buranın ağası hügocuk oluyorrr..kızlar merhaba ben aranıza daha öncede katılmıştım ama düzenli yazamamıştım
malum çocuklar bilgisayarı benden kıskanıyorlar sanki
bilgisayarın başına geçince kuduruyorlar,evde kıyamet kopuyor
ama bu sefer kararlıyım çocuklar uyurken bile olsa düzenli yazmaya çalışacam
çünkü bir guruba düzenli üye olmayınca bende rejimi boşluyorum ve hiç kilo vremiyorum neticede.
kendimden bahsediyim biraz
32 yaşındayım,anasınıfı öğretmeniyim ve 2 çocuk annesiyim.
şu an yaklaşık 66-67 kilo civarıyım,diyete ilk başladığımda 75-76 kilo civarıydım
hedefim 55 olmak kiloları hep yaklaşık yazdım çünkü tartm bozuk
şu an beni 125.5 kilo olarak tartıyor diyete ilk başladığımda 134 kilo civarındaydım
arkadaşlara gittiğimde yada ağdacıda,doktorda nerde bulursam hemen tartılıp benim tartımla kıyaslıyorum
125 kilo yaklaşık 66 kiloya denk geliyor yani tahminen daha bir 10 kiloluk yolum var
size sorum bu grubun kuralları nelerdir.hergün paylaşmak zorunda olduğumuz neler var
paylaşımda bulunmayanları gruptan atıyormusunuz vb.
buranın ağası hügocuk oluyorrr..
paylaşımda bulunmayanaları,ara öğün yapmayanları,suyunu içmeyenleri yumruklayıppp tpic dışına fırlatıyorr...
kendissi evde dambllarla gezen bir arkdaş olduğu için kendisinden korkmanı tavsiye ederim.
şimdilerde hamile kendileri sinirleri daha bozuk ve duygu karmaşası daha yüksek.
bu nednle sen sen ol düzenli sağlıklı beslen sporunu yap ve asla kaçamak yapma,hügonun kafasını bozma e mi:97:
inşalah kavuşursunuz bidahada ayrılmazsınız canım
bu arada hatırlatmak gib, olmasında eşin artıkın döndümü çocuk ister :86:
kavga etmekde güzel birşey yawww,başarı yanii herkes başaramıyorr,suusp suusp içine atıyorsun daha beter oluyor mesala.
orta yolu bulmak için kavga etmeyi destekliyorumm,dediğin gibi barışması da pek kösel oliyyy
gözünaydın yolandacımmmm ...insallah cıkmaz bi aksilikte gelirr kocişinnnn valla seneye cismi olarakk yanımızda olucak nasipsee hatta du bakim 5_6 aylık olcakk.. ayy bebegi kaybetme korkusu bitti bakma korkusu basladıı.. insallah bakabilirimm cikoma yaff ya alısamassak birbirimize:44::44::44:
buranın ağası hügocuk oluyorrr..
paylaşımda bulunmayanaları,ara öğün yapmayanları,suyunu içmeyenleri yumruklayıppp tpic dışına fırlatıyorr...
kendissi evde dambllarla gezen bir arkdaş olduğu için kendisinden korkmanı tavsiye ederim.
şimdilerde hamile kendileri sinirleri daha bozuk ve duygu karmaşası daha yüksek.
bu nednle sen sen ol düzenli sağlıklı beslen sporunu yap ve asla kaçamak yapma,hügonun kafasını bozma e mi:97:
saol cnm benm. cümleyle beraber.Allah a şükür iyiyim.herşey yolunda eşimle son bir ayımızı ayrılık kaygısı çöktü içimenasilsin hemso ALLAH orucunu kabul etsin bütün oruclularin orucunu kabul etsin ben persembe basliycam ins
ayy cnm benm inşallah kavuşurusunuz kocişle. sıra bize gelicek.Merhaba kızlar nasılsınız ?
şu saate kadar giremedim biraz geçmişi okudum birazda tadımyok yine.
herkese öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum. Niyetli olanların allah kabul etsin. benim bugün reglimin 2. günü gerçi regl olmasam da niyetlenmicektim. cimcimecm hoşgeldin bebeginin ve senin iyi olmana sevindim ama hamile iken oruç tutma bence. sana ve karnındaki bebegine yazık.
loxiciim gelmiş hoşgeldin kız çok özlettin kendini
hugo bebişin kalp atışlarını duymuş çok sevindim canım heyecanın çok büyük olmalı
kukicik te gelmiş neler yapmış neler yemiş içmiş anlatmış bi güzel.
ecrinoş canımcım önümüzdeki ramazan evli çocuklu olarak ilk iftarlarınızı yaparsınız canım. benim eşim de niyetlendi izmire gitti bide sahur filanda yapammıştır o yorgn argın niyetlenme dedim ama beni dinlemedi. demin konuştuk tansiyonum çok düşük diyor. oof of bu adam beni hiç dinlemiyor . bıyık ve sakallarımı almiyim belki dinler
bu arada lazer büyük rahatlık ben senelr önceyarım bacak yaptırmıştım koltuk altı ve bikini bölgesine cesaret edemedim kanser yapar yumurtalıklarıma zarar verir filan diye korkmuştum ama artık kararlıyım. koltukaltı bi seans aldım dolayısı ile yeterli gelmedi bi daha da gidemedim jiletle kalınlaştırıyorum ki makinenin işi kolay olsun.
bacaklarımdan ise çok memnunun tek tük çıkıyor ince ince onları da jiletle alıveriyorum stun gibi oluyo bacaklar herkese tavsiye ederim lazeri.. ama IPL lazer diye bişi var asla onu tavsiye etmem bir seasn bikini bölgesi yaptırdım hiç bişi anlamadım IPL olmayanı hani tek tek shot - atış yapanları var onları tavsiye ederim zamanın da çok denedim araştırma yaptımdan ondan didiydim. bide ben bacaklarıma bitene kadar diye anlaşmamıştım 2 normal seans bir de kontrol seansı yeterli geldi kalan tek tükler dert değil zaten önemli olan o batıkların orman gibi tüylerin gitmesi
bu arada eşim bu hafta son artık geliyorum dedi. ama ben o kadar krokuyorum ki son anda bişi çıkıcak gelemicek diye. allahım kocam evinde olacak allam nolur öyle olsun
hoşgeldin bebişşşburdayıım :86: :86:
cnm ben bi yer buldum beşiktaş da bi tanıdık oraya yaptırıo ve çok memnun.ben ana dolu yakasındayım ama bende oraya gtcem büyük ihtimal. hatta sabah fiyat listesi istemiştim yollamışlar istersen yollarım özeline.herkese hayirli ramazanlarrr..
haftasonu yoktu kimsecikler.topik canlanmis.cok ilerlemis sayfalar..
pazar gunu sabah
az mantarli omlet yedim
1 kk peynir
aksam
2 kucuk haslanmis but
salata
karpuz,kavun
yedim..onun disinda 1 saat yurumus yapmisizdir.belim tutuldugu icin 2 gundur pek birsey yapamadim.bugun biraz daha iyi ama spor yapabilir miyim bilmiyorum.of birde malum gunun stresi.aci dolu gecmesi beklenen 2 gun daha
bu sabahta
karpuz ve 1 kk peynir yedim.canim birsey cekmiyor.
yalniz yemek zor geldi aksami bekliyorum yemek icinn..
bu arada lazer konusunu actiginiz cok iyi oldu kizlar.bende avrupa yakasinda bir yer bakiyorum.bacaklarimi makineyle aliyorum ve devamli cikiyor biktim artik.yetmiyor gibi aldigim yerlerin kil kokleri lekeli duruyor ve gitmiyor.buna bir dur demek istiyorummm..rahat etmek istiyorummmm..
ayyyy cnm benmmmmbizz daha yılımızzı doldurmadıkk balımmmmmeylül 24 te 1 yıl olucak nasipse.. 2 kişi ilk yıldönümümüzde olmucak 3 kişi olcaz yine:44::44: evt erkenn gelmişş bebişş neyse hosgelmiş sefa gelmişş biz cok iftar yaptık gerci onlara sayarım diorum bende.. 4 yıldır tanıyorum bunun 3 yılı burun buruna gecti.. dünya iftar yaptık beraber allah bozmasın hiç canımm
kızlar merhaba ben aranıza daha öncede katılmıştım ama düzenli yazamamıştım
malum çocuklar bilgisayarı benden kıskanıyorlar sanki
bilgisayarın başına geçince kuduruyorlar,evde kıyamet kopuyor
ama bu sefer kararlıyım çocuklar uyurken bile olsa düzenli yazmaya çalışacam
çünkü bir guruba düzenli üye olmayınca bende rejimi boşluyorum ve hiç kilo vremiyorum neticede.
kendimden bahsediyim biraz
32 yaşındayım,anasınıfı öğretmeniyim ve 2 çocuk annesiyim.
şu an yaklaşık 66-67 kilo civarıyım,diyete ilk başladığımda 75-76 kilo civarıydım
hedefim 55 olmak kiloları hep yaklaşık yazdım çünkü tartm bozuk
şu an beni 125.5 kilo olarak tartıyor diyete ilk başladığımda 134 kilo civarındaydım
arkadaşlara gittiğimde yada ağdacıda,doktorda nerde bulursam hemen tartılıp benim tartımla kıyaslıyorum
125 kilo yaklaşık 66 kiloya denk geliyor yani tahminen daha bir 10 kiloluk yolum var
size sorum bu grubun kuralları nelerdir.hergün paylaşmak zorunda olduğumuz neler var
paylaşımda bulunmayanları gruptan atıyormusunuz vb.
gözünaydın yolandacımmmm ...insallah cıkmaz bi aksilikte gelirr kocişinnnn valla seneye cismi olarakk yanımızda olucak nasipsee hatta du bakim 5_6 aylık olcakk.. ayy bebegi kaybetme korkusu bitti bakma korkusu basladıı.. insallah bakabilirimm cikoma yaff ya alısamassak birbirimize:44::44::44:
hugocuk valla bi hamile kalırsam direkt sana yazıcam valla içine dert oldu hee. bu arada korkma bizim kide durup durup bana "çocuumun annesi" filan demeye boş karnımı okşayıp sevmeye başladı. niyeti bozuyo galiba bazende daha zamanı var diyor açıkçası evlenmeden önce daha çok baskı vardı şimdi baktı geçim zor işte fantazisini kuruyor bebegin sadece. geçen küçük bi kız gördük şuna bak yaa ben kız istiyorum diyor. o der öyle hep çocuk seven biridir çünkü
dimi ama. kavgasız evlilik olur mu hiç? kavga yoksa bence bişiler saglıksız demektir. çiftlerden biri alttan alıyordur yada ikisi de birbirlerine oyun oynuyorlardır. dediğin gibi barışması da güzel oluyo
sagol canım benim. yüzde yüz kesinleşmedi ama işte iyi gelişmeler var. buradaki işi kesinleşmedi işte onu bekliyoruz :26: bebegine çok iyi bakacagından ben eminim canım çok istedin çokta seviyorsun böyle düşünmen çok normal kız kediler bile bakabiliyor altı bebişe aynı anda ne var bakarsın sende bitanecik çikona. ev hanımısın bide nasılsa allah kolaylığını da verir canım
saol cnm benm. cümleyle beraber.Allah a şükür iyiyim.herşey yolunda eşimle son bir ayımızı ayrılık kaygısı çöktü içime
ayy cnm benm inşallah kavuşurusunuz kocişle. sıra bize gelicek.biz ayrılcaz. Allah tez zmanda tüm ayrı olanları kavuştrsun inşallah.aynen bende lazeri hep senin gibi erteledim valla saçma sapan korkular yüzünden. ama bu kez kararlıyım dr.a da danıştım zaten laer kadar sağlıklı bir yöntem daha yok kıllardan kurtulmak için dedi.
hoşgeldin bebişşş
cnm ben bi yer buldum beşiktaş da bi tanıdık oraya yaptırıo ve çok memnun.ben ana dolu yakasındayım ama bende oraya gtcem büyük ihtimal. hatta sabah fiyat listesi istemiştim yollamışlar istersen yollarım özeline.
ayyyy cnm benmmmmAllah mutluluklarımızı bozmasınnn ben yanlış hatrlıorum demekkii.olsun cnm nasıl olsa çalışmıosun evdesin ne güzel genç yaşta anne olursun bakarsın bebeğine.
hoşgeldin cnm kolay gelsin.
öncelikle şöle söleim hergün düzenli olarak neler yedin içtin ne sporu yaptın su içtinmi bitki çayı içtinmi ağzına giren her lokmayı yazıosun.
biz burda asla aç kalmıoruz her şeyden dengeli besleneirozu hergün mutlaka süt yoort peynir yenecek. salata yeşillk olacak. 3-4 porsiyon meyve olcakç et tavuk balık sebze bakliyat herşeyden yenecek bir öğün et yendyse dier öğün sebze diğer öğün bakliyat olacak şeklde dengelemeye çalışcaz.
ekemk mutlaka yicez ama esmer ekmek olcak günde en az 4-5 dilim olcak7 dilimi geçmeyecek şimdilk aklıma gelenler bunlar ha bide bol su içilcek sporda yapılırsa süper yağ atılır . kolay gelsin
alışırsın cnm bebişine hemdeöle bi alışırsın siyam ikizleri gibi olursunuztanıdığım bütün anneler öle. çok şekerler daha pazar gün eşimn arkadaşlarıylaydım çok şeker bebeği olan bi çift var Allah ım görsen nasıl tatlılar anne oğull Allah isteyen herkese nasip etsinn
famirto mesajıma niye cevap vermiyon yoksam benim seviyeme inmiyonmu
hangi mesajına jijimmmm:44:
kızlaarrrrrrr... az önce tartıya cıktımm yanındann gecerkennn... kahvaltı ettim, meyveli yogurt yedim kocişinkilerden bi tanee o kadar su içtimm 63.1 cıktımm.. allahımmmmmmm hafta 14 hala -1 kg ile devam ediyorummmmmm
ayy bilmiyorummmm... cok istedim amaa simdi görümcemlerle cocuklarını seyretcek cok vaktim oldu yaaa.. korktummmbiri 8 yasında biri 10 en cok onları görüyorum. 8 yasında olan benim hiç taahammül edemiycegim seyler yapıo.. film izliyoruzz anne bana dön anne bana dön die yapısıyo kadına.. yatarkende bölemişş.. sürekli kolu bacagı bişei üstünde yapısık annesine.. popolarını yıkamak için büyük yaptıklarında anneleri gidiyorr.. ayy 10 yasında 8 yasında cocukların poposu yıkanır mı yaff:44::44::44: bana da normal mi gelcek o zaman acaba:44::44::44: 10 yasında olan korkuo gece olunca hiçbi yere tek basına gidemio evin içinde.. hele aglama alıskanlıgı var agzını acıp otur deseen hep bana diosunuzz die baslıyo bagıra bagıra aglamaya.. bide ellerine mat beyaz kahve vs ojeler sürüo.. ayy benim kızımda sürerse o yasta bide annesi hiç sürmez onun namaz kılıo falan die cocuk ona ragmen hep dudagında renkli lipstick ellernde ultra renkli oje.. hepte anelerine yapısıklar dogal olarakk.. korkaım benim kocişşimde beceremezz cocukla ilgilenmeyee.. seneyee seninde bi cantan olcak bnlar gibi diyo.. sen nereye o raya bakk yapısık yasıyolar diyo. daha cok korkuyorum.. hemm korkuyorum hem seviyorum öyle karısık bişi.:97::97: hiçç kötü tarafını anlatıyolarr.. yok kolik agrıları,gaz sancıları, gece uykusuzlukları, kocanla aranı bile acar bebekk cünkü ona bakcan diye kocanla ilgilenemezsin diolar. degil oje sürmek sacını tarıcak vaktin olmucakk bebek uyuyunca koscaksınn yemek yapmaya diolarr..:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83: ayyy neyse sana anlatmıyım daha fazla sen zatn korkuosun
ben sana özel mesaj yollamış idim :44:
benim kızm çok usluydu diyorum ya 5 kere sabahladığımı bilmem,hep uyurdu hepp,emmeside gayet iyiidi,karnı tok sırtı pekk büyüdü hiçç yük olamdı bana.
ama ne zmanki kreşe başladı hsatalıklar peişini bırakmadı bebişimin,mutlaka ilgi istiyor, mümkün mü onsuz dışarı çıkmak bırakmak istemiyorki zaten insan.
dün ikeaya gittik eşim ben ablam kızımı ablamın evinde bıraktım 3 saat dolaşmışızz,sonra 3 saat ondan ayrı kaldım diye üzüldümm,sen zaten ayrımak itemeyeceksin bu nenle bu duurm sende sıkıntı oluşturmayacak merak etme.
ayrıca sen sürekli senle olan biri istiyordun onnelen hamile kaldın diye hatırlıyorum,şidilerde neden tersini düşünür oludun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?