesiyim.
şu an yaklaşık 66-67 kilo civarıyım,diyete ilk başladığımda 75-76 kilo civarıydım
hedefim 55 olmak kiloları hep yaklaşık yazdım çünkü tartm bozuk
şu an beni 125.5 kilo olarak tartıyor diyete ilk başladığımda 134 kilo civarındaydım
arkadaşlara gittiğimde yada ağdacıda,doktorda nerde bulursam hemen tartılıp benim tartımla kıyaslıyorum
125 kilo yaklaşık 66 kiloya denk geliyor yani tahminen daha bir 10 kiloluk yolum var

size sorum bu grubun kuralları nelerdir.hergün paylaşmak zorunda olduğumuz neler var
paylaşımda bulunmayanları gruptan atıyormusunuz vb.

gözünaydın yolandacımmmm ... insallah cıkmaz bi aksilikte gelirr kocişinnnn valla seneye cismi olarakk yanımızda olucak nasipsee hatta du bakim 5_6 aylık olcakk.. ayy bebegi kaybetme korkusu bitti bakma korkusu basladıı.. insallah bakabilirimm cikoma yaff ya alısamassak birbirimize:44::44::44:

buranın ağası hügocuk oluyorrr..
paylaşımda bulunmayanaları,ara öğün yapmayanları,suyunu içmeyenleri yumruklayıppp tpic dışına fırlatıyorr...
kendissi evde dambllarla gezen bir arkdaş olduğu için kendisinden korkmanı tavsiye ederim.
şimdilerde hamile kendileri sinirleri daha bozuk ve duygu karmaşası daha yüksek.
bu nednle sen sen ol düzenli sağlıklı beslen sporunu yap ve asla kaçamak yapma,hügonun kafasını bozma e mi:97:

ama ben korktum şimdi
hemen gidip suyumu içeyim
bir bardakta yeşil çay demliyeyim kendime
olmdı bide form çayı içeyim
söylemesi ayıp dün akşam yemeyi fazla kaçırdım anca telafi ederim
ben bir gidip geliyom hemencik

inşalah kavuşursunuz bidahada ayrılmazsınız canım
bu arada hatırlatmak gib, olmasında eşin artıkın döndümü çocuk ister :86:

hugocuk valla bi hamile kalırsam direkt sana yazıcam valla içine dert oldu hee. bu arada korkma bizim kide durup durup bana "çocuumun annesi" filan demeye boş karnımı okşayıp sevmeye başladı. niyeti bozuyo galiba bazende daha zamanı var diyor açıkçası evlenmeden önce daha çok baskı vardı şimdi baktı geçim zor işte fantazisini kuruyor bebegin sadece. geçen küçük bi kız gördük şuna bak yaa ben kız istiyorum diyor. o der öyle hep çocuk seven biridir çünkü

dimi ama. kavgasız evlilik olur mu hiç? kavga yoksa bence bişiler saglıksız demektir. çiftlerden biri alttan alıyordur yada ikisi de birbirlerine oyun oynuyorlardır. dediğin gibi barışması da güzel oluyo

sagol canım benim. yüzde yüz kesinleşmedi ama işte iyi gelişmeler var. buradaki işi kesinleşmedi işte onu bekliyoruz :26: bebegine çok iyi bakacagından ben eminim canım çok istedin çokta seviyorsun böyle düşünmen çok normal kız kediler bile bakabiliyor altı bebişe aynı anda ne var bakarsın sende bitanecik çikona. ev hanımısın bide nasılsa allah kolaylığını da verir canım

buranın agası sensin anam
yarın spora başlıyorum
baş ağrılarımm oliyii
sonra gazda çok zorluyiii :97:
yeni aga sensin
herkes agaya selam dursun
davullu pala aga

Kızlar merhaba hayırlı Ramazanlar herkese.. kaç gündür yoktum kayınvalide cimdeydim.. onlarda bilgisayar yok tabii. biraz daha alışveriş yaptım 40 tl lik gözel gömleklerler 15 tl ye inmiş rodi - defakto da. güzel keten kapriler 10 tl ye aldım inanmazsınız. defolu mavi den kot pantolon aldım 28 beden baktım baktım defosu nerede bulamadım 27 beden de çok rahat oluyor ama hep dar kesim sevmiyorum acuk bol olsun dedim.. özledim sizleri

ben geldim pilatesimi yaptım geldim.şincik anca daha öğle yimemi yiycem.
öğle menüm
5 kaşık taze fasülye
küçük 1 kase yoğurt
1 dilim light ekmek.ardından
bergamotlu yeşil çay ve limonlu soda
ben yememi yiyip geliym

nasilsin hemso ALLAH orucunu kabul etsin bütün oruclularin orucunu kabul etsin ben persembe basliycam ins
saol cnm benm. cümleyle beraber.Allah a şükür iyiyim.herşey yolunda eşimle son bir ayımızı ayrılık kaygısı çöktü içime

ayy cnm benm inşallah kavuşurusunuz kocişle. sıra bize gelicek.biz ayrılcaz.Allah tez zmanda tüm ayrı olanları kavuştrsun inşallah.aynen bende lazeri hep senin gibi erteledim valla saçma sapan korkular yüzünden. ama bu kez kararlıyım dr.a da danıştım zaten laer kadar sağlıklı bir yöntem daha yok kıllardan kurtulmak için dedi.

burdayıım :86: :86:
hoşgeldin bebişşş

cnm ben bi yer buldum beşiktaş da bi tanıdık oraya yaptırıo ve çok memnun.ben ana dolu yakasındayım ama bende oraya gtcem büyük ihtimal. hatta sabah fiyat listesi istemiştim yollamışlar istersen yollarım özeline.

ayyyy cnm benmmmmAllah mutluluklarımızı bozmasınnnben yanlış hatrlıorum demekkii.olsun cnm nasıl olsa çalışmıosun evdesin ne güzel genç yaşta anne olursun bakarsın bebeğine.

hoşgeldin cnm kolay gelsin.
öncelikle şöle söleim hergün düzenli olarak neler yedin içtin ne sporu yaptın su içtinmi bitki çayı içtinmi ağzına giren her lokmayı yazıosun.
biz burda asla aç kalmıoruz her şeyden dengeli besleneirozu hergün mutlaka süt yoort peynir yenecek. salata yeşillk olacak. 3-4 porsiyon meyve olcakç et tavuk balık sebze bakliyat herşeyden yenecek bir öğün et yendyse dier öğün sebze diğer öğün bakliyat olacak şeklde dengelemeye çalışcaz.
ekemk mutlaka yicez ama esmer ekmek olcak günde en az 4-5 dilim olcak7 dilimi geçmeyecek şimdilk aklıma gelenler bunlar ha bide bol su içilcek sporda yapılırsa süper yağ atılır . kolay gelsin

alışırsın cnm bebişine hemdeöle bi alışırsın siyam ikizleri gibi olursunuz tanıdığım bütün anneler öle. çok şekerler daha pazar gün eşimn arkadaşlarıylaydım çok şeker bebeği olan bi çift var Allah ım görsen nasıl tatlılar anne oğullAllah isteyen herkese nasip etsinn

ayy bilmiyorummmm... cok istedim amaa simdi görümcemlerle cocuklarını seyretcek cok vaktim oldu yaaa.. korktummm biri 8 yasında biri 10 en cok onları görüyorum. 8 yasında olan benim hiç taahammül edemiycegim seyler yapıo.. film izliyoruzz anne bana dön anne bana dön die yapısıyo kadına.. yatarkende bölemişş.. sürekli kolu bacagı bişei üstünde yapısık annesine.. popolarını yıkamak için büyük yaptıklarında anneleri gidiyorr.. ayy 10 yasında 8 yasında cocukların poposu yıkanır mı yaff:44::44::44: bana da normal mi gelcek o zaman acaba:44::44::44: 10 yasında olan korkuo gece olunca hiçbi yere tek basına gidemio evin içinde.. hele aglama alıskanlıgı var agzını acıp otur deseen hep bana diosunuzz die baslıyo bagıra bagıra aglamaya.. bide ellerine mat beyaz kahve vs ojeler sürüo.. ayy benim kızımda sürerse o yasta bide annesi hiç sürmez onun namaz kılıo falan die cocuk ona ragmen hep dudagında renkli lipstick ellernde ultra renkli oje.. hepte anelerine yapısıklar dogal olarakk.. korkaım benim kocişşimde beceremezz cocukla ilgilenmeyee.. seneyee seninde bi cantan olcak bnlar gibi diyo.. sen nereye o raya bakk yapısık yasıyolar diyo. daha cok korkuyorum.. hemm korkuyorum hem seviyorum öyle karısık bişi.:97::97: hiçç kötü tarafını anlatıyolarr.. yok kolik agrıları,gaz sancıları, gece uykusuzlukları, kocanla aranı bile acar bebekk cünkü ona bakcan diye kocanla ilgilenemezsin diolar. degil oje sürmek sacını tarıcak vaktin olmucakk bebek uyuyunca koscaksınn yemek yapmaya diolarr..:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83: ayyy neyse sana anlatmıyım daha fazla sen zatn korkuosun

yaaaa insallah öyle oluruzz.. elime yüzüme bulastırmıyımmm.. amin cnmmm insanlar bu kadar tedavi vs ile sahip olamaskenn bana süprizz gönderdigi içinn sevinmeliyyimm zaten tekk istegim genc anne olmaktı zatenn o da nasip oldu.. ii mi olcak kötümü bilmiyorum görcez.. allah kimseninn mutlulugunu bozmasınn hatta katlasın insallah cnm..

kızlaarrrrrrr... az önce tartıya cıktımm yanındann gecerkennn... kahvaltı ettim, meyveli yogurt yedim kocişinkilerden bi tanee o kadar su içtimm 63.1 cıktımm.. allahımmmmmmm hafta 14 hala -1 kg ile devam ediyorummmmmm

tebrik ederim canım benimmm

ben de dün akşam üstü yemekten önce tartıldım 63,1 çıktım ben de. inş. böyle gidersek minumum kilo ile tamamlayacağız hamileliği. tabi bunu burdaki arkadaşların bizi motivesine borçluyuz herkese teşekkür ederimmm

benim kızm çok usluydu diyorum ya 5 kere sabahladığımı bilmem,hep uyurdu hepp,emmeside gayet iyiidi,karnı tok sırtı pekk büyüdü hiçç yük olamdı bana.
ama ne zmanki kreşe başladı hsatalıklar peişini bırakmadı bebişimin,mutlaka ilgi istiyor, mümkün mü onsuz dışarı çıkmak bırakmak istemiyorki zaten insan.
dün ikeaya gittik eşim ben ablam kızımı ablamın evinde bıraktım 3 saat dolaşmışızz,sonra 3 saat ondan ayrı kaldım diye üzüldümm,sen zaten ayrımak itemeyeceksin bu nenle bu duurm sende sıkıntı oluşturmayacak merak etme.
ayrıca sen sürekli senle olan biri istiyordun onnelen hamile kaldın diye hatırlıyorum,şidilerde neden tersini düşünür oludun

ne bilim balımm hayal etmekle yasamak farklı seyler mi diye düsünüyorum..ben yanımda hep benle olsundan ziyade anne cocuk ilişkisini anlamak için istedim en cok.. sanki eksigim tamamlancak gibi düsündüm yani. o zaman olaylara farklı bi acıdan bakarım belki dedim.simdi bakamazsamm diye korkuyorum.. suan hepp uykum varr normaldede gece uykusuzluguna dayanamamm hiç. uykusuz kalırsam ve ona kızarsam die de korkupp üzülüyorum simdiden. ya haketten esimle ilgilenemezsemm sonra aramız bozulursa die korkuyorumm.. bakımsız kalmaktan da krkuyorum cünkü benim etrafımdaki anneler hem cocuklu hem bakımlı hem mutlu ya en basaramzsam diyorum.gazını cıkaramazsam aglarsa susturamassam.. bi doktorr herseyi mükemmel yapayım dersen zaten mutsuz olursunn insan herseyi mükemmel yapamazz zaten yapmasıda gereksiz dediydi.. bide annelik güdüsü bebek dogduktan sonra gelirmişş o nednele korkmaya gerek yok mu acaba die de düsünüorum.. elime alınca böyle korkmamm belki.. biz kardesimdede hiç sorun yasamadık aynı seninki gibi.. gece hep uyudu gündüzde koca insan gibi hep uyanıktı simdide tembelligi dısında cok sorunsuz bi cocuk.. kolay klay hastalanmazz bünyesi cok kuvvetli. üstelik annem ona hamileyken hiç doktora gitmedii hiç folic asit falan kullanmadı.. cocuk dipcik gibi.. ne bilimm dogunca korkmamm belki haketten hatta o gitmek ister ben bırakmamm ne bilem yaff kafam karıstı iice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…